XBMC on Linux for Arm Devices

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #781 

dhead666 כתב:
...
...
moshebit,

קודם כל לא מציפים שרשורים שונים באותה הודעה, אלא מתאזרים בסבלנות, זה פורום לא צ'אט.

דבר שני אין דגם ראשון של Cubox-i ודגמים עדכניים, פשוט יש דגמים שונים.
תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור זה היא מסבירה (מאוד) בקצרה למה עדיף הדגם הדו-ליבתי Cubox-i2 על פני i1.
מבחינת ניגון תכנים לא צריך להיות שום הבדל בין i1 ל-i2 עם גרסאות OpenELEC עדכניות.
באופן כללי אני ממליץ ביותר לקרוא את ההודעה הראשונה ואח"כ לחזור עם שאלות, אני לא חושב שיש מה להוסיף מעבר למפורט שם.

אין לי מושג מה זה "סרטי בלוריי", תפרט יותר מה סוג התוכן, ממה שאני מכיר (ואני לא מומחה ולא מנגן בד"כ BD מלא) אם זה:
* BD ISO מוצפנים - שכח מזה, זה סיפור לא פשוט שכולל הזנת מפתחות הצפנה ועדכונם מדי פעם.
* BD ISO לא מוצפנים או ספריית BD (לא מוצפנת) - קיימת תאימות מלאה למה שקיים ב-OpenELEC עם מערכת מחשב (x86_64) סטנדרטית, זה לא תלוי חומרה אלא בספריית תוכנה מסויימת שהולכת ומשתפרת, זה לא מושלם אך קרוב, בשורה התחתונה יתכנו כותרים שלא ינוגנו ומה שכבר ינוגן ירוץ בצורה חלקה (יכול להיות שזה גם תלוי אם הוא branched או לא, אני לא בטוח).
* BD Remux - ינוגן ללא קושי.

נ.ב. במקום אחר ציינת ש-BD ינוגן מ-DiskOnKey, דבר תמוה כיוון ש-BD מלא הוא בנפח של 40GB~60GB, אולי התכוונת ל-BDRip ?
...
·תודה רבה על העזרה,
- התכוונתי שינוגן בדיסק און קי , יש לי דיסק און קי של 64 גיגה בייט של SANDISK הוא מאוד נוח , נכון שלא אופטימלי כי כל פעם צריך להטעין מחדש ולמחוק סרט, רציתי את זה רק לשם ניסוי .
- אתה מתכוון שעדיף את Cubox-I2 DUAL LITE מלינק כאן : http://www.solid-run.com/product/cubox-i2/ ,נכון ?
או התכוונת לדו ליבתי האמיתי שזה I2EX ?
- מזה דו ליבה לייט ? וזה מספיק טוב לייט כי זה גם נחשב דו ליבה ?

תודה רבה.

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #782 

moshebit,

תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור, קיים הסבר על אפשרויות הרכישה מ-SolidRun.
התייחסתי במפורש ל-Cubox-i2, לא הזכרתי בשום מקום את i2eX שנופל בקטגוריית המוצרים הגבוהים יותר ששוב יש על כך הסבר בהודעה הראשונה.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #783 

dhead666 כתב:moshebit,

תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור, קיים הסבר על אפשרויות הרכישה מ-SolidRun.
התייחסתי במפורש ל-Cubox-i2, לא הזכרתי בשום מקום את i2eX שנופל בקטגוריית המוצרים הגבוהים יותר ששוב יש על כך הסבר בהודעה הראשונה.
...
קראתי את ההודעה הראשונה , ורשום שמה : "הדגם הדו-ליבתי Cubox-i2 הוא המומלץ כ-HTPC ברמת הכניסה"
לא הבנתי למה הכוונה ?
אני צריך את המכשיר כסטרימר מדיסק און קי שאני נגיד שם סרטים של MKV באיכות 1080P או 720P עם אודיו של AC3 , DTS , DOLBY , (גם לראות כתוביות בנפרד בעברית שיראו בגדול בסיומות SRT , SUB ) איזה דגם מומלץ עבור הצרכים האלה I1 או I2 ?
עשיתי את המיקס של הדגם הראשון עולה 63 דולר , עכשיו זה לפני מע"מ או אחרי זה להוסיף עוד מע"מ ואז זה יוצא איזה 74$ לקופסה הרגילה ?
- יש הבדל גם נגיד בגירסאות XBMC שעובדות על I2 ולא עובדות על I1 או זה סטנדרט הכל עובד על כל הדגמים ?
- וגם אם אני לא מקבל עם זה שלט , אז ויש לי HDMI CEC בטלוויזיה LG שנקרא SIMPLINK אני פשוט מחבר והשלט ישר שולט עליו , לא אמורים להיות בעיות במערכת OPENLEC XBMC עם הטלוויזיה ושליטה CEC ?

