רכישת פופקורן C-200 בארץ
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
כנראה, לא שאלתי בדיוק איך מתחלקים ה-2,200 ש"ח
לפי האתר הפופקורן עולה 1500 ש"ח, הבלו-ריי 590 ש"ח מה שאומר שעל התקנה לקחו לי 110 ש"ח.
יכול להיות שהייתי צריך להתווכח ולדרוש שלפחות ההתקנה תהיה ללא חיוב אבל מרב התלהבות שסוף סוף ניתן להשיג סטרימר בשילוב בלו-ריי בקצת יותר מ-2,000 ש"ח לא התווכחתי.
היה חשוב לי לרכוש את הכל ביחד בכדי למנוע מצב שבו תהיה לי בעייה וב-KSP יגידו שהאחריות לא תקפה כי הם לא התקינו את הבלוריי או שהבלו-ריי זו הבעיה.
עדיין לא ביצעתי את התשלום (אני אמור להגיע מחר לסניף בקריות לאסוף את המכשיר ואז לשלם), האם נראה לכם שניתן עדיין לפחות לדרוש שההתקנה תהיה ללא חיוב?
לפי האתר הפופקורן עולה 1500 ש"ח, הבלו-ריי 590 ש"ח מה שאומר שעל התקנה לקחו לי 110 ש"ח.
יכול להיות שהייתי צריך להתווכח ולדרוש שלפחות ההתקנה תהיה ללא חיוב אבל מרב התלהבות שסוף סוף ניתן להשיג סטרימר בשילוב בלו-ריי בקצת יותר מ-2,000 ש"ח לא התווכחתי.
היה חשוב לי לרכוש את הכל ביחד בכדי למנוע מצב שבו תהיה לי בעייה וב-KSP יגידו שהאחריות לא תקפה כי הם לא התקינו את הבלוריי או שהבלו-ריי זו הבעיה.
עדיין לא ביצעתי את התשלום (אני אמור להגיע מחר לסניף בקריות לאסוף את המכשיר ואז לשלם), האם נראה לכם שניתן עדיין לפחות לדרוש שההתקנה תהיה ללא חיוב?
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
התקנה זו התקנה = זמן טכנאי (גם אם זה 5 דקות).
מה הבעיה להתקין את זה בבית ?!
מה הבעיה להתקין את זה בבית ?!
נערך לאחרונה על ידי madror ב 12/04/2010 19:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
אני לא מבין בהתקנות וגם את הייתי מבין אני לא הייתי מתקין (אין לי בעיה גם לקרוא לחבר שיתקין).
שווה לי להוציא עוד 100 ש"ח בשביל למנוע את האפשרות מהספק לאמר שהתקלה המכשיר נובעת מהתקנה לא נכונה שביצעתי.
שווה לי להוציא עוד 100 ש"ח בשביל למנוע את האפשרות מהספק לאמר שהתקלה המכשיר נובעת מהתקנה לא נכונה שביצעתי.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
idan309,
עזוב את זה, אם אתה לא יודע או רוצה להתעסק עם זה, אני מסכים ששווה להוסיף עוד 100 וקצת שקלים על מנת שתישן בשקט בלילה (זה שווה הרבה יותר מ 110 ש"ח). בלי קשר, תתחדש
-אגב, מישהו יכול להגיד לי מהו כונן הבלוריי הזול ביותר ניתן לרכוש בארץ שה C-200 תומך בו באופן מחוחלט? (שיתמוך בpatch של המולטיזון ל DVD ובלוריי)
-ושאלה נוספת היא ברגע שמשתמשים בכונן בלוריי, איפה אתם תוקעים את הדיסק הפנימי שלכם? (3.5 אינצ') האם אתם סתאם משכיבים אותו בפנים באיזה חלל או שיש לו מקום מיוחד?
