אנונה
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני לא מבין את הקטע של הערוצים.
ה-DTT בארץ אמור לשמש כתחנת שידור לערוצים החינמיים, כמו בכל העולם, כלומר הערוצים הממלכתיים, המסחריים ואף היעודיים (אף על פי שבארץ הם תחת השגחת מועצת הכבלים והלווין), שאר הערוצים מיועדים לטלוויזיה הרב-ערוצית, לא מבין למה אנשים מצפים מה-DTT מלבד הערוצים שציינתי כרגע, ככה זה בכל העולם.
ה-DTT בארץ אמור לשמש כתחנת שידור לערוצים החינמיים, כמו בכל העולם, כלומר הערוצים הממלכתיים, המסחריים ואף היעודיים (אף על פי שבארץ הם תחת השגחת מועצת הכבלים והלווין), שאר הערוצים מיועדים לטלוויזיה הרב-ערוצית, לא מבין למה אנשים מצפים מה-DTT מלבד הערוצים שציינתי כרגע, ככה זה בכל העולם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46450
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
uh99,
תפריט VOD בשם: "עולם הילדים" עלה לאויר באנונה. הוא מכיל 25 תכנים לגיל הרך כמו "מעשה בחמישה בלונים", "כספיון", "בלי חיתולים" ועוד. התכנים בערוץ עברו קידוד אגרסיבי אשר הוריד רבות מאיכות התמונה, גרם להורדה ב- FPS והתאים את התכנים עבור צפייה במסך רחב, כלומר השוליים של התכנים עוברים מהר במסך, כמו מצב Panorama או Just במסכים רחבים. עבור ילדים זה לא כל כך חשוב, אך לי זה צרם בעין. ספריית תכנים כזאת אשר תקבל ריענון מידי פעם ומעט שיפורים באלגוריתם הקידוד יכולים להפוך את קופסת האנונה לאטרקטיבית מאוד.
יש לציין כי ה VOD פתוח לכולם במהלך תקופת הנסיון ובהמשך כל תוכן בו יעלה תשלום מסויים.
אנחנו לא נזכה באנונה ל VOD מסוג סרטים שוברי קופות סופר חדשים כמו ביס\הוט וזאת מכיוון שתכנים כאלו עולים ממון רב. מה שכן נוכל לקבל זה סרטים מעט ישנים יותר אשר מתומחרים בצורה זולה יותר.
לא ניתן לראות את התכנים שהקופסה קולטת במחשב.
לגבי ערוצים עצמאים, הקופסה תתמקד לדעתי ב VOD.
UserName,
למה אנחנו מצפים לזה? כי אנחנו ישראלים, נותנים לנו אצבע ואנחנו רוצים את כל היד
תפריט VOD בשם: "עולם הילדים" עלה לאויר באנונה. הוא מכיל 25 תכנים לגיל הרך כמו "מעשה בחמישה בלונים", "כספיון", "בלי חיתולים" ועוד. התכנים בערוץ עברו קידוד אגרסיבי אשר הוריד רבות מאיכות התמונה, גרם להורדה ב- FPS והתאים את התכנים עבור צפייה במסך רחב, כלומר השוליים של התכנים עוברים מהר במסך, כמו מצב Panorama או Just במסכים רחבים. עבור ילדים זה לא כל כך חשוב, אך לי זה צרם בעין. ספריית תכנים כזאת אשר תקבל ריענון מידי פעם ומעט שיפורים באלגוריתם הקידוד יכולים להפוך את קופסת האנונה לאטרקטיבית מאוד.
יש לציין כי ה VOD פתוח לכולם במהלך תקופת הנסיון ובהמשך כל תוכן בו יעלה תשלום מסויים.
אנחנו לא נזכה באנונה ל VOD מסוג סרטים שוברי קופות סופר חדשים כמו ביס\הוט וזאת מכיוון שתכנים כאלו עולים ממון רב. מה שכן נוכל לקבל זה סרטים מעט ישנים יותר אשר מתומחרים בצורה זולה יותר.
לא ניתן לראות את התכנים שהקופסה קולטת במחשב.
לגבי ערוצים עצמאים, הקופסה תתמקד לדעתי ב VOD.
UserName,
למה אנחנו מצפים לזה? כי אנחנו ישראלים, נותנים לנו אצבע ואנחנו רוצים את כל היד
- Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

- תגובות: 54
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלוםmolvy כתב:שרון שלום
הנושא מאוד מעניין אבל גם מאוד לא בטוח
שאלתי היא מה אפשרויות ההתנתקות מכם והחזרת הממיר לאלו שלא מרוצים מהשירות?
