תגובות לביקורת מזרימדיה (מדיה סטרימר) של DVICO - קבלו את TVIX 6600
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אפרופו דיסק 2T פנימי....אודה לעזרתך בנושא:arotman כתב:2 טרה עובד , די בטוח שגם 2.5 ו 3 טרה יעבדו....
http://hometheater.co.il/vt126075
TVIX 6500
יש לי את ה-6600N , מרוצה מאד .
יש לי אפשרות לקנות את ה-6500 במחיר טוב , אולם קראתי שה -6500 לא תומך בDLNA , האם זה נכון ???
האם יש פתרון כל שהוא לבעיה ??
כי כל המחשבים שלי , מכשירי NAS וכו' תומכים ב-DLNA , ונוח לי מאד לעבוד ב-DLNA ללא הסתמכות על SMB או NFS, אני עובד ברשת GB ויחול להעביר תכנים מכל ולכל מכשיר
אודה על עזרה בנושא
מנחם
יש לי אפשרות לקנות את ה-6500 במחיר טוב , אולם קראתי שה -6500 לא תומך בDLNA , האם זה נכון ???
כי כל המחשבים שלי , מכשירי NAS וכו' תומכים ב-DLNA , ונוח לי מאד לעבוד ב-DLNA ללא הסתמכות על SMB או NFS, אני עובד ברשת GB ויחול להעביר תכנים מכל ולכל מכשיר
אודה על עזרה בנושא
מנחם
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
Re: TVIX 6500
לא יודע לעזור לך בנושא אבל אני יודע שמנהלי הפורום לא אוהבים שמקפיצים שירשורים ישנים. אולי כדאי שתפתח שירשור חדש?menachem כתב:יש לי את ה-6600N , מרוצה מאד .
אודה על עזרה בנושא
מנחם...
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
Re: TVIX 6500
התמיכה ב 6500 ב DLNA אינה מושלמת עובדת.menachem כתב:יש לי את ה-6600N , מרוצה מאד .
אודה על עזרה בנושא
מנחם...