עזוב את זה, אם אתה לא יודע או רוצה להתעסק עם זה, אני מסכים ששווה להוסיף עוד 100 וקצת שקלים על מנת שתישן בשקט בלילה (זה שווה הרבה יותר מ 110 ש"ח). בלי קשר, תתחדש
-אגב, מישהו יכול להגיד לי מהו כונן הבלוריי הזול ביותר ניתן לרכוש בארץ שה C-200 תומך בו באופן מחוחלט? (שיתמוך בpatch של המולטיזון ל DVD ובלוריי)
-ושאלה נוספת היא ברגע שמשתמשים בכונן בלוריי, איפה אתם תוקעים את הדיסק הפנימי שלכם? (3.5 אינצ') האם אתם סתאם משכיבים אותו בפנים באיזה חלל או שיש לו מקום מיוחד?
-
oshri74
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
אם הייית יודע שזה מה שתגרום השאלה שלי הייתי שואל לפני בכל אופן גם אני התחדשתי בC200
ועכשיו 2 שאלות
1. איזה דיסק מומלץ
2. יש לי בבית תשתית HPNA של YES האם אני יוכל להשתמש בה כדי לחבר בין הC200 למחשב שלי.זה הולך ככה:
HPNA מחובר לראוטר שלי קוית ומשם הוא מחובר לממיר YES ואז יש עוד HPNA שמחובר לממיר ליד הטלויזיה ולHPNA הזה יש חיבור רשת פנוי, אם אני ישתמש בו לחיבור הסטרימר האם אני יוכל לזהות אותו דרך המחשב?
ועכשיו 2 שאלות
1. איזה דיסק מומלץ
2. יש לי בבית תשתית HPNA של YES האם אני יוכל להשתמש בה כדי לחבר בין הC200 למחשב שלי.זה הולך ככה:
HPNA מחובר לראוטר שלי קוית ומשם הוא מחובר לממיר YES ואז יש עוד HPNA שמחובר לממיר ליד הטלויזיה ולHPNA הזה יש חיבור רשת פנוי, אם אני ישתמש בו לחיבור הסטרימר האם אני יוכל לזהות אותו דרך המחשב?
- osherov
-
- גורו Android

1. כל הסדרות הירוקות של הדיסקים הקשיחים (SATA בגודל 3.5 אינצ'), למרות שיש כל כך הרבה מקום בתוך ה C-200 ולכן אני לא חושב שתהיה בעייה לדחוף כל דיסק 3.5 אינצ' גם אם הוא צורך יותר חשמל ולכן פולט יותר חוםoshri74 כתב:אם הייית יודע שזה מה שתגרום השאלה שלי הייתי שואל לפני בכל אופן גם אני התחדשתי בC200
ועכשיו 2 שאלות
1. איזה דיסק מומלץ
HPNA מחובר לראוטר שלי קוית ומשם הוא מחובר לממיר YES ואז יש עוד HPNA שמחובר לממיר ליד הטלוויזיה ולHPNA הזה יש חיבור רשת פנוי, אם אני ישתמש בו לחיבור הסטרימר האם אני יוכל לזהות אותו דרך המחשב?...
2. לא מכיר את התצורה הזאת של ה HPNA שיס מתקינים (יש לי משהו של בזק) אבל בפשטות אפשר להגיד שבמידה ואתה יכול לחבר מחשב (נניח מחשב נישא) דרך ה HPNA וזה עובד, זה יעבוד גם עם ה C-200
לדעתי, במוצהר רכשו בשרשור הזה 6-5 אנשים את ה C-200 מ KSP. זה מתחיל להזכיר (בקטנה) את שרשור הרומבה הגדול (שואב האבק הרובוטי) שגרם לעשרות אנשים מהפורום לרכוש את השואב אבק ההוא (כולל אני
-
oshri74
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
תודה
אני כנראה ילך על הירוק של WD 1TB
אני כנראה ילך על הירוק של WD 1TB
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
היי אריה!osherov כתב:אבי, אני עוד מנסה להבין מה קניתיאחרי קריאהת הביקורת של זיו אתמול על ה C-200 ואחרי משחק קצר עם המכשיר אני מתחיל להבין מה יש לי ביד:
-אני מבין שצריך עכשיו להמשיך להוציא עוד כסף!
