שרשור האח הגדול
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10131
אין ספק, הדחה מפתיעה...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אומרים שלליהיא מצביעים מלוס אנג'לס.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
לליהיא לא הייתי מצביע גם מהחדר ליד.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אתה לא, אבל אחרים כן... היא שרדה הרבה הדחות, מישהו כן מצביע לה.
אני מקווה שבגמר תהיה התגייסות לטובת ג'קי ושסיוון הקוקו הזאת תעוף ראשונה
אני מקווה שבגמר תהיה התגייסות לטובת ג'קי ושסיוון הקוקו הזאת תעוף ראשונה
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
לדעתי אבא של ג'קי יכול להפגש כבר עם מנהל הבנק שלו.
הקרב האמיתי היה אמור להיות בין פרידה נופר וג'קי, ואחרי הריב האחרון (באופן ברור באשמת נופר) העביר אל ג'קי הרבה קולות מתומכי נופר.
בקיצור, לדעתי ג'קי לוקח את הגמר.
נ.ב, ברוך שפטרנו מעונשה של פרידה, כבר אמרתי שהעם שפוי ולא יתן לה לנצח את המשחק, מסתבר שהעם אפילו שפוי יותר, ולא נתן לה להגיע לגמר.
הקרב האמיתי היה אמור להיות בין פרידה נופר וג'קי, ואחרי הריב האחרון (באופן ברור באשמת נופר) העביר אל ג'קי הרבה קולות מתומכי נופר.
נ.ב, ברוך שפטרנו מעונשה של פרידה, כבר אמרתי שהעם שפוי ולא יתן לה לנצח את המשחק, מסתבר שהעם אפילו שפוי יותר, ולא נתן לה להגיע לגמר.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
לדעתי פרידה הודחה, כי מרבית הקולות של פרידה הלכו לטובת השארת ליהיא, מה שהותיר את פרידה "לבד" במערכה.
כולם ואני מדגיש כולם, חשבו שפרידה לוקחת את הגמר, ולכן הצביעו לאחרים "חלשים יותר".
למרות שבסופו של יום, היא ללא ספק המנצחת של הפח הגדול 3, אתמול בתוכנית ההדחה, חסר היה זיקוקים וזהו, היא מבחינתה ולדעתי מבחינת הרבה אחרים זכתה בתוכנית...
חבל רק שמכול אלו שהיו שם היא לא הודחה הרבה לפני, אישה שמצד אחד טוענת לשלום ומצד שני באותה הנשימה, מחרחרת מלחמות...
כולם ואני מדגיש כולם, חשבו שפרידה לוקחת את הגמר, ולכן הצביעו לאחרים "חלשים יותר".
למרות שבסופו של יום, היא ללא ספק המנצחת של הפח הגדול 3, אתמול בתוכנית ההדחה, חסר היה זיקוקים וזהו, היא מבחינתה ולדעתי מבחינת הרבה אחרים זכתה בתוכנית...
חבל רק שמכול אלו שהיו שם היא לא הודחה הרבה לפני, אישה שמצד אחד טוענת לשלום ומצד שני באותה הנשימה, מחרחרת מלחמות...
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
-
Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
חחח...avioren כתב:לדעתי אבא של ג'קי יכול להפגש כבר עם מנהל הבנק שלו.
נ.ב, ברוך שפטרנו מעונשה של פרידה, כבר אמרתי שהעם שפוי ולא יתן לה לנצח את המשחק, מסתבר שהעם אפילו שפוי יותר, ולא נתן לה להגיע לגמר....
תאמין לי, אתה סרט..
העם השפוי לא ייתן לה לנצח, אבל אותו עם שפוי ישלח את אבא של ג'קי למנהל הבנק.
כל Post אתה מצליח ,מחדש, להעמיד דברים בסתירה..
חוץ מזה,
העם השפוי שלך עהר 30 שנה אוכל פה ***, אבל כל 4 שנים נותן את הקול שלו, ואז ממשיך לבכות..
...
- avioren
-
- חבר ותיק

כבר התעייפתי מלנסות להציג לך את המציאות, גם כשהיא תופחת על פניך.Giliboy כתב:חחח...avioren כתב:לדעתי אבא של ג'קי יכול להפגש כבר עם מנהל הבנק שלו.
נ.ב, ברוך שפטרנו מעונשה של פרידה, כבר אמרתי שהעם שפוי ולא יתן לה לנצח את המשחק, מסתבר שהעם אפילו שפוי יותר, ולא נתן לה להגיע לגמר....
תאמין לי, אתה סרט..
העם השפוי לא ייתן לה לנצח, אבל אותו עם שפוי ישלח את אבא של ג'קי למנהל הבנק.
![]()
כל Post אתה מצליח ,מחדש, להעמיד דברים בסתירה..
חוץ מזה,
העם השפוי שלך עהר 30 שנה אוכל פה *** אבל כל 4 שנים נותן את הקול שלו, ואז ממשיך לבכות.....
כאדם שתומך בכל ליבו באשה שהמציאות ותפיסת המציאות שלה רחוקים כמזרח ומערב אומר משהו על הסרט שאתה חי בו.
בקיצור כל הצופים טועים ורק לך יכולת השיפוט האמיתית...
לגבי ג'קי, כבר אמרתי שהוא שאני מעדיף שדביל מושלם אבל משעשע יזכה על פני רודנית מרושעת חסרת