theAman כתב:אם אתה הולך ל-My Apps, האם אתה רואה את כל האפליקציות שהתקנת מהמרקט?
...
חיובי,
הגרסא שיש שם זה 2.2.7
אצלי מותקן 2.2.10
...
רגע,
עכשיו שאני חושב על זה, אתה התקנת R10 נקי, והרצת את הסקריפט בשביל העברית.
אני ועוד כמה שסובלים מהבעיה, הורדנו את הגרסה עם העברית מ-iAndroid, ואם אני זוכר נכון, הבחור ב-iAndroid גם אמר שהוא החליף כמה אפליקציות של Google.
אתמול בלילה נשברתי מהמודוקו והתקנתי את הרום שח cyanogen. לא הצלחתי להתחבר איתו לחשבון שלי בג'ימל כי כנראה שלא ביצעתי התקנה של הגוגל אפס. אני אנסה שוב היום בערב או מחר.. ה r10 כ"כ גרוע לטעמי שאני מעדיף להיות עם גירסאת אלפא, מה עוד שפול לא מגיב בפורום שלו על הבעיות שמעלים.
richrach כתב:אתמול בלילה נשברתי מהמודוקו והתקנתי את הרום שח cyanogen. לא הצלחתי להתחבר איתו לחשבון שלי בג'ימל כי כנראה שלא ביצעתי התקנה של הגוגל אפס. אני אנסה שוב היום בערב או מחר.. ה r10 כ"כ גרוע לטעמי שאני מעדיף להיות עם גירסאת אלפא, מה עוד שפול לא מגיב בפורום שלו על הבעיות שמעלים.
...
כן, בינתיים אתה חייב להתקין את החבילה של גוגל בנפרד ברום של סינוג'ן.
ממה שאני שיחקתי עם כמה בילדים שלו, הרום מעולה (עדיין לא ממש יציב, אבל זה עוד לא Release).
אתה תופתע לראות כ"כ הרבה אפשרויות קינפוג.
richrach כתב:אתמול בלילה נשברתי מהמודוקו והתקנתי את הרום שח cyanogen. לא הצלחתי להתחבר איתו לחשבון שלי בג'ימל כי כנראה שלא ביצעתי התקנה של הגוגל אפס. אני אנסה שוב היום בערב או מחר.. ה r10 כ"כ גרוע לטעמי שאני מעדיף להיות עם גירסאת אלפא, מה עוד שפול לא מגיב בפורום שלו על הבעיות שמעלים.
...
כן, בינתיים אתה חייב להתקין את החבילה של גוגל בנפרד ברום של סינוג'ן.
ממה שאני שיחקתי עם כמה בילדים שלו, הרום מעולה (עדיין לא ממש יציב, אבל זה עוד לא Release).
אתה תופתע לראות כ"כ הרבה אפשרויות קינפוג.
...
אצלי הרום של סינוג'ן עובד מעולה פרט לעניין מרגיז ודי אקוטי עבורי, אשמח אם תוכלו לבדוק גם כן.
שנכנסים ללוח השנה לארוע קיים על מנת לערוך אותו יש לי תמיד FC, מה שבעצם לא מותיר לי ברירה אלא לחזור תמיד למודקו (ש 10 באמת לא משהו).
* אני משתמש ב GOOGLE APPS לסנכרון לוח השנה שלי, לא יודע אם קשור אבל חשבתי לציין.
urik79 כתב:
אני אשאר עם הסטוק רום הזה לפחות עד שבוע הבא (מה לעשות יש לי מבחן שזה קצת יותר חשוב)
ד"א.. אם איזה תוכנות ניווט אני יכול לעבוד אם אין לי אינטרנט סלולרי?
אני מבין שהתוכנה של גוגל לא נתמכת בארץ ו waze צריך אינטרנט סלולרי.
אז מה האופציות?
...
יש גירסה של Google Navigator שנקראת Burt שמאפשרת לכם לנווט גם בארץ.
יש גירסה כלשהיא של iGO (לא התקנתי לכן אין לי מושג)
אוקיי, כפי שאולי הבחנתם, התחלתי לשאול שאלות בנוגע להתקנה, משמע - הגיע המכשיר!!
כל הלילה לא ישנתי מרוב התרגשות, והבוקר הסתערתי על העניין, ואני גאה לומר שתוך שעתיים המכשיר פתוח עם הרשאות ROOT.
עכשיו למשימת התקנת העברית