תודה רבה.

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #784 

@moshebit
לא הבנתי למה הכוונה ?
...
גם אני לא.
ההודעה אומרת באופן ברור שהדגם הדו-ליבתי Cubox-i2 הוא המומלץ (רכישה כ-Bundle או Mix and Match), יש דרך אחרת להבין זאת ?

לגבי מחירים הרי שהמע"מ מתווסף רק כאשר מגיעים ל-Checkout ומדובר בכ-18% (לפי האתר), אין סיבה לפחד, פשוט לחץ על ה-Checkout, ייתכן שתצטרך להירשם ולהזין פרטים אך החיוב הוא רק בסוף תהליך ההזמנה (וגם אותו צריך לאשר).
שים לב שמומלץ לצרף גם ספק כוח בעת בחירת הרכיבים ב-Mix and Match ואם אתה כבר מצרף גם כרטיס זיכרון הרי שה-Bundle יוצא יותר זול.

כל מערכות ההפעלה העדכניות תומכות בכל הדגמים באופן זהה, אותה מערכת תומכת בכל המכשירים (אפשר אפילו להחליף כרטיסי זיכרון בין המכשירים).

התיקונים ל-CEC נכנסו לאחרונה, אי אפשר לדעת אם יהיו תקלות בלי לנסות ואישית לא בדקתי זאת מול מכשיר LG כך שאני לא מסוגל לענות לך, אתה מוזמן לשאול זאת בפורומים של SolidRun..

אני מקווה שקראת טוב את כל ההודעה הראשונה בדגש על הפסקה עם הכותרת "Freescale i.MX6", חשוב להבין שכפי שמצויין שם גרסאות OpenELEC הרשמיות התומכות במכשירים אלו הינן גרסאות פיתוח של XBMC/Kodi Helix כך שיתכנו גם באגים שלא ידועים או מדווחים, אי אפשר להתחייב שאין תקלות ויכולים להיות שינויים מדי יום.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #785 

תודה רבה ,
כמה I2 עלה לך עם המע"מ ?
אני הבנתי I2 יותר טוב , השאלה שלי היתה היא במה ? כי התכוונת ששניהם טובים בניגון סרטים אבל ל-I2 יש התרון נוסף של HTPC בכניסה שזה לא הבנתי , אשמח אם תוכל להסביר לי ?

תודה .

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #786 

כמה I2 עלה לך עם המע"מ ?
...
לא זוכר וזה לא משנה מאחר שכפי שהוסבר לך ביתר פירוט
לגבי מחירים הרי שהמע"מ מתווסף רק כאשר מגיעים ל-Checkout ומדובר בכ-18% (לפי האתר), אין סיבה לפחד, פשוט לחץ על ה-Checkout, ייתכן שתצטרך להירשם ולהזין פרטים אך החיוב הוא רק בסוף תהליך ההזמנה (וגם אותו צריך לאשר).
שים לב שמומלץ לצרף גם ספק כוח בעת בחירת הרכיבים ב-Mix and Match ואם אתה כבר מצרף גם כרטיס זיכרון הרי שה-Bundle יוצא יותר זול.
...
אשמח אם תוכל להסביר לי ?
...
הדגם הדו-ליבתי Cubox-i2 הוא המומלץ כ-HTPC ברמת הכניסה בזכות הזיכרון הכפול והמעבד הדו-ליבתי אך מבחינת ניגון תכנים הדגם החד-ליבתי Cubox-i1 שווה ערך לו ועולה על הפאי.
...
מתבטא בביצועים יותר טובים בכל מה שלא קשור לוידאו.
בין השאר ניווט בספריית המדיה, פתיחת ספריה עם כמות רבה של פריטים (אלפי שירים לדוג').
כל מה שקשור לפתיחת תוכן מהאינטרנט כמו הרחבות וידאו (Youtube, Mako ...).
הרחבות כמו XBMCTorrent ו-P2PStream שמשתפות חזרה.
הרצת שירותים שונים על המכשיר כמו שרת טלוויזיה, קליינט טורנטים, ממשק רשת להתחברות דרך דפדפן וכו'.
ביצועים טובים יותר כאשר מריצים מעטפות כבדות (למרות שלמעטפות שמאוד עמוסות כמו Aeon Nox אולי שווה לשקול מכשיר מרובע ליבות אך כנראה ממש לא רלוונטי לך כי לפי התיאור אתה לא סורק את התוכן אלא רק מנגן ישירות מהכונן)

