מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
גנב עירוני the town
תוך כדי צפייה בסרט התלבטנו אם הסרט הוא יותר אקשן או יותר דרמה, כי יש בו באמת הרבה יותר דרמה מסרט אקשן ממוצע, וזה גם מה שיפה בסרט. הוא לא רק סרט אקשן נטו אלא גם מספר סיפור יפה על מעגל הפשע, על אנשים השבויים בתוכו והשלימו עם כך שזהו יעודם, וכאלו המנסים להחלץ ממנו.
8/10
8/10
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
הסגנון שונה, מיליון דולר בייבי זה סיפור אחד רציף בעוד ש-hereafter הוא חיבור של סיפורים.pargit כתב:אני מתכוון לסגנון הבימוי... האם זה דומה?mta194 כתב:pargit,
ראיתי רק את מיליון דולר בייבי, אבל אני לא בטוח למה אתה מתכוון.......
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
TRON LEGACY
סרט ריק מתוכן, שאתה שוכח אותו תוך כדי צפיה. ג'ף ברידג'ס הוא שחקן ענק ומוכשר שלא ברור מה הוא עושה בשטות הזאת, ולפעמים נראה כאילו ה DUDE נתקע באחת מההזיות שלו. אפילו ה 3D מאכזב (לשם השוואה, הטריילרים ב 3D של שודדי הקריביים 4 ומסעות גוליבר נראו מעולה). לא הבנתי מה איזה מתלהב בשם עדי גולד מידיעות אחרונות מצא בסרט הזה בכתבה המתחנפת שלו מלפני שבוע, כאילו היה מדובר ביצירת מופת לא פחות. בזה אני שם לי תזכורת לא לקרא אף ביקורת שלו יותר.
הסרט משתמש בכל קלישאת אקשן/מדע בדיוני שנראתה בעשור האחרון, והאפקטים זה לא משהו שלא ראיתם קודם.
ליד הסרט הזה המטריקס 2 נראה כמו הסנדק.
ציון: בזבוז זמן.
סרט ריק מתוכן, שאתה שוכח אותו תוך כדי צפיה. ג'ף ברידג'ס הוא שחקן ענק ומוכשר שלא ברור מה הוא עושה בשטות הזאת, ולפעמים נראה כאילו ה DUDE נתקע באחת מההזיות שלו. אפילו ה 3D מאכזב (לשם השוואה, הטריילרים ב 3D של שודדי הקריביים 4 ומסעות גוליבר נראו מעולה). לא הבנתי מה איזה מתלהב בשם עדי גולד מידיעות אחרונות מצא בסרט הזה בכתבה המתחנפת שלו מלפני שבוע, כאילו היה מדובר ביצירת מופת לא פחות. בזה אני שם לי תזכורת לא לקרא אף ביקורת שלו יותר.
הסרט משתמש בכל קלישאת אקשן/מדע בדיוני שנראתה בעשור האחרון, והאפקטים זה לא משהו שלא ראיתם קודם.
ציון: בזבוז זמן.
נערך לאחרונה על ידי mulder ב 17/12/2010 21:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
celda 211
סרט ספרדי.
אסיר מסוכן משתלט על בית כלא ומאיים להוציא להורג מספר אסירים חשובים במידה ולא יענו לדרישותיו.
סה"כ די נהנתי להוציא את העובדה שאם עוצמים עיניים אפשר לדמיין את יובל המבולבל במקום השחקן הראשי.
7/10
סרט ספרדי.
אסיר מסוכן משתלט על בית כלא ומאיים להוציא להורג מספר אסירים חשובים במידה ולא יענו לדרישותיו.
סה"כ די נהנתי להוציא את העובדה שאם עוצמים עיניים אפשר לדמיין את יובל המבולבל במקום השחקן הראשי.
7/10
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
prince of persia
חייב להגיד שהופתעתי לטובה
בדרך כלל בסרטים כאלה אני נהנה מהאפקטים (אם יש) ותו לא. הפעם גם הסיפור היה יחסית לא רע בכלל.
בלי קשר (או עם), התמונה והסאונד היו מדהימים.
6.5\10 על העלילה
ו 7\10 כולל התמונה והסאונד.
