מקלדת אלחוטית זעירה - RII
אני עובד עם המקלדת במרחק 7 מטר
אין בעיות קליטה. היא מאוד נוחה כמקלדת זעירה, מבחינת נוחות כשלט - 6 מתוך 10. נסבל, אבל בוודאי לא להיט.
אולי כשאתרגל יותר דעתי תהיה שונה.
אולי כשאתרגל יותר דעתי תהיה שונה.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
גם אצלי יש הפרעות קליטה לעיתים.
אני הולך לנסות השבוע להוציא את המקלט מהמזנון באמצעות מאריך USB למקום יותר גלוי, ויותר רחוק מהכרטיס רשת תקן N שכנראה קצת מפריע שם בפנים...
אני אעדכן אם יהיה שיפור דרמטי.
בנוסף - חסר את האופציה של גלילה בצד של הפאד, כמו בלפטופ אמיתי...
אני הולך לנסות השבוע להוציא את המקלט מהמזנון באמצעות מאריך USB למקום יותר גלוי, ויותר רחוק מהכרטיס רשת תקן N שכנראה קצת מפריע שם בפנים...
אני אעדכן אם יהיה שיפור דרמטי.
בנוסף - חסר את האופציה של גלילה בצד של הפאד, כמו בלפטופ אמיתי...
וו נעמט מען א ביסלע מזל ??
אני קיבלתי אתמול את ה LENOVO
הזמנתי מדיל אקסטרים, היא אחלה, קולטת גם מהחדר השני, אבל הדונגל באמת צריך להיות מקדימה, אם מחברים אותו ליציאת USB מאחור, הוא מזייף..סכ"ה אחלה מקלדת, אני מרוצה ממנה, חושבת עכשיו אם לחפש אותיות מדבקות בעברית או שיותר טוב להתרגל להקליד עיוור (הגיע זמן כבר אני חושבת..)
למי מהחברים שמעונין אני ממליץ על מקלדת KORIBO MINI :
מקלדת קטנה עם אחיזה נוחה, עכבר מובנה (כפתור ג'ויסטיק), טווח קליטה גדול - פעם אחרונה שבדקתי למעלה מ-5 מ',
שני כפתורי עכבר בראש המקלדת - מאוד נוח, ושלל פונקציות נוספות כגון קיצורי דרך למולטימדיה ו-HTPC שאישית אני
לא עושה בהן שימוש.
המקלדת קטנה, אבל מספיק נוחה בשביל תיקוני טעויות בתרגומים תוך כדי צפייה בסרטים, ובשביל גלישה באינטרנט וכתיבה בפורומים (כמו עכשיו). להקלדה ארוכה ואינטנסיבית יותר כמובן שהיא לא תהיה נוחה, אבל היא גם לא מיועדת לכך.
מקשים בעברית מהקופסה.
העכבר מצריך קצת זמן הסתגלות, אבל סה"כ המקלדת מאוד נוחה.
עיצוב נחמד מאוד, לדונגל האלחוטי ה- USB קיים שקע איפסון באחורי המקלדת, כמו גם מפסק כיבוי כשהמקלדת לא בשימוש.
מה שחסר לי בה הוא תאורה אחורית לעבודה בתנאי חדר חשוך - אבל עד עכשיו עושה את העבודה לשביעות רצוני.
נרכשה בארץ במחיר 220 ש"ח.
מקלדת קטנה עם אחיזה נוחה, עכבר מובנה (כפתור ג'ויסטיק), טווח קליטה גדול - פעם אחרונה שבדקתי למעלה מ-5 מ',
שני כפתורי עכבר בראש המקלדת - מאוד נוח, ושלל פונקציות נוספות כגון קיצורי דרך למולטימדיה ו-HTPC שאישית אני
לא עושה בהן שימוש.
