הישרדות 20

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #81 

כן, קולבי ואמנדה יצאו באמת מפגרים...
מה זה השטויות האלה "אני מצאתי אז זה שלי"?!
ואם אתם כבר יודעים שיש להם את הרמז - אל תעזבו אותם לשניה!
אתם אשכרה 4 אנשים על חמישה (נניח בלי סנדרה בינתיים, וקנדיס עדיין לא שינתה כיוון) - תיצמדו להם לתחת!

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #82 

ראסל מלך
אני מאמין שרוב המשובעים יערכיו את המשחק.
רופרט הדביל כמובן ינסה להרוס לו ויקשקש על ערכים
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 02/05/2010 12:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
העם דורש..... כל מיני דברים

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #83 

ראסל אפס. נשאר עם ההימור שלי - הוא מגיע לגמר מול פארוואטי ומקבל אפס קולות. אם עד עכשיו רק הגיבורים שנאו אותו, עכשיו גם דניאל לא מתה עליו ושלא לדבר על קורטני וקואץ'. אף אחד גם לא יעריך את המשחק שלו, כי אין מה להעריך. למצוא איידול ולהסתיר מחברי הברית שלך זה עוד אחד מהרבה דברים מטומטמים שהוא עושה. האיידול נועד לעשות בליינד סייד לברית המתחרה, לא לברית שלך.
לגבי הגיבורים, אין מה להוסיף. פשוט קולקציה של כלום ושום דבר.

ההימור שלי - גמר פארואטי מול ראסל וניצחון סוחף של פארואטי.

אם יהיה גמר של שלוש אז סנדרה תהיה השלישית ואז פארואטי תנצח אותה בפער לא גדול.

ובכל מקרה - העונה הכי טובה אי פעם, כבר אמרנו?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #84 

amir073.
אתה כ"כ מעריך את פרווטי, אבל גם היא הסתירה אליל מחלק מהברית שלה...

הדבר האחרון שאפשר להגיד על ראסל הוא שהוא אפס - הבן אדם תככן, קורא את הדמויות האחרות כמו ספר פתוח (חוץ מהאליל שפרווטי הסתירה ממנו, ובזכות הטמטום של אמנדה היא ידעה לתת לג'רי ולסנדרה) ויודע לתמרן דמויות אחרות.

אני חוזר על מה שכתבתי למעלה - אם המשחק לא היה תלוי במושבעים אלא האחרון מנצח - ראסל היה שולט.
בגלל שזה תלוי במושבעים והם נותנים לרגשות האישיים להשפיע על "מי שיחק יותר טוב", הוא לא ינצח (והוא גם לא צריך - הוא מיליונר גם כך).

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #85 

הישרדות זה משחק שתלוי במושבעים. אין לו שום משמעות בלי מושבעים. לכן להנחה ההיפותטית שהעלית אין כל משמעות. מי שרוצה ריאליטי נחות של אס.אם.אס שיעבור לאח הגדול.

פארואטי הסתירה את האיידול מראסל, אבל שיתפה את דניאל. בנוסף, היא השתמשה בשני האיידולים לא לעצמה אלא נתנה לשתי חברות ברית, שאחת מהן סנדרה היא אפילו לא ממש בברית איתה. ראסל שמר על האיידול לעצמו בלבד, לא שיתף אף אחד והשתמש בו כדי להגן על עצמו.

עכשיו תסתכל על זה כמושבע שבגמר יש לו את ראסל מול פארואטי - אחד משקר וחושב רק על עצמו. השנייה סיכנה את עצמה כדי להגן על אחרים.

מעבר לפארואטי וראסל, גם סנדרה מפגינה משחק חכם. יש לה יכולת קריאת אנשים מעולה. היא באמת רצתה לערוק לגיבורים ולדפוק את ראסל. אבל היא הבינה שקנדיס תבגוד ולכן היא עשתה את הדבר הנכון מבחינתה ולא ערקה לחינם. עכשיו היא במצב מעולה - יש מלחמת עולם בין פארואטי לראסל והיא תוכל להרוויח ממנה.

דניאל וג'רי הן מקומות 5 ו - 4 קלאסיים, אלא אם כן ראסל באמת יקיים את הבטחתו לקנדיס (וזה לא יקרה).

לגבי קנדיס - אני חושב שהיא קיבלה החלטה נכונה. היא הבינה שגם אם הגיבורים מנצחים הברית של אמנדה קולבי ורופרט תביא אותה במקסימום למקום רביעי.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #86 

אני ממש לא רוצה "האח הגדול" - לא ראיתי שניה אחת מפרק אחד.
אני יודע שראסל לא ינצח, אבל בגלל שאני מאוד נהנה מהמזימות שלו מבחינתי הוא הדמות הכי חכמה בתולדות הישרדות, גם אם לא השחקן הכי טוב.

