לה ליגה - הליגה הספרדית
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
אחחח מסי-זו מכונה!!!!כפרה עליו,לעזיז,-נשמה שלי-נו,אולי נשיונל ג' יעשו כתבת תחקיר בליווי מדענים עם ציוד
למדוד את יכולותיו,וגם מכונת אמת שהוא לא עושה משהו,
למדוד את יכולותיו,וגם מכונת אמת שהוא לא עושה משהו,
אמן מייסר
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
מזל טוב אבי
מי ייתן ותזכה לעוד עשרות הרבה חורפים עצובים של קבוצתך הקטלונית.
אגב, אני שמח שמסי כבש כמה שערים, רונאלדו צריך קצת דירבון כדי לשבור את השיא שלו משנה שעברה. אם אני זוכר נכון אז לא מזמן שאלו את סרחיו ראמוס, מה לדעתו ההבדל בין ברצלונה לבין ריאל מדריד, התשובה הייתה פשוטה: 10 נקודות
מי ייתן ותזכה לעוד עשרות הרבה חורפים עצובים של קבוצתך הקטלונית.
אגב, אני שמח שמסי כבש כמה שערים, רונאלדו צריך קצת דירבון כדי לשבור את השיא שלו משנה שעברה. אם אני זוכר נכון אז לא מזמן שאלו את סרחיו ראמוס, מה לדעתו ההבדל בין ברצלונה לבין ריאל מדריד, התשובה הייתה פשוטה: 10 נקודות
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
אמא'לה ... בארסה מפחידה שהיא עם הגב לקיר ......
לא יודע למה אבל 10 נקודות פער ... כבר לא נראה לי מספיק אחרי המשחק אתמול (נגד פאקינג וולנסיה !!!) ......
לא יודע למה אבל 10 נקודות פער ... כבר לא נראה לי מספיק אחרי המשחק אתמול (נגד פאקינג וולנסיה !!!) ......
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
תודה לכל המברכים.
אריה, למה עצוב?
בניגוד ללא מעט "אוהדי בארסה" (המרכאות בכוונה, אני מתכוון לאוהדי ההצלחות שכנראה השנה כבר יעריצו קבוצה אחרת) , אני לא מאלו שנשבר אחרי הפסדים או שנה ללא אליפות (וכמה כאלו היו לנו במהלך השנים...).
תמיד אמרתי שכאוהדים של בארסה שגם מכירים שנים פחות טובות, אנחנו צריכים להתענג על כל רגע יפה וטוב.
לא נורא, גם אם ריאל בסוף יהיו אלופים השנה, רק לראות את הקבוצה משחקת כמו אתמול (מול ולנסיה, השלישית בטבלה) זה תענוג לא רגיל.
אז שנה אחת ריאל תהיה אלופה, לא נמות.
העיקר,
דוד מסי נתן לי מתנה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
מזל טוב!!!AviBiton כתב:![]()
נתן לי מתנה...
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
ראית את הקטע עם "אהוד ברק" ב"ארץ נהדרת" האחרונה ?AviBiton כתב:![]()
תודה לכל המברכים.
אריה, למה עצוב?
בניגוד ללא מעט "אוהדי בארסה" (המרכאות בכוונה, אני מתכוון לאוהדי ההצלחות שכנראה השנה כבר יעריצו קבוצה אחרת) , אני לא מאלו שנשבר אחרי הפסדים או שנה ללא אליפות (וכמה כאלו היו לנו במהלך השנים...).
תמיד אמרתי שכאוהדים של בארסה שגם מכירים שנים פחות טובות, אנחנו צריכים להתענג על כל רגע יפה וטוב.
לא נורא, גם אם ריאל בסוף יהיו אלופים השנה, רק לראות את הקבוצה משחקת כמו אתמול (מול ולנסיה, השלישית בטבלה) זה תענוג לא רגיל.
אז שנה אחת ריאל תהיה אלופה, לא נמות.
העיקר,
דוד מסי נתן לי מתנה...
משה
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- moco
-
- גורו

http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet ... SuggestNewAviBiton כתב:לא,
משהו ששווה לראות?...
ב 1:50
(חבל שלא אמרו קריית שמונה
משה
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

moco כתב:http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet ... SuggestNewAviBiton כתב:לא,
משהו ששווה לראות?...
ב 1:50
(חבל שלא אמרו קריית שמונה)
...
- osherov
-
- גורו Android

נקודה נוספת חשובה היא שדווקא היכולת וההישגים של הקטלונים רק מבליטים את העובדה שאנחנו הורדנו אותם מגדולתם בליגה כאשר הם היו בשיא שלהם. הקטלונים נמצאים היום קרוב לפיק היכולת שלהם בשלוש השנים האחרונות ועדיין......
זה הרבה יותר קל היה לחכות לנפילה או לפציעה או לזיקנה של הכוכבים שלהם כדי להשתלט על הליגה!!
זה הרבה יותר קל היה לחכות לנפילה או לפציעה או לזיקנה של הכוכבים שלהם כדי להשתלט על הליגה!!
- moco
-
- גורו

