Xtreamer, מישהו מכיר?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 253

שליחה

ofir_nim כתב:uriler,
הסטרימר ברשותי כבר שבוע ויום, ועל אף היותי בעל משפחה עם 3 ילדים, כסקרן וכחובב של התחום, ביליתי כל ערב באמצע השבוע כ-3~4 שעות איתו, ובסוף השבוע עוד מספר שעות בלתי מבוטל. אני בהחלט חושב שגם במגבלות הללו, ניתן היה לכתוב ביקורת עיניינית, ברמה של "הצצה ראשונה" כפי ש ZIV_R כתב, ורק בשל העיניין הרב שהמכשיר מעורר.

ZIV_R,
אני מניח שכל ביקורת שלילית שנכתבה על ה XTREAMER, מבוססת ומגובה בעובדות, ולא טענתי אחרת. טענתי כנגד אווירת חוסר הפירגון המשווע שניכרת בשרשור.
לגבי נושא הביקורת למכשיר, אני בהחלט חושב שבשל העיניין הרב שהמכשיר יצר, יש מקום לבצע ביקורת התרשמות ראשונית למכשיר (כפי שכינית "הצצה ראשונה"), ולבצע ביקורת חוזרת לאחר שידרוגי קושחה עתידיים (בדומה לביקורת שנמתחת על מכוניות לאחר מתיחת פנים למודל כלשהו).
אנשים רבים מחכים לביקורת כזאת בקוצר רוח בשל רצונם להזמין את המכשיר, ואני בטוח שגם אם יהיה כתוב לדוגמא שלמכשיר יש פוטנציאל שינוצל רק לאחר עדכון קושחה, או שהמכשיר בבסיסו בעייתי, ושלא נראה שעדכון קושחה יוכל לפתור את הבעיות, זה יעזור לאנשים לקבל החלטות.
במידה ויפנו אליי, אני מוכן להעמיד את המכשיר שלי לביקורת.
...
יכול להיות שזו רק תחושה פרטית שלי, אבל אני חש מהפיסקה הראשונה שכתבת שאתה חש שמנהלי הפורומים קצת עובדים בשבילך, או לכל הפחות צריכים לעזוב הכל (כולל ביקורות אחרות שאולי עובדים עליהם, ואוי ואבוי אולי ביקורות על מוצרים מתחומים שאינם קשורים בהזרמת מדיה) ולהתייצב לביצוע ביקורת על מכשיר מסוים שאתה מעוניין בו ורצוי במיידי ועכשיו.

ואולי זו סתם תחושה פרטית שלי שאין לה קשר למציאות. אם כן, עמך הסליחה...

ofir_nim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338

שליחה

mediaplay,
אם תקרא היטב את שכתבתי ואת שהיטבת לצטט, תמצא בשורה האחרונה שאני בעלים של מכשיר כזה (ועל כן איני "מעוניין בו").
אני "הסתכנתי" וקניתי אותו במשלוח הראשון, ומעוניין בביקורת עבור כל אלו שמעוניינים לרוכשו (ואף מוכן להעמיד את המכשיר שלי לביקורת כפי שרשמתי)..
אתה צודק עקרונית בדבריך אלמלא היינו בעמוד 53 ב THREAD על מכשיר שנמצא בארץ רק שבוע ויום!

mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 253

שליחה

ofir_nim כתב:mediaplay,
אם תקרא היטב את שכתבתי ואת שהיטבת לצטט, תמצא בשורה האחרונה שאני בעלים של מכשיר כזה (ועל כן איני "מעוניין בו").
אני "הסתכנתי" וקניתי אותו במשלוח הראשון, ומעוניין בביקורת עבור כל אלו שמעוניינים לרוכשו (ואף מוכן להעמיד את המכשיר שלי לביקורת כפי שרשמתי)..
אתה צודק עקרונית בדבריך אלמלא היינו בעמוד 53 ב THREAD על מכשיר שנמצא בארץ רק שבוע ויום!
...
אוקיי, התנצלתי כבר בסוף ההודעה הקודמת :-)

לעניין איך הגענו לעמוד 53 בחודש וחצי, אני חושב שזה ראוי למחקר משל עצמו (וכן, אני מודע לכך שגם לי יש תרומה קטנה לכך :-) ).

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46471

שליחה

ofir_nim,
כפי שרשמתי, במקרה הנוכחי מיותר לבצע "הצצה מהירה" מכיוון שהמכשיר הולך לקבל דחיפה רצינות בזוג הקושחות הקרובות, אנחנו עלולים להגיע למצב שמרגע שנכתוב את "ההצצה" ועד שנפרסם את הכתבה, היא כבר לא תהיה רלוונטית.
תמתין בסבלנות.

בנוגע לפרגון, תקרא את ההודעות שלי בעמודים הראשונים של השרשור, אני מאמין שתשנה את דעתך.

מלאך
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246

שליחה

האם יש כאן כמה בעלי NMT שיכולים להשוות מול מכשיר זה
Iלתת לנו התרשמות ביחס לבצועי ה NMT.
-האם העברת הקבצים מהירה יותר מהחשב אליו ?
-האם הניווט מהיר יותר ?
-איכות התמונה והשמע מול ה NMT?

