תגובות לביקורת DViCO TViX N1

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

erez67 כתב:נכתב שהמכשיר נמכר ב- 1200 ש"ח
לא מצאתי שהמכשיר נמכר בפחות מ-1490 ש"ח
האם מישהו יכול להפנות לחנות שמוכרת במחיר הנ"ל?
תודה,
...
יש מחיר מחירון ויש מחיר מכירה... ויותר מכך לא אוכל להוסיף.

אלקטרון
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

מי היבואן ?
כמה שנים אחריות ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

היבואן הוא ט.ר אלקטרו סטריאו.
אחריות כמדומני עומדת על שנה.

אלקטרון
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה על התגובה המהירה .
שירות של ט.ר זה מצוין (Y)

Eddie_the_dog
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אני חדש בתחום הסטרימרים - שאלה בקשר לתצוגת MJB

שליחה

שלום,
ככתוב, אני חדש בתחום הסטרימרים, קניתי את המוצר השבוע ועד כה אין תלונות.
לפי הביקורת:
"עם ה N1, ניתן לעשות זאת בעזרת Movie GUI Builder. מספר הגדרות פשוטות וגם התצוגה שלכם תוכל להיות כזאת מפוארת".

אשמח לקבל הסבר מעט יותר מפורט לגבי יצירת תצוגה מסוג MJB. קחו בחשבון שאני לא שולט בטרמינולוגיה יותר מידי, אז פירוט של סדר הפעולות, יעזור בהחלט. ניסיתי למצוא מידע על כך במדריך של המכשיר ולא מצאתי. :מבולבל:

תודה מראש למסייעים.

נ.ב. סקירה טובה, עיקרי הדברים מובנים גם להדיוטות בתחום.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

יש כאן מדריך ויזואלי באנגלית התוכנה שציינת הפסיקה לעבוד ולכן מומלץ לעבוד עם תוכנת TVIXIE
ftp://ftp.dvico.com/Manual/TViX/etc/TVi ... nglish.pdf
התוכנה ניתנת להורדה מכאן:
http://www.tvixie.com/download.php

בהצלחה!
שים לב כדי שעסק יעבוד חייבים לשים כל סרט בתת ספרייה משלו כאשר שם ספרייה זהה לשם הסרט כפי שמופיע
באתר www.sratim.co.il במידה ואתה מעוניין בתקצירים בעברית, כמו כן כל הסרטים חייבים להיות תחת ספרייה ראשית בשם MOVIE או VIDEO.

zork17
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 829
שם מלא: zork17

שליחה

לפני חודש חבאתי 2 כאלו מארה"ב. הזמנתי מאמזון. מאז המחיר שם ירד בעוד $5 - מחיר מדהים לעומת הארץ - 2 ב 1000 ש"ח.
אני מאד מרוצה, הם נמצאים בחדרי הילדים ומנגנים הכל דרך הרשת. בחדר אחד הרשת היא מעל החשמל שזו הפתעה טובה כשלעצמה: יש כרגע מבצע בבזק ל 2 מתאמים כאלו בין חשמל לרשת בקצב עד 200 + ראוטר N ב 24 תשלומים של 10 ש"ח, שזה בדיחה. אצלי בבית יש 3 פאזות וזה עובד בקצב של 70.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

zork17
אני שמח שאתה נהנה מה N1 ומעבודה הרבה שאני DVICO ו וכעת ט.ר משקיעים בהתאמה של המכשיר לארץ.
יש רק לקחת בחשבון שבמידה ותזדקק לשרות תאלץ לשלוח את המכשירים חזרה לארה"ב , חברת ט.ר היבואנית הרשמית של מוצרי DVICO בארץ אינה רשאית לטפל במוצרים שלא נמכרו על ידה.
זוהי גם התשובה של DVICO לכל מי שרוכש מכשיר שלא באמצעות ההפצה הרשמית בכל מדינה.