וכל פעולה אחרת שאינה ניגון וידאו.
בקיצור: חווית משתמש יותר מוצלחת.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #787 

dhead666 כתב:
...
...
מתבטא בביצועים יותר טובים בכל מה שלא קשור לוידאו.
בין השאר ניווט בספריית המדיה, פתיחת ספריה עם כמות רבה של פריטים (אלפי שירים לדוג').
כל מה שקשור לפתיחת תוכן מהאינטרנט כמו הרחבות וידאו (Youtube, Mako ...).
הרחבות כמו XBMCTorrent ו-P2PStream שמשתפות חזרה.
הרצת שירותים שונים על המכשיר כמו שרת טלוויזיה, קליינט טורנטים, ממשק רשת להתחברות דרך דפדפן וכו'.
ביצועים טובים יותר כאשר מריצים מעטפות כבדות (למרות שלמעטפות שמאוד עמוסות כמו Aeon Nox אולי שווה לשקול מכשיר מרובע ליבות אך כנראה ממש לא רלוונטי לך כי לפי התיאור אתה לא סורק את התוכן אלא רק מנגן ישירות מהכונן)

וכל פעולה אחרת שאינה ניגון וידאו.
בקיצור: חווית משתמש יותר מוצלחת.
...
·תודה רבה עכשיו הבנתי את זה בצורה מצוינת .
יש אפשרות להפעיל דרך המערכת הפעלה Openlec XBMC קליינט טורנטים שיוריד לי ישירות סרטים ואני מנגן ישירות דרך XBMC ואז זה חוסך לי עוד מחשב ?

- אני בסוף נראה לי הולך על I2 בדגם BUNDLE מפה : http://www.solid-run.com/product/cubox-i2/
אתה גם לקחת BUNDLE כמו מהקישור או שלקחת דרך הרכבה עצמית ?
קנית שלט או שאתה משתמש HDMI CEC ?

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #788 

@moshebit

כן, קיימת הרחבה ב-OpenELEC של הקליינט Transmission המצויין, בין השאר יש לו ממשקי שליטה כמו Transmission Remote Gui לוינדוס (ומערכות נוספות), אפליקציות למכשירי אנדרואיד והרחבות לדפדפנים שונים כך שאפשר לשלוט עליו בקלות ממכשירים אחרים.

הזמנתי את המכשיר שלי לפני כשנה ברגע שיצא לראשונה ובאותו זמן אפשרויות הרכישה היו שונות.
לא משתמש ב-CEC, יש לי מבחר שלטי MCE (או RC6) שהצטברו כמוצרים נלווים (למחשבי HTPC או כרטיסי טלוויזיה), שלטים אוניברסליים כמו Logitech Harmoney (מס' 300i ועוד דגם שאני לא זוכר כעת) ואוסף של שלטים סיניים כך שלא הייתי צריך לרכוש שלט.
בכל מקרה כל שלט תואם MCE או RC6 יעבוד (אם לא יספק אותך CEC).
לגבי שלט אוניברסלי יש פה בפורום שרשור על אחד מהדגמים של One For All (הרץ חיפוש) ואפשר למצוא גם את Harmony 300 ב-KSP "מתצוגה" שאם תתמקח אולי תצליח לרכוש בגרושים (כנראה שמו יד על המאגר שמסתובב בין הרשתות השונות כבר כשנתיים ושאף אחד לא הצליח להיפטר ממנו עדיין).

