סדרה לחובבי זומבים בלבד - The Walking Dead
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
ORAGPU, תחשוב על זה בצורה טיפה שונה.
את הסידרה Battlestar Galactica ראית או שמעת עליה? היא מתארת את מסע המילוט של קומץ פליטים מהמין האנושי מפני גזע של רובוטים, בינות מלאכותיות וסייבורגים הנקראים סיילונים המבקשים להשמיד אותם. כמה פעמים ראינו את ה Galactica מעורבת בקרבות במשך חמשת העונות שבהן היא שודרה + המיני סדרות שנדחפו בין העונות?
לדעתי אפשר לספור את הפעמים שבהם נערכו מערכות בין בני האדם לסיילונים על אצבעות יד אחת. רוב הסדרה מוקדשת ליחסים ולדינמיקה בין קבוצות הניצולים ולקשר המיסטי בייניהם לבין החיפוש אחרי כדור הארץ האבוד שיהווה עבורם מקום מפלט בטוח. רוב הבעיות שאיתם הם מתמודדים הם בעיות פרי ידיהם שלהם עצמם. נשמע מוכר?
זה בדיוק מה שקורה עם The Walking Dead. הזומביפיקציה של אוכלוסיית העולם היא לא העיקר אלא הרקע. זה מעין בד קנבס שעליו הולכים לצייר את התמונה האמיתית והיא ההתמודדות של קומץ אנשים נורמאליים מהשורה עם אסון שאי אפשר בכלל לדמיין אותו.
את הסידרה Battlestar Galactica ראית או שמעת עליה? היא מתארת את מסע המילוט של קומץ פליטים מהמין האנושי מפני גזע של רובוטים, בינות מלאכותיות וסייבורגים הנקראים סיילונים המבקשים להשמיד אותם. כמה פעמים ראינו את ה Galactica מעורבת בקרבות במשך חמשת העונות שבהן היא שודרה + המיני סדרות שנדחפו בין העונות?
לדעתי אפשר לספור את הפעמים שבהם נערכו מערכות בין בני האדם לסיילונים על אצבעות יד אחת. רוב הסדרה מוקדשת ליחסים ולדינמיקה בין קבוצות הניצולים ולקשר המיסטי בייניהם לבין החיפוש אחרי כדור הארץ האבוד שיהווה עבורם מקום מפלט בטוח. רוב הבעיות שאיתם הם מתמודדים הם בעיות פרי ידיהם שלהם עצמם. נשמע מוכר?
זה בדיוק מה שקורה עם The Walking Dead. הזומביפיקציה של אוכלוסיית העולם היא לא העיקר אלא הרקע. זה מעין בד קנבס שעליו הולכים לצייר את התמונה האמיתית והיא ההתמודדות של קומץ אנשים נורמאליים מהשורה עם אסון שאי אפשר בכלל לדמיין אותו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
חברים,
אני מזכיר לכם שמדובר רק בפרק חמישי...
לכול המספידים\מאוכזבים\חסרי סבלנות
אני מניח שאנחנו נראה עוד הרבה, הרבה זומבים והרבה\ הרבה דם, והכי חשוב, הרבה, הרבה אקשן.
הגדולה של הסדרה הזאת לדעתי היא שהיא נוגעת בנושא נישה (חובבי זומבים) ולמעשה מביאה אותו על מגש כסף, לכול הצופים, גם כאלה שעד היום לא היו מעזים לראות סרטי זומבים.
לחובבי הזומבים המושבעים, הסדרה הזאת לא מספקת אספקת זומבים לווריד בכמויות מסחררות, כי מה לעשות ,לא לשם היא מכוונת, כמו שרשמו קודמי, הסדרה הולכת לכיוון הדרמתי, עם תפאורה של אסון זומבי כלל עולמי.
אני אגב מאוד אהבתי את הציוריות שהם משתמשים בה, שימו לב לקטעי המעבר בסדרה, הקטעים בהם הלוקיישנים, נטושים, מחוסלים, פגועים וכול אלמנט אחר שתבחרו בכדי לתאר אסון עולמי שטרם נראה לפני.
הכי אני אוהב את הקטעים ואת הכיוון שהם לוקחים אליו את דמיות המפתח (זהירות ספויילר) כמו לדוגמא בפרק האחרון שבו רואים את הבלונדה מתייפחת על אחותה וזו מתעוררת לחיים נגועים וחדשים עם עיני הזומבים לאט,לאט, זה היה פשוט קטע מצמרר, גאוני, ולא משנה כמה ציפיתי שהוא יבוא, הוא תפס אותי טוב!
על זה מגיע להם שאפו, באמת.
אני מזכיר לכם שמדובר רק בפרק חמישי...
לכול המספידים\מאוכזבים\חסרי סבלנות
הגדולה של הסדרה הזאת לדעתי היא שהיא נוגעת בנושא נישה (חובבי זומבים) ולמעשה מביאה אותו על מגש כסף, לכול הצופים, גם כאלה שעד היום לא היו מעזים לראות סרטי זומבים.
לחובבי הזומבים המושבעים, הסדרה הזאת לא מספקת אספקת זומבים לווריד בכמויות מסחררות, כי מה לעשות ,לא לשם היא מכוונת, כמו שרשמו קודמי, הסדרה הולכת לכיוון הדרמתי, עם תפאורה של אסון זומבי כלל עולמי.
אני אגב מאוד אהבתי את הציוריות שהם משתמשים בה, שימו לב לקטעי המעבר בסדרה, הקטעים בהם הלוקיישנים, נטושים, מחוסלים, פגועים וכול אלמנט אחר שתבחרו בכדי לתאר אסון עולמי שטרם נראה לפני.
הכי אני אוהב את הקטעים ואת הכיוון שהם לוקחים אליו את דמיות המפתח (זהירות ספויילר) כמו לדוגמא בפרק האחרון שבו רואים את הבלונדה מתייפחת על אחותה וזו מתעוררת לחיים נגועים וחדשים עם עיני הזומבים לאט,לאט, זה היה פשוט קטע מצמרר, גאוני, ולא משנה כמה ציפיתי שהוא יבוא, הוא תפס אותי טוב!
על זה מגיע להם שאפו, באמת.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