zork17
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

arotman כתב:zork17
אני שמח שאתה נהנה מה N1 ומעבודה הרבה שאני DVICO ו וכעת ט.ר משקיעים בהתאמה של המכשיר לארץ.
יש רק לקחת בחשבון שבמידה ותזדקק לשרות תאלץ לשלוח את המכשירים חזרה לארה"ב , חברת ט.ר היבואנית הרשמית של מוצרי DVICO בארץ אינה רשאית לטפל במוצרים שלא נמכרו על ידה.
...
כל אחד שיעשה את החשבון שלו.
אני יכול רק לספר מהניסיון שלי שבד"כ המכשירים לא מתקלקלים (בשנת האחריות - אח"כ בכל מקרה לא בטוח שכדאי לתקן לבד כי בד"כ מחליפים לך מכשיר). ואם כבר יש תקלה אז הניסיון שלי בעבר עם חברות בחו"ל היה מעולה:
1) ה SLIM DEVICES TRASPORTER שלי הגיע פגום והוא נשלח לחו"ל על חשבונם וגם חזר על חשבונם כלומר תוקן והוחלף בקליפורניה ללא עלות תוך 8 ימים.
2) ה PH C200 הפסיק לעבוד בעת עידכון FW. שלחתי אותו לקליפורניה ב 72 ש"ח ע"י EMS. יכלתי לשלוח בעזרת הדואר לאט יותר ב 15 ש"ח (נדמה לי). חזר אלי על חשבונם כולל עמילות ושיחרור במכס ומשלוח עד הבית תוך סה"כ 8-9 ימים. אני לא בטוח שבארץ היו מתקנים כל כך מהר. וב C200 ההפרש לא היה כל כך מדהים כמו במקרה שלפנינו.

זכותכם לקחת כמה שאתם רוצים, רק רציתי לספר מהניסיון שלי שאני מאד מרוצה מהסטרימרים ושלא צריך לפחד להזמין מחו"ל (כמובן ממקומות מהימנים).

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

zork17 כתב:
arotman כתב:zork17
...
כל אחד שיעשה את החשבון שלו.
אני יכול רק לספר מהניסיון שלי שבד"כ המכשירים לא מתקלקלים (בשנת האחריות - אח"כ בכל מקרה לא בטוח שכדאי לתקן לבד כי בד"כ מחליפים לך מכשיר). ואם כבר יש תקלה אז הניסיון שלי בעבר עם חברות בחו"ל היה מעולה:
1) ה SLIM DEVICES TRASPORTER שלי הגיע פגום והוא נשלח לחו"ל על חשבונם וגם חזר על חשבונם כלומר תוקן והוחלף בקליפורניה ללא עלות תוך 8 ימים.
2) ה PH C200 הפסיק לעבוד בעת עידכון FW. שלחתי אותו לקליפורניה ב 72 ש"ח ע"י EMS. יכלתי לשלוח בעזרת הדואר לאט יותר ב 15 ש"ח (נדמה לי). חזר אלי על חשבונם כולל עמילות ושיחרור במכס ומשלוח עד הבית תוך סה"כ 8-9 ימים. אני לא בטוח שבארץ היו מתקנים כל כך מהר. וב C200 ההפרש לא היה כל כך מדהים כמו במקרה שלפנינו.

זכותכם לקחת כמה שאתם רוצים, רק רציתי לספר מהניסיון שלי שאני מאד מרוצה מהסטרימרים ושלא צריך לפחד להזמין מחו"ל (כמובן ממקומות מהימנים).
...
המוצרים בארה"ב תמיד יהיו זולים יותר נקודה והמוצרים של DVICO בד"כ אמינים ולא נוטים להתקלקל
אבל אם כל המשתמשים יביאו לבד מכשירים מחו"ל אז לאף יבואן לא יהיה כלכלי לייבא את המכשירים לארץ
ואז גם לא יהיו התאמות מקומיות. אין לך מושג איזה מלחמות צריך לנהל עם חברות כדי שיוסיפו תמיכה לשפות מקומיות, תראה כמה זמן לקח לחברת POCORNHOUR להוסיף תמיכה מלאה בעברית שאמורה לצאת בקרוב.
וגם זה רק בזכות זיו רוזנפלד שיושב להם על הזנב כבר תקופה ארוכה.
כמו שאמרת כל אחד עושה את השיקולים שלו אבל שאח"כ לא נבוא בטענות ליצרנים שאין לנו התאמה מקומית .
למוצרים של חברת LOGITECH למשל אין עדיין תמיכה בעברית (עברית הפוכה במקרה הטוב) ויש לכך סיבה
הכמות של המוצרים שמיובאים לפה באופן רשמי לא מצדיקים מאמץ מצד היצרן.
היבואן של חברת DUNE גם באותה הבעיה בדיוק אנו שוק קטן מאוד וההוצאות פה גבוהות וישראל לא ממש מעניינת את היצרנים השונים.

zork17
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ברור שהשוק שלנו יותר קטן ולכן אני לא מצפה למשל שטלויזיה של פנסוניק תעלה פה כמו בארה"ב אבל יש הרבה מאד מוצרים (למשל מצלמות) שניתן להשיג כאן במחירי חו"ל + מע"מ. יש גם כמה יבואנים שמוכרים ציודי AV במחירים דומים לחו"ל כלומר זה ניתן לעשות.
אני יכול להבין תוספת סבירה למחיר אבל דווקא מוצר כמו סטרימר לא נראה לי שצריך להיות הבדל כל כך גדול בין ארה"ב לישראל.

