כן, נסה להגביר את מהירות המאוורר הפנימי של ה-S1.roig כתב:יש לי את הS1 ובתקופה האחרונה סרטים שנמצאים בכונן הפנימי מגמגמים.לפעמים לכמה דקות ולפעמים ללא הפסקה.
למישהו יש רעיון?...
ההגדרה לזה נמצאת תחת ה-SETUP

כן, נסה להגביר את מהירות המאוורר הפנימי של ה-S1.roig כתב:יש לי את הS1 ובתקופה האחרונה סרטים שנמצאים בכונן הפנימי מגמגמים.לפעמים לכמה דקות ולפעמים ללא הפסקה.
למישהו יש רעיון?...

יש לך 2 בעיות 1 אתה יכול לעבוד רק ב 1080P60HZ וב 24HZroig כתב:אריה או כל מי שנתקל...
יש לי את הS1 ובתקופה האחרונה סרטים שנמצאים בכונן הפנימי מגמגמים.לפעמים לכמה דקות ולפעמים ללא הפסקה.
חשוב להגיד שהסט נמצא במחשב הוא עובד תקין.
ניסיתי להריץ את הבדיקת דיסק במכשיר אך הבעיה לא נפתרה.
למישהו יש רעיון?
דבר נוסף.על מהאני אמור להגדיר את קצב רענון התמונה?
המסך הוא סמסונג D8000 אמריקאי....

בתוכנה של ה TVIXIE ודא כי בתפריט TOOLS ו OPTIONS בחרת בנגן ה DUNEmaor676 כתב:היי,
אני מצליח לעבוד עם התוכנה אבל כשאני מעביר את הקבצים לdune אני רואה את התמונות והתפריטים רק כשאני נכנס לתיקייה של הסרט עצמו.
אם אני בתיקייה של הסרטים אז אני רואה פשוט רשימה.
מישהו מכיר את העניין?...
אני מפרסם לינק הורדה חדש לTVIXIE עם כל השינויים וTEMPLATES שכתבו החברים בפורום
כולל TEMPLATE שאני הכנתי למכשירי DUNE.+ כמובן ה DLL החדש של אתר סרטים.
כל מה שצריך לעשות זה להוריד את הקובץ מכאן:
http://dl.dropbox.com/u/17653456/TViXiE ... 011A.R.zip
לפתוח את קובץ ה ZIP ולהריץ את TVIXIE.EXE
התוכנה כרגע מתוצרת לעבוד עם אתר IMDB ואתר SRATIM אם רוצים לשפר מהירות סריקה מומלץ לבחור רק אתר
אחד.
למכשירי DUNE,צרפתי קובץ dune_folder.txt שיש להעתיק לכל ספריה שבה אתם מאכסנים את הקבצים, כמו תמיד מומלץ לעבוד עם ספרייה בשם MOVIE שתחתיה יש תת ספריות לכל סרט למשל The Dark Knight שבה נמצאים קבצי סרט הגרפיקה והתרגום. הנמצאת תחת ספרייתMOVIE
לבעלי מכשירים אחרים ,יש לגשת לתפריט TOOLS ו Options ו GENERAL ולבחור את דגם המכשיר שברשותכם.
למי שמעולם לא התקין את תוכנת ה TVIXIE מומלץ לבצע התקנה אחת לפחות עם תוכנת ההתקנה המקורית מכאן:
http://dl.dropbox.com/u/17653456/TViXiE-1.3.2-setup.zip...

יצא לי לנסות. כמו שציינתי אין שינוי משמעותי. פועל רגיל.חיים כתב:מישהו ניסה כבר את הגרסה החדשה?...

זה לא קובץ שנוצר באופן אוטומטי וקיים בחבילה שהכנתיmaor676 כתב:תודה על התגובה..
ההגדרות תקינות אבל הקובץ Dunefolde.txt לא נוצר בתיקיית סרטים אלא בתת תיקייה של כל סרט. יש קובץ אחר: icon.tvix בתיקייה הראשית והוא שוקל 0kb....

אני לא מכיר שום דרך אלא אם כן מישהו כותב גירסא שרצה על IPAD ?gilos כתב:האם מישהו יודע (או אפילו ניסה) לעבוד עם התכנה הזו (tvixie) באייפד? האם זה בכלל אפשרי?...