התחדשתי ... ברסיבר פיוניר Pionner LX- 82 התרשמות כללית +תמונות .
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
Re: מספר כתבות עם ציון 5 כוכבים על ה-81 כשיצא
אז איזה ג'וקר טוען שהביקורת שונתה. אז מה? בטח איזה בעלים ממורמר של ה-LX81. אני יודע על בשרי שזה לא נכון.itay123 כתב:http://community.whathifi.com/forums/t/248624.aspxממש לא נכון, הוא קיבל 4 כוכבים על היום הראשון, אני זוכר כי חיכיתי לו והתאכזבתי כשראיתי. אז הלכתי לשמוע והבנתי למה[/...
קרא שוב...
הבוטום ליין, חיכיתי בקוצר רוח לביקורת של ה-LX81 כי רציתי לרכוש אותו ומאוד התאכזבתי שהיא יצאה. הלכתי לעמי, האזנתי ל-81 מול ה-70 ובלב שלם הלכתי על ה-70.
ES9000 שהחליף ל-82 עמד באופן ברור על ההבדלים, בדיוק כפי שאני התרשמתי ובדיוק לפי מה שכתוב בביקורת.
אתה יכול להפנים וללמוד או להמשיך לטמון את הראש בחול. הבחירה שלך.
מה שכן, הכל פה רשום ומתועד. חכו, חכו ש-itay123 ישדרג ל-82 באיזה דיל שיפול לו לידיים איך בבת אחת הכל יתהפך והתשבוחות ל-LX82 יתחילו לזרום.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
doron35doron35 כתב:9000es
תתחדש![]()
שאלה לי אליך -
האם התקנת לבדך את הרסיבר
או שהמוכר מפיוצ'ר עזר לך בהתקנה ?...
אני מתקין לבד את כל מה שקשור לאודיו וידאו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
והודעה 6000 שלך
מזל טוב לשניכם.
מזל טוב לשניכם.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
מה שכן, הכל פה רשום ומתועד. חכו, חכו ש-itay123 ישדרג ל-82 באיזה דיל שיפול לו לידיים איך בבת אחת הכל יתהפך והתשבוחות ל-LX82 יתחילו לזרום.[/quote]
דנליאור, כאן אני מסכים איתך וזה לא קורה הרבה
איתי, בתור משדרג רציני אי אפשר להתעלם מהמנטרה שחוזרת, כאשר אתה מחליף ציוד אתה מספר
אין סוף סופרלטיבים ובשפה יפה וציורית, כשמה שהחלפת(לא מזמן) פתאום כבר לא משהו........זאת
כמובן אחרי שקיבל סופרלטיבים ממך ממש לא מזמן.
אין לי בעיה עם זה, רק כמו שדנליאור ציין, אם היית רוכש אותו אתה, היית מוצא הבדלים תהומיים.
מקווה שתקבל את דברי ברוח טובה.
דנליאור, כאן אני מסכים איתך וזה לא קורה הרבה
איתי, בתור משדרג רציני אי אפשר להתעלם מהמנטרה שחוזרת, כאשר אתה מחליף ציוד אתה מספר
אין סוף סופרלטיבים ובשפה יפה וציורית, כשמה שהחלפת(לא מזמן) פתאום כבר לא משהו........זאת
אין לי בעיה עם זה, רק כמו שדנליאור ציין, אם היית רוכש אותו אתה, היית מוצא הבדלים תהומיים.
מקווה שתקבל את דברי ברוח טובה.
niko כתב:מה שכן, הכל פה רשום ומתועד. חכו, חכו ש-itay123 ישדרג ל-82 באיזה דיל שיפול לו לידיים איך בבת אחת הכל יתהפך והתשבוחות ל-LX82 יתחילו לזרום....
[/quote]דנליאור, כאן אני מסכים איתך וזה לא קורה הרבה![]()
מקווה שתקבל את דברי ברוח טובה....
שלום איתן יכול להיות שאתה צודק, אבל להחליף 81 ל-82 בגלל שאולי הקדם מגבר לסטיראו מוצלח יותר...
