זה מאש. אתה יכול להכנס לממשק של הראשית ולראות שיש לה "בת" בתרשים. איך המימוש עובד מתחת אני לא יודע, וואי קוראים לזה mesh למיטב ידיעתי. שם הרשת זה כמובן.
@vic1234תודה, ראיתי. יש לי שני מכשירי AX3-pro: אחד ראוטר ואחד שמחובר אליו בכבל שמשמש כAP. לא מצאתי היכן רואים את מהירות החיבור עבור זה שמחובר כAP. אני מצליח כמובן להיכנס בקלות לראוטר הזה ורואה את כל התפריטים שלו, אבל התפריטים שלו יותר מצומצמים מזה של הראוטר. יש אפשרות כזאת?
esaly כתב:
שלום,
האם הAX3-PRO עדיין הכי מומלץ למשתמש הביתי?
האם קיימת גרסה גלובלית עם קושחה באנגלית?
תודה לעוזרים.
...
גם עם הגרסה הסינית אתה יכול לעשות את ההגדרה הראשונית עם האפליקציה Ai Life שהיא באנגלית ואחרי שיש לך אינטרנט עם הראוטר תכנס לממשק שלו בכרום ותתרגם אותו. כדי שהראוטר יזוהה באפליקציה כשאתה יוצר את החשבון דרכה תבחר מדינה סין
@esalyלא יודע (ולא נראה לי) אם יש גירסא גלובלית באנגלית, אבל הגירסא הסינית הפתיעה אותי לטובה. מילות המפתח הן באנגלית ודי פשוט להבין מה הולך שם, מה גם שיש גוגל טרנסלייט או התרגום בהודעה הראשונה בשרשור. חיברתי יחידה נוספת כAP ולא נגעתי בכלום. הכול אוטומטי. שתי היחידות מתקשרות ביניהן אוטומטית בwifi כאשר הכבל הפיזי מנותק (אם במקרה מישהו ניתק אותו).
החיסרון היחיד לעומת ראוטרים אחרים הוא שיש רק 4 כניסות קוויות (ז"א WAN+3 LAN במקרה של ראוטר או 4 LAN במקרה של AP) לעומת 4 LAN + WAN בראוטרים אחרים
תודה לכולם!
אז הייתם הולכים על הגרסה הסינית בגרסת PRO? מה לגבי אופציות מתקדמות כמו פתיחת פורטים וקיבוע מכשירים לIP קבוע לפי MAC? האם נתמך?
איך החומרה שלו מחזיקה כמות של תעבורה גבוהה? אינטרנט על סיבים וNAS ביתי...
אגב, כרגע יש לי TPLINK ARCHER C9 שאני לא מרוצה מפיזור האלחוטי שלו (מה גם שצריך לרסט אותו כל כמה ימים כדי שיחזור לתפקד).
מהניסיון שלכם, האם יהיה שיפור ממנו בהקשר הזה? אין לי מכשירים שתומכים בWIFI6.
אין צורך באתחול מידי פעם על מנת לשמור על היציבות ויכולות ה- Wi-Fi של ה- AX3.
פתיחת פורטים נעשית בצורה קלה כמו בכל נתב אחר.
לגבי קליינטים, אני כרגע עם קרוב ל- 45 קליינטים מעל מכשיר אחד.
elic1973 כתב:
יש גירסה גלובאלית באנגלית אני עדין לא מבין מה ההבדל בין סינית פרו לגלובאלית פרו, מלבד מחיר ושפת ממשק.
...
למיטב הבנתי הגרסה הגלובלית חלשה יותר בעצמת שידור/קליטה בהשוואה לגרסה הסינית. זאת בגלל רגולציה שיש מחוץ לסין.
...
קראתי בכמה פרומים שמדווחים על זה. אכן נראה שיש סיגנל נמוך יותר. לא יודע בכמה יותר נמוך. אבל מה שיותר מדאיג מהגלובאלי שכנראה לא יודעים אם הוא רשמי או לא ולכן עדיף את הסיני.