אריה,
אתה טוען פה טיעונים סיבוביים.
אם ברסה אומנם קרובה לשיא (כלומר, לא ירדה מספיק ממנו) אז ריאל הורידה אותם בשיא. אתה מוכיח את הטענה שלך על ידי הנחה לא מוכחת.
טיעון אלטרנטיבי, לא פחות סביר, זה שאם ריאל הורידה אותה, אז היא התרחקה מספיק מהשיא ...
הדבר היחידי שברור זה שריאל עדיפה עליהם העונה בליגה, שבמקרה של הליגה הספרדית, זה בעיקר אומר שהם עשו פחות טעויות (או בכלל לא).
כל השאר זה אמירות שאי אפשר להוכיח או להפריך.
אתה טוען פה טיעונים סיבוביים.
אם ברסה אומנם קרובה לשיא (כלומר, לא ירדה מספיק ממנו) אז ריאל הורידה אותם בשיא. אתה מוכיח את הטענה שלך על ידי הנחה לא מוכחת.
טיעון אלטרנטיבי, לא פחות סביר, זה שאם ריאל הורידה אותה, אז היא התרחקה מספיק מהשיא ...
הדבר היחידי שברור זה שריאל עדיפה עליהם העונה בליגה, שבמקרה של הליגה הספרדית, זה בעיקר אומר שהם עשו פחות טעויות (או בכלל לא).
כל השאר זה אמירות שאי אפשר להוכיח או להפריך.
משה
- osherov
-
- גורו Android

משה לא הבנתי על מה אתה מדבר, לא כל דבר בחיים דורש נוסחה או הוכחה מתמטית.
כאשר רואים היום את בארסה משחקים כדורגל אז קשה לפספס את העניין הזה שזה עדיין אותה בארסה הגדולה עם אותם שחקנים גדולים שעשו את מה שעשו ב 3 שנים האחרונות. השינוי הכי גדול בכל הסיפור הזה הוא שאנחנו, ריאל מדריד, פשוט טובים יותר ממה שהיינו בשנה שעברה ולפני שנתיים!
כאשר רואים היום את בארסה משחקים כדורגל אז קשה לפספס את העניין הזה שזה עדיין אותה בארסה הגדולה עם אותם שחקנים גדולים שעשו את מה שעשו ב 3 שנים האחרונות. השינוי הכי גדול בכל הסיפור הזה הוא שאנחנו, ריאל מדריד, פשוט טובים יותר ממה שהיינו בשנה שעברה ולפני שנתיים!
- moco
-
- גורו

זה פשוט מאוד.
ריאל מובילה על ברסה בליגה בגלל כמה תיקואים והפסדים של ברסה.
בעונות הקודמות, ברסה לא סבלה מהנפילות הללו.
זה לא בדיוק מצביע על כך שזו אותה ברסה, למרות שאני מסכים שזו ירידה קטנה שלה, והיא עדיין קבוצה מאוד חזקה.
זה שריאל יותר טובה מבעונות הקודמות אני מסכים.
אתה מצייר את זה כ"אנחנו הורדנו אותם מגדולתם בליגה ". זה בוודאי לא ברור. את הירידה הקטנה שלהם הם עשו לבד (לא נגד ריאל).
אתה יכול לשמוח בשמחת הישגי ריאל בזכות משחקם. לא צריך להמציא הישגים ישירים מול היריבה, שעדיין לא קרו העונה.
ריאל מובילה על ברסה בליגה בגלל כמה תיקואים והפסדים של ברסה.
בעונות הקודמות, ברסה לא סבלה מהנפילות הללו.
זה לא בדיוק מצביע על כך שזו אותה ברסה, למרות שאני מסכים שזו ירידה קטנה שלה, והיא עדיין קבוצה מאוד חזקה.
זה שריאל יותר טובה מבעונות הקודמות אני מסכים.
אתה מצייר את זה כ"אנחנו הורדנו אותם מגדולתם בליגה ". זה בוודאי לא ברור. את הירידה הקטנה שלהם הם עשו לבד (לא נגד ריאל).
אתה יכול לשמוח בשמחת הישגי ריאל בזכות משחקם. לא צריך להמציא הישגים ישירים מול היריבה, שעדיין לא קרו העונה.
משה
- osherov
-
- גורו Android

משה,
אין בכוונתי לומר שאנחנו הורדו את רמתה של בארסה. אלא את זה שאנחנו הצלחנו לעקוף ולעבור בטבלה בפור ענק, כמעט את אותה קבוצת ענק שכולנו פה מהללים ומשבחים! ההישג שלנו הוא גדול יותר בגלל עוצמת היריבה
אין בכוונתי לומר שאנחנו הורדו את רמתה של בארסה. אלא את זה שאנחנו הצלחנו לעקוף ולעבור בטבלה בפור ענק, כמעט את אותה קבוצת ענק שכולנו פה מהללים ומשבחים! ההישג שלנו הוא גדול יותר בגלל עוצמת היריבה
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- osherov
-
- גורו Android

-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- moco
-
- גורו

אבי,
היזהר עם ההיבריס, כי המכה בוא תבוא (מתישהו, אולי כבר העונה)
היזהר עם ההיבריס, כי המכה בוא תבוא (מתישהו, אולי כבר העונה)
משה
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

שימו לב המשחקים היום
ראיו ואייקאנו - ריאל מדריד בשעה 17:00
ואתלטיקו מדריד - ברצלונה - בשעה 22:30
ראיו ואייקאנו - ריאל מדריד בשעה 17:00
ואתלטיקו מדריד - ברצלונה - בשעה 22:30