שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

hanobi כתב:
osherov כתב:שימו רק לב רק שגירסה 4.1 של Lite'ning (שעולה עכשיו לרשת) מכילה קרנל מקוסטם. זה אומר שהרום הזה כבר רחוק מהסטוק רום של סמסונג
...
פרש למה כוונתך ויותר מכך - למה אנחנו צריכים להיות מודאגים...
...
לא צריך להיות מודאגים, רק לדעת שהגירסה הזאת תהיה שונה עוד יותר מגירסת הסטוק הרשמית של סמסונג. סוף סוף מדברים פה על רומים מקוסטמים אמיתים, ההבדלים פה הם לא רק שינוי UI ועוד כל מיני אפליקציות נוספות שהלבישו על הרום, אלא יש כאן שימוש בקרנל מקוסטם חדש (מבוסס על קוד המקור המעודכן של סמסונג למכשיר) שמכיל כל מיני שינויים שונים ומשונים כגון תמיכה בהאצת תדר מעבד, שינוי מתחים, יכולות VPN נוספות, תמיכה ב CIFS (שיתופיות), כל מיני שינויים שונים ומשונים בקרנל לשיפור ביצועים ועוד ועוד.

זה מתחיל להיות הדבר האמיתי, לזה אני מחכה. מצד שני כל מי שמחפש להתקין רום שיהיה דומה לסטוק הרשמי של סמסונג, צריך לפזול לרומים אחרים

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

מרום 4.0 המפתח פשוט משתמש בקרנל Ninphetamine .

פשוט תגגלו או כנסו ללינק הזה ותקראו - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1179814

כמו שאריה כתב זה נותן אפשרויות יותר רחבות כמו להגדיל CPU או להקטין ,כמובן שבשימוש עם תוכנה כגון SetCPU

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

הרגע סיימתי לצרוב את Lite'ning Rom v4.1

הכל תקין ורץ חלק ללא שום בעיות.

הרום הזה פשוט טס !

אני אישית לא מתכוון להתקין את התוכנה SetCPU ולהאיץ את מהירות המעבד ל 1.4 או 1.6 , פשוט כי לא בא לי ל"טגן" את המכשיר.

guy_m
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

Re: בעיה בדפדפן - אני מקפיץ למקרה שפוספס

שליחה

guy_m כתב:
osherov כתב:
guy_m כתב:שלום, אני משתמש כרגע בליטינג 2.2 שדרגתי מ- 1.5. כאשר אני מנסה לגלוש עם הדפדפן שקיים ברום לאתר doctors.co.il ואני נכנס לפורום כלשהו ומנסה לפתוח הודעה, הדפדפן עף - פשוט נסגר. לא מבין מה הבעיה ניסיתי עם אופרה וזה נראה בסדר אבל אופרה פחות נוח וגם לא עובד טוב עם עיברית. האם משהו יכול לעזור תודה
...
בשרשור הארוך בפורום XDA על רום הליטינג, היה קישור לקובץ התקנה של הדפדפן המובנה שפתר בזמנו את הבעייה הזאת. אין לי זמן כרגע לחפש את זה, אם לא תמצא אני אחפש מחר. אגב, ממליץ לך לנסות את דפדפן הדולפין HD, בעיני הוא מדהים
...
ניסיתי לחפש ב - XDA בקישור הליטינג אבל לא מצאתי את הכידכון המדובר. ניסיתי להתקין דופלין מיני (האם ה- HD שונה / עדיף?) וגם במיני זה אותו סיפור - כאשר מנסים לפתוח הודעה בפורום (באתר doctors) הדפדפן עף (נסגר) . הוא לא עף אם אני מבטל את ה- JAVA SCRIPT האם יש לזה אכן תיקון?

שאלה קטנה נוספת - מזכירים לא פעם SD פנימי האם הכוונה לכל מה שכותבים לתוך תיקיית ה- SD ? מה עם שאר הדברים אם אני פותח תקייה במקביל לתקיית ה SD ולא בתוכה איפה זה יושב , האם זה ימחק בWIPE?
...

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838

שליחה

למישהו יש ערכים טובים לundervolt????