חג שמח...
באנונה TV אין ממה להתנתק !
אין התחייבות. אתה תוכל בעתיד לרכוש חבילה ( כמו חבילת הילדים) ותשלם חודש בחודשו על אותה חבילה.
אם בא לך סרט VOD פעם ב.. אז תזמין - אתה לא חיב
ניתן להחזיר את הממיר עד 14 יום מקבלתו - באריזה המקורית עם כל החלקים.
ממיר אנונה HD משלב ערוצי DTT משולס IPTV. בממשק אופנתי בשילוב ערוצי VOD ו LIVE בתשלום ללא התחייבות
- Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

uh99 כתב:הבנתי שכל מי שהזמין את הממירים בשבוע האחרון יקבלם לאחר חג הסוכות[בשבוע הבא],מצפה לזה בכיליון עיניים,
אשמח אם תענו על השאלות הנ"ל:
בערך עוד כמה זמן מתוכננים לעלות ערוצי סדרות,סרטים,ילדים וספורט ישראלים?זה התוכן שהציבור מחפש וכאן הבעיתיות,אם יהיה את זה אז מעולה ותרוויח המון לקוחות שבגלל החוסר בתוכן הנ"ל לא משתלם להתנתק מיס/מהוט לפי דעתי.
האם יש ערוצי ספורט שמשדרים שידורי ספורט מליגות בכירות ברחבי העולם[כמו ליגה אנגלית שמשודר בsky sport]וערוץ NBA וכו'?
האם יש אפשרות לראות את התכנים שהממיר קולט גם על המחשב?
האם יש מדריך תוכניות שקולט גם את התוכניות מרחבי העולם וגם מידע על התוכניות המשודרות?האם יהיו ערוצים מבית anona כמו שיש ערוצי סרטים וסדרות בלעדיים של יס והוט?[EPG]...
שלום
בעוד חודש וחצי תעלה ספרית VOD של 3000 סרטים מכל הסוגים ( בשלב הראשון עם תרגום באנגלית בלבד) אשר יוצע חינם לחברי הפיילוט.
מתוך סרטי ה VOD יהיו ערוצים ייעודיים לסרטים כמו ערוץ סרטי מערבונים - מדע בדיוני קומדיה , אקשן ועוד...
אנו עובדים על תכני ספורט ובקרוב יעלה הערוץ הראשון בשם OUTDOOR SPORT CHANNEL המשלב ספורט אירופאי - גם LIVE וגם VOD
לממיר יש לוח שידורים – ובעתיד גם יכולות הקלטה PVR על דיסק און קי וגם ברשת REMOTE DVR ( זה מעט שונה מ NPVR..)
בעוד חודש יוצאת גרסה חדשה עם מספר תיקונים בתחום ה DTT והקודקים
לעת עתה לא מתוכנן להציג את התוכניות המוקלטות דרך המחשב - אולי מאוחר יותר
ממיר אנונה HD משלב ערוצי DTT משולס IPTV. בממשק אופנתי בשילוב ערוצי VOD ו LIVE בתשלום ללא התחייבות
- Sharon-AnonaTV
- עוסק בתחום

גישה ל דיסק און קי באופשר בגרסה הבאה בעוד חודש לערך.anony כתב:האם ניתן להציג מדיה מדיסק און קי ?...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
1.כוונתי לערוץ ישראלי ולפי מה שכתבת זה ערוץ המשלב ספורט אירופאי-האם יהיו ערוצים ישראלים מלבד הDTT וכמובן ערוצי כדוגמת ערוצי הסרטים והסדרות של יס והוט רק שהם יהיו של אנונה עם סרטים וסדרות נבחרים?כמובן מה עם ערוצי ילדים וספורט ישראלים?ובערך עוד כמה זמן זה יקרה?
2.האם יש ערוצי ספורט שמשדרים שידורי ספורט מליגות בכירות ברחבי העולם[כמו ליגה אנגלית שמשודר בsky sport במקום ספורט 2 שמשדר ליגה אנגלית,ערוץ nba tv,ערוץ ניקולדיאון מחו"ל וכו'?
3.האם הגרסא הבאה המדוברת תחולק חינם לכל מי שכבר הזמין את הממיר?
חג שמח!
2.האם יש ערוצי ספורט שמשדרים שידורי ספורט מליגות בכירות ברחבי העולם[כמו ליגה אנגלית שמשודר בsky sport במקום ספורט 2 שמשדר ליגה אנגלית,ערוץ nba tv,ערוץ ניקולדיאון מחו"ל וכו'?
חג שמח!
