הזמנה לאירוע טרום השקה לחנות Loewe Gallery לחברי Hometheater
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
תודה רבה לקסטיאל על האירוח ועל הכיבוד
, נהנתי לראות מוצרים ברמה מאוד גבוהה (כולל הריהוט) ואני מאחל להם שיעמדו ביעדים שהם הציבו לעצמם.
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
ולמי שלא יודע הספה שחלקכם ישבתם עליה עולה 152,000ש"ח 
אור שפע ואהבה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אכן, יופי של אירוע! תודה לכל המארגנים.
נהניתי מאוד לשוטט בחנות הרהיטים של קסטיאל, לראות את הרהיטים היוקרתיים והמעוצבים ולמצוא בכל פינות החנות הפתעה בדמות מוצר פרימיום של Loewe. הביקור במקום, כמו שציינו קודמיי, הוא חובה לכל חובב עיצוב פנים ואסתטיקה, והוא מהנה ממש כמו ביקור במוזיאון (שמתם לב שאין בכלל תגי מחיר על הרהיטים?).
גם לאלה שלא יצא להם להיות אתמול, ממליץ לבקר במקום, לאו דווקא בשביל לקנות (נו באמת, ספה בודדת ב-50,000 שקל? כנראה שרק מנכ"לי בנקים יכולים להרשות לעצמם), אלא בשביל להתרשם מהעיצוב המדהים של החנות, הרהיטים והמוצרים של Loewe.
נהניתי מאוד לשוטט בחנות הרהיטים של קסטיאל, לראות את הרהיטים היוקרתיים והמעוצבים ולמצוא בכל פינות החנות הפתעה בדמות מוצר פרימיום של Loewe. הביקור במקום, כמו שציינו קודמיי, הוא חובה לכל חובב עיצוב פנים ואסתטיקה, והוא מהנה ממש כמו ביקור במוזיאון (שמתם לב שאין בכלל תגי מחיר על הרהיטים?).
גם לאלה שלא יצא להם להיות אתמול, ממליץ לבקר במקום, לאו דווקא בשביל לקנות (נו באמת, ספה בודדת ב-50,000 שקל? כנראה שרק מנכ"לי בנקים יכולים להרשות לעצמם), אלא בשביל להתרשם מהעיצוב המדהים של החנות, הרהיטים והמוצרים של Loewe.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
תודה ל- Loewe, קסטיאל ו- Hometheater על אירוע מושקע ויפה.
היה מעניין לראות את הדגמים של Loewe. אין ספק עיצוב מרשים ויפה. הולך מצוין עם הרהיטים של קסטיאל.
כמו כן היה כיף לפגוש חברים מהפורום.
היה חסר לי באירוע יותר דגש על טכנולוגיה (אולי זה רק אני). LED או 3D בכלל לא הוזכרו.
בנוסף הייתי רוצה לראות הדגמה של גישה מרחוק לתכנים, Youtube וכו.
ולבסוף המלצה קטנה לקראת ההשקה ביום שישי, שיפזרו Streamer מאחורי כל מסך או שיזרימו מ- NAS מרכזי. צריך להציג יותר תכנים על כל המסכים: הופעות, טריילרים וכו.
אבל אין מה להגיד, לא הייתי מתנגד ל- Reference בבית (כשיהיה לי עודף).
היה מעניין לראות את הדגמים של Loewe. אין ספק עיצוב מרשים ויפה. הולך מצוין עם הרהיטים של קסטיאל.
כמו כן היה כיף לפגוש חברים מהפורום.
היה חסר לי באירוע יותר דגש על טכנולוגיה (אולי זה רק אני). LED או 3D בכלל לא הוזכרו.
בנוסף הייתי רוצה לראות הדגמה של גישה מרחוק לתכנים, Youtube וכו.
ולבסוף המלצה קטנה לקראת ההשקה ביום שישי, שיפזרו Streamer מאחורי כל מסך או שיזרימו מ- NAS מרכזי. צריך להציג יותר תכנים על כל המסכים: הופעות, טריילרים וכו.
אבל אין מה להגיד, לא הייתי מתנגד ל- Reference בבית (כשיהיה לי עודף).
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
oferlaor כתב:nils3373,
אז אני מתקן אותך כי אתה טועה. אין אף חנות מתמחה אחת בארץ כיום שלדעתי מציגה מסכים מכויילים...