חייב להגיד שהופתעתי לטובה
בדרך כלל בסרטים כאלה אני נהנה מהאפקטים (אם יש) ותו לא. הפעם גם הסיפור היה יחסית לא רע בכלל.
בלי קשר (או עם), התמונה והסאונד היו מדהימים.
6.5\10 על העלילה
ו 7\10 כולל התמונה והסאונד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
The.Boy.In.The.Striped.Pyjamas
בנו הצעיר של מפקד מחנה עבודה בשואה מתחבר לילד יהודי הכלוא באחד מהם.
סיפור השואה דרך עינהם של שני ילדים הנמצאים משני צידי המתרס. משחק טוב של שניהם ושל רב הצוות אך הסרט ברובו מעט "רדום" והרבה פחות מזעזע מרב סרטי השואה שיצא לי לראות. סה"כ סרט סביר שהעביר את הזמן.
6.8/10
ספוילר:
הסוף קצת היה מאכזב מבחינתי. הוא היה צפוי לחלוטין ו"צדק פיוטי" שכזה רואים רק בסרטים.
בנו הצעיר של מפקד מחנה עבודה בשואה מתחבר לילד יהודי הכלוא באחד מהם.
סיפור השואה דרך עינהם של שני ילדים הנמצאים משני צידי המתרס. משחק טוב של שניהם ושל רב הצוות אך הסרט ברובו מעט "רדום" והרבה פחות מזעזע מרב סרטי השואה שיצא לי לראות. סה"כ סרט סביר שהעביר את הזמן.
6.8/10
ספוילר:
הסוף קצת היה מאכזב מבחינתי. הוא היה צפוי לחלוטין ו"צדק פיוטי" שכזה רואים רק בסרטים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Wall Street: Money Never Sleeps
סוחר צעיר מוול-סטריט חובר לסוחר ותיק שהשתחרר מהכלא לאחרונה על מנת לנקום את ההתאבדות של המורה הרוחני של הסוחר הצעיר.
עם מייקל דאגלס.
הסרט מתאר את הנסיון של הסוחר הצעיר להפיל גדולים ממנו בעזרת משחקי שמועות ושטויות אחרות. ברקע נסיון של הסוחר הותיק להתקרב לביתו. ממש פיהוק מתמשך אשר מתארך לכמעט שעתיים ורבע. לא מצאתי עניין בסרט, כל הדיבורים הללו על ה $, נפילות בנקים, ערכים של מניות - ניקרתי לאורך כל הסרט מרוב חוסר עניין.
פסקול DTS-HD Master Audio סתמי.
4/10
סוחר צעיר מוול-סטריט חובר לסוחר ותיק שהשתחרר מהכלא לאחרונה על מנת לנקום את ההתאבדות של המורה הרוחני של הסוחר הצעיר.
עם מייקל דאגלס.
הסרט מתאר את הנסיון של הסוחר הצעיר להפיל גדולים ממנו בעזרת משחקי שמועות ושטויות אחרות. ברקע נסיון של הסוחר הותיק להתקרב לביתו. ממש פיהוק מתמשך אשר מתארך לכמעט שעתיים ורבע. לא מצאתי עניין בסרט, כל הדיבורים הללו על ה $, נפילות בנקים, ערכים של מניות - ניקרתי לאורך כל הסרט מרוב חוסר עניין.
פסקול DTS-HD Master Audio סתמי.
4/10
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
תודה על ההזהרהmulder כתב:TRON LEGACY
ציון: בזבוז זמן....
אפשר היה להריח את הכשלון כאן ממרחק של קילומטרים.
צעד א': קח פרנצ'ייז עתיק שגם בזמנו לא ממש הצליח
צעד ב': קח במאי שזהו הסרט המלא הראשון שלו (!!!) והניסיון הקודם שלו כולל עבודות CGI למשחקי משחב
צעד ג': קח שחקן ראשי עלום שם ותדביק לו שחקן אופי שבמקרה שיחק בסרט המקורי.
צעד ד': תשפוך מאות מיליונים מהכיס של דיסני
תוצאה: כישלון מהדהד בקופות
Need more cowbell
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Shrek Forever
חביב, לא טוב כמו הראשון אבל ניתן להעביר ערב.
