iphone 4 מאבד קליטה כשמחזיקים אותו

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73297
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #81 

shuali כתב:זה הrubber bumper המדובר שאפל התחילה למכור עם ההקשה של אייפון4:

http://store.apple.com/us/product/MC669ZM/A

קונספירציה ? :D
...
מסתבר שאם אתם רוצים לפתור את הבעייה, תצטרכו לשלם לאפל עוד 30 דולר:

http://www.zdnet.co.uk/news/mobile-devi ... -40089362/

לצחוק? לבכות? עדיף לצחוק :lol:

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #82 

תעברו לבלק ברי.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #83 

30 דולר ??? לא יודע איך להגיב לזה, אני ממשיך להתעלם מקיומה של החברה הזו. חבורה של רמאים, זו רמאות לשמה. כן יש לנו בעיה במוצר, כן, אתם תשלמו עליה. (Y) ...
Vocare Ad Regnum

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10072
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 592 פעמים

שליחה #84 

עדכון קושחה יסדר את הבעיה? :??:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 46,00.html
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #85 

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #86 

אבי, אם הבעיה היא בעיה פיסית, איך ימנעו תוכנתית בעיית קליטה על ידי סגירת מעגל ?
אשמח לקבל הסבר לא ממוקצע במלים פשוטות ממהנדס חומרה. בשיא הרצנות, אין לי בעיה להחכים. לפי מה שכתב פרופסור או מדען שוודי לפני יותר משבועיים - הDesign של האנטנה ייצור בעיות קליטה בזמן החזקת המכשיר באופן המתואר, אם הוא לא דיבר על פתרון תוכנתי, יש מצב שאין. אבל שוב - תחכימו אותי, אשמח מאוד ללמוד.
Vocare Ad Regnum

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #87 

tandberg,
אני אסביר לך איך עדכון תוכנה פותר בעיות חומרה: התוכנה החדשה פשוט לא תציג שינוי בעוצמת הקליטה והשידור של המכשיר, וכך, המשתמש לא ידע האם קליטת המכשיר נפגעת כאשר הוא מחזיק את המכשיר ביד (אלא אם הוא מסתובב עם spectrum analyzer בכיס).

במילים אחרות: הבעיה לא תיפטר, הסימפטום יעלם והמכונה של אפל תמשיך לצחוק כל הדרך אל הבנק. אם אפל היתה חברת תרופות, היא היתה מוציאה "תרופה לסרטן" שמעלימה את החום והכאבים אבל לא נוגעת בתאים הסרטניים.
You are never fully dressed without a smile

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #88 

אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה מאיכות השיחה ולא היתה לי נפילת שיחה עד כה. אמנם אני משתמש עם הבאמפר בימים האחרונים אבל לדעתי כל הבלאגן שעשו מעניין ירידות הבארים כאשר מצאו את "נק' התורפה" של האנטנה הפך לספורט עבור סולדי אפל, אני מניח שיש הרבה מכשירים שם בחוץ שאם נחזיק בצורה מסויימת יתנהגו דומה אבל הם לא אייפון, המכשיר החכם הכי נמכר בעולם ששינה את כללי המשחק ומוציא את שונאיו מכליהם.

אסכם ואומר שנטו בתור מכשיר חכם ה 4G מעולה, איכות השיחה מעולה ואין לי שום תלונה מהותית עד כה, מפריע לי רק שאי אפשר לטעון את המכשיר בDock המקורי עם הבאמפר המקורי.
שי