כמו שאמרתי כל אחד יעשה את החשבון שלו, לדעתי מחיר של פי 2.4 הוא פשוט שערוריתי.

ולשאלתך מה יקרה אם כולם יזמינו מחו"ל: אז אף סוחר לא יעיז לקחת פי 2.4 על המחיר.

אני לא חושב שכדאי שנהפוך את השירשור הזה לשרשור התלונות על מחירים, זו דעתי, דעתך כעוסק בתחום ברורה וכל אחד יעשה מה שהוא מבין, אני מניח שיש פה כמה שאנשים שחושבים שה"שירות" שאתה נותן להם שווה פי 2 מהמחיר.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

zork17
לצערי אתה טועה לאף יבואן פשוט לא יהיה שווה לייבא את המכשירים..
אגב עשיתי חשבון של הזמנה של ה N1 מאמזון באמצעות MUSTOP
כאשר ניסיתי לרכוש את ה N1 ישירות לישראל קיבלתי את ההודעה הזאת
DVico Network Media Player TVIX HD N1 (cafe) USB 2.0 Interface cannot be shipped to the selected address
העלות כולל משלוח בארה"ב היא $126.48
כדי לייבא את המכשיר לישראל באמצעות אתר MUSTOP העלות הסופית הגיעה ל 200$ למכשיר לפי שער המחאות גבוה המשמש לחיוב כרטיסי אשראי 3.8405 דולר לשקל הגענו ל 768 ש"ח בקרוב.
http://www.mustop.co.il/shipping-costs- ... calculator
כלומר הגענו לפי 1.5 לפי 1200 ש"ח מחיר רחוב בישראל לדגם הקודם ללא AUDIO HD
אגב המחירים בארה"ב משתנים ולדוגמא מכשיר ה PLUS שתומך ב AUDIO HD הזהה לנמכר על ידי ט.ר
ב DIGITAL CONNECTION המוצר נמכר ב 159$ לפני משלוח כלומר מתקרבים כבר ל 1000 ש"ח
אז אלא אם כן מישהו "מבריח" את המוצר הכדאיות של היבוא האישי יורדת פלאים.

zork17
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אתם קונים דרך אמזון ומובילים דרך MUSTOP?
אני באופן עקרוני לא מוכן לקנות מסוחר שלוקח מחירים מופקעים בטירוף. אני לא סומך על בן אדם כל כך גרידי שיתן לי שירות טוב. אני מעדיף לקנות בחו"ל.

אגב, למה להבריח את המוצר: אני מבין למה אתה מתבלבל כי אתה רגיל שהמוצר עולה 1200 ש"ח אבל כל אחד יכול להביא את המוצר איתו ולנופף אותו לכל המוכסים ולהמליץ להם גם להביא כזה ועוד ישאר לך $80 לאיזה וויסקי טוב.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

zork17 כתב:אתם קונים דרך אמזון ומובילים דרך MUSTOP?
אני באופן עקרוני לא מוכן לקנות מסוחר שלוקח מחירים מופקעים בטירוף. אני לא סומך על בן אדם כל כך גרידי שיתן לי שירות טוב. אני מעדיף לקנות בחו"ל.

אגב, למה להבריח את המוצר: אני מבין למה אתה מתבלבל כי אתה רגיל שהמוצר עולה 1200 ש"ח אבל כל אחד יכול להביא את המוצר איתו ולנופף אותו לכל המוכסים ולהמליץ להם גם להביא כזה ועוד ישאר לך $80 לאיזה וויסקי טוב.
...
אני כתבתי על יבוא אישי רשמי שכל אדם יכול לבצע באמצעות האינטרנט ולא כאשר מישהו חוזר מארה"ב בטיסה,
למרות שאני מופתע שלא נידרשת לשלם לפחות 16 אחוז מע"מ ו 16 אחוז מס על נגנים שאותו היבואן משלם.
הדגמתי והסברתי את החישוב והמספרים כדי לאפשר לכל אחד לעשות את השיקול שלו.
אני סך הכול שכיר בעולם הדיגיטלי ולא רואה אגורה מרווחי היבואן כך שלייחס לי תכונות כאלו פשוט לא במקום. (n)
אם אתה מצהיר הצהרות אז לפחות שיהיו מדייקות, אגב לא לקחת בחשבון שליבואן יש הוצאות בדיקה במכון תקנים, אחסון ומיסוי והמחיר אותו מקבל היבואן תלוי בכמויות שמייבאים, בארה"ב מוכרים בסדרי גודל אחרים לחלוטין לכן המחירים אותם מקבל סוחר בארה"ב נמוכים משמעותית מהמחירים אותם מקבלים הסוחרים מאירופה ומישראל.
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 20/08/2010 22:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

כפי שהמחירים של ה-C200 שעלה בעבר כ-2,900 ש"ח בארץ, ושל ה-A200 שעלה כ-1,800 ש"ח בארץ, היו מוגזמים בטירוף (אני נאלצתי לקנות אחד בהזמנה ישירות מהיצרן, ועדיין חסכתי כ-1,000 ש"ח, אחרי משלוח ומיסים...), גם המחירים של מוצרי DVICO ו-DUNE מוגזמים לגמרי!