*אני חייב את מתאם ה IR להרמוני שלי
*אני חייב כונן בלורי, כי זה אולי היתרון הגדול ביותר של המכשיר (והם לא זולים הכוננים האלה)
*אני חייב לדחוף "למפונק, הזה דיסק SATA פנימי בשביל להתקין את כל השרותים שלו (היום כמעל כל התכנים שלי נמצאים על כונני UDB חיצוניים, למזלי מצאתי איזה SATA זרוק אצלי באחד המחשבים)
*אה ונזכרתי שאני חייב הרי לרכוש גם 2 רמקולים נוספים (כדי להנות מה 7.1)
-אני צריך עוד לבדוק איך עובדים מול Movie Jukebox בלי הצורך לחפש תמונות פר סרט
-אני צריך למצוא מקום לסטרימר הענק הזה על המזנון אצלי (פתחתי אותו ואני לא מבין למה הם עשו אותו כל כך גדול, יש לו כל כך הרבה מקום פנוי בפנים)
-באסה קצת עם התצוגה שלו, אומנם מאוד מרשים אבל ממרחק של 50 ס"מ צפונה אי אפשר לקרוא מה רשום בצג
-דבר קטנטן שמציק לי זה ה led הבוהק והמהבהב שיש לכרטיס רשת של ה C-200. כשהסלון חשוך ה LED הזה מייצר לי הבהובים מציקים שמעיקים על החוויה (נראה לי שאני פשוט יכסה את ה LED באיזה איזולירבנד)
-מנגן ומציג יפה תכני אודיו חדשים (סוף-סןף הרסיבר רושם גם MA, ו TrueHD)
-ריפים של בלוריי מנגן עם התפריטים.....ממש מגניב
-המגירה שלו לדיסק להכנסת SATA 3.5 אינצ' היא באמת מאוד נוחה לשימוש (לא צריך לפתוח או להבריג כלום), העניין הוא שכונן ה BR יגיע צריך יהיה למצוא מקום בתוך המכשיר לדחוף את דיסק ה SATA
-מציג כתוביות בעברית בצורה טובה, אבל הפונט קצת-קצת מעיק, די מוזר אבל ב Xtreamer הפונט העברי שנבחר היה נוח ויפה יותר לקריאה
-השלט מאוד נוח ומרשים רק חבל שאין לי מה לעשות איתו ואני צריך IR על מנת לחבר את ההרמוני. די מרגיז שצריך לרכוש מתאם והוא לא מגיע עם המכשיר
זהו, זה הכל בינתיים אחרי שלוש שעות של משחקים איתו.......כמו שאתה מבין אני עדיין רק בשלב הטעימות איתו והכל מאוד מקדמי, עדיין לא הגעתי איתו למנה העיקרית...
קודם כל תתחדש.
אני ככל הנראה גם ירכוש... אז לגבי השלט, דווקא נראה לי מה שהצעת קודם לכן.. ("קבוצת רכישה")
לגבי מקום על המזנון.... ברגע שתתקין לו כונן... תוכל לזרוק את ה DVD שלך מהחלון!!
- osherov
-
- גורו Android

קוביס,
סבבה עוד יום יומיים נמצא אנשים ונזמין את השלטים ביחד (שלושה נראה לי סביר)
אגב, עדיין לא עידכנת אותנו מה נסגר עם ה A-200 מהסינים? אני כבר לא הצלחתי לעקוב כמה פופקורנים בדרך אלייך מרחבי העולם
אגב, עדיין לא עידכנת אותנו מה נסגר עם ה A-200 מהסינים? אני כבר לא הצלחתי לעקוב כמה פופקורנים בדרך אלייך מרחבי העולם
- big27
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2606
היה מדריך מצולם איך להניס HD 3.5 אינץ + כונן BD
אני עשיתי את זה בדיוק כפי שאמרו ,יש לי כונן של סוני X10S עובד טוב ( אבל הסרטים נתקעים כנראה בגלל הקשוחה שתתעדכן , מקווה מאוד )
מי שרוצה עזרה אשמח לעזרה ...
