אתר סרטים?
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
מה יש להתעצבן מאתר שמורידים ממנו כתוביות??
לא פעם מצאתי שם כתוביות שלא היו קיימות באתר סרטים,
לא פעם מצאתי שם כתוביות שלא היו קיימות באתר סרטים,
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
נכון, אבל האתר הזה מלא בפרסומות מרגיזות, וזז לאט.Rino כתב:מה יש להתעצבן מאתר שמורידים ממנו כתוביות??
לא פעם מצאתי שם כתוביות שלא היו קיימות באתר סרטים,...
'סרטים' הוא הברירת מחדל שלי. אם אין אני הולך לשכנים
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
נכון הוא זז ממש לאט, ובנוסף, ממש מעצבנת ההודעה הזאת שאין פירוט של כתוביות בתהליך כי Qsub גונבים מהם. לא רוצים לפרט? אל תפרטו, אבל אל תתרצו ע"י הכפשת המתחרים (מה גם שאני לא ממש מבין מה אפשר לגנוב מהעמוד הזה, ולמי אכפת).
Silence speaks louder than words
- roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 809
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
עובד לי אחלה
בכרום כמובן
בכרום כמובן
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 809
חזר לעבוד, תודה
- SoMe1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
"סרטים" איטי עקב עומס.
הפרטים לא משנים, רק שבינתיים כולנו נצטרך לחיות עם זה, או למצוא תחליף.
וחוץ מטורק, מכונת-פרסומות-בשביל-עוד-ועוד-כסף, יש את סאבסנטר. כל תרגום חדש נמצא גם בו.
הפרטים לא משנים, רק שבינתיים כולנו נצטרך לחיות עם זה, או למצוא תחליף.
וחוץ מטורק, מכונת-פרסומות-בשביל-עוד-ועוד-כסף, יש את סאבסנטר. כל תרגום חדש נמצא גם בו.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
SoMe1,
אם היית רואה כמה "כסף" כל הפרסומות האומללות הללו באמת מביאות היית מגחך.
פרסומות מהסוג הזה שוות פינטס. הרמת אתר בסגנון סרטים או טורק זה משימה בעייתית מאוד - מהר מאוד מאוד האתר מתמלא אנשים (במיוחד אם האתר מוצלח) וזה גורם לעומסים גבוהים. מהר מאוד צריך להעלות את כח המחשוב של האתר, מה שמעלה משמעותית את העלות החודשית באופן אקספוננציאלי. לעומת זאת, התוכן באתרים הללו אפור עד שחור מבחינה חוקית ולכן האתרים הללו לא יכולים לגייס כסף בדרכים הרגילות של פניה למפרסמים גדולים שיפרסמו באופן פרופורציונלי לכמות האנשים באתר.
הדבר גורם לכך שהם צריכים להתפשר על רשתות פומביות של פרסומות (גוגל, ודומיהם) שההכנסות מהן מגוחכות.
רק בכדי לסבר את האוזן - לפי TRENDS, לסרטים נכנסים כ-40 אלף יוניקים ביום. זה המון עבור אתר פרטי - זה בערך 20% ממה שזאפ עושים. מבחינת הוצאות הם באמת צריכים להוציא עלויות מחשוב ורשת בסדר גודל של חמישית של זאפ. ההכנסות שלהם? אני לא מכיר את האנשים, אבל אני מעריך שמעט מאוד.
לכן, צפה לעוד פרסומות, ואחרי זה לעוד ועוד פרסומות, כי זה הדרך היחידה שאתרים כאלה יכולים בכלל להחזיק את עצמם (עד לתביעה המשפטית או הצו סגירה שבוודאי יגיע בשלב כזה או אחר)
אם היית רואה כמה "כסף" כל הפרסומות האומללות הללו באמת מביאות היית מגחך.
פרסומות מהסוג הזה שוות פינטס. הרמת אתר בסגנון סרטים או טורק זה משימה בעייתית מאוד - מהר מאוד מאוד האתר מתמלא אנשים (במיוחד אם האתר מוצלח) וזה גורם לעומסים גבוהים. מהר מאוד צריך להעלות את כח המחשוב של האתר, מה שמעלה משמעותית את העלות החודשית באופן אקספוננציאלי. לעומת זאת, התוכן באתרים הללו אפור עד שחור מבחינה חוקית ולכן האתרים הללו לא יכולים לגייס כסף בדרכים הרגילות של פניה למפרסמים גדולים שיפרסמו באופן פרופורציונלי לכמות האנשים באתר.
הדבר גורם לכך שהם צריכים להתפשר על רשתות פומביות של פרסומות (גוגל, ודומיהם) שההכנסות מהן מגוחכות.
רק בכדי לסבר את האוזן - לפי TRENDS, לסרטים נכנסים כ-40 אלף יוניקים ביום. זה המון עבור אתר פרטי - זה בערך 20% ממה שזאפ עושים. מבחינת הוצאות הם באמת צריכים להוציא עלויות מחשוב ורשת בסדר גודל של חמישית של זאפ. ההכנסות שלהם? אני לא מכיר את האנשים, אבל אני מעריך שמעט מאוד.
לכן, צפה לעוד פרסומות, ואחרי זה לעוד ועוד פרסומות, כי זה הדרך היחידה שאתרים כאלה יכולים בכלל להחזיק את עצמם (עד לתביעה המשפטית או הצו סגירה שבוודאי יגיע בשלב כזה או אחר)
- SoMe1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
"טורק" מגייס לא מעט כסף מבקשות תרומות.