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם

שליחה

osherov כתב:skyline,
-אין יתרון מיוחד להשתמש ברומים של המפעילות למעט העברית והתוכנות של המפעילות על הרום (אם זה מעניין מישהו)
-ה RAM (בדיוק כמו במחשב ביתי) זה בעצם זיכרון גישה אקראי של המכשיר שנועד לאחסן את כל הנתונים הזמניים שרצים במערכת ברגע נתון. לדוגמא ברגע שאתה מריץ אפליקצייה על המכשיר שלך, מערכת ההפעלה טוענת את החלקים של האפליקצייה לזיכרון ה RAM ומול הזיכרון הזה המעבד (CPU) עובד. אגב, כמובן שגם חלקים ממערכת ההפעלה נטענים לזיכרון ה RAM וזה לצורך העובדה השוטפת של מערכת ההפעלה
-אפליקציית המייל המובנית של סמסונג יודעת לסנכרן את כל החשבונות האלה בשימוש ממשק אחת ויחיד

אפליקציות
-מפות: אפליקציית המפות של של גוגל, ה Google Maps
-כל אפליקציות ה Hub: אלה אפליקציות של סמסונג שנותנים לך שירותי משחק, מוזיקה וכו
-AllShare: אפליקצייה לשיתוף קבצי מדייה מהמכשיר שלך עם רכיבי קצה שתומכים בטכנולוגיית DLNA (בצורה אלחוטית)
-Kies Air: אפליקציית סינכרון לשירות Kies של סמסונג בצורה אלחוטית (דרך Wi-Fi)
-Latitude: שירות של גוגל מבוסס מיקום המאפשר לך לראות ולשתף את המיקום שלך עם אנשים אחרים
-IM: שירות נוסף של סמסונג המאפשר לך להתחבר לשירותי IM מובילים כגון ה Microsoft Messenger, ה Google TALK, ה Yahoo Messenger
-Polaris Office: עוד אפליקציית אופיס למכשירי אנדרואיד
...
הי

אני חושב שיש שתי תכונות שעושות את הרומים הישראלים אטרקטיביים:
א. פקודות קוליות כגון - חיוג קולי - מאד שימושי בתנאי נהיגה, חיפוש קולי בגוגל, והפעלה קולית של פקודות שונות (SMS וכו').
ב. סרגל עברי באנשי הקשר, שיאפשר הקפצה מיידית לאות המתאימה.

האם מומלץ להתקין את הרומים הישראלים כרגע (מבחינת ביצועים, בשלות, נוחות)?
אשמח לקבל קישור אם התשובה חיובית.
לחילופין האם יש רום אלטרנטיבי הכולל גם פונקציות זיהוי קולי בעברית?

בתודה
ליאור

haim1960
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244

שליחה

יש לי בבית 2 מכשירים.
על אחד יש ליטנינג והשני מסלקום(עבודה).
הרום של סלקום הפתיע אותי לטובה, במהירות, ובניצול סוללה. אם לפני שקיבלתי את המכשיר הייתי בטוח שאחליף את הרום מיד, כרגע אני מתלבט.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

guy_m,
-נסה אולי לשדרג לגירסה 4.1 ולבדוק. אני משתמש בגירסת הדולפין HD שהיא אגב, שונה לגמרי מגירסת המיני (תעשה חיפוש בפורום, דיברתי בעבר על ההבדלים בינהם) ואין לי שום בעייה עם הדפדפן המעולה הזה על גירסת 3.1. שאגב, בינתיים עושה רושם שהיא עובדת בסדר גמור על המכשיר אצלי.
-כן ה SD הפנימי שמדברים עליו הוא כל מה שאתה רואה במחיצת ה sdcard (מה שאתה רואה שם, הוא החלק הארי מהזיכרון הפנימי)

הערה קטנה....לכל מי שמתקין את 4.1. שימו לב שאצלי אחרי ההתקנה ה-Screen time-out אצלי לא היו מוגדרים. זה אומר שהמסך שלי לא כבה בצורה אוטו' אף פעם. לכן כל מי שנתקל בבעיה דומה, פשוט שיגדיר מחדש את הזמן הזה דרך ההגדרות ה Display (ברירת המחדל היא 30 שניות)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 26/07/2011 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

haim1960
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244

שליחה

אריה
התכוונת ל-4.1 , לא?

גם אתה כנראה לא עומד בקצב של ליטלפרו....