נ.ב.
גילוי נאות קטן, ביום-יום ה-Cubox-i2 שלי משמש כשרת שמריץ את XBMC על הדרך כקליינט מוזיקה (יש לי יותר מדי מכשירים שמתאימים לשמש כ-HTPC ואת השרת הראשי שלי אני מעדיף לשמור למשימות כבדות במיוחד) כך שוידאו אני מנגן עליו רק כאשר אני מבצע בדיקות של OpenELEC שזה פעם בכמה שבועות.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #789 

-אני התכוונתי שדרך הלינק זה : http://www.solid-run.com/product/cubox-i2/ זה אותו מכשיר כמו שקנית לפני שנה , נכון ?
-אתה מתכוון קליינט מוזיקה שהוא משמש להורדות TORRENT למוזיקה או הוא בעצמו קליינט שממנו אתה מושך מוזיקה בבית ?
ומעניין במקום להוריד בטורנט סרטים דרך מחשב רגיל , יש אפשרות להתקין עליו קליינט טורנט ומשמה סרטים ואז אני מנגן דרכו ישר XBMC , יש אפשרות כזאת , בנוגע להרחבה TRANSMISSION היא בנוסף ל XBMC במערכת הפעלה OPENLEC ואז אתה מוריד דרך TRANSMISSION ואז שאני עובד XBMC אני מושך TRANSMISSION את הקובץ , השאלה שאני מוריד מקליינט איפה הוא יאכסן את הקובץ , בMICROSD של מערכת הפעלה , או אני יכול לחבר לו DISK ON KEY אחד שישאר קבוע נגיד של 64 גיגה ואז אני מכוון להוריד אליו ישירות , ויציאה הנוספת של דיסק און קי אני יכול להביא עוד סרטים ולחבר ליציאה הזאת , זה אפשרי ? אם כן זה גאוני.

תודה רבה.

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #790 

כן, זה אותו מכשיר.

קליינט == לקוח, כלומר מנגן מוזיקה, מה הקשר לטורנט ? אין לי מושג.

כן, את Transmission מתקינים כהרחבה ממשק XBMC (היא בעצם הרחבה ל-OpenELEC).
ברירת מחדל לתיקיית הורדה היא כרטיס הזיכרון.
קיים בקישור הסבר איך ליצור קישור לתיקיה בכונן חיצוני, ההתייחסות היא ל-rtorrent אך תהליך זה יתאים גם ל-Transmission (אפשר גם בדרכים אחרות אך זאת נראית לי הכי פשוטה וחסינת תקלות).
אפשר לשאול בפורום של OpenELEC או לפתוח שרשור חדש בפורום פה אם מסתבכים.

קיימת גם הרחבה בשם XBMCTorrent (קיים עליה שרשור בפורום) שמנגנת ישירות טורנטים ב-XBMC (כלומר אין צורך להוריד בנפרד), אך לפי מה שהבנתי היא לא מושלמת ויש איתה לעיתים תקלות.

kevin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #791 

קבלתי את Iptv 18 pro/ imx6/ mx2 (כמה שמות...) שהזמנתי. לקח שישה ימים להגיע! ממש מהר עם fedex (למרות שלא שילמתי אקסטרא)
מטרתי היא להכין אותו מתנה להורי על טהרת ה xbmc ע"י הסבתו ל openelec
ומה אני רואה פתאום עכשיו מאותו מוכר ובאותו מחיר:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 71858.html

למה לא ראיתי את זה קודם :קיבינימט:

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #792 

kevin

תודה, צורף הקישור להודעה הראשונה.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #793 

dhead666 כתב:כן, זה אותו מכשיר.

קליינט == לקוח, כלומר מנגן מוזיקה, מה הקשר לטורנט ? אין לי מושג.

כן, את Transmission מתקינים כהרחבה ממשק XBMC (היא בעצם הרחבה ל-OpenELEC).
ברירת מחדל לתיקיית הורדה היא כרטיס הזיכרון.
קיים בקישור הסבר איך ליצור קישור לתיקיה בכונן חיצוני, ההתייחסות היא ל-rtorrent אך תהליך זה יתאים גם ל-Transmission (אפשר גם בדרכים אחרות אך זאת נראית לי הכי פשוטה וחסינת תקלות).
אפשר לשאול בפורום של OpenELEC או לפתוח שרשור חדש בפורום פה אם מסתבכים.