הוא יכל להפחית מעומס הפרסומות.
אבל ידוע מי האיש מאחורי האתר, וטובת/נוחות הגולשים לא באמת מעניינת אותו.
"סרטים" לא מתחנן לכסף מהגולשים, ואני מבין את הצורך שלו בפרסומות.
הוא יכל להפחית מעומס הפרסומות.
אבל ידוע מי האיש מאחורי האתר, וטובת/נוחות הגולשים לא באמת מעניינת אותו.
"סרטים" לא מתחנן לכסף מהגולשים, ואני מבין את הצורך שלו בפרסומות.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
SoMe1,
אני מבין שאתה יודע בדיוק מה המצב הכלכלי שלו ויש לך מדידות מדוייקות של מספר התורמים שיש לו...
בתור בעל אתר אני יכול לעדכן אותך שכמעט אף אחד לא יודע איזה בלבול מוח עולמי זה לנהל אתר בסדר גודל גדול.
TOREC וסרטים הם אתרים גדולים פי כמה מבחינת התעבורה שלהם מהאתר הזה. אני מעריך שמי שמריץ אותם צריך לעבוד הרבה שעות בכדי שהכל יזרום, ואני מאמין שמגיע לאותם אנשים תגמול על עבודתם הקשה (קרי: משכורת).
יתכן שהם מרוויחים מיליונים, אבל לדעתי הם לא מרוויחים יותר ממשכורת ממוצעת בשוק, במקרה הטוב ביותר.
אני מבין שאתה יודע בדיוק מה המצב הכלכלי שלו ויש לך מדידות מדוייקות של מספר התורמים שיש לו...
בתור בעל אתר אני יכול לעדכן אותך שכמעט אף אחד לא יודע איזה בלבול מוח עולמי זה לנהל אתר בסדר גודל גדול.
TOREC וסרטים הם אתרים גדולים פי כמה מבחינת התעבורה שלהם מהאתר הזה. אני מעריך שמי שמריץ אותם צריך לעבוד הרבה שעות בכדי שהכל יזרום, ואני מאמין שמגיע לאותם אנשים תגמול על עבודתם הקשה (קרי: משכורת).
יתכן שהם מרוויחים מיליונים, אבל לדעתי הם לא מרוויחים יותר ממשכורת ממוצעת בשוק, במקרה הטוב ביותר.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
נפל...יקום.
אלעד
- idanhauser
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
יש מישהו שיודע מה קרה לאתר סרטים , עכשיו ? אני לא יכולתי להכנס לאינטרנט יומיים , ועכשיו אני מקבל SERVER ERROR , יש מישהו שמבין מה זה ולמה זה ?
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

תודה על התשובה , נקווה שיצליחו להעלות אותו , אני רוצה לבדוק כמה כתוביות , ועם האתרים האחרים שאני מכיר , אני לא כ"כ מצליח לחפש ולמצוא מה שאני רוצה . מה עוד שחלק מהם , די מאחור ממסרטים
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
אתר סרטים נופל מידי פעם, וזה כבר שגרתי.
יש אתרים נוספים שלעתים מקדימים את סרטים בכתוביות איכותיות. (מה אתה מחפש ספציפית?)
יש אתרים נוספים שלעתים מקדימים את סרטים בכתוביות איכותיות. (מה אתה מחפש ספציפית?)
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

האמת היא שכול פעם שאני רוצה לבדוק סרט או סדרה חדשה , אני קודם כול בודק שם . האתרים היחידים שאני מכיר זה סאבסנטר או משהו דומה , והוא נראה לי קטן יחסית וטורק שאני ממש לא אוהב להתעסק איתו .
ואם אני לא מוצא בשניהם אני כבר מחפש כתובית באנגלית . יש סרטים שקל לי להבין אם לפחות יש כתובית באנגלית
יש אתרים מומלצים שאני לא מכיר ?
ואם אני לא מוצא בשניהם אני כבר מחפש כתובית באנגלית . יש סרטים שקל לי להבין אם לפחות יש כתובית באנגלית
יש אתרים מומלצים שאני לא מכיר ?
- adirbd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 510
עכשיו הוא עובד לי.
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
נראה לי שהוא עובד בעומס כבד.
הרבה מאד תוכנות מתממשקות אליו לקבלת אינפורמציה עבור JUKEBOX-ים שונים.
אני למשל בימים האחרונים עדכנתי ממנו את בסיס הנתונים של כמה מאות סרטים ע"י תוכנות MEDIA-PORTAL ו- TVIXIE, וכמוני בודאי עוד ישראלים רבים....
לא סתם הלכתי לישון ב-2 בלילה כמה ימים ברצף.
אישתי חושבת שאני מסתיר מאהבת במרתף...
הרבה מאד תוכנות מתממשקות אליו לקבלת אינפורמציה עבור JUKEBOX-ים שונים.
אני למשל בימים האחרונים עדכנתי ממנו את בסיס הנתונים של כמה מאות סרטים ע"י תוכנות MEDIA-PORTAL ו- TVIXIE, וכמוני בודאי עוד ישראלים רבים....
לא סתם הלכתי לישון ב-2 בלילה כמה ימים ברצף.
אישתי חושבת שאני מסתיר מאהבת במרתף...