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 01/10/2010 10:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כמה שאלות:
1. כרגע הטיונר הוא חיצוני אבל בעתיד הוא יהיה פנימי, האם בעתיד ניתן יהיה להוסיף טיונר שני כדי לצפות/להקליט ערוצים נוספים?
2. כמה (בערך) אמורים לעלות התכנים? מה היעד שלכם?
3. מה איכות התכנים? SD/HD?
4. האם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני?
5. האם יש תכנון להוסיף טיונר FM?
6. איזה חיבורי רשת יש במכשיר? במפרט מצויין 802.11n אבל אני רואה רק אנטנה אחת.
7. האם ניתן להוריד מראש תכנים בVOD?
1. כרגע הטיונר הוא חיצוני אבל בעתיד הוא יהיה פנימי, האם בעתיד ניתן יהיה להוסיף טיונר שני כדי לצפות/להקליט ערוצים נוספים?
2. כמה (בערך) אמורים לעלות התכנים? מה היעד שלכם?
3. מה איכות התכנים? SD/HD?
4. האם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני?
5. האם יש תכנון להוסיף טיונר FM?
6. איזה חיבורי רשת יש במכשיר? במפרט מצויין 802.11n אבל אני רואה רק אנטנה אחת.
7. האם ניתן להוריד מראש תכנים בVOD?
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
שלום לכם.
כנראה אני מהמשתמשים הראשונים כאן , קיבלתי את הממיר לפני החג. ומכיוון ואני מנותק מכל שירות שמחתי לצעצוע החדש. יש לי בעיות עם הDTT במערב ת"א וכרגע אני קולט כנראה מנתניה ולא מגבעתיים (אם היה משדר במגדל שלום אז כל האיזור כאן היה מכוסה פנטסטי, לך תבין.) בבוקר הקליטה יותר טובה מאשר בערב.
יש גירגורי פיילוט אבל אני אופטימי, אני לא בא עם דרישות מופרעות, אני מקווה שזה יחליף לי את ה WDTV .
נפגשתי עם החבר'ה באנונה כשלקחתי את הממיר, התרשמתי שהם נמרצים עם רצון טוב.
600 ש"ח לא יעשו אותי עני או עשיר כשרק ממיר DTT עולה 200-300 לבדו.
כנראה אני מהמשתמשים הראשונים כאן , קיבלתי את הממיר לפני החג. ומכיוון ואני מנותק מכל שירות שמחתי לצעצוע החדש. יש לי בעיות עם הDTT במערב ת"א וכרגע אני קולט כנראה מנתניה ולא מגבעתיים (אם היה משדר במגדל שלום אז כל האיזור כאן היה מכוסה פנטסטי, לך תבין.) בבוקר הקליטה יותר טובה מאשר בערב.
יש גירגורי פיילוט אבל אני אופטימי, אני לא בא עם דרישות מופרעות, אני מקווה שזה יחליף לי את ה WDTV .
נפגשתי עם החבר'ה באנונה כשלקחתי את הממיר, התרשמתי שהם נמרצים עם רצון טוב.
600 ש"ח לא יעשו אותי עני או עשיר כשרק ממיר DTT עולה 200-300 לבדו.
- uh99
- חבר מביא חבר

אחלה,אני שמח לשמוע,אשמח עוד יותר אם אקבל תשובות לשאלות הנ"ל:
1.אני מתכוון לערוץ ישראלי ולפי מה שכתבת זה ערוץ המשלב ספורט אירופאי-האם יהיו ערוצים ישראלים מלבד הDTT וכמובן ערוצי כדוגמת ערוצי הסרטים והסדרות של יס והוט רק שהם יהיו של אנונה עם סרטים וסדרות נבחרים?כמובן מה עם ערוצי ילדים וספורט ישראלים?ובערך עוד כמה זמן זה יקרה?
חג שמח!
1.אני מתכוון לערוץ ישראלי ולפי מה שכתבת זה ערוץ המשלב ספורט אירופאי-האם יהיו ערוצים ישראלים מלבד הDTT וכמובן ערוצי כדוגמת ערוצי הסרטים והסדרות של יס והוט רק שהם יהיו של אנונה עם סרטים וסדרות נבחרים?כמובן מה עם ערוצי ילדים וספורט ישראלים?ובערך עוד כמה זמן זה יקרה?
חג שמח!
Re: האם כבר יש אנשים שהתנסו בשירות של אנונה?
tempw כתב:כדאי או לא כדאי, האם השידור איכותי?...