יש רק חנות אחת בארץ שמחזיקה ציוד כיול ועד כמה שאני יודע הם מתמחים בכלל באודיו ולא מציגים מסכים דקים בתצוגה כיום......
עופר,
אתה אמרת פה דבר אשר סותר כנראה את מה שרוב החברים הוותיקים (כולל אותי) חשבו עד עכשיו - שחנויות מתמחות מכיילות את המסכים לפחות באופן בסיסי לשם השוואת מסכים "ברת השוואה".
זיו,
אני אישית ממש לא באתי "מוכן" וללא ידע מוקדם כלשהו על שום מוצר שלהם.
בנוסף, אני רוצה לציין שגם אני הוקסמתי מאופן הצגת המוצרים בכלל והמסכים בפרט.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46477
nils3373,
כל המוצרים מסוג זה של החברות הגדולות תומכים בדיוק באותם פורמטים, MPEG-2 (לרוב כולל כאלו בהפרדה גבוהה) ב TS ואולי גם PS, גם WMV כנראה שנתמך ואולי גם DIVX. סיכוי נמוך ל mkv או m2ts. זה Common Knowledge, לכן ההערה הראשונית שלי.
לכיול יש כמה מספר רמות, החל מכיוון ה Contrast & Brightness, דרך כיול צבע וגמה ועד למשתנים מתקדמים יותר.
חלק מהחנויות המתמחות מכיילות Contrast & Brightness, שזה כבר 80%~ מהכיול הדרוש.
כיול מלא נדיר למצוא.
כל המוצרים מסוג זה של החברות הגדולות תומכים בדיוק באותם פורמטים, MPEG-2 (לרוב כולל כאלו בהפרדה גבוהה) ב TS ואולי גם PS, גם WMV כנראה שנתמך ואולי גם DIVX. סיכוי נמוך ל mkv או m2ts. זה Common Knowledge, לכן ההערה הראשונית שלי.
לכיול יש כמה מספר רמות, החל מכיוון ה Contrast & Brightness, דרך כיול צבע וגמה ועד למשתנים מתקדמים יותר.
חלק מהחנויות המתמחות מכיילות Contrast & Brightness, שזה כבר 80%~ מהכיול הדרוש.
כיול מלא נדיר למצוא.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
אכן, מסכים עם קודמיי.
היה אירוע מרשים מאוד, הרבה בזכות המקום והחשיבה התכנונית (ה Loewe gallery הוא קונספט נהדר לדעתי).
תודה רבה לגיל ולבחור מגרמניה (מייקל?), וכל הכבוד למי שתכנן את ההצגה (הסרטים בהחלט הוסיפו), אבל בהחלט הפריע לי מעט שההצגה עבורנו הייתה כמו שמציגים ללקוחות פוטנציאליים - התייחסות רק לנקודות שהם בוחרים להבליט.
אם רואים בנו מובילי דעת קהל (וזה הרושם שהתקבל) - מגיע שיתייחסו מעט יותר לצד הטכני של המסכים ולא רק העיצובי / התאמתי / יוקרתי.
בכל אופן - אם היה לי (הרבה) כסף לבזבז - יש מצב טוב שהייתי הולך על הכיוון הזה... בטוח שההנהלה הייתה מרוצה
היה אירוע מרשים מאוד, הרבה בזכות המקום והחשיבה התכנונית (ה Loewe gallery הוא קונספט נהדר לדעתי).
תודה רבה לגיל ולבחור מגרמניה (מייקל?), וכל הכבוד למי שתכנן את ההצגה (הסרטים בהחלט הוסיפו), אבל בהחלט הפריע לי מעט שההצגה עבורנו הייתה כמו שמציגים ללקוחות פוטנציאליים - התייחסות רק לנקודות שהם בוחרים להבליט.
אם רואים בנו מובילי דעת קהל (וזה הרושם שהתקבל) - מגיע שיתייחסו מעט יותר לצד הטכני של המסכים ולא רק העיצובי / התאמתי / יוקרתי.
בכל אופן - אם היה לי (הרבה) כסף לבזבז - יש מצב טוב שהייתי הולך על הכיוון הזה... בטוח שההנהלה הייתה מרוצה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
ziv_r,
התכוונתי בדיוק לרמת הכיול שאתה הזכרת. ברור לי שאף חנות לא תכייל מסכים באופן שעופר לדוגמא מכייל בעצמו ועוד שקיים צורך בציוד יעודי ובידע שלא קיימים לכל אחד (בלשון המעטה).