קיימת גם הרחבה בשם XBMCTorrent (קיים עליה שרשור בפורום) שמנגנת ישירות טורנטים ב-XBMC (כלומר אין צורך להוריד בנפרד), אך לפי מה שהבנתי היא לא מושלמת ויש איתה לעיתים תקלות.
...
תודה רבה , זה פתרון מושלם למחשב בנפרד לטורנט ואז לעביר DOK , מחשב הקטן יעשה הכל ביחד ,
רק יש לך במקרה בבקשה מדריך איך להוסיף בשני האפשרויות למערכת OPENLEC XBMC הבסיסית ?

·

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #794 

moshebit,

לגוגל הפתרונות.
יכולת חיפוש בגוגל ואנגלית בסיסית תביא אותך רחוק.

אם אתה מרגיש מוכרח לראות "כיצד זה עובד" לפני רכישה אז אני ממליץ לך לנסות את OpenELEC בכך שתתקין אותה על כונן USB חיצוני ותעלה אותה על אחד ממחשביך (יש צורך בשני כונני USB, אחד כמדיית התקנה והשני כיעד, יש כמובן להיזהר שלא להתקין על כונן המערכת שלך בו שוכנת Windows).
בקר בוויקי של OpenELEC למידע נוסף

נ.ב.
אם יש לך שאלות כלליות שאינן קשורות ישירות לנושא שרשור זה אז פתח שרשור חדש עם כותרת מתאימה, כך חברי פורום נוספים יחשפו אליהן ויוכלו לענות ולתרום מנסיונם.

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #795 

בהמשך להודעה האחרונה בנושא התחיל לאחרונה להימכר מוצר מבוסס Amlogic S805 שמצליח לדחוף את מחירי המוצרים האלה לשפל חדש.

במחיר של 60$ כולל משלוח ב-Aliexpress (וקרוב למחיר זה גם ב-Geekbuying) מקבלים מוצר מבוסס S805 מרובע ליבות התומך בין השאר גם ב-HEVC (אך עד רזולוציה של 1080P בלבד), 1GB זיכרון נדיף, שלט, ספק כוח, כבל HDMI ואנלוגי.

אם כן המחירים המומלצים לצרכן (כולל משלוח) עבור מוצרים מבוססי Amlogic:
* MX דו ליבתי: 60$ עבור מוצר "מקורי", 50$ עבור תואם (שזה כמובן ה-CMX).
* S805 מרובע ליבות: 60$ למוצר עם 1GB RAM, אני מניח שמתישהו יהיה מבחר של דגמים גם עם 2GB ואז המחיר יהיה סביבות ה-70$.
* S802 מרובע ליבות: 70$ למוצר עם 1GB RAM, כ-80$ למוצר עם 2GB RAM כאשר בשני המקרים מדובר בשבבים שחסרי תמיכה בפענוח DTS ו-AC3 בחומרה מאחר ש-XBMC בכל מקרה מפענחת זאת בתוכנה ואין צורך בכך לשם passthrough לרסיבר.

כבר יש ניצנים של תמיכה במוצרי S802 תחת לינוקס ולפי השמועות התמיכה ב-S805 בדרך כך שנותר רק להמתין לגרסאות OpenELEC לא רשמיות.

הנקודה החשובה שיש לזכור היא שמדובר במוצרים זולים הרחוקים משלמות, למשתמשים מסויימים כן יתאימו ולאחרים לא, לכן לפני רכישה יש לקרוא את הפסקה העוסקת בתקלות הידועות שבהודעה הראשונה בשרשור זה.

ההבדל בין מוצר מומלץ כמו Cubox-i דו-ליבתי (עם הכנסת שיקול הוספת שלט פשוט וכרטיס זיכרון) למוצר סיני יכול לעמוד על סביבות 130~150 ש"ח הבדל בסה"כ או על 300+ ש"ח במקרה של מרובעי ליבות, כל אחד צריך לעשות את השיקול הזה בעצמו.
אישית אני אמשיך לדווח בנושא ולהתארגן על מכשירים חדשים כך שהמידע בשרשור ימשיך להתעדכן.
הדגם המבוסס S805 שמוזכר, שם המכשיר ? מוצר סיני לא ידוע 2718281828
 הדגם המבוסס S805 שמוזכר, שם המכשיר ? מוצר סיני לא ידוע 2718281828

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #796 

dhead666 כתב:moshebit,

לגוגל הפתרונות.
יכולת חיפוש בגוגל ואנגלית בסיסית תביא אותך רחוק.