אותה שאלה בדיוק
עושה רושם שהיא חברה רצינית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ddp & tempw,
תקראו את העמודים האחרונים בשרשור, אני ועוד חבר פרסמנו את רשמינו.
תקראו את העמודים האחרונים בשרשור, אני ועוד חבר פרסמנו את רשמינו.
בתור אחד שהיה לו את המכשיר..
לא מבין הרבה בתחום אבל בסה"כ אחרי חבלי לידה קשים וחיכיתי שהמכשיר יגיע (יש ציפ אין ציפ המשלוח מאחר ועוד) ...הוא היגיע...הלכתי להביא אותו חיברתי אותו עם אנטנה חיצונית מחוברת לחשמל (אני גר בפ"ת)
המכשיר מבוסס מעבד סיגמא (לא יודע איזה משפחת מעבדים...)
וככה רשמים ראשונים של משתמש שרוצה לחבר משהו ושזה יעבוד מבלי לחפור ולנבור בכל פונקציה:
1. הDVBT לא עבד לי - כנראה בעיית קליטה (אני מנסה בימים אלה לבדוק אנטנה חיצונית אחרת עם חיבור לטיונר שיש לי בטלוויזה...-אעדכן אם זה עבד...)
2. יכולות הסטרימר לוקות בחסר לצערי - המכשיר לא יודע לקרוא תרגום בעברית, לא יודע לנגן סרטים עם AC3 יש צורך לשנות פונקציה שלצערי לא ביצעתי..,המכשיר לא מזהה מדיה חיצונית יש איזה באג שאמור להיפתר בקרוב.
לצערי לא בדקתי יכולות XBMC , הם ממליצים בקובץ התקנה להשתמש ב TVERSITY - תומך ב UPNP
נסיתי לנגן סרטים זה לא הלך טוב.....
אחד הדברים שהוא הכי בעייתי זה שאם יש בעיה בשרתים של אנונה..הפסקת חשמל או כל בעיה אחרת....
המכשיר לא יעבוד - וזה לא תקין. המכשיר אמור להיות סטרימר לנגן סרטים מהרשת הביתית לא יתכן שמכשיר כזה
שברגע שאין לו חיבור לשרתים לא יוכל לעבוד בתצורה עצמאית עם היכולת של מזרים מדיה.
אגב הם אמרו שהם יטפלו בבעיה הזאת.
בגדול אני מאד מקווה שהם יצליחו ..אני אשמח לחכות ולקבל את הממיר החדש שהם עומדים להוציא תוך כמה חודשים - המכשיר שהיה ברשותי הוחזר בגלל הבעיות האלו .....
והערה לאנונה..ברגע שתעשו את הענין לפשוט יותר על מנת שכל משתמש יבוא יחבר את הקופסא והיא תעבוד תגיעו לפלח שוק גדול יותר. לא לכולם יש זמן לשבת ולהתחיל לבצע הגדרות שונות ולא כל אחד מבין שפה טכנולוגית. (מבין שזה רק פיילוט...)
שיהיה לכם בהצלחה...מחזיק לכם אצבעות....ומחכה לראות מה יהיה בקופסא החדשה....
המכשיר מבוסס מעבד סיגמא (לא יודע איזה משפחת מעבדים...)
וככה רשמים ראשונים של משתמש שרוצה לחבר משהו ושזה יעבוד מבלי לחפור ולנבור בכל פונקציה:
1. הDVBT לא עבד לי - כנראה בעיית קליטה (אני מנסה בימים אלה לבדוק אנטנה חיצונית אחרת עם חיבור לטיונר שיש לי בטלוויזה...-אעדכן אם זה עבד...)
2. יכולות הסטרימר לוקות בחסר לצערי - המכשיר לא יודע לקרוא תרגום בעברית, לא יודע לנגן סרטים עם AC3 יש צורך לשנות פונקציה שלצערי לא ביצעתי..,המכשיר לא מזהה מדיה חיצונית יש איזה באג שאמור להיפתר בקרוב.
לצערי לא בדקתי יכולות XBMC , הם ממליצים בקובץ התקנה להשתמש ב TVERSITY - תומך ב UPNP
נסיתי לנגן סרטים זה לא הלך טוב.....
אחד הדברים שהוא הכי בעייתי זה שאם יש בעיה בשרתים של אנונה..הפסקת חשמל או כל בעיה אחרת....
המכשיר לא יעבוד - וזה לא תקין. המכשיר אמור להיות סטרימר לנגן סרטים מהרשת הביתית לא יתכן שמכשיר כזה
שברגע שאין לו חיבור לשרתים לא יוכל לעבוד בתצורה עצמאית עם היכולת של מזרים מדיה.
