נתב NETGEAR VVG2000 של בזק עבור רשת ה VDSL - להתרחק !
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3493
אז תגדיר DHCP רק לתחום יעודי לWIFI *שאינו* בטווח שהגדרת סטטית ברשת שלך.
- snowgoose
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 713
אני סבלתי מאותה בעיה בדיוק, ואחרי שהעברתי את כל המחשבים לסטטי, ה WIFI היה נתקע לי מדי פעם...העפתי את הראוטר ה*** הזה לכל הרוחות.Caleb666 כתב:טוב חברים, עכשיו מתברר שזה באמת *** של ראוטר. שמתי לב שכל שעה בערך אני מקבל ניתוק במחשבי רשת שלי. הניתוק הוא לא מהאינטרנט, אלא פשוט כל החיבורים האקטיביים שלי מתנתקים, ואז האינטרנט חוזר לעבוד.
אחרי מעקב עם WireShark, עליתי על זה. שימו לב לשורה השנייה: [img2=550x84]http://i.imgur.com/0xFcm.png[/img2]
מה שקורה בראוטר הזבל הזה, זה שהוא מסרב (שולח NAK) למחשבי רשת לחדש את כתובת ה-IP המקומית שלהם, ולכן מה שקורה זה שכל שעה כל מחשב שמחובר לרשת מנסה להאריך את ה-lease שלו, מקבל סירוב, ואז מבקש כתובת IP עוד פעם. על העניין לוקח איזה שניה, אבל מנתק את כל החיבורים הפעילים.
האם אני היחיד שיש לו את הבעיה הזאת עם הראוטר הזה? אני יודע שיש פה אנשים שמבסוטים עליו.
בכל מקרה... אני הולך להחליף אותו....
אני עם ה DLINK עכשיו, מאושר עד הגג, בלי ניתוקים וסיפורים, ומקבל מקסימום רוחב פס בטורנטים...
Natural Born Gamer
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
את כל הנתבים הדפוקים האלו, בזק מקנפגת כעת כמודם בלבד, ונותנת אותם למי שמתעקש שהוא לא רוצה לקנות נתב.
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

כן, אבל הבעיות של הפינג נשארות גם שהוא משמש רק כמודם.
לכן מי שלא משלם וקונה נתב VDSL מבזק, עדיין נדפק.
לכן מי שלא משלם וקונה נתב VDSL מבזק, עדיין נדפק.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

לא, הם רק מקנפגים אותו כBridge (כפי שעשו גם במודמים-נתבים חוטיים בעבר) ומסמנים זאת עליו במדבקה. הפינג הוא כ ~15 מילי .refael221 כתב:יפה,בטח הם צורבים קושחה חדשה ,ומעיפים משם את האופציה לחייגן/לבנות חייגן .וככה הוא בתור BRIDGE לא ?
...
לשיקולו של המשתמש מה לעשות כעת. כמודם - הוא בינתיים בסדר גמור אצלי...
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

מה בדיוק בסדר ?
15ms זה המון ב VDSL. הרוב מקבלים כאן 7ms ב dlink.
15ms זה המון ב VDSL. הרוב מקבלים כאן 7ms ב dlink.
- TheTurtle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
גם בהוט המצב אותו דבר, עם ההוט בוקס האיום והמקרטע עם פחות מ 10 מחשבים ברשת....
גם אצלי אני מקבל 15ms בהוט נט וזה ממש לא נורמלי, יש לי חבר שמחובר בבזק בין לאומי עם הוט והוא מקבל בין 2-5ms גם עם ההוטבוקס.
הנתב המשולב טלפון, ראוטר, מודם. הוא סתם קומבינה יפה שהולכת פה בארץ. (הרבה יותר זול בשביל החברות לקנות ציוד מצוקמק , ועל הדרך זה גם מונע התקדמות עם כל הבעיות מסביב, WIN WIN )
בעולם האמיתי כמעט כל מכשיר משולב הוא התפשרות על רכיבים פנימיים של מערכת אחת טובה ע"מ לייצר "שילוב טכנולוגי" אלעק, בפועל זה תמיד יותר גרוע מהמקור...
וגם אצלנו, כמעט את כולם מעבירים למצב מודם, ומבטלים את כל הטכנולוגיה "הנהדרת" שהם ניסו לשווק לעיוורים...
מודם נורמלי בחו"ל עולה 150-300 שקל, והם כבר שנים עובדים יציב ב DOCSIS 3 עם פורטים נורמלים של ג'יגה.
שלא נדבר על ראוטרים נורמלים בח"ול לעומת הדגמים שקיימים פה בארץ.
בקיצור הקומבינה על חשבוננו תמשיך, בזמן שהם סופרים את השטרות...
המצב פה על הפנים
גם אצלי אני מקבל 15ms בהוט נט וזה ממש לא נורמלי, יש לי חבר שמחובר בבזק בין לאומי עם הוט והוא מקבל בין 2-5ms גם עם ההוטבוקס.
הנתב המשולב טלפון, ראוטר, מודם. הוא סתם קומבינה יפה שהולכת פה בארץ. (הרבה יותר זול בשביל החברות לקנות ציוד מצוקמק , ועל הדרך זה גם מונע התקדמות עם כל הבעיות מסביב, WIN WIN )
בעולם האמיתי כמעט כל מכשיר משולב הוא התפשרות על רכיבים פנימיים של מערכת אחת טובה ע"מ לייצר "שילוב טכנולוגי" אלעק, בפועל זה תמיד יותר גרוע מהמקור...
וגם אצלנו, כמעט את כולם מעבירים למצב מודם, ומבטלים את כל הטכנולוגיה "הנהדרת" שהם ניסו לשווק לעיוורים...
מודם נורמלי בחו"ל עולה 150-300 שקל, והם כבר שנים עובדים יציב ב DOCSIS 3 עם פורטים נורמלים של ג'יגה.
שלא נדבר על ראוטרים נורמלים בח"ול לעומת הדגמים שקיימים פה בארץ.
בקיצור הקומבינה על חשבוננו תמשיך, בזמן שהם סופרים את השטרות...
המצב פה על הפנים
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