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #89 

TANDBERG כתב:אבי, אם הבעיה היא בעיה פיסית, איך ימנעו תוכנתית בעיית קליטה על ידי סגירת מעגל ?
אשמח לקבל הסבר לא ממוקצע במלים פשוטות ממהנדס חומרה. בשיא הרצנות, אין לי בעיה להחכים. לפי מה שכתב פרופסור או מדען שוודי לפני יותר משבועיים - הDesign של האנטנה ייצור בעיות קליטה בזמן החזקת המכשיר באופן המתואר, אם הוא לא דיבר על פתרון תוכנתי, יש מצב שאין. אבל שוב - תחכימו אותי, אשמח מאוד ללמוד.
...
כפי שגם אני כתבתי, אני לא חושב שעידכון תוכנה יפתור משהו.
Shed כתב פה משהו, ולדעתי הוא צודק, וזה אכן יהיה ה"תיקון".
אני לא מכיר שום דרך לעשות זאת בצורה תוכנתית (אני לא מהנדס חומרה, ולא מתיימר להיות, אבל אני חושב שיש לי הבנה בסיסית במה אפשר ואי אפשר לעשות בקוד של תוכנה).

בינתיים, העדר כבר רכש מעל ל 1.7 מיליון מכשירים בסופ"ש האחרון (ראה הודעה כאן http://www.hometheater.co.il/vt116500.% ... 7%95%D7%9F ), כך שאתה מבין שלא חייב שלסלולרי תהיה קליטה בשביל שהוא יימכר.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #90 

Shayosef כתב:אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה מאיכות השיחה ולא היתה לי נפילת שיחה עד כה.

אמנם אני משתמש עם הבאמפר בימים האחרונים

אבל לדעתי כל הבלאגן שעשו מעניין ירידות הבארים כאשר מצאו את "נק' התורפה" של האנטנה הפך לספורט עבור סולדי אפל,

אני מניח שיש הרבה מכשירים שם בחוץ שאם נחזיק בצורה מסויימת יתנהגו דומה אבל הם לא אייפון, המכשיר החכם הכי נמכר בעולם ששינה את כללי המשחק ומוציא את שונאיו מכליהם.

אסכם ואומר שנטו בתור מכשיר חכם ה 4G מעולה, איכות השיחה מעולה ואין לי שום תלונה מהותית עד כה, מפריע לי רק שאי אפשר לטעון את המכשיר בDock המקורי עם הבאמפר המקורי.

...
:lol:

החברה משחררת מכשיר שאם אוחזים בו בצורה הסטנדרטית, הקליטה נפגמת, אחרי שזה מתגלה מספרת לכולם שהם פשוט לא יודעים להחזיק את המכשיר (הרי אייפון הוא מכשיר ייחודי ויש דרך מאוד ספציפית להחזיק אותו) ושאם אתם רוצים להחזיק אותו כמו אנשים נורמליים תצטרכו לרכוש אביזר נוסף ב 30 דולר, ואנשי העדר של החברה אומרים אמן ומצדיקים אותה.

עצוב ומצחיק בו זמנית.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 29/06/2010 12:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #91 

<נערך על ידי עפר: ציטוט המקור נעשה לפני שפניתי לכותב בכדי שיתקן את דבריו>

תאמת בתור אחד הגרופים הגדולים של ה PS3 בפורום לא ציפיתי דווקא ממך לפוסט שכזה...

בכל אופן, כנראה שכולם דפוקים ורוצים מכשיר דפוק שאין בו קליטה ואפילו שיש להם 30 יום להחזיר אותו ולקבל החזר כספי מלא הם לא עושים זאת כי כולם חבורה של דפקטים שרק אוהבים את איך שהמכשיר נראה....נו באמת, אנשים, כולנו קונים מוצרים מסויימים או מחברות מסויימות כי משהו גרם לנו להתאהב בהם, במקרה של אפל התופעה רווחת הרבה יותר וזה כנראה מעצבן את אלו שלא מבינים על מה המהומה...לי היה רומן קצר עם נקסוס אחד, אמרתי לעצמי אולי אני באמת שבוי באיזה וודו של אפל או סטיב אני חייב לבדוק אם באמת יש אלנטרנטיבה, את הרשמים שלי מהמכשיר הבינוני הזה ומערכת ההפעלה הלא בשלה שלו אפשר למצוא בחיפוש באתר את מי שזה מעניין, חזרתי לאייפון כי אני אוהב את הפשטות שלו, את המבחר עבורו, וכנראה גם את איך שהוא נראה, זה רע ? על איזה מדדים אתה מתעקב שאתה רוכש משהו ?