אבל לשלם 110 ש"ח על התקנת BD כונן פשוט זה גניבה לאור היום!!
אני עשיתי את זה בדיוק כפי שאמרו ,יש לי כונן של סוני X10S עובד טוב ( אבל הסרטים נתקעים כנראה בגלל הקשוחה שתתעדכן , מקווה מאוד )
מי שרוצה עזרה אשמח לעזרה ...
אבל לשלם 110 ש"ח על התקנת BD כונן פשוט זה גניבה לאור היום!!
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
osherov כתב:אני בכלל לא הייתי בטוח שאני רוצה מזרים מדיה ופתאום מצאתי את עצמי מול השער הנסגר של KSP ברעננה( איזה שעה מוזרה זאת 18:45 לסגור חנות).oshri74 כתב:
לדעתי, במוצהר רכשו בשרשור הזה 6-5 אנשים את ה C-200 מ KSP. זה מתחיל להזכיר (בקטנה) את שרשור הרומבה הגדול (שואב האבק הרובוטי) שגרם לעשרות אנשים מהפורום לרכוש את השואב אבק ההוא (כולל אני)
...
זה באמת פורום עם כוחות מאגיים
עכשיו אני מתלבט בין כמה דגמים (אם בכלל, אבל כנראה)...
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
אני קניתי אותו (דגם WD10EADS) עבור ה- A110 שלי, עובד מצויין.oshri74 כתב:תודה
אני כנראה ילך על הירוק של WD 1TB...
הוא נתמך גם ב C-200, בכל מקרה, לפני קנייה תבדוק תאימות באתר:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... lity_Lists
לירן
- osherov
-
- גורו Android

תראו מי רכש ומי בדרך לרכוש את המכשיר הזה מ KSP בגלל השרשור הזה:
istarmini, itaysh, idan309, oshri74, osherov, קוביס (כמעט), yes-man (כמעט), איתי (לא ברור)
בין 7 ל 8 משתמשים ביום וחצי
אם אני עופר ומרטין אני הייתי לוקח אחוזים על כל רכישה
istarmini, itaysh, idan309, oshri74, osherov, קוביס (כמעט), yes-man (כמעט), איתי (לא ברור)
בין 7 ל 8 משתמשים ביום וחצי
אם אני עופר ומרטין אני הייתי לוקח אחוזים על כל רכישה
- osherov
-
- גורו Android

- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

יש שני A-200 ים בדרך אליי... צריכים להגיע כל יום...osherov כתב:קוביס,
אגב, עדיין לא עידכנת אותנו מה נסגר עם ה A-200 מהסינים? אני כבר לא הצלחתי לעקוב כמה פופקורנים בדרך אלייך מרחבי העולם...
שלחתי לחברה מייל עם בקשה לבטל אבל מסתבר (ובצדק) שאני אצטרך לשאת במחירי המשלוח (משהו כמו 45$ אם אני זוכר טוב - (למכשיר)) - נראה לי לא שווה להחזיר בכל מקרה...מה עוד שעלולים גם לחייב אותי על משלוח בחזרה.....
בלי קשר,נראה לי שמחיר כזה ל C-200 לא יחזור (1500, אגב ניסיתי ללחוץ על החברה שלך בנתניה... אבל לא היה עם מי לדבר), בכל קרה אם תשאל אותי, מתישהו המחיר יחזור להיות סביב ה 2000... ולא ירחק היום...
אז נראה לי שחבל לפספס, את שלי אני יחשוב כבר איך למכור... ובכמה...
אגב, לאחר בירור עם KSP הם לא רואים באופק מתי הם מתכננים להביא את ה A-200 כך שמבחינת מי שמתעניין בו, האופציה היחידה לרכוש אותו מבלי להזמין ולחכות... היא לשלם כ 1700 ש"ח!!
- SamiSosa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
גם אני רכשתי את ה-C200 בעקבות השרשור הזה
בעקבות הרכישה אני שוקל להוסיף כונן בלו-ריי ולהיפטר מה-PS3.בתכלס, הוא משמש רק כנגן.
