רישמית הפלייסטיישן 3 נפרץ !!!!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מישהו יודע איך בודקים ממתי האתר הזה?
http://www.edepot.com/playstation3.html#Super_Secrets
תשימו לב שמצויין שם שבאמצעות USB ולחיצה כמו שמראים בוידאו אפשר כנראה להכנס למצב המיוחד
http://www.edepot.com/playstation3.html#Super_Secrets
תשימו לב שמצויין שם שבאמצעות USB ולחיצה כמו שמראים בוידאו אפשר כנראה להכנס למצב המיוחד
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יעבוד כל זמן שהוא מפורמט ב FAT32
אחלהMalcontent כתב:יעבוד כל זמן שהוא מפורמט ב FAT32...
דרך אגב עוד כתבה בנושא למתענינים
http://news.cnet.com/8301-17938_105-20014184-1.html
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מה שחשוב זה גודל של קובץ ספציפי ולא גודל כללי של כל הקבצים.
FAT32 מאפשר גודל מירבי של קובץ בודד לעד 4GB.
משחק כמובן בנוי מהמון קבצים ולא מקובץ אחד.
אגב, כבר קראתי שיש משחקים שהוא לא ייתן לגבות לכונן חיצוני אלא רק לפנימי של המכשיר בדיוק מהסיבה הזו.
אין לי מושג למה לפנימי כן ולחיצוני לא (מה זה אכפת לו ?) אבל זה מה שהיה רשום..
אגב, כבר קראתי שיש משחקים שהוא לא ייתן לגבות לכונן חיצוני אלא רק לפנימי של המכשיר בדיוק מהסיבה הזו.
אין לי מושג למה לפנימי כן ולחיצוני לא (מה זה אכפת לו ?) אבל זה מה שהיה רשום..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
עכשיו זה ברור סצנת ההאקרים נכשלה בפריצת ה PS3
הפריצה המדוברת היא בעצם לא ממש פריצה, זוהי העתקה של כלי תחזוקה שנמצא בשימוש של מעבדות התיקון המרכזיות של סוני, מן הסתם היתה פה דליפה מסוני או משותפותיה...
באמצעות תהליך ההדלקה המיוחד (ניתוק\חיבור חשמל, הדלקה ולחיצה מיידית על הוצאת דיסק) גורם ל PS3 לבצע תהליך איתחול מיוחד בו הוא בודק הימצאות הדונגל (בלבד) בכניסת ה USB ואז כנראה מעלים מתוך הדונגל את הקרנל פיתוח (DEBUG KERNEL) של ה XMB. מה שמאפשר התקנת תוכנות חיצוניות מ USB וכמו כן מאפשר להשתמש בתכונת אמולציית הבלו ריי (שקיימת במכונות הפיתוח) ולכן מאפשר הרצת משחקים מדיסק חיצוני.
וכן, סוני כנראה יכולים לחסום את הפירצה הזו ולא ע"י השטות שחזרה פה כמה פעמים - הסרת ה USB אלא ע"י תוכנה שמשנה את תהליך האיתחול המיוחד, לדעתי הם לא יוכלו לעשות את זה כל כך מהר מכיוון שזה כנראה מצריך שינוי תהליכים במערך התמיכה\תיקון .
ב PSP דלפה פירצה דומה (שימוש בסוללה מיוחדת) ואת זה סוני לא הצליחו לחסום לאורך זמן..
הפריצה המדוברת היא בעצם לא ממש פריצה, זוהי העתקה של כלי תחזוקה שנמצא בשימוש של מעבדות התיקון המרכזיות של סוני, מן הסתם היתה פה דליפה מסוני או משותפותיה...
באמצעות תהליך ההדלקה המיוחד (ניתוק\חיבור חשמל, הדלקה ולחיצה מיידית על הוצאת דיסק) גורם ל PS3 לבצע תהליך איתחול מיוחד בו הוא בודק הימצאות הדונגל (בלבד) בכניסת ה USB ואז כנראה מעלים מתוך הדונגל את הקרנל פיתוח (DEBUG KERNEL) של ה XMB. מה שמאפשר התקנת תוכנות חיצוניות מ USB וכמו כן מאפשר להשתמש בתכונת אמולציית הבלו ריי (שקיימת במכונות הפיתוח) ולכן מאפשר הרצת משחקים מדיסק חיצוני.