במיוחד שהההפרש לא בדיוק קטן, ניראה לי לפחות, out of the question...
(אם מחיר השדרוג היה נוח יותר משמעותית מההצעות שכבר קבלתי, אולי הייתי משדרג אבל גם אחרי בדיקה מדודקת של המוצר מול שלי).
מה שאני לא יכול לומר על ה-83, שיצא לי אתמול לקרא את המניואל שלו, שהוא חיה אחרת לגמרי, כל הפרוססינג והכיול שלו השתנו ומכילים הרבה יותר כלים להנאה..
הוא יכול לעבוד ב-9.1 מלא, כאשר מובסיפים הגברה דו ערוצית ליציאות ה-קדם שלו.
ההגברה שלו היא דור שלישי, מה שמקרב אותו הרבה יותר להגברת ה-LX90.
תלת מימד למי שאליו זה מדבר...
עוד עיבודים ופונקציות לTHX PROSSESING
עיבוד הווידאו שלו שופר משמעותית.
הוא נותן כל כך הרבה והוא נחשב ל-upgrade משמעותי מה-81/82...
מאוד מעניין יהיה לראות וכמובן לשמוע אותו בעבודה...
מה שכן, המחיר , או המחיר
אבל הכל יכול לקראת
שיהיה יום מקסים לכולנו
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 28/10/2010 10:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
9000es כתב:zeev78zeev78 כתב:ES מה לגבי הרמקולים, האם אתה חש צורך לשדרג אותם או שהם עומדים ב"עומס"?...
אתה כנראה לא מכיר הייטב את הרמקולים של JBL XTI 100 . להתמודד מול ה 82 לבד אין להם בכלל בעיה .
מה שעוד אני משתמש ב 82 כפרה פרוססור שמשודך למגבר בכמה דרגות יותר איכותי ועוצמתי מ 82 .
אני לא מתכוון לשדרג את הקדמיים של בכלל ....
לא אמרתי שהרמקולים שלך לא טובים ולא קבעתי שום עובדה, אשמח לקפוץ אליך לביקור כדאי להתרשם מהשילוב
http://www.mksoundsystem.com/
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 28/10/2010 12:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
zeev78 כתב:9000es כתב:zeev78zeev78 כתב:ES מה לגבי הרמקולים, האם אתה חש צורך לשדרג אותם או שהם עומדים ב"עומס"?...
אתה כנראה לא מכיר הייטב את הרמקולים של JBL XTI 100 . להתמודד מול ה 82 לבד אין להם בכלל בעיה .
מה שעוד אני משתמש ב 82 כפרה פרוססור שמשודך למגבר בכמה דרגות יותר איכותי ועוצמתי מ 82 .
אני לא מתכוון לשדרג את הקדמיים של בכלל ....
לא אמרתי שהרמקולים שלך לא טובים ולא קבעתי שום עובדה, אשמח לקפוץ אליך לביקור כדאי להתרשם מהשילוב. יצא לי לשמוע את הרמקולים האלה בעבר, יש להם סאונד בשרני ונעים אבל אולים עם רמקולים עם במה יותר רחבה כמו למשל המוניטורים של MK הסאונד יהיה הרבה יותר פתוח ודינמי (?).
http://www.mksoundsystem.com/...
zeev78
היי זאב מה קורה .
לעולם לא טענתי שהרמקולים שלי הם רפרנס הכי טוב שיש .
1. מאוד חשוב לי המראה החיצוני של הרמקול ה XTI 100 נראים מיליון דולר .
2. איכות השמע שלהם מצויינת . בנוסף ביחס עלות תועלת לא שמעתי רמקולים שמתקרבים אלייהם .
3. במידה וביום מין הימים אשמע רמקולים איכותיים יותר ושיראו טוב יותר אין ספק שאני אשדרג אותם .
והם יעברו לחלק האחורי כסוראונדים .
בינתיים תמיד אשמח לקבל ממך העשרת ידע בתחום .
יום טוב לך ממתין לשובך לביקור אצלי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
9000es
כמה זמן החזקת את ה81?
כמה זמן החזקת את ה81?