יכול להיות שזו רק תחושה פרטית שלי, אבל אני חש מהפיסקה הראשונה שכתבת שאתה חש שמנהלי הפורומים קצת עובדים בשבילך, או לכל הפחות צריכים לעזוב הכל (כולל ביקורות אחרות שאולי עובדים עליהם, ואוי ואבוי אולי ביקורות על מוצרים מתחומים שאינם קשורים בהזרמת מדיה) ולהתייצב לביצוע ביקורת על מכשיר מסוים שאתה מעוניין בו ורצוי במיידי ועכשיו.ofir_nim כתב:uriler,
הסטרימר ברשותי כבר שבוע ויום, ועל אף היותי בעל משפחה עם 3 ילדים, כסקרן וכחובב של התחום, ביליתי כל ערב באמצע השבוע כ-3~4 שעות איתו, ובסוף השבוע עוד מספר שעות בלתי מבוטל. אני בהחלט חושב שגם במגבלות הללו, ניתן היה לכתוב ביקורת עיניינית, ברמה של "הצצה ראשונה" כפי ש ZIV_R כתב, ורק בשל העיניין הרב שהמכשיר מעורר.
ZIV_R,
אני מניח שכל ביקורת שלילית שנכתבה על ה XTREAMER, מבוססת ומגובה בעובדות, ולא טענתי אחרת. טענתי כנגד אווירת חוסר הפירגון המשווע שניכרת בשרשור.
לגבי נושא הביקורת למכשיר, אני בהחלט חושב שבשל העיניין הרב שהמכשיר יצר, יש מקום לבצע ביקורת התרשמות ראשונית למכשיר (כפי שכינית "הצצה ראשונה"), ולבצע ביקורת חוזרת לאחר שידרוגי קושחה עתידיים (בדומה לביקורת שנמתחת על מכוניות לאחר מתיחת פנים למודל כלשהו).
אנשים רבים מחכים לביקורת כזאת בקוצר רוח בשל רצונם להזמין את המכשיר, ואני בטוח שגם אם יהיה כתוב לדוגמא שלמכשיר יש פוטנציאל שינוצל רק לאחר עדכון קושחה, או שהמכשיר בבסיסו בעייתי, ושלא נראה שעדכון קושחה יוכל לפתור את הבעיות, זה יעזור לאנשים לקבל החלטות.
במידה ויפנו אליי, אני מוכן להעמיד את המכשיר שלי לביקורת....
ואולי זו סתם תחושה פרטית שלי שאין לה קשר למציאות. אם כן, עמך הסליחה...