אגב הם אמרו שהם יטפלו בבעיה הזאת.
בגדול אני מאד מקווה שהם יצליחו ..אני אשמח לחכות ולקבל את הממיר החדש שהם עומדים להוציא תוך כמה חודשים - המכשיר שהיה ברשותי הוחזר בגלל הבעיות האלו .....
והערה לאנונה..ברגע שתעשו את הענין לפשוט יותר על מנת שכל משתמש יבוא יחבר את הקופסא והיא תעבוד תגיעו לפלח שוק גדול יותר. לא לכולם יש זמן לשבת ולהתחיל לבצע הגדרות שונות ולא כל אחד מבין שפה טכנולוגית. (מבין שזה רק פיילוט...)
שיהיה לכם בהצלחה...מחזיק לכם אצבעות....ומחכה לראות מה יהיה בקופסא החדשה....
- uh99
- חבר מביא חבר

היי,
עדיין לא קיבלתי תשובות לשאלות הנ"ל:
1.האם יהיו ערוצים ישראלים מלבד הDTT וכמובן ערוצי כדוגמת ערוצי הסרטים והסדרות של יס והוט רק שהם יהיו של אנונה עם סרטים וסדרות נבחרים?כמובן מה עם ערוצי ילדים וספורט ישראלים?ובערך עוד כמה זמן זה יקרה?
תודה רבה.
עדיין לא קיבלתי תשובות לשאלות הנ"ל:
1.האם יהיו ערוצים ישראלים מלבד הDTT וכמובן ערוצי כדוגמת ערוצי הסרטים והסדרות של יס והוט רק שהם יהיו של אנונה עם סרטים וסדרות נבחרים?כמובן מה עם ערוצי ילדים וספורט ישראלים?ובערך עוד כמה זמן זה יקרה?
תודה רבה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

uh99,
עניתי על השאלות הללו בתגובות האחרונות שלי.
1. יהיו ערוצי סרטים, אך ללא תרגום עברי לבנתיים. תכני ילדים יש כבר כיום במידה מסויימת, פירוט בהודעות קודמות שלי. ספורט ישראלי בנתיים אין וכנראה שלא יהיה בזמן הקרוב.
2. לא כיום.
עניתי על השאלות הללו בתגובות האחרונות שלי.
1. יהיו ערוצי סרטים, אך ללא תרגום עברי לבנתיים. תכני ילדים יש כבר כיום במידה מסויימת, פירוט בהודעות קודמות שלי. ספורט ישראלי בנתיים אין וכנראה שלא יהיה בזמן הקרוב.
2. לא כיום.
- uh99
- חבר מביא חבר

אוקיי,ערוצי סרטים ישראלים וגם תכני ילדים ישראלים ואתה כותב בלי תרגום אז אתה חושב שהתכוונתי לערוצים זרים...?
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לרכוש את החבילה שלכם ללא הממיר, יש לי HTPC שלם, נראה לי מיותר לרכוש ממיר. אני מניח שבעזרת כרטיס חכם או משהו אחר ניתן לקבל את החבילות שאתם מציעים?
אופציה כזו תכניס אותי מייד לפיילוט...
אופציה כזו תכניס אותי מייד לפיילוט...
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אין כאן שום עניין עם כרטיס חכם. הממיר משמש להתחברות לאינטרנט והתחברות ללינקים הנמצאים בדפדפן המובנה בתוכנה. חלקם ידועים כמו כל TV ברשת וחלקם, אני מניח, לשרתים של אנונה.tur כתב:הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לרכוש את החבילה שלכם ללא הממיר, יש לי HTPC שלם, נראה לי מיותר לרכוש ממיר. אני מניח שבעזרת כרטיס חכם או משהו אחר ניתן לקבל את החבילות שאתם מציעים?
אופציה כזו תכניס אותי מייד לפיילוט......
זה שיש לך HTPC שלם מיתר אותך מממירי YES או HOT?
יש לאנונה סיכוי טוב להצליח, אם לדוגמה הם יקחו מכל שירותי הVOD שקיימים באתרי אינטרנט היום(נענע10, MAKO, יוטיוב, ועוד..) וירכזו לממיר שלהם, זה יהיה ממיר מעולה, ואופצייה מומלצת מאוד.
בתור התחלה שינסו לעשות את הממיר כממיר DTT טוב, זאת אומרת שלא יפול מהYESMAX או HOT MAGIC.
בתור התחלה שינסו לעשות את הממיר כממיר DTT טוב, זאת אומרת שלא יפול מהYESMAX או HOT MAGIC.