התכוונתי בדיוק לרמת הכיול שאתה הזכרת. ברור לי שאף חנות לא תכייל מסכים באופן שעופר לדוגמא מכייל בעצמו ועוד שקיים צורך בציוד יעודי ובידע שלא קיימים לכל אחד (בלשון המעטה).
- jan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
שלום לכולם
האירוע היה מהמם
המקום מעוצב חבל על הזמן
תודה לגיל על ההרצאה
תודה לצוות עופר ומרטין וכל חברי האתר השותפים לאירוע
על האירגון והאירוח
ושוב טוב לפגוש אנשים שיש להם את אותו תחביב
האירוע היה מהמם
המקום מעוצב חבל על הזמן
תודה לגיל על ההרצאה
תודה לצוות עופר ומרטין וכל חברי האתר השותפים לאירוע
על האירגון והאירוח
ושוב טוב לפגוש אנשים שיש להם את אותו תחביב
- kuku1000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
תודה על הארוע המושקע.
טלויזיות שלטעמי מעוצבות בצורה מדהימה ואין ספק לאיזה פלח שוק הן מופנות.
לא כל כך נראה לי שמי שיקנה אותן ישתמש בכל הפיצ'רים אבל המחשבה של מהנדסי החברה בכיוון הבית החכם
מתאימה לי..
כמעט וקניתי עד שפתאום נפל לי האסימון , איך הם הגיעו למחיר של 60K? קצת מוגזם לא? האם התמחור נעשה כמו בשדרות סנסט שבבוורלי הילס שם קונים נעלים ב5K או שבאמת המוצר עשוי מסגסוגת ונדיום?
חזרתי לשפיות, לא קונה אבל נורא רוצה
+
טלויזיות שלטעמי מעוצבות בצורה מדהימה ואין ספק לאיזה פלח שוק הן מופנות.
לא כל כך נראה לי שמי שיקנה אותן ישתמש בכל הפיצ'רים אבל המחשבה של מהנדסי החברה בכיוון הבית החכם
מתאימה לי..
כמעט וקניתי עד שפתאום נפל לי האסימון , איך הם הגיעו למחיר של 60K? קצת מוגזם לא? האם התמחור נעשה כמו בשדרות סנסט שבבוורלי הילס שם קונים נעלים ב5K או שבאמת המוצר עשוי מסגסוגת ונדיום?
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

+[/quote]
אני מבין את ההרגשה. זה די מתסכל שציוד מאוד איכותי ישאר מחוץ לתחום בשביל הרבה אנשים ולפי מה שהבנתי הגישה של Loewe לא הולכת להשתנות בקרוב, כלומר אם אתה שואל כמה זה עולה זה לא בשבילך. אני אישית הייתי ממליץ למי שמחפש עיצוב בנוסף לאיכות יוקרתית ללכת על המוצרים שלהם, השאלה היא לכמה אנשים יש את התקציב והאם זה באמת כדאי? כמו שאמרתי שיהיה להם בהצלחה, שאלתי מה המחיר אז זה לא בשבילי
.
אני מבין את ההרגשה. זה די מתסכל שציוד מאוד איכותי ישאר מחוץ לתחום בשביל הרבה אנשים ולפי מה שהבנתי הגישה של Loewe לא הולכת להשתנות בקרוב, כלומר אם אתה שואל כמה זה עולה זה לא בשבילך. אני אישית הייתי ממליץ למי שמחפש עיצוב בנוסף לאיכות יוקרתית ללכת על המוצרים שלהם, השאלה היא לכמה אנשים יש את התקציב והאם זה באמת כדאי? כמו שאמרתי שיהיה להם בהצלחה, שאלתי מה המחיר אז זה לא בשבילי
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
כמה הערות:
כיול b/c זה אחוז ניכר עבור מסכים שמראש מכויילים מהחברה או לפחות קרובים. עבור מסכים שלא כך קל מאוד לפספס איתם בלי לשים לב.
מרבית החנויות בתחום גם לא מכיילות b/c
כיול b/c זה אחוז ניכר עבור מסכים שמראש מכויילים מהחברה או לפחות קרובים. עבור מסכים שלא כך קל מאוד לפספס איתם בלי לשים לב.