הערה שלא קשורה לעלילה: מלבד מקרה בודד שבו נדמה לי שרואים גופה של חתול בפרק הראשון, אין כלל הופעה של חתולים זומבים. מה ששוב מוכיח את עליונות המוחלטת של החתול.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
פרק 5 היה פיהוק ארוך ומתמשך.
פרק 6 כנראה יהיה דומה, עם הבחור מ CDC אשר הולך להציג את מלאי השימורים שלו לפני החבורה.
פרק 6 כנראה יהיה דומה, עם הבחור מ CDC אשר הולך להציג את מלאי השימורים שלו לפני החבורה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

רציתם תמיד לקבל הסבר על הסינופטות שבמוח וכיצד המוח נהפך מחי לכזה של זומבי?
כל זה ועוד בפרק 6.
כל זה ועוד בפרק 6.
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

במקרה עליתי על זה שהאחות הבלונדה המבוגרת שיחקה את תפקיד השוטרת ב silent hill
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
פרק 5 היה משעמם לגמרי, חבורה של אנשים בכיינים
נקווה שיהיה יותר אקשן
נקווה שיהיה יותר אקשן
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
דווקא מה שנראה לי שיהיה בפרק 6 זה שהם יספרו לו שהם השאירו מישהו נגוע מאחור, והוא ירצה שהם יביאו אותו כדי להחליף את הדגימות שהוא איבד.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Malcontent,
תופסים מישהו מבחוץ, למה להסתבך?
Rino,
לא נראה לי שיהיה עוד אקשן רציני בחברה. הם שמרו הכל לפרקים הראשונים ועכשיו זה דיבורים ודיבורים. אין על סדרת Resident Evil.
Rino,
לא נראה לי שיהיה עוד אקשן רציני בחברה. הם שמרו הכל לפרקים הראשונים ועכשיו זה דיבורים ודיבורים. אין על סדרת Resident Evil.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73429
- שם מלא: ערן
כי הוא חייב מישהו בשלבים הראשונים של הדבקה לפני המהפך הסופי לזומבי (כנראה בשביל ללמוד את תהליכי המחלה), הרי הוא התלונן על כך שהריקמה ה"טרייה" שלו נהרסה ועכשיו יש לו רק רקמות נרקוטיות (מתות/זומביות). גם אני חושב שהם ינסו לחזור בשביל ההוא שהם נטשו מאחור, אבל נראה לי שבשביל המתח זה כבר יהיה מאוחר מידיי והבחור מה CDC ינסה להדביק אחד מהם בשביל דגימות טריות.ziv_r כתב:Malcontent,
Rino...
- eitanrn
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- שם מלא: eitanrn
באמת אוהבים זומבים ?
יש את הסרט הישראלי החדש שנקרא "עולם אחר" שהוא סרט מד"ב פוסט אפוקליפטי
או בקיצור סרט זומבים - שוחרר הטיזר שלו הוא נראה טוב
הנה הטיזר שלו :
הנה הפוסט כאן בפורום : http://www.hometheater.co.il/vt128896.% ... D7%99-quot
יש את הסרט הישראלי החדש שנקרא "עולם אחר" שהוא סרט מד"ב פוסט אפוקליפטי
או בקיצור סרט זומבים - שוחרר הטיזר שלו הוא נראה טוב
הנה הטיזר שלו :
הנה הפוסט כאן בפורום : http://www.hometheater.co.il/vt128896.% ... D7%99-quot
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