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

חיובי, הכוונה הייתה ל 4.1. באמת אני לא עומד בקצב הגירסאות :oops:

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838

שליחה

אני חושב שיש שתי תכונות שעושות את הרומים הישראלים אטרקטיביים:
א. פקודות קוליות כגון - חיוג קולי - מאד שימושי בתנאי נהיגה, חיפוש קולי בגוגל, והפעלה קולית של פקודות שונות (SMS וכו').
ב. סרגל עברי באנשי הקשר, שיאפשר הקפצה מיידית לאות המתאימה.
...
האם יש פקודות קוליות בעברית ברום של המפעילות המקומיות?????

hanobi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

שאלה לאנשים הכבדים של הפורום
רכשתי יחד עם הגלקסי2 בסין גם מכשיר שהתברר כגלקסי 9003 שהוא איזה דגם הודי או סיני עם מסך אלסידי

אני מנסה למצוא פתרון בדמות רום טוב ומערבי שימחק את כל התוכנות הסיניות במקור וכן תיקון לשמאל-ימין לעברית

מכיוון שמדובר בדגם לא אופייני וגם שמעתי מ"מישהו" (איזה מתקין) ש"לא לגעת כי זה יכול לנעול את המכשיר" - אני שואל אותכם לדעתכם.
האם ניתן לשדרג רום ולתקן עברית במכשיר?? אשמח לשמוע...תודה

galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231

שליחה

היי - האם יש דרך לצרוב מ3.2 ל4.1 שלא דרך ODIN וחיבור USB?
פשוט שכחתי את הכבל בעבודה ולא מוצא כרגע את החלופי :roll:
יש לי גישה דרך WiFi לזיכרון האחסון וכרטיס הSD - הורדתי למחשב את הרום החדש כך שאין לי בעיה להעביר את קובץ ה.md5 למכשיר.
האם ניתן לבצע את הצריבה דרך הCWM RECOVERY מהSD או משהו דומה בקלות דומה לצריבה דרך ODIN ?
תודה,
גל

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187

שליחה

hanobi כתב:שאלה לאנשים הכבדים של הפורום
רכשתי יחד עם הגלקסי2 בסין גם מכשיר שהתברר כגלקסי 9003 שהוא איזה דגם הודי או סיני עם מסך אלסידי

אני מנסה למצוא פתרון בדמות רום טוב ומערבי שימחק את כל התוכנות הסיניות במקור וכן תיקון לשמאל-ימין לעברית

מכיוון שמדובר בדגם לא אופייני וגם שמעתי מ"מישהו" (איזה מתקין) ש"לא לגעת כי זה יכול לנעול את המכשיר" - אני שואל אותכם לדעתכם.
האם ניתן לשדרג רום ולתקן עברית במכשיר?? אשמח לשמוע...תודה
...
דבר ראשון, אל תתקין שום רום שמיועד לגלאקסי הרגיל (I9000), זה באמת יהפוך את הפלאפון שלך ללבנה...
יש בXDA פורום עבור ה9003 -
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1151

מומלץ מאוד לקרוא את הFAQ שם: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1174085

החדשות הטובות ממה שקראתי זה שניתן יהיה לבצע תיקוני עברית, החדשות הרעות הן שזה לא כל כך פשוט.
אין בינתיים רום מקוסטם ל9003, אז מה שתצטרך לעשות זה קודם כל להשיג רוט (פשוט מאוד), להפוך את הרום לdeodexed (כדי שיהיה אפשר לדחוף את תיקוני העברית) ואז להתקין את תיקוני העברית.

השגת רוט - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=987169

הפיכה לdeodexed - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1113937
אופציה נוחה יותר היא להתקין פירמוור שמישהו כבר הפך לdeodexed, כמו שמתואר בשרשור הזה: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1084996

תיקוני עברית - http://iandroid.co.il/forum/topic5657.html

זה בעיקרון התהליך, אני בטוח שאריה יוכל להסביר זאת טוב יותר...
נערך לאחרונה על ידי psyshush ב 26/07/2011 14:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

galgo,
לא אפשרי...רק דרך אודין עם כבל USB

hanobi,
לגבי ה i9003 אתה צריך לשאול בשרשור ה SGS, כי המכשיר שרכשת שייך לסידרה שלהם ולא לסידרת ה SGSII (מה שנקרא i9100)

guy_m
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

ליטינג 4.1

שליחה

osherov כתב:guy_m,
-נסה אולי לשדרג לגירסה 4.1 ולבדוק. אני משתמש בגירסת הדולפין HD שהיא אגב, שונה לגמרי מגירסת המיני (תעשה חיפוש בפורום, דיברתי בעבר על ההבדלים בינהם) ואין לי שום בעייה עם הדפדפן המעולה הזה על גירסת 3.1. שאגב, בינתיים עושה רושם שהיא עובדת בסדר גמור על המכשיר אצלי.
-כן ה SD הפנימי שמדברים עליו הוא כל מה שאתה רואה במחיצת ה sdcard (מה שאתה רואה שם, הוא החלק הארי מהזיכרון הפנימי)