מרבית החנויות בתחום גם לא מכיילות b/c
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
אני אישית פחות התחברתי לסגנון מנקר ומנוקר של החנות ושל הרהיטים בפנים אבל היה נחמד לראות את המוצרים המאוד יפים של LOEWE ולפגוש כמה חברים.
תודה לכל המארגנים.
תודה לכל המארגנים.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- saar156
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 966
המסכים והחדרים בקסטיאל היו מרשימים מאוד חוויה לשטוף את העיניים.
המוצרים מתאימים בול לקסטיאל
עיצוב מרשים וגם המחיר "מרשים".
תודה לחברת קליר , לקסטיאל ול-HT על האירוע.
המוצרים מתאימים בול לקסטיאל
עיצוב מרשים וגם המחיר "מרשים".
תודה לחברת קליר , לקסטיאל ול-HT על האירוע.
- Obi-Wan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
כל הכבוד על המפגש, מנהלי האתר שפו
באמת מושקע, יפה, מצגת מעולה וכל הארגון מסביב פשוט פרפקציוניזם של מנהלי האתר ושל פיוניר,
אך אני מרגיש פספוס, אירוע כל כך מרשים, לווה זה בעיקר טלויזיות, ציפיתי בהרצאה לקבל טעימה מסרטי בלו ריי בטלויזיית הרפרנס
אל תחשבו שהסתתרתי מאחורי המקלדת, בסוף האירוע ניגשתי לגיל מפיוניר ובאמת מגיע לו ולצוותו כל התשבוחות על הרצינות לערב (לעומת היבואנים הקודמים שלא אזכיר את שמם, גיל וצוותו נראים בערך 20 דרגות מעליהם ברצינות ובשירות) שיבחתי אבל העברתי לו את אכזבתי הטכנית (כי הכל מסביב היה מאוד מושקע) מזה שלא טעמנו מספיק סרטים במהלך המצגת שאותה הראה.
לדעתי אם אכן כך היה זה היה מוסיף עוד לתשבוחות שכבר ניתנו,
כי לא יעזור לווה זה טלויזיות מערכות סאונד יש להשאיר למתחרים (B&O)
אך אני מרגיש פספוס, אירוע כל כך מרשים, לווה זה בעיקר טלויזיות, ציפיתי בהרצאה לקבל טעימה מסרטי בלו ריי בטלויזיית הרפרנס
אל תחשבו שהסתתרתי מאחורי המקלדת, בסוף האירוע ניגשתי לגיל מפיוניר ובאמת מגיע לו ולצוותו כל התשבוחות על הרצינות לערב (לעומת היבואנים הקודמים שלא אזכיר את שמם, גיל וצוותו נראים בערך 20 דרגות מעליהם ברצינות ובשירות) שיבחתי אבל העברתי לו את אכזבתי הטכנית (כי הכל מסביב היה מאוד מושקע) מזה שלא טעמנו מספיק סרטים במהלך המצגת שאותה הראה.
לדעתי אם אכן כך היה זה היה מוסיף עוד לתשבוחות שכבר ניתנו,
כי לא יעזור לווה זה טלויזיות מערכות סאונד יש להשאיר למתחרים (B&O)
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

OBIWAN לB&O אין מוצרי אודיו שהם בטופ מבחינת הסאונד למרות שאתה משלם פרימיום רציני בשביל להגיד שיש לך B&O, לכל מוצר אודיו שלהם יש תחליף טוב יותר בחצי מחיר. בדומה לLOEWE הדגש תמיד הוא על עיצוב שאין לו תחליף ועל זה אין ויכוח. מי מבינהם יותר טוב? לדעתי ל LOEWE יש מסכים טובים יותר ומעוצבים ברמה הגבוהה ביותר ומבחינת איכות סאונד הם פחות או יותר באותה רמה. האם מדובר בדיל משתלם שמשווים למה שאתה יכול לקבל מסמסונג לדוגמא באותה קטגוריית מחיר? לדעתי לא אבל לכל אחד יש את השיקולים שלו.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
תודה על האירוע,
אגב לא ידעתי שיש מקומות כאלו בתל אביב (או לפחות רק קראתי עליהם) עיר שאני לא סובל (יסלחו לי התל אביבים אבל אני טיפוס צפוני כזה (צפון הארץ) כמה שיותר ירוק כמה שפחות עיר )ובכל מקרה הרגשתי כמו בחצר האחורית של פראג/לונדון/פריז וכו'....משהו אמר הארלם ?
