שירשור הטריוויה הגדול של פורום סרטים!
מה ראו
עיני החתול. סרט משנות ה- 80 עם טוויסטים קטנים סטייל היצ'קוק. החלק הכי טוב הוא הסרטון על המכור לעישון שגומלים אותו בכל מחיר עם ג'יימס וודס.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
לאור הפינג פונג ביני ובין guyezra
הראשון שחושב על סרט שבו יש סצינה עם פינג-פונג זוכה בזכות השאלה.
את 16 ימים של תהילה לא ראיתי
וגם אני חשבתי בעיקר על פורסט גאמפ, אבל ההנחייה הייתה הראשון שחושב על זה ולכן זה חוזר אליך.
ה16 ימים הזה נחשב לסרט קולנוע ? 
אני ממשיך באותו קו, אבל טיפה יותר קשה.
תנו לי שמות של שני סרטים שבחלק חשוב מהעלילה משתלב משחק הקרירט (הכוונה שלא מדובר בסתם סצנה עם קריקט שאפר למצוא בהרבה סרטים).
מי שייתן את הסרט השני זוכה.
אילוץ חשוב: סרטים תוצרת הודו לא משתתפים.
אני ממשיך באותו קו, אבל טיפה יותר קשה.
תנו לי שמות של שני סרטים שבחלק חשוב מהעלילה משתלב משחק הקרירט (הכוונה שלא מדובר בסתם סצנה עם קריקט שאפר למצוא בהרבה סרטים).
מי שייתן את הסרט השני זוכה.
אילוץ חשוב: סרטים תוצרת הודו לא משתתפים.
משה
- ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
סרט נפלא עם קריקט שהמשחק הוא בעל משמעות , המקשר, או באנגלית the go between של גוזף לוסי האמריקאי אנגלי.
אם זו התשובה שחשבתה אנה שמישהו אחר ישאל אני פשוט טס השכם בבוקר. בכל מקרה אני ממליץ לראות למי שיכול.
אם זו התשובה שחשבתה אנה שמישהו אחר ישאל אני פשוט טס השכם בבוקר. בכל מקרה אני ממליץ לראות למי שיכול.
לא מכיר. לאור מה שאמרת, אחכה שמישהו יעלה עם הסרט שאני חשבתי עליו.ds כתב:סרט נפלא עם קריקט שהמשחק הוא בעל משמעות , המקשר, או באנגלית the go between של גוזף לוסי האמריקאי אנגלי.
אם זו התשובה שחשבתה אנה שמישהו אחר ישאל אני פשוט טס השכם בבוקר. בכל מקרה אני ממליץ לראות למי שיכול....
רמז 1 (לותיקי השרשור): כבר שאלתי בעבר על שני הסרטים ביחד בהקשר דומה.
משה
רמז 2: מצאתי את ההודעה הישנה שלי שברמז 1. יש שם עוד קצת אינפורמציה. אסור לחפש בשרשור אחורה - זה שקול לפתיחת ספרים. הנה:
כאמור, "סוף העולם שמאלה" כבר נאמר.בשני סרטים שאינם דוברי אנגלית, משחקים (או לא בדיוק משחקים) תושבי ישוב נידח, אותו משחק אנגלי.
זהו את שני הסרטים....
משה
יש סרט הודי דיי חדש ושהיה מאוד פופלארי (היה מועמד לאוסקר אם אני לא טועה) בשם "לאגאן"
אבל אני מניח שלא התכוונת לזה...
אבל אני מניח שלא התכוונת לזה...
Avi Merkado - www.filma.co.il
לא, לא מכיר.taotao7 כתב:יש סרט הודי דיי חדש ושהיה מאוד פופלארי (היה מועמד לאוסקר אם אני לא טועה) בשם "לאגאן"
אבל אני מניח שלא התכוונת לזה......
אם גם אתה לא יודע, אז כנראה צריך עוד רמז.
מדובר בסרט קנדי בצרפתית. קומדיה משעשעת מאוד.
משה