המקלדת קטנה, אבל מספיק נוחה בשביל תיקוני טעויות בתרגומים תוך כדי צפייה בסרטים, ובשביל גלישה באינטרנט וכתיבה בפורומים (כמו עכשיו). להקלדה ארוכה ואינטנסיבית יותר כמובן שהיא לא תהיה נוחה, אבל היא גם לא מיועדת לכך.
מקשים בעברית מהקופסה.
עיצוב נחמד מאוד, לדונגל האלחוטי ה- USB קיים שקע איפסון באחורי המקלדת, כמו גם מפסק כיבוי כשהמקלדת לא בשימוש.
מה שחסר לי בה הוא תאורה אחורית לעבודה בתנאי חדר חשוך - אבל עד עכשיו עושה את העבודה לשביעות רצוני.
נרכשה בארץ במחיר 220 ש"ח.
מי שמשתמש במקלדת בעיקר לשליטה על מדיה ישמח להכיר את התוכנה SharpKeys
http://www.randyrants.com/2008/12/sharpkeys_30.html
היא מאפשרת החלפת כפתורים ברג'יסטרי כך שאפשר להגדיר שכפתורי המדיה יילחצו ללא שימוש ב-Shift
http://www.randyrants.com/2008/12/sharpkeys_30.html
היא מאפשרת החלפת כפתורים ברג'יסטרי כך שאפשר להגדיר שכפתורי המדיה יילחצו ללא שימוש ב-Shift
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גם אני קניתי מ DX, את הדגם שעולה פחות מ 40 דולר - עובדת מצויין!
האיכות מצויינת, הכפתורים לא מעוגלים אלא דומים למקלדת של הבלקברי (מאוד נוח), והעכבר מגיב מצויין ולפעמים אפילו טוב יותר מפדים של לפטופים של יצרנים גדולים וידועים...
האיכות מצויינת, הכפתורים לא מעוגלים אלא דומים למקלדת של הבלקברי (מאוד נוח), והעכבר מגיב מצויין ולפעמים אפילו טוב יותר מפדים של לפטופים של יצרנים גדולים וידועים...
שאלה חשוב אשמח אם תענו לי בבקשה...
קניתי את המוצר MK802 III 8GB
עכשיו חיברתי מקלדת+עכבר אלוחטיים של מייקרוסופט אבל אפשר לכתוב רק באנגלית
בלי אפשרות לכתיבה בעברית וזה מעצבן אותי.
הבנתי שאפשר לקנות מקלדת אלחוטית+עכבר טאץ (MINIRII) בזול רציתי לדעת,
אם אני אקנה מקלדת MINI RII באנגלית ואני ידביק לה מדבקות בעברית אני יוכל להחליף שפת כתיבה בלי בעיה דרך המקלדת?
לכתוב באנגלית וגם בעברית ולהחליף בינהם?
אשמח אם מישהו יענה לי תשובה מדוייקת בתודה מאור...
עכשיו חיברתי מקלדת+עכבר אלוחטיים של מייקרוסופט אבל אפשר לכתוב רק באנגלית
בלי אפשרות לכתיבה בעברית וזה מעצבן אותי.
הבנתי שאפשר לקנות מקלדת אלחוטית+עכבר טאץ (MINIRII) בזול רציתי לדעת,
אם אני אקנה מקלדת MINI RII באנגלית ואני ידביק לה מדבקות בעברית אני יוכל להחליף שפת כתיבה בלי בעיה דרך המקלדת?
לכתוב באנגלית וגם בעברית ולהחליף בינהם?
אשמח אם מישהו יענה לי תשובה מדוייקת בתודה מאור...
היכן קנית אותה?Lee כתב:למי מהחברים שמעונין אני ממליץ על מקלדת KORIBO MINI :
לא עושה בהן שימוש.
מקשים בעברית מהקופסה.
נרכשה בארץ במחיר 220 ש"ח....
השגתי מוכר מסין שמוכר מקלדות עם חריטה בעברית ב30$ למקלדת כמעט כל הדגמים...
מי שרוצה לרכוש שיצור איתי קשר בפרטי!