HaJ-B
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 357

שליחה

אכן זיו פירגן דיו למכשיר המדובר. זה נשמע לי גם שיש לו קצת "מידע פנימי" מהמפתחים שלו.
אני מתחיל לחשוב אפילו שהוא המפתח הישראלי שיושב שם בחבורה ;)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

מלאך כתב:האם יש כאן כמה בעלי NMT שיכולים להשוות מול מכשיר זה
Iלתת לנו התרשמות ביחס לבצועי ה NMT.
-האם העברת הקבצים מהירה יותר מהחשב אליו ?
-האם הניווט מהיר יותר ?
-איכות התמונה והשמע מול ה NMT?
...
חברים, זה דיי ברור שהמכשיר יצא לשוק לפני שהבשיל דיו, לעשות השוואה כרגע - זה פשוט עוול. זה המחיר שהחברה תשלם בזמן הקרוב על הוצאת המכשיר מוקדם מידיי.
אפשר גם להבין למה הם לא העבירו אותו לבדיקה - לדעתי המחשבה של מישהו שעד ה 1.7 הכל יהיה מוכן התפוגגה - אבל מכיוון שכבר היו הרבה שהזמינו - הבינו שאין להם ברירה בכלל.
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 20/07/2009 14:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

DD
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

נראה לי שהיא התפוגגה ולא התמוגגה איתי.
הם יתמוגגו בהמשך(אולי) אם אכן יוצב כח אדם או יותר נכון תיכנות הולם ומתוגבר לסגור טוב וביעילות את הבעיות הטפשיות איתן שוחרר המכשיר.
למרות הכל, כולל תמיכתי ביצרן ששובר שוב את השוק והנסיון של כולנו עם מחלות ילדות של סטרימרים בעבר, עדיין לא הבנתי איך משחררים לשוק מכשיר עם בעיות כל כך בולטות עד מטופשות שבדיעבד תוקנו מהר .
אני מאחל לצוות הפתוח כמה לילות לבנים והצלחה - בתכלס הם לא צריכים להמציא את הגלגל ודוגמאות מוצלחות "להעתקה/השראה) לא חסרות.

Falcon1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 527

שליחה

מאוד שקט פה בזמן האחרון.
הת'רד הזה הולך ונחלש.

מתי צפוי להיות עידכון קושחה? מישהוא יודע? :?:

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

אין שום עדכון באתר הבית שלהם לגבי קושחה חדשה?

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

השרשור מתפוגג ... :wink:

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

אולי הגיע הזמן שיתפוגג סוףסוף אחרי 53 עמודים...

Falcon1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

המסקנה שלי מהשקט הזה היא: שאם אף אחד כבר לא מתלונן סימן שהמכשיר שלו עובד, ושבסך הכל הוא די מרוצה.
כנראה שזה הזמן להזמין לי אחד.

או שנחכה עוד שבוע ונראה..... :oops:

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942

שליחה

שלי מת (n) אבל מה הטעם להתלונן פה :?:

Falcon1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

קודם כל,
משתתף בצערך. (זה הסיכון בלהיות ראשון, אני מניח).

ובקשר לשאלתך,
הטעם הוא לראות אם בסך הכל אנשים מרוצים ממה שקנו.
אם עוד אנשים היו מתלוננים על כך שהמוצר גרוע , אז אנשים אחרים היו מחכים עוד קצת לפני שהיו קונים או לא קונים בכלל.

למנהלי האתר,
היה נחמד אם היו מתפרסמים פה סקרים פתוחים לחברי האתר על מידת שביעות רצון על הציוד שברשותם. - רעיון.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

כל חבר אתר יכול לפתוח בעצמו סקר, אך אני חושב שפתיחת סקר כזה כיום לא תשקף בנאמנות את מה שהמכשיר יכול להציע. בקושחות הקרובות המכשיר אמור להשתפר פלאים וחבל ליצור רושם לא נכון.

Bekit
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217

שליחה

אזהרה, היום קיבלתי מ-TNT שאני צריכה לשלם 148 ש"ח על המשלוח, התקשרתי אליהם, והם התנצלו שזאת טעות
רשום על החבילה ועל החשבונית אצלם שזה DDP - הכוונה ללא תשלום.
אמרו שיסדרו וזאת טעות.
אפילו רשום שהחבילה שווה 26$ !!!

ח'ברה אם אתם מקבלים מתנה כזאת מ-TNT אז אתם לא צריכים לשלם ורשום להם שזה DDP!!!
נראה מחר שיחזרו אלי ויגידו שהכל בסדר אני אעדכן.

dayanjak
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39

עדכון קושחה?

שליחה

זיו , כשאתה כותב עדכון קושחה מבין שזה כבר לא יהיה לכאלו שכבר קיבלו את המכשיר ?
ולשאלת אחרים כאן :
סהכ המכשיר נותן תמורה הולמת לכסף. כסף קטן = ביצועים ושרות קטנים. אין לי טענות. הסיכון היה שלנו מלכתחילה בהחלטה ללכת על מכשיר רק על בסיס מפרט טכני ללא חוו"ד מסודרות
אם הייתי צריך להחליט שוב לא הייתי רוכש אותו . אולי מחכה לעדכון קושחה ותוכנה הבאים ואולי בודק גם אחרים.
אך זו כאמור חכמה בדיעבד.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

dayanjak,
אני מדבר על זוג הקושחות הבאות.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942

שליחה

Falcon1 כתב:קודם כל,
משתתף בצערך. (זה הסיכון בלהיות ראשון, אני מניח).
...
תודה. אין צער - PCH-110 שלי עובד, לא בוער לי 8)
ובקשר לשאלתך,
הטעם הוא לראות אם בסך הכל אנשים מרוצים ממה שקנו.
אם עוד אנשים היו מתלוננים על כך שהמוצר גרוע , אז אנשים אחרים היו מחכים עוד קצת לפני שהיו קונים או לא קונים בכלל.
.
...
יש פורום רשמי, אפשר להתרשם שם.
RMA שלי #35 ו יש כבר אנשים אחריי :(

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”