היום ניתן לקנות את ה-C200 בכ-1,400 ש"ח ואת ה-A200 בכ-800 ש"ח...

ההוזלה המשמעותית של מוצרי פופקורן והמחירים הזולים של מוצרי אקסטרימר, מלמדים שאפשר למכור אותם במחיר הגיוני (היום להביא אותם עצמאית במשלוח מחו"ל כבר יקר יותר...), והחנויות עדיין מרוויחות יפה...

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Irus כתב:כפי שהמחירים של ה-C200 שעלה בעבר כ-2,900 ש"ח בארץ, ושל ה-A200 שעלה כ-1,800 ש"ח בארץ, היו מוגזמים בטירוף (אני נאלצתי לקנות אחד בהזמנה ישירות מהיצרן, ועדיין חסכתי כ-1,000 ש"ח, אחרי משלוח ומיסים...), גם המחירים של מוצרי DVICO ו-DUNE מוגזמים לגמרי!

היום ניתן לקנות את ה-C200 בכ-1,400 ש"ח ואת ה-A200 בכ-800 ש"ח...

ההוזלה המשמעותית של מוצרי פופקורן והמחירים הזולים של מוצרי אקסטרימר, מלמדים שאפשר למכור אותם במחיר הגיוני (היום להביא אותם עצמאית במשלוח מחו"ל כבר יקר יותר...), והחנויות עדיין מרוויחות יפה...
...
אז זהו שהרשת ההיא וגם ההיא החליטו לייבא כמויות גדולות מאוד של מוצרים ולמכור אותם לצרכנים ישירות.
IRUS אני לא צריך לספר לך לאן מופנים הלקוחות של אותם מקומות, אתה עונה להם כמעט כל יום.... (Y)

zork17
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בשום מקום לא דיברתי עליך, דיברתי על סוחר. אני יודע שאתה שכיר.
הוצאות איחסון וכו' יש גם בארה"ב. נראה לי יותר הגיוני שבקליפורניה הם איפלו יהיו יותר יקרים מפה. אני קניתי מסוחר מקליפורניה ולא מאיזה חוואי בנברסקה.

כמובן ש Irus הביא עוד דוגמא מצוינת כיצד בכל זאת אם רוצים אפשר למכור במחירים שפויים.

ואגב, אם לא ידעת כשאתה חוזר מחו"ל אתה יכול להביא מוצרים בעד $200 ללא תשלום מיסים כלשהו.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

zork17 כתב:בשום מקום לא דיברתי עליך, דיברתי על סוחר. אני יודע שאתה שכיר.
הוצאות איחסון וכו' יש גם בארה"ב. נראה לי יותר הגיוני שבקליפורניה הם איפלו יהיו יותר יקרים מפה. אני קניתי מסוחר מקליפורניה ולא מאיזה חוואי בנברסקה.

כמובן ש Irus הביא עוד דוגמא מצוינת כיצד בכל זאת אם רוצים אפשר למכור במחירים שפויים.

ואגב, אם לא ידעת כשאתה חוזר מחו"ל אתה יכול להביא מוצרים בעד $200 ללא תשלום מיסים כלשהו.
...
שכחתי :oops:
אם אני מזמין מוצרים מחו"ל אני עושה זאת דרך MUSTOP אני לא אוהב להתחיל לבקש טובות מחברים שחוזרים...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

arotman

אתה צודק, אבל לאחרונה (כפי שרמזת בעבר), עוד מישהו החל למכור את המוצר במחיר אטרקטיבי.

דרך אגב, למען הסר ספק, דווקא המוצר שבו עוסק השרשור נמכר במחיר שפוי יחסית, אני התכוונתי למוצרים אחרים.

והתמיכה שאתה נותן פה באמת יוצאת דופן (Y)

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Irus כתב:arotman

אתה צודק, אבל לאחרונה (כפי שרמזת בעבר), עוד מישהו החל למכור את המוצר במחיר אטרקטיבי.

דרך אגב, למען הסר ספק, דווקא המוצר שבו עוסק השרשור נמכר במחיר שפוי יחסית, אני התכוונתי למוצרים אחרים.

והתמיכה שאתה נותן פה באמת יוצאת דופן (Y)
...
גם אתה (Y)

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”