סנדרה אכן חכמה (עובדה שהיא ניצחה עונה אחת), אבל היא התחילה להראות את זה בשני הפרקים האחרונים (אני מסכים שההליכה עם ה villains הייתה צעד חכם).

לגבי פרווטי - היא ניצחה את העונה שלה רק בגלל שאמנדה נתנה את הנאום הכי מטומטם בהיסטוריה של הישר'דות ולמעשה הפסידה את הנצחון.
זה שהיא נתנה את שני האלילים היה שוב בזכות אמנדה (היה ברור שהיא משקרת ושהם לא יצביעו לה, השתלם לפרווטי לשמור את ג'רי וסנדרה קרוב).
אגב, ראסל נתן את אחד משני האלילים לפרווטי בלי לדעת שיש לה אחד כבר (אבל אף אחד לא דיבר על זה משום מה).

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #87 

ראסל הוא ממש לא הכי חכם בתולדות הישרדות. לדעתי הוא גם לא בעשירייה. השחצנות שלו משפיעה עליך הרבה יותר מידי. צריך לזכור שללא טימטום של טייסון הוא כבר היה היום מודח. פרווטי ניצחה בצדק בעונה 16 כי אמנדה הגיעה לגמר בזכות החוכמה והאסטרטגיה של סירי ובזכות הברית של פרווטי עם שתי הבנות משבט המעריצים. אמנדה בשתי העונות שהגיעה לגמר תמיד היצה בברית עם שחקן חכם ואסטרטג מעולה. החולשה שלה מול המושבעים רק נתנה את החותמת הסופית לכישלון.

אני שונא את ראסל. גם מזימות ותכמונים צריך לדעת איך לעשות. והוא נהנה יותר מידי ממזל ופחות מיכולת לדעתי. הבעיה שלו היא שיכרון כוח שמעוור אותו

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #88 

זה בסדר, את זה שאתה שונא את ראסל כבר ראינו :P
בדיוק כמו את העובדה שאתה מעריץ את סנדרה :D

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #89 

אגב יש לי שאלה אלייך בתור מעריץ ראסל - איך אתה יכול להכתיר אותו בתור השחקן הכי טוב בתולדות הישרדות ובאותה נשימה אתה מודה שאין לו סיכוי לנצח? זה לא סותר אחד את השני? האם מטרת המשחק היא תכמונים ומזימות או ניצחון? נראה לי שהתבלבלת קלות בין המטרה (ניצחון) לבין האמצעים (תכמונים+ מזימות אבל גם משחק חברתי).

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #90 

קודם כל - אני לא מעריץ ראסל, אני נגד הערצה של דמויות טלוויזיוניות.

דבר שני - שים לב שלא כתבתי שהוא השחקן הכי טוב אלא הכי חכם (אמרתי מפורשות שהוא לא הכי טוב).

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #91 

uriler כתב:קודם כל - אני לא מעריץ ראסל, אני נגד הערצה של דמויות טלוויזיוניות.

דבר שני - שים לב שלא כתבתי שהוא השחקן הכי טוב אלא הכי חכם (אמרתי מפורשות שהוא לא הכי טוב).
...
לא מבין מה זה אומר "חכם"? חכם במשחק? איי.קיו גבוה? אינטיליגנציה רגשית?

אני מניח שאתה מתכוון לחכם במשחק, כי מן הסתם אין לך דרך לדעת על חוכמתו מעבר למשחק. אם הוא הכי חכם במשחק אז זה אמור להפוך אותו להכי טוב. אחרת אני ממש לא מבין את הדקויות.

המילה הערצה היא אולי מוגזמת. אבל הכוונה שלי היא לפייבוריט שאתה בעדו. אני בכל תחרות שאני צופה בה (ספורט או ריאליטי) חייב לקחת צד. אחרת זה לא מעניין.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #92 

ראסל הוא הגאון מספר 1 של השרדות ללא צל של ספק
העונה הקודמת הוכיחה את זה.
הוא לא זוכה - רק גלל שהם יודעים שהוא טחון. אבל... אם הוא יהיה מול אנשים שזכו כבר בעבר - יש מצב שהוא ייקח את זה.
השנה אני לא מבין מה נסגר איתו. הוא לא מחפש איידולים לבד, אבל הוא עדיין שולט באנשים ברמה לא נורמלית הוא יודע לקרוא את האנשים., עובדה שהוא ניגש ישירות לקנדיס.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #93 

הם לא יודעים שהוא "טחון". למעשה גם אנחנו לא בטוחים בזה כי הדבר היחידי ששמענו בענין זה אותו מתפאר בזה בוידויים של עונה קודמת. אבל לאור אופיו השחצני והשקרני אני בכלל לא אתפלא אם גם בנקודה הזאת הוא הגזים. אבל גם אם הוא "טחון" הוא מסתיר את זה מהם. בעונה שעברה הוא בכלל המציא סיפור שהוא מניו אורלינס ניצול קתרינה. כלומר, הסיבה שהוא מפסיד (ויפסיד) בגמר היא בטח לא זאת.

