אם אתה משווה את הקושי בלסגור פרצה בXMB ללסגור פרצה בווידנוס אז כנראה אנחנו באמת לא נסכים.TANDBERG כתב:אוריאל - אני לא יכול להתלונן על זה שסגרו לי פירצה לים. מה, זו קונספירציה שבעלי החוף המגודר מאפשרים פירצה כדי שאנשים יקנו אצלהם בקיוסק ? יש פירצה, זה קורה ! יש פירצה ווינדוס, בגוגל ובכל כך הרבה תוכנות וחומרות שלא תאמין. לא הכל בחיים זו מטרה של מישהו. אני ממש לא בטוח שעשה להם טוב שצורבים להם תוכנות או מריצים סרטים פרוצים על המכשיר שלהם. יש פורטים פתוחים במכשיר בשביל הזרמת התכנים הזו. הם התכוונו לתת שירותים אחרים על הפורטים האלו ועל היכולות האלו. זה בדיוק למה כוסות המילוי מחדש בישראל נכשלו - כי אנחנו לא יכולים לשמור על מידה, פשוט לא.
אני מגן עליהם כי אני רוצה להאמין שיש תמורה עבור תשלום לתוכן. ואתה בצורה מאוד לא מודעת אומר לי שאני איקח כל מה שאני יכול בלי לשלם. אני גם מנצל את הפרצה הזו, אני לא מוריד אלא מעביר תכנים על HDD פעם בהרבה זמן, את הרוב אני רואה בקולנוע. אם יסגרו לי את האופציה הזו אני אחפש דרך אחרת לראות את התכנים. לא הייתי מודע לזה שהיה אפשר לנגן דרך הסוני סרטים עם תוכנת צד שלישי, זה לא היה המניע שלי לרכישה. ואני לא היחיד מן הסתם.
זה באמת דו שיח של חרשים....
מעבר לזה , אני גם מאמין שיש תמורה עבור תשלום תוכן ובדיוק בגלל הסיבה הזאת יש לי PS3 ולא אקס-בוקס ואני לא מוריד משחקים פרוצים גם למחשב שלי.אני ממש לא אומר לך לקחת כל מה שאתה יכול בלי לשלם , אני פשוט אומר את דעתי והיא שהמהלך הזה מראה את המחויבות (יותר נכון יהיה להגיד את חוסר המחויבות והזלזול הבוטה) של החברה ללקוחותיה וזה בסך הכל מראה לנו לאן נושבת הרוח ומה יהיה בעתיד.חברה שעושה מהלך כזה היום לא תהסס לעשות דברים שבאמת יפגעו בך (מי אמר PSN PLUS) ולעטוף את זה במילים של צדקנות כמו :"זה רק כדי להגן מגניבות / זה רק מסיר פרצות אבטחה / זה רק מוסיף תוכן "
אתה חושב שאני גנב , לבריאות שיהיה לך , אני חושב שכולכם עיוורים וכשתתעוררו כבר יגבו מאיתנו תשלום כדי לשחק ברשת (כמובן בטענה המוצדקת שזה מונע מגנבים לשחק כי גנבים הרי לא מוכנים לשלם) אם תתעוררו בכלל , או שאולי גם זה יראה לכם לגטימי.