אגב לא ידעתי שיש מקומות כאלו בתל אביב (או לפחות רק קראתי עליהם) עיר שאני לא סובל (יסלחו לי התל אביבים אבל אני טיפוס צפוני כזה (צפון הארץ) כמה שיותר ירוק כמה שפחות עיר )ובכל מקרה הרגשתי כמו בחצר האחורית של פראג/לונדון/פריז וכו'....משהו אמר הארלם ?
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

uris כתב:תודה על האירוע,
אגב לא ידעתי שיש מקומות כאלו בתל אביב (או לפחות רק קראתי עליהם) עיר שאני לא סובל (יסלחו לי התל אביבים אבל אני טיפוס צפוני כזה (צפון הארץ) כמה שיותר ירוק כמה שפחות עיר )ובכל מקרה הרגשתי כמו בחצר האחורית של פראג/לונדון/פריז וכו'....משהו אמר הארלם ?...
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
ראשית, תודות:
תודה רבה למנהלי האתר על כל הארגון וההזמנה לארוע. תודה לט.ר. על הארוח המושקע. ותודה לקסטיאל על החנות המדהימה. נהניתי מאד מהביקור הארוח, וההרצאה.
כמו שלמדנו במצגת, איכות המוצר פחות מהותית מה"ערך המוסף" כסמל סטאטוס לבעליו המאושרים. הודגש יותר מפעם אחת שמה שמשווק הוא מוצר שמעמיד את בעליו כבעל אמצעים, ומוכן להוציא כל סכום עבור מוצר שממותג כפרימיום.
לצערי, במשך כל הסיבוב שערכתי בקסטיאל, לא יכולתי להתרשם באמת לגבי איכויות המסכים.
התרשמתי מאד מהעיצוב הנקי, מהאופן בו הוסתרו כל הברגים והכבלים, ממגוון התכונות שבמסכים. אך את מרבית התכונות ניתן להשיג אצל יצרנים אחרים בעשירית המחיר.
אותי באופן אישי עניין לדעת אם התמונה המוצגת במסכי LOEWE איכותית יותר או פחות ביחס למסכי פיוניר, סמסונג, סוני ואחרים. אפילו אם אין הפרש איכות העולה על דעתי ששווה 1000% בפערי מחיר.
מצד שני, אני לא קהל היעד של LOEWE. עבורי, מבחן התוצאה מבחינת ביצועים הוא הרלוונטי. אני לא לובש, לא רוכש ולא נוהג בסמלי סטאטוס.
תודה רבה למנהלי האתר על כל הארגון וההזמנה לארוע. תודה לט.ר. על הארוח המושקע. ותודה לקסטיאל על החנות המדהימה. נהניתי מאד מהביקור הארוח, וההרצאה.
כמו שלמדנו במצגת, איכות המוצר פחות מהותית מה"ערך המוסף" כסמל סטאטוס לבעליו המאושרים. הודגש יותר מפעם אחת שמה שמשווק הוא מוצר שמעמיד את בעליו כבעל אמצעים, ומוכן להוציא כל סכום עבור מוצר שממותג כפרימיום.
לצערי, במשך כל הסיבוב שערכתי בקסטיאל, לא יכולתי להתרשם באמת לגבי איכויות המסכים.
התרשמתי מאד מהעיצוב הנקי, מהאופן בו הוסתרו כל הברגים והכבלים, ממגוון התכונות שבמסכים. אך את מרבית התכונות ניתן להשיג אצל יצרנים אחרים בעשירית המחיר.
אותי באופן אישי עניין לדעת אם התמונה המוצגת במסכי LOEWE איכותית יותר או פחות ביחס למסכי פיוניר, סמסונג, סוני ואחרים. אפילו אם אין הפרש איכות העולה על דעתי ששווה 1000% בפערי מחיר.
מצד שני, אני לא קהל היעד של LOEWE. עבורי, מבחן התוצאה מבחינת ביצועים הוא הרלוונטי. אני לא לובש, לא רוכש ולא נוהג בסמלי סטאטוס.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
למי שהיה ורוצה להיזכר, או מי שפספס ורוצה לראות מה היה, מאמר הסיכום באוויר:
http://www.hometheater.co.il/article01825
http://www.hometheater.co.il/article01825