המהלך עם קנדיס הוא מהלך טוב שלו. אבל להגיד שהוא גאון בלקרוא אנשים? נו באמת. את סנדרה הוא לא קרא. את פרווטי הוא לא קרא. ושתיהן עולות עליו באסטרטגיות והכי חשוב במשחק חברתי.

ההתלהבות ממציאת האיידולים היא כל כך מייגעת. זה בטח לא קריטריון לשחקן טוב.

ולהערכתי הוא יפסיד בגמר גם מול זוכות העבר - סנדרה ופרווטי.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #94 

הוא סיפר שהוא כבאי, לא?
העם דורש..... כל מיני דברים

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #95 

לדעתי הפרק הבא ייקבע הרבה דברים.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #96 

כשאני כותב שהוא הכי חכם אני מתכוון לזה מעשית - הוא מבין הכי טוב מה קורה סביבו ויודע לתמרן אחרים לצרכיו.
אחרת - אין הסבר לזה שהוא הניע את רוב ההדחות בעונה הזו ובקודמת (נכון, סנדרה עבדה עליו פעם אחת ופרווטי פעם אחת - בכל שאר המקרים הוא די קבע מי יודח).

אין חובה שהשחקן הכי חכם יהיה השחקן הכי טוב - בדיוק בגלל שהמשחק הזה דורש גם כישורים פיזיים וגם הרבה פוליטיקה של "למצוא חן" - ואת זה אין לו.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #97 

uriler כתב:כשאני כותב שהוא הכי חכם אני מתכוון לזה מעשית - הוא מבין הכי טוב מה קורה סביבו ויודע לתמרן אחרים לצרכיו.
אחרת - אין הסבר לזה שהוא הניע את רוב ההדחות בעונה הזו ובקודמת (נכון, סנדרה עבדה עליו פעם אחת ופרווטי פעם אחת - בכל שאר המקרים הוא די קבע מי יודח).

אין חובה שהשחקן הכי חכם יהיה השחקן הכי טוב - בדיוק בגלל שהמשחק הזה דורש גם כישורים פיזיים וגם הרבה פוליטיקה של "למצוא חן" - ואת זה אין לו.
...
לדעתי הדבר שיש לו הכי הרבה זה בעיקר מזל. ולא שאני מזלזל. בלי מזל בהישרדות, לא יעזור גם השחקן הכי חכם שיש. שחקן טוב זה שחקן שיודע לנצל את המזל הטוב שנפל בחלקו לטובתו. אני לא ממש רואה איך הוא עושה את זה. להרגיז את כל העולם, כולל את הברית שלך, זה לא הישרדות טובה.

לגבי חוכמת משחק - אני עדיין בדיעה שפרווטי וסנדרה עולות עליו.

לגבי השליטה בהדחות - זה לא כל כך נכון עובדתית. זה הכל היה עבודה משותפת עם פרווטי ודניאל במקרה הטוב. אין סיבה שתזקוף לו את כל הקרדיט.

אגב נשארו עוד 3 פרקים בלבד שבהם צריכים לעוף 5 אנשים בהנחה שיהיה גמר של שלושה. יהיה מעניין מאד.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #98 

לכל המעוניינים, ג'ף פרובסט מפרסם בלוג שבועי לאחר כל פרק עם ניתוח מעמיק והרבה הומור. מומלץ בחום!
הבלוג של פרק 11:
http://popwatch.ew.com/2010/04/30/jeff- ... ins-ep-11/

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #99 

Itsik_G כתב:לכל המעוניינים, ג'ף פרובסט מפרסם בלוג שבועי לאחר כל פרק עם ניתוח מעמיק והרבה הומור. מומלץ בחום!
הבלוג של פרק 11:
http://popwatch.ew.com/2010/04/30/jeff- ... ins-ep-11/
...
תודה רבה - אכן אחלה בלוג!

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #100 

היום הוכח מי באמת שולט במשחק בעוד פרק מעולה!!

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”