·תודה רבה על העזרה,dhead666 כתב:moshebit,......
קודם כל לא מציפים שרשורים שונים באותה הודעה, אלא מתאזרים בסבלנות, זה פורום לא צ'אט.
דבר שני אין דגם ראשון של Cubox-i ודגמים עדכניים, פשוט יש דגמים שונים.
תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור זה היא מסבירה (מאוד) בקצרה למה עדיף הדגם הדו-ליבתי Cubox-i2 על פני i1.
מבחינת ניגון תכנים לא צריך להיות שום הבדל בין i1 ל-i2 עם גרסאות OpenELEC עדכניות.
באופן כללי אני ממליץ ביותר לקרוא את ההודעה הראשונה ואח"כ לחזור עם שאלות, אני לא חושב שיש מה להוסיף מעבר למפורט שם.
אין לי מושג מה זה "סרטי בלוריי", תפרט יותר מה סוג התוכן, ממה שאני מכיר (ואני לא מומחה ולא מנגן בד"כ BD מלא) אם זה:
* BD ISO מוצפנים - שכח מזה, זה סיפור לא פשוט שכולל הזנת מפתחות הצפנה ועדכונם מדי פעם.
* BD ISO לא מוצפנים או ספריית BD (לא מוצפנת) - קיימת תאימות מלאה למה שקיים ב-OpenELEC עם מערכת מחשב (x86_64) סטנדרטית, זה לא תלוי חומרה אלא בספריית תוכנה מסויימת שהולכת ומשתפרת, זה לא מושלם אך קרוב, בשורה התחתונה יתכנו כותרים שלא ינוגנו ומה שכבר ינוגן ירוץ בצורה חלקה (יכול להיות שזה גם תלוי אם הוא branched או לא, אני לא בטוח).
* BD Remux - ינוגן ללא קושי.
נ.ב. במקום אחר ציינת ש-BD ינוגן מ-DiskOnKey, דבר תמוה כיוון ש-BD מלא הוא בנפח של 40GB~60GB, אולי התכוונת ל-BDRip ?...
- התכוונתי שינוגן בדיסק און קי , יש לי דיסק און קי של 64 גיגה בייט של SANDISK הוא מאוד נוח , נכון שלא אופטימלי כי כל פעם צריך להטעין מחדש ולמחוק סרט, רציתי את זה רק לשם ניסוי .
- אתה מתכוון שעדיף את Cubox-I2 DUAL LITE מלינק כאן : http://www.solid-run.com/product/cubox-i2/ ,נכון ?
או התכוונת לדו ליבתי האמיתי שזה I2EX ?
- מזה דו ליבה לייט ? וזה מספיק טוב לייט כי זה גם נחשב דו ליבה ?
תודה רבה.