ms 15 זה בדיוק בסדר *עבורי* בLOGIN לספקית ולשרת הספקית הוטנט (כפי שאתה רואה) . אני לא גיימר, ועוד 8 מילי זה לא סוף העולם...jpost כתב:מה בדיוק בסדר ?
15ms זה המון ב VDSL. הרוב מקבלים כאן 7ms ב dlink....
- Caleb666
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
עכשיו החלפתי ל-DLink 6740U. הנה התוצאות:

למזלי גם ה-DynDNS עובד, אבל NAT Loopback לא עובד. גירסת קושחה 2.55.
בדקתי דרך טלנט וראיתי שטבלת ה-NAT שלו היא בגודל 4096, שזה יותר ממש שהיה ב-DLink הישן שלי (שם היה 2000).
נקווה לטוב!

למזלי גם ה-DynDNS עובד, אבל NAT Loopback לא עובד. גירסת קושחה 2.55.
בדקתי דרך טלנט וראיתי שטבלת ה-NAT שלו היא בגודל 4096, שזה יותר ממש שהיה ב-DLink הישן שלי (שם היה 2000).
נקווה לטוב!
- yotamavi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
החלפתי גם אני היום מהנטגיר לD-link ואני ממש מאוכזב.
לא רק שאין שיפור מהותי אני סובל מאיוטיות מחרידה (8 מגה על תשתית של 20), פינג של 50+ (לפעמים יותר מ-100) ומתסמונת ראוטר בררן - יש כמה אתרים שהוא פשוט מסרב להכנס אליהם.
כמובן שבזק מפילים את האחריות על הספקית, טריפל C, שמצידה טוענת שאין להם מה לעשות עם זה כרגע (מקצועיות זה חשוב!)
הצעות מישהו? ניכר כי חברי הפורום כאן הרבה יותר מקצועיים מאנשי התמיכה של בזק.
לא רק שאין שיפור מהותי אני סובל מאיוטיות מחרידה (8 מגה על תשתית של 20), פינג של 50+ (לפעמים יותר מ-100) ומתסמונת ראוטר בררן - יש כמה אתרים שהוא פשוט מסרב להכנס אליהם.
כמובן שבזק מפילים את האחריות על הספקית, טריפל C, שמצידה טוענת שאין להם מה לעשות עם זה כרגע (מקצועיות זה חשוב!)
הצעות מישהו? ניכר כי חברי הפורום כאן הרבה יותר מקצועיים מאנשי התמיכה של בזק.
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
כן,yotamavi כתב:החלפתי גם אני היום מהנטגיר לD-link ואני ממש מאוכזב.
הצעות מישהו? ניכר כי חברי הפורום כאן הרבה יותר מקצועיים מאנשי התמיכה של בזק....
תעבור ספק
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