אם אתה מרגיש מוכרח לראות "כיצד זה עובד" לפני רכישה אז אני ממליץ לך לנסות את OpenELEC בכך שתתקין אותה על כונן USB חיצוני ותעלה אותה על אחד ממחשביך (יש צורך בשני כונני USB, אחד כמדיית התקנה והשני כיעד, יש כמובן להיזהר שלא להתקין על כונן המערכת שלך בו שוכנת Windows).
בקר בוויקי של OpenELEC למידע נוסף

נ.ב.
אם יש לך שאלות כלליות שאינן קשורות ישירות לנושא שרשור זה אז פתח שרשור חדש עם כותרת מתאימה, כך חברי פורום נוספים יחשפו אליהן ויוכלו לענות ולתרום מנסיונם.
...
אני פשוט ממש מתחיל בקטע של לינוקס , ואני אשמח אם תוכל בבקשה לתת לכוון אותי איך לעשות את זה , או אם יש מדריך באינטרנט זה מצוין או אם תוכל להסביר לי במילים שלך עוד יותר טוב , אם יש איזה קובץ IMG שמוכן לו כל זה או איך בונים אחד שהיה לי לשים ישר ב CUBOX . דר"כ דרך הלינק של החברה הם לא נותנים את הגירסה הרגילה של OPENLEC XBMC .

תודה רבה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #797 

אני כבר עניתי לך והסברתי לך איך בדיוק מתקינים OpenELEC על CuBox בשרשור אחר, אז מה הטעם להציף בהודעות אחרות באתר באותו עניין?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

sagili
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #798 

שלום חברים,

רכשתי לי את המוצר שהומלץ כאן - IPTV 18 Pro מתוצרת חברת Acemax.
במהלך חיפושי אחר הרום המושלם לצרכי הצלחתי לתקוע את המכשיר bootloop עם הלוגו של MATRICOM.
אחרי מגוון נסיונות שחזור וחיפוש לא קצר אצל חברי גוגל מצאתי את הדף הבא:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45502307&postcount=12&nocache=1&z=1982075756437586

מה שהוביל את המכשיר שלי למצב BRICK לגמרי.
כרגע המכשיר נדלק אך לא משדר תמונה ונוריות הרשת מהבהבות באופן איטי.
אשמח לרעיונות כיצד לשחזר את המכשיר האבוד.

המון תודה מראש!

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #799 

רק רציתי לעדכן שבשבוע שעבר קיבלתי את ה Cubox i4-pro שהזמנתי.
הייעוד שלו היה והינו להחליף את ה-HTPC הווינדוסי שיושב בסלון במארז גדול, שמשמש גם כמקלט עידן+ ותחנת הורדות עם Sickbeard ו-Couchpotato.
בגלל הצרכים היחודיים שלי הלכתי על התקנה של Linux ולא מערכת "סגורה" דוגמת GeeXboX או OpenELEC - והדיסטרו שנבחר היה Arch Linux.
ראוי לציין שאני עוסק במקצועי בתחום ולכן אני מכיר Linux מקרוב, למרות ש-Arch קצת שונה מלינוקסים אחרים שאני עובד איתם.
אחרי כמה ניסינות של התקנה ומשחק, לקחתי Image מוכן, "צרבתי" אותו על כרטיס הזיכרון והמערכת עלתה עם XBMC.
משם לקח לי לא מעט זמן של ניסוי וטעייה כדי להגיע (כמעט) לתוצאה הרצויה:
Arch Linux
XBMC standalone + שליטה עם שלט IR
Sickrage
Couchpotato
Transmission
tvheadend - כאן יש לי כנראה בעיה עם הדונגל שלא מצליח לסרוק את הערוצים כמו שצריך ולכן אני כרגע תקוע
nginx - reverse proxy for remote control
eSATA data disk mounted

סה"כ היתה חוויה חיובית - ובדרך גם התקנתי GeeXboX כדי להתרשם, ההתקנה פשוטה ביותר למי שצריך רק XBMC - מומלץ!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #800 

תודה על הדיווח.
אני ממליץ על הפצת ה-OpenELEC שכוללת גירסה 14 של XBMC (נקראת עכשיו Kodi) עבור ה-CuBox-i, התרשמתי ממש לטובה מביצועי המערכת על CuBox-i2 (וגם על i1 אצל חבר שרכש אותו). ניתן להוריד את הפצת ה-OpenELEC מכאן:
http://snapshots.openelec.tv
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”