העונה מסתיימת עם פרק 6.
כפי שאמרתי מוקדם יותר, הם שמו את כל התותחים בפרקים הראשונים. הפרקים האחרונים יותר עוסקים בברברת בלתי נפסקת ודאגה לחיים העתידיים. היו יכולים טוב מאוד לספק את כל הצופים אם רק היו משלבים עוד קצת מאבקים נגד הזומבים.
כפי שאמרתי מוקדם יותר, הם שמו את כל התותחים בפרקים הראשונים. הפרקים האחרונים יותר עוסקים בברברת בלתי נפסקת ודאגה לחיים העתידיים. היו יכולים טוב מאוד לספק את כל הצופים אם רק היו משלבים עוד קצת מאבקים נגד הזומבים.
- ORAGPU
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 765
זה גם מה שאני אומר מזה כמה פרקים...
זה גם מה שאני אומר מזה כמה פרקים
חסר קצת זומבים בסדרה שנקראת WALKING DEAD
בלי קשר הסיום היה טוב ל דעתי ועושה חשק לעונה 2
דרך אגב , מתי היא צפויה לעלות יש לו"ז ?
חסר קצת זומבים בסדרה שנקראת WALKING DEAD
בלי קשר הסיום היה טוב ל דעתי ועושה חשק לעונה 2
דרך אגב , מתי היא צפויה לעלות יש לו"ז ?
- Rino
-
- חבר מכור קשה