היתרון הברור של הכונן אל מול ה-PS3 הוא בביטול קידוד האזורים אבל מה לגבי החסרונות שלו אל מול ה-PS3?
בעקבות הרכישה אני שוקל להוסיף כונן בלו-ריי ולהיפטר מה-PS3.בתכלס, הוא משמש רק כנגן.
היתרון הברור של הכונן אל מול ה-PS3 הוא בביטול קידוד האזורים אבל מה לגבי החסרונות שלו אל מול ה-PS3?
- osherov
-
- גורו Android

קוביס,
העניין הוא שיש לי הרגשה שהחבר'ה ב KSP צופים כאן בשרשור ובעקבות ההתעניינות של המשתתפים הם משחקים כל הזמן במחיר!!
זה, לטעמי, ממש לא לעניין
(ואני אומר את זה למרות המחיר המעולה שקיבלתי מהם אתמול). כנראה מותר להם לעשות את זה (למרות שייתכן שיש כאן הטעיה כלשהי של הציבור), אך עדיין זה מוציא להם שם של "חאפרים", שם של לא רציניים......רוצים לחדור לשוק עם ה C-200...קדימה. הבאתם מחיר נמוך וכדאי...כל הכבוד, עכשיו תנו צ'אנס לאנשים לרכוש את המוצר ולהוציא עליכם שם של רשת זולה, רצינית וכדאית. במקום זה נוצר, לטעמי, מירמור וכעס כלפיהם למרות המחיר הנמוך.
עד עכשיו הם מקבלים פרסומת חינם בפורום ובשרשור הזה שהביא להם כבר 8-9 רוכשים ביום אחד (sgrimbl מזל טוב )........אבל הם צריכים להיזהר כי הפורום גם יכול לחזור אליהם כחרב פפיות!!
אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים
העניין הוא שיש לי הרגשה שהחבר'ה ב KSP צופים כאן בשרשור ובעקבות ההתעניינות של המשתתפים הם משחקים כל הזמן במחיר!!
זה, לטעמי, ממש לא לעניין
עד עכשיו הם מקבלים פרסומת חינם בפורום ובשרשור הזה שהביא להם כבר 8-9 רוכשים ביום אחד (sgrimbl מזל טוב )........אבל הם צריכים להיזהר כי הפורום גם יכול לחזור אליהם כחרב פפיות!!
אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 12/04/2010 21:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

מסכים עם כל מילה!!osherov כתב:קוביס,
זה, לטעמי, ממש לא לעניין(ואני אומר את זה למרות המחיר המעולה שקיבלתי מהם אתמול). כנראה מותר להם לעשות את זה (למרות שייתכן שיש כאן הטעיה כלשהי של הציבור), אך עדיין זה מוציא להם שם של "חאפרים", שם לא רציניים......רוצים לחדור לשוק עם ה C-200...קדימה. הבאתם מחיר נמוך וכדאי...כל הכבוד, עכשיו תנו צ'אנס לאנשים לרכוש את המוצר ולהוציא עליכם שם של רשת זולה, רצינית וכדאית. במקום זה נוצר, לטעמי, מירמור וכעס כלפיהם למרות המחיר הנמוך.
אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים...
לא ברור הקטע הזה ולמען האמת מוציא כל חשק!!
ואתה יודע מה?.. שווה לבדוק את העניין הזה של הטעיית הציבור...
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
למה 1500? שיחזירו ל 1250 שהיה, קונה עכשיו וזורק את האקסטרימרosherov כתב: אם הם באמת קוראים כאן אז אני ממליץ להם להחזיר את המחיר ל 1500 ש"ח ולתת כמה ימים לאנשים לרכוש את המוצר אצלם......אח"כ שיעלו את זה כמה שהם רוצים...
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
sgrimbl,
תתחדש
אם אתה נפטר מה PS3, תפרסם פה מודעה
תתחדש
אם אתה נפטר מה PS3, תפרסם פה מודעה