7/10
חביב, לא טוב כמו הראשון אבל ניתן להעביר ערב.
7/10
- emostation
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
Tron legacy
אפקטים, אפקטים ועוד אפקטים!
מספק את הסחורה עם פסקול מפוצץ וסיפור סתמי.
התלת מימד די הדהים אותי ובעיניי מדובר בסרט שבהחלט נותן פייט לאווטאר.
9/10 לא ציפיתי ליצירת מופת וממש נהנתי
אפקטים, אפקטים ועוד אפקטים!
מספק את הסחורה עם פסקול מפוצץ וסיפור סתמי.
9/10 לא ציפיתי ליצירת מופת וממש נהנתי
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אין פה שום פייט, "אוואטר" משאיר אותו לאכול אבק. התלת מימד בסרט הזה היה בין הסתמיים שראיתי (אפילו יעד סופי 4 המפגר נראה טוב יותר), מלבד כמה סצינות בודדות הוא בקושי בא לידי ביטוי. אווטאר לפחות היה מגוון וצבעוני ומלא חיים, "טרון" ברובו חשוך ורוב האפקטים חוזרים על עצמם.emostation כתב:Tron legacy
9/10 לא ציפיתי ליצירת מופת וממש נהנתי...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מודע היטב לפרט הזהיוטה כתב:הוא שיחק בסרט טרון המקורי משנת 1982 בתור השחקן הראשי.mulder כתב:TRON LEGACY
ג'ף ברידג'ס הוא שחקן ענק ומוכשר שלא ברור מה הוא עושה בשטות הזאת....
השתתפותו בסרט הזה הוא גימיק או אם תרצה סגירת מעגל....
Was it really necessary to wait 28 years for a sequel that wasn't worth attempting in the first place?
- emostation
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
דווקא לג׳ף ברידג׳ס אין בדיוק מה להפסיד, איזה עוד שחקן בן 60 מקבל תפקיד ראשי בסרט שובר קופות?
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Locked down
סרט מכות שבו המכות לא משהו וכל השאר מיותר.
שוטר נכלא בגלל סיבות מוזרות ומתחיל ללכת מכות עבור אסיר ששולט בכלא מסיבות לא ברורות וכל הסוהרים שותפים ולא ברור למה.
מדי פעם מופיעה בחורה ללא חלק עליון ומונעת הירדמות.
סצינות המכות כאמור לא ברמה.
3/10 על שלוש הבחורות בתחתונים.
סרט מכות שבו המכות לא משהו וכל השאר מיותר.
שוטר נכלא בגלל סיבות מוזרות ומתחיל ללכת מכות עבור אסיר ששולט בכלא מסיבות לא ברורות וכל הסוהרים שותפים ולא ברור למה.
מדי פעם מופיעה בחורה ללא חלק עליון ומונעת הירדמות.
סצינות המכות כאמור לא ברמה.
3/10 על שלוש הבחורות בתחתונים.
Enjoy the Silence
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
A Midnight Clear
חוליה של חיילי ארה"ב באירופה 1944. נשלחים למשימת מודיעין ופוגשים בחוליה של גרמנים במשימה דומה.
החיילים עומדים בפני שורה של דילמות מוסריות ופותרים אותן בדרכים מקוריות.
כמובן שיש גם קצין בכיר אטום קלישאתי ומפקד פחות בכיר קשוב יותר וגם קלישאתי.
הבעיה היא שהסרט לא ממוקד ומנסה לענות אל יותר מדי שאלות. מאבד עניין אחרי שעה.
6.5/10
חוליה של חיילי ארה"ב באירופה 1944. נשלחים למשימת מודיעין ופוגשים בחוליה של גרמנים במשימה דומה.
החיילים עומדים בפני שורה של דילמות מוסריות ופותרים אותן בדרכים מקוריות.
כמובן שיש גם קצין בכיר אטום קלישאתי ומפקד פחות בכיר קשוב יותר וגם קלישאתי.
הבעיה היא שהסרט לא ממוקד ומנסה לענות אל יותר מדי שאלות. מאבד עניין אחרי שעה.
6.5/10
Enjoy the Silence