וכן, סוני כנראה יכולים לחסום את הפירצה הזו ולא ע"י השטות שחזרה פה כמה פעמים - הסרת ה USB אלא ע"י תוכנה שמשנה את תהליך האיתחול המיוחד, לדעתי הם לא יוכלו לעשות את זה כל כך מהר מכיוון שזה כנראה מצריך שינוי תהליכים במערך התמיכה\תיקון .
ב PSP דלפה פירצה דומה (שימוש בסוללה מיוחדת) ואת זה סוני לא הצליחו לחסום לאורך זמן..
Natural Born Gamer
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תראה, זה די ברור שהם יוציאו ממש בקרוב עדכון למכשיר שכנראה ייבטל את האפשרות הזו.
זה לפחות הדבר הצפוי או המתבקש מהם.
אבל זה לא ישנה את זה שכל מי שייבחר לא לעדכן ולהשאר עם 3.41 יוכל להריץ משחקים מגובים.
יש ציבור עצום בעולם שמשחקי רשת ותמיכה של/ב סוני זה ממנו והלאה. פשוט לא מדבר אליו.. ולציבור הזה בדיוק זה פונה.
מה שלא ברור לי בכל זה זה איך זה כל כך פשוט.
מה, סוני הרי היתה מודעת לאפשרות הזו שייגנבו לה את המידע שיש בדונגל הזה ובזה בעצם ניתן לעקוף את כל הפירצה של המכשיר וכו' בכל כך פשטות והם לא עשו עם זה כלום ?!?
הרי בינינו כבר הצליחו לגנוב בעולם דברים הרבה יותר מסובכים ומסווגים.
זה לפחות הדבר הצפוי או המתבקש מהם.
אבל זה לא ישנה את זה שכל מי שייבחר לא לעדכן ולהשאר עם 3.41 יוכל להריץ משחקים מגובים.
יש ציבור עצום בעולם שמשחקי רשת ותמיכה של/ב סוני זה ממנו והלאה. פשוט לא מדבר אליו.. ולציבור הזה בדיוק זה פונה.
מה שלא ברור לי בכל זה זה איך זה כל כך פשוט.
מה, סוני הרי היתה מודעת לאפשרות הזו שייגנבו לה את המידע שיש בדונגל הזה ובזה בעצם ניתן לעקוף את כל הפירצה של המכשיר וכו' בכל כך פשטות והם לא עשו עם זה כלום ?!?
הרי בינינו כבר הצליחו לגנוב בעולם דברים הרבה יותר מסובכים ומסווגים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

פשוט מאוד - הדיסק החיצוני חייב להיות מפורמט ל FAT32 ולכן מוגבל לקבצים של 4 גיגה. הדיסק הפנימי משתמש במערכת קבצים אחרת ואין לו מגבלה כזאת על גודל הקובץ.jacko-il כתב:מה שחשוב זה גודל של קובץ ספציפי ולא גודל כללי של כל הקבצים.
אין לי מושג למה לפנימי כן ולחיצוני לא (מה זה אכפת לו ?) אבל זה מה שהיה רשום.....
כדי לעשות את זה הכי רישמי תרשו לי להביא את הסירטון הבא
אני אישית הולך על זה.
עוד כתבה
http://www.bbc.co.uk/news/technology-11035928
אני אישית הולך על זה.
עוד כתבה
http://www.bbc.co.uk/news/technology-11035928
שיהיה לכולם בהצלחה, אני אישית לא אגע בזה לעולם! בחיים לא נהניתי מקונסולת משחקים פרוצה כמו שאני נהנה מה-PS3. בעבר הייתי מציף את עצמי במשחקים ומרפרף ביניהם בלי להנות במיוחד מאף אחד. העובדה שה-PS3 לא פרוץ ועלות המשחקים הבינונית עד יקרה מאפשרת לי להגיע לרמות הנאה ממבחר מצומצם של משחקים בצורה שלא חוויתי בעבר. מבחינת צפייה בסרטים, אין לי בעיה. ה-LCD קרוב למחשב ואין לי צורך להשתמש ב-PS3 כסטרימר (מה גם שאעדיף להוציא את הסכום שדורשים עבור הפריצה על איזה סטרימר בבוא העת).
לא יודע, אני מרגיש איזושהי מועקה מאז שקראתי על הפריצה, יש בי תקווה שמדובר בשטות.
לא יודע, אני מרגיש איזושהי מועקה מאז שקראתי על הפריצה, יש בי תקווה שמדובר בשטות.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

yigal33,
אין לא בסרטון הזה ולא בכתבה של BBC שום אישור רשמי לפעולת הדונגל.
הם פשוט מדווחים בדיוק על מה שאנחנו כבר יודעים, בהסתמך על אותם סרטונים בדיוק.
הם לא נותנים אף דעה אישית או אישרור רשמי שלהם שהדונגל עובד.
אחרי שכל זה נאמר,
אני אישית מאמין ב 95% שזה אכן עובד.
בכל מקרה, מה שבטוח זה שאני לא מזמין לי אחד כזה. לפחות לא בזמן הקרוב.
אחרי שכל זה נאמר,
בכל מקרה, מה שבטוח זה שאני לא מזמין לי אחד כזה. לפחות לא בזמן הקרוב.
jacko-il כתב:yigal33,
אחרי שכל זה נאמר,
בכל מקרה, מה שבטוח זה שאני לא מזמין לי אחד כזה. לפחות לא בזמן הקרוב....
בכתבה אומנם לא אבל בכתבה באתר שלהם אני מצטט
"we won't be convinced this is a real PS3 jailbreak until we've tried the unit out ourselves"
קישור לכתבה
http://news.cnet.com/8301-17938_105-20014184-1.html
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

וואו, זה היה מביך. (ואם זה לא ברור, מביך בשביל yigal33)yigal33 כתב:jacko-il כתב:yigal33,
אין לא בסרטון הזה ולא בכתבה של BBC שום אישור רשמי לפעולת הדונגל....
"we won't be convinced this is a real PS3 jailbreak until we've tried the unit out ourselves"...
אוקי טעות שליMalcontent כתב:וואו, זה היה מביך. (ואם זה לא ברור, מביך בשביל yigal33)yigal33 כתב:jacko-il כתב:yigal33,
אין לא בסרטון הזה ולא בכתבה של BBC שום אישור רשמי לפעולת הדונגל....
"we won't be convinced this is a real PS3 jailbreak until we've tried the unit out ourselves"......
אבל אני חושב שכבר לא צריך יותר מידי הוכחות שזה אמיתי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני מאמין שזה אמיתי, אבל אני גם מאמין שזה יחסם די מהר. כמובן שלמי שלא אכפת מהרשת זה לא ישנה הרבה שיחסמו את זה.
אני גם מאמין שהרשת תיחסם דיי מהר אבל כמו שאתה יודע המלחמה רק התחילה ובגלל שאפשר להריץ הומברואים עכשיוMalcontent כתב:אני מאמין שזה אמיתי, אבל אני גם מאמין שזה יחסם די מהר. כמובן שלמי שלא אכפת מהרשת זה לא ישנה הרבה שיחסמו את זה....
אולי ימצאו גם פיתרון לעניין הרשת.
דרור3 כתב:אני עדיין לא בעלים של ה-PS3 אבל אני אני רוצה לקנות , וגם עם הפריצה הזו היא הדבר האמיתי המחיר שלה קצת יקר לדעתי וירחיק הרבה קונים.(מהפריצה לא מהקונסולה)[/quote
אני מאמין שבהתחלה זה יהיה המחיר אבל עם הזמן המחיר ירד
אבל אם מדברים דוגרי זה לא ממש יקר לעומת התועלת 500 שח כולל משלוח
מחיר של 2 משחקים ....