הערה קטנה....לכל מי שמתקין את 4.1. שימו לב שאצלי אחרי ההתקנה ה-Screen time-out אצלי לא היו מוגדרים. זה אומר שהמסך שלי לא כבה בצורה אוטו' אף פעם. לכן כל מי שנתקל בבעיה דומה, פשוט שיגדיר מחדש את הזמן הזה דרך ההגדרות ה Display (ברירת המחדל היא 30 שניות)
...
ניסיתי להתקין את 4.1 זה לא משנה מבחינת הבעיה של הדפדפן - הבעייה היא כרגע ספציפית לאתר שהזכרתי (האם אתה יכול לנסות אצלך - פתיחת הודעה בפורם באתר דוקטורס)

שאלה נוספת ה -GPS לא ננעל ב- 4.1 ראיתי הודעה ב XDA שצריך לשנות איזהו קובץ הגדרות של GPS אבל לא ברור לי כיצד לעשות זאת האם אתה יכול לעזור?

תודה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

guy_m,
הדף הזה באמת מפיל את הדפדפן. האם זה עבד לך בגירסת הסטוק הרשמית של המכשיר?
מה הכוונה שה GPS לא ננעל אצלך? גם אחרי כמה דקות? תן קישור לשרשור המדובר ב XDA כדי שנראה במה מדובר

guy_m
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מה הכוונה שה GPS לא ננעל אצלך? גם אחרי כמה דקות? תן קישור לשרשור המדובר ב XDA כדי שנראה במה מדובר
...
הי,
בגרסא שבאה עם המכשיר (בדקתי על מכשיר אחר שעדיין לא הוחךף בו רום) זה עובד תקין לחלוטין עם כמובן הדפדפן הרגיל. בדקתי גם על גלקסי S וגם שם זה תקין (כאן הרום היה של פלאפון) לא מבין מה הבעיה כאן וזה מרגיז. (אם מבטלים JAVA SCRIPT זנ עובד חלקית - פותח את ההודעה כדף חדש במקום להרחיב את העץ)

לגבי ה- GPS בדקתי ב- XDA וכמו שנאמר שם גם אצלי ה- GS לא ננעל והיה צורך להחליף שרת NTP מזכירים שם אופציה לעשות זאת עצמאית (ידנית) אך אני לא יודע איך ואם אתה יודע אשמח לדעת. בינתיים ראיתי שמשהו שם המליץ על תוכנה שעושה את השינוי והורדתי אותה ואז זה אכן ננעל (החלפתי לרשת ב- UK)
(שם התוכנה הוא fasterfix)

shys70
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

עברית למשתמש הפשוט

שליחה

שלום לכולם שוב,

בתור משתמש מתחיל וכן בתור אחד שלא מעוניין לשנות רום , רוט וכל שאר הטובין...

האם יש סיכוי שבקרוב תצא גרסא רשמית שאפשר יהיה להתקין OTA בה יהיו תיקוני העברית,

כך שסוף סוף אוכל לקרוא קבצי וורד בעברית והטקסט יהיה מייושר לימין??? :?

תודה

שי

אגב..איזה כיף שיש לנו SG2 :P

hanobi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

guy_m כתב:
...
הי,
בגרסא שבאה עם המכשיר (בדקתי על מכשיר אחר שעדיין לא הוחךף בו רום) זה עובד תקין לחלוטין עם כמובן הדפדפן הרגיל. בדקתי גם על גלקסי S וגם שם זה תקין (כאן הרום היה של פלאפון) לא מבין מה הבעיה כאן וזה מרגיז. (אם מבטלים JAVA SCRIPT זנ עובד חלקית - פותח את ההודעה כדף חדש במקום להרחיב את העץ)

לגבי ה- GPS בדקתי ב- XDA וכמו שנאמר שם גם אצלי ה- GS לא ננעל והיה צורך להחליף שרת NTP מזכירים שם אופציה לעשות זאת עצמאית (ידנית) אך אני לא יודע איך ואם אתה יודע אשמח לדעת. בינתיים ראיתי שמשהו שם המליץ על תוכנה שעושה את השינוי והורדתי אותה ואז זה אכן ננעל (החלפתי לרשת ב- UK)
(שם התוכנה הוא fasterfix)
...
ביום המזל שבו האיש המופרע הזה השאיר את גרסה 4.0 ולא החליף אותה ל-4.1 התקנתי ואני חייב לדווח שהכל 10 כולל הגיפיאס שעובד הרבה יותר מהר מהגלקסי אס...

חזור אל “Android - אנדרויד”