שעמום של סדרה...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

סידרה מצויינת, גורמת לסידרה הבריטית "ניצולים" להחוויר. אני בניגוד לחלקכם חושב שיותר מידיי זומבים היה משעמם בסופו של דבר והמינון בסידרה הזו בהחלט נכון. רק חבל שהחליטו לעשות מיני סידרה ולא עונה שלמה ומלאה, מבאס לחשוב שנצטרך לחכות כ"כ הרבה לעונה הבאה.
היה די משעשע לשמוע את השותף של סגן השריף אומר לאשתו שפה הם בטוחים בעודו מנסה לאנוס אותה - האירוניה
בנוסף כשהוא אמר לה "האם היית באה אם היית יודעת שהוא חי?" הובהר סופית המניע של האדם השפל הזה.
בכל מקרה, השותף שלו בכלל לא מבריק וזה הולך ונהיה ברור, לאיים במוות על אדם שכבר החליט להתאבד? מה בדיוק הוא חשב להשיג בזה?
עוד משהו שלא מסתדר לי, הם כבר כמה ימים לא אכלו, הם בתת תזונה מתמדת והכושי מצליח להישאר שמן אכשהו
העובדה שהדלק ב CDC אזל רק אחרי חודש של שימוש וזה עוד כשהיה שם רק אדם אחד רב הזמן היה כ"כ מופרך שקשה לי לקבל את זה. מקום כ"כ קריטי ואין שם מאגרי אנרגיה נוספים? מאגרי דלק גדולים? אנרגיה סולרית? משהו?
ראיתי את הפרק בהפצה של immerse ואני חייב לציין שכבר הרבה זמן לא יצא לי לראות פרק ב HD באיכות כ"כ נחותה. גרעיניות, פיקסליזציה - לקרוא לזה HD היה פשוט בדיחה.
היה די משעשע לשמוע את השותף של סגן השריף אומר לאשתו שפה הם בטוחים בעודו מנסה לאנוס אותה - האירוניה
בנוסף כשהוא אמר לה "האם היית באה אם היית יודעת שהוא חי?" הובהר סופית המניע של האדם השפל הזה.
בכל מקרה, השותף שלו בכלל לא מבריק וזה הולך ונהיה ברור, לאיים במוות על אדם שכבר החליט להתאבד? מה בדיוק הוא חשב להשיג בזה?
עוד משהו שלא מסתדר לי, הם כבר כמה ימים לא אכלו, הם בתת תזונה מתמדת והכושי מצליח להישאר שמן אכשהו
העובדה שהדלק ב CDC אזל רק אחרי חודש של שימוש וזה עוד כשהיה שם רק אדם אחד רב הזמן היה כ"כ מופרך שקשה לי לקבל את זה. מקום כ"כ קריטי ואין שם מאגרי אנרגיה נוספים? מאגרי דלק גדולים? אנרגיה סולרית? משהו?
ראיתי את הפרק בהפצה של immerse ואני חייב לציין שכבר הרבה זמן לא יצא לי לראות פרק ב HD באיכות כ"כ נחותה. גרעיניות, פיקסליזציה - לקרוא לזה HD היה פשוט בדיחה.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 06/12/2010 23:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
סדרה מצויינת בעיני. ריתקה אותי לכל אורכה.
לי לא הפריע המינון הנמוך של הזומבים, למרות שהאפקטים של ריטוש הגולגלות היו מושלמים.
חבל על העונה הקצרה מדי, אבל מצד שני, אני שמח שלא מתחו את החבל כפי שאנו מורגלים בסדרות אמריקאיות. העונה הקצרה הביאה גם לקצב התרחשויות מהיר יחסית, מה שתרם לעניין.
מסכים עם הובר בקשר לקבוצת IMMERSE. אחד הפרקים הספציפיים, בסבב ההוצאה הירוד של קבוצה זו, אשר הצליח להתעלות על רמת הקידודים הנמוכה שלהם.
לי לא הפריע המינון הנמוך של הזומבים, למרות שהאפקטים של ריטוש הגולגלות היו מושלמים.
חבל על העונה הקצרה מדי, אבל מצד שני, אני שמח שלא מתחו את החבל כפי שאנו מורגלים בסדרות אמריקאיות. העונה הקצרה הביאה גם לקצב התרחשויות מהיר יחסית, מה שתרם לעניין.
מסכים עם הובר בקשר לקבוצת IMMERSE. אחד הפרקים הספציפיים, בסבב ההוצאה הירוד של קבוצה זו, אשר הצליח להתעלות על רמת הקידודים הנמוכה שלהם.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

שמתם לב שבאף אחד מהפרקים אף פעם לא עלתה המילה זומבים? קראו להם "walkers" ו "geeks", ובפרק הזה "test subject", אבל אף אחד לאורך ששת הפרקים לא אמר את המילה זומבים.
- Rino
-
- חבר מכור קשה

עזוב איך שלא קראו להם , בכלל לא ראינו מהם בכמויות מספיקות,
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
הפרקים של 1080i באיכות מעולה.Huber כתב:ראיתי את הפרק בהפצה של immerse ואני חייב לציין שכבר הרבה זמן לא יצא לי לראות פרק ב HD באיכות כ"כ נחותה. גרעיניות, פיקסליזציה - לקרוא לזה HD היה פשוט בדיחה....
(עדיין לא יצא פרק 6...)
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

בחיי שאתם אנשים קשים. אחת הטענות נגד הז'נר הוא שה Gore מאפיל על כל דבר אחר. כשכבר מביאים סדרה שבה הצד החזק הוא דווקא הדמויות והאווירה מתחילים להתלונן שאין מספיק Gore. חסר לכם זומבים? תפתחו את ערוץ הכנסת וצפו באחת מישיבות המליאה.
אנשים, אנשים...מביאים להם את הירח והם ישר מתלוננים שהוא לא מספיק מבריק.
אנשים, אנשים...מביאים להם את הירח והם ישר מתלוננים שהוא לא מספיק מבריק.