הצעה:yotamavi כתב: (8 מגה על תשתית של 20), פינג של 50+ הצעות מישהו?...
נדבר בשפה ברורה: אם מה שאמרת "תופס" בחיבור ישיר לבזק (1@) - תבוא בטענות לנתב/בזק.
אם זה בחיבור לספקית - כפי שאמרו - תפעל נגדם או תחליף אותם. לא קשור לנתב.
- hm32hm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
כן כן... עברתי מ NETGEAR ל DLINK 6740 והפינג לשרת בזק ירד מ 40 ל 15 מילשניות
רק נשאר לבדוק שאין ניתוקים היות ו 014 עדיין ממליצה על NETGEAR כמועדף ליציבות החיבור
רק נשאר לבדוק שאין ניתוקים היות ו 014 עדיין ממליצה על NETGEAR כמועדף ליציבות החיבור
- yotamavi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
אוקיי המצב עכשיו יותר טוב (רצ"ב תמונה), אבל עדיין פינג 20ms שדובר פה על פינג של 7 בdlink, מה מקור הבעיה לדעתכם?rafi_d כתב:הצעה:yotamavi כתב: (8 מגה על תשתית של 20), פינג של 50+ הצעות מישהו?...
נדבר בשפה ברורה: אם מה שאמרת "תופס" בחיבור ישיר לבזק (1@) - תבוא בטענות לנתב/בזק.
אם זה בחיבור לספקית - כפי שאמרו - תפעל נגדם או תחליף אותם. לא קשור לנתב....

- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

הצעתי שנדבר בשפה ברורה... אני שוב שואל - מה הפינג שלך לבזק ( speedtest.bezeq.co.il בחלון start-CMD) כשאתה מחובר ישירות לתשתית, עם 1@ בשם המשתמש ? מקווה שזה יותר ברור הפעם.yotamavi כתב:אוקיי המצב עכשיו יותר טוב (רצ"ב תמונה), אבל עדיין פינג 20ms שדובר פה על פינג של 7 בdlink, מה מקור הבעיה לדעתכם?rafi_d כתב:הצעה:yotamavi כתב: (8 מגה על תשתית של 20), פינג של 50+ הצעות מישהו?...
אם זה בחיבור לספקית - כפי שאמרו - תפעל נגדם או תחליף אותם. לא קשור לנתב....
...
ובנוסף - בדוק PING לשרת הבדיקות של הספקית שלך. זה מה שקובע בסוף.
- wirelessx
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
היייי,
התחברתי לראשונה לתשתית בזק בחיים שלי (הייתי בכבלים מאז הנסיוני)..
יש לי כמה שאלות בבקשה:
1. האם המודם שבזק נותנת ( NETGEAR VVG2000) תומך במהירות 30 מ"ב ?
2. האם ניתן להתחבר אליו גם אלחוטי? ואם לא האם ניתן לחבר אותו לראוטר אלחוטי? (למשל linksys WRT54GL)?
3. האם יש מודם וראוטר שאני יכול לרכוש עצמאית שמתאים ?
4. בדיקת המהירות באתר של בזק נותנת לי באמת 30 מגה (ההלעה מגרדת את 1024kb למרות שאני אמור לקבל 1.5 מ"ב)
ובspeedtest.net אני מקבל את התוצאות הבאות

בדיקה מול שרת שקרוב לאיפה שאני גר, התוצאה חוזרת שוב ושוב, השאלה היא איך אני יכול לדעת מה גורם לאיטיות? הספק (CCC) או תשתית בזק?
tracert -d google.com
1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.138
2 12 ms 11 ms 11 ms 109.226.1.20
3 12 ms 11 ms 11 ms 109.226.0.18
הבדיקות התבצעו כאשר אני מחובר לDSL-6740U ישירות בקבל רשת.
אגב אני לא מעוניין בראוטר מודם הזה כי אני לא מעוניין להיות מחוייב אליו\בזק ומעדיף לרכוש עצמאית מודם\ראוטר אחר אם יש כזה....
תודה על הסבלנות וסליחה על הקדיחה.
התחברתי לראשונה לתשתית בזק בחיים שלי (הייתי בכבלים מאז הנסיוני)..
יש לי כמה שאלות בבקשה:
1. האם המודם שבזק נותנת ( NETGEAR VVG2000) תומך במהירות 30 מ"ב ?
2. האם ניתן להתחבר אליו גם אלחוטי? ואם לא האם ניתן לחבר אותו לראוטר אלחוטי? (למשל linksys WRT54GL)?
3. האם יש מודם וראוטר שאני יכול לרכוש עצמאית שמתאים ?
4. בדיקת המהירות באתר של בזק נותנת לי באמת 30 מגה (ההלעה מגרדת את 1024kb למרות שאני אמור לקבל 1.5 מ"ב)
ובspeedtest.net אני מקבל את התוצאות הבאות

בדיקה מול שרת שקרוב לאיפה שאני גר, התוצאה חוזרת שוב ושוב, השאלה היא איך אני יכול לדעת מה גורם לאיטיות? הספק (CCC) או תשתית בזק?
tracert -d google.com
1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.138
2 12 ms 11 ms 11 ms 109.226.1.20
3 12 ms 11 ms 11 ms 109.226.0.18
הבדיקות התבצעו כאשר אני מחובר לDSL-6740U ישירות בקבל רשת.
אגב אני לא מעוניין בראוטר מודם הזה כי אני לא מעוניין להיות מחוייב אליו\בזק ומעדיף לרכוש עצמאית מודם\ראוטר אחר אם יש כזה....
תודה על הסבלנות וסליחה על הקדיחה.
- wirelessx
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

>1. האם המודם שבזק נותנת ( NETGEAR VVG2000) תומך במהירות 30 מ"ב ?
כן
>2. האם ניתן להתחבר אליו גם אלחוטי? ואם לא האם ניתן לחבר אותו לראוטר אלחוטי? (למשל linksys WRT54GL)?
כן (לאחר קיפוג באחריותך), וכן
>3. האם יש מודם וראוטר שאני יכול לרכוש עצמאית שמתאים ?
אין להשיג משולב לVDSL
>4. בדיקת המהירות באתר של בזק נותנת לי באמת 30 מגה (ההלעה מגרדת את 1024kb למרות שאני אמור לקבל 1.5 מ"ב)
תתקשר ל166 - שיתקנו לך ל1.5M. זה "באג" שלהם ויטופל מיידית...
>השאלה היא איך אני יכול לדעת מה גורם לאיטיות? הספק (CCC) או תשתית בזק?
אתה בודק לתשתית (כניסה תחת יוזר 1@1) ולאתר הספקית (ביוזר שלך, לא בSPEEDTEST.NET ) בנפרד ומשווה
>הבדיקות התבצעו כאשר אני מחובר לDSL-6740U ישירות בקבל רשת.
>אגב אני לא מעוניין בראוטר מודם הזה כי אני לא מעוניין להיות מחוייב אליו\בזק ומעדיף לרכוש עצמאית מודם\ראוטר אחר אם יש כזה....
אמרנו, אין. אתה לוקח מודם VDSL מהם, ומחליט אח"כ אם שווה לקנפג כנתב או לרכוש אחד טוב יותר.
אגב, אם הכוונה שלך להחזיר את הDSL-6740U , אז עדיף תוך 14 יום...
בהצלחה!
כן
>2. האם ניתן להתחבר אליו גם אלחוטי? ואם לא האם ניתן לחבר אותו לראוטר אלחוטי? (למשל linksys WRT54GL)?
כן (לאחר קיפוג באחריותך), וכן
>3. האם יש מודם וראוטר שאני יכול לרכוש עצמאית שמתאים ?
אין להשיג משולב לVDSL
>4. בדיקת המהירות באתר של בזק נותנת לי באמת 30 מגה (ההלעה מגרדת את 1024kb למרות שאני אמור לקבל 1.5 מ"ב)
תתקשר ל166 - שיתקנו לך ל1.5M. זה "באג" שלהם ויטופל מיידית...
>השאלה היא איך אני יכול לדעת מה גורם לאיטיות? הספק (CCC) או תשתית בזק?
אתה בודק לתשתית (כניסה תחת יוזר 1@1) ולאתר הספקית (ביוזר שלך, לא בSPEEDTEST.NET ) בנפרד ומשווה
>הבדיקות התבצעו כאשר אני מחובר לDSL-6740U ישירות בקבל רשת.
>אגב אני לא מעוניין בראוטר מודם הזה כי אני לא מעוניין להיות מחוייב אליו\בזק ומעדיף לרכוש עצמאית מודם\ראוטר אחר אם יש כזה....
אמרנו, אין. אתה לוקח מודם VDSL מהם, ומחליט אח"כ אם שווה לקנפג כנתב או לרכוש אחד טוב יותר.
אגב, אם הכוונה שלך להחזיר את הDSL-6740U , אז עדיף תוך 14 יום...
בהצלחה!
- alon24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1838
אפשר לקחת מודם בלבד ולא נתב (מוצר אחר מהNETGEAR והDLINK הנתבים). המודם בלבד ללא התחייבות וללא עלות
הרגע סיכמתי את זה איתם (לא עם המוקד הטכני - הם לא הכירו את זה).
תבוא חברת שליחויות ונראה מה יהיה.
הרגע סיכמתי את זה איתם (לא עם המוקד הטכני - הם לא הכירו את זה).
תבוא חברת שליחויות ונראה מה יהיה.