בכל אופן לא אשכנע את המשוכנעים....

1.7 מיליון פראיירים בכמה ימים למכשיר ללא קליטה, פשש, מוריד את הכובע...

ובנימה פרטית אליך, אני רחוק מאוד מלהיות גרופי קלאסי, אבל תודה על האבחון החינמי.
שי

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #92 

Shayosef - אני מתנצל אם נפגעת, ערכתי את ההודעה המקורית בהתאם, לא התכוונתי להשתלח בך, אבל תודה שהפוסט שלך פשוט נשמע מוזר, לא? :wink:

תסביר לי איך חברה מוציאה מכשיר שמאבד קליטה שמחזיקים אותו, בתור תגובה אומרת "אתם מחזיקים לא נכון" ומציעה לרכוש מוצר נוסף שיתקן את הבעייה בעלות נוספת ללקוח ועוד אפשר לראות את ההתנהלות הזו כקבילה?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #93 

Shed כתב:tandberg,
אני אסביר לך איך עדכון תוכנה פותר בעיות חומרה: התוכנה החדשה פשוט לא תציג שינוי בעוצמת הקליטה והשידור של המכשיר, וכך, המשתמש לא ידע האם קליטת המכשיר נפגעת כאשר הוא מחזיק את המכשיר ביד (אלא אם הוא מסתובב עם spectrum analyzer בכיס).

במילים אחרות: הבעיה לא תיפטר, הסימפטום יעלם והמכונה של אפל תמשיך לצחוק כל הדרך אל הבנק. אם אפל היתה חברת תרופות, היא היתה מוציאה "תרופה לסרטן" שמעלימה את החום והכאבים אבל לא נוגעת בתאים הסרטניים.
...
הבנתי אותך, הם יוציאו אפליקציה למדד קרינה ? :lol:

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #94 

Huber כתב:Shayosef - אני מתנצל אם נפגעת, ערכתי את ההודעה המקורית בהתאם, לא התכוונתי להשתלח בך, אבל תודה שהפוסט שלך פשוט נשמע מוזר, לא? :wink:

תסביר לי איך חברה מוציאה מכשיר שמאבד קליטה שמחזיקים אותו, בתור תגובה אומרת "אתם מחזיקים לא נכון" ומציעה לרכוש מוצר נוסף שיתקן את הבעייה בעלות נוספת ללקוח ועוד אפשר לראות את ההתנהלות הזו כקבילה?
...
לא נפגעתי, הופתעתי, זה הכל.

אני לא חושב שהדיון כאן אמור להיות בנושא מהי תגובת החברה בנושא, עדיין לא ראיתי תגובה רשמית באתר של אפל אלא רק באתרי טכנולוגיה שעושים הרבה כסף מכל הקרקס עם הקליטה וכל יום מראים לנו איזה "התכתבות" עם חבר שלהם סטיב שאנחנו אמורים להאמין שהתרחשה, אבל עזוב זאת לא הנק'.

הנק' זה המכשיר, אתה באמת חושב שאם לאנשים היתה בעית קליטה א מ י ת י ת הם לא היו מחזירים את המכשיר ?
שי

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #95 

שי, בנקודת זמן זו, אני חושב שהמאמצים המוקדמים לא יודו שיש להם *** של מכשיר מבחינת קליטה, או שמתעלמים מהתחממות כי הוא מתאמץ לקלוט.
התחושה שלי בזמן זה היא כמו שאמר וויל פארל בזולנדר: can't you see ? it's the same face ואחרי שבן סטילר חושף את המגנום הוא אומרwow, so beautiful. זה השוק, פשוט ככה.
Vocare Ad Regnum

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78844
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #96 

shayosef,

ערכתי את ההועדה שלך הורדתי את הציטוט מכיוון שהיא מצטטת הודעה שהיא כנגד חוקי האתר.

Huber,

לשי היתה נקודה מעניינת - הרי בתחום המשחקים הסיטואציה גרועה לא פחות (אם לא יותר) ושם בניגוד לתחום הסלולר אין לך שום אלטרנטיבות. למיקרוסופט היה את ה-RING OF DEATH (שהועלם ב-SLIM והפך ל-DOT OF DEATH?!). ב-PS3 המקורי היו בעיות של התחממות ורעש של טרקטור שלא מאפשר התרכזות במשחק, שלא לדבר על כך שהם הסירו את ה-UNIX באופן חד צדדי.

זה החיים בעולם סגור...

TANDBERG ו-SHED,

חשבתי טיפה, שהרי החברה של אפל ממש לא טפשים ולא היו אומרים שיש להם תיקון תוכנה אם לא היו דברים בגו. שימו לב שאפל מקפידים לשים בקרה על כמעט כל שטות .נסו לקצר את המיקרופון והוא לא יתן לכם. נסו לחבר לו מקור מתח לא תואם או חיבור לא מתאים והוא יתלונן מיד. יש בקרת זרם על כל שטות שם. הקיצור לדעתי נעשה בגלל שיש כאן שתי אנטנות. הם לא מציינים זאת, אבל יתכן מאוד (כך נעשה במכשירים אחרים שעושים את הטריקים הללו) שיש גם אנטנה פנימית לגיבוי.

ברגע שזה מזהה קצר (אני יוצא מתוך הנחה שיש להם איזו בקרה) הם בקלות יכולים לנתק את אחת האנטנות שבמסגרת ולעבור לאנטנה המשנית הפנימית.

בנוסף, להערכתי מדובר בבעיה פיזית. יש מכשירים שזה כן קורה להם ויש מכשירים שבוודאות אישרו שזה לא קורה להם.

הסיבה יכולה להיות אחת משתיים:
1. או שאלה שזה קורה להם פשוט מזיעים יותר מאלה שזה לא קרה להם וההבדל בין המכשירים הוא בעצם המוליכות של האדם עצמו.
2. או, כפי שאני חושב כרגע, הבעיה בכלל קשורה יותר לציפוי על המכשירים ועל דפקט ייצור שאפל מסרבת להכיר בו בגלל שהיא תצטרך לתקן או לפחות לבדוק 1.7 מיליון מכשירים (באסה).

כך או כך, אפשר לצפות שהם יפסידו בתביעה יצוגית על דבר כזה. ההימור שלי הוא שמהר מאוד, כל מי שיש לו בעיה כזו יקבל באמפר חינם, זה יעלה להם יותר זול מלתקן את המכשירים.

ולהבא? סביר להניח שהם יתקנו את בעיית הציפויים (זה לא כזה סיפור).

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #97 

Shayosef - כן. מאמין בכל נפשי. לרב אנשים יש את התכונה (ואני לא מוציא את עצמי מהכלל) להגן על מוצר שהם קנו למרות הכל ולהאדיר את המוצר בשביל להצדיק את הרכישה, במיוחד הדבר מועצם כשמדובר על כת אפל.

אני למשל מוצג פה לעיתים כפאנבוי של סוני, למרות שאם תעבור על התגובות שלי תגלה שלא פעם ולא פעמיים כשסוני התנהלו בצורה לא הוגנת (כמו למשל בעת הורדת אופציית ה OTHEROS מה PS3 ועוד) לא היססתי להעביר עליהם ביקורת. רב התגובות שלי בפורום הם על ה PS3 מהסיבה הפשוטה - זה מה שיש לי בבית ולכן אני ל אמוצא סיבה להגיב על שאר הקונסולות באותה רמה. אני לא מבין אנשים שמצפים ממני לחלוק מידע על מוצר שאין לי ולא לגמרי מעניין אותי ,ה XBOX. אם זה עושה אותי פאנבוי - ניחא.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #98 

מסתבר שמישהו לקח את הפתרון שהצעתי פה:
http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... 70#1145170

למקום קצת יותר רחוק :lol:

http://www.ipsf.co.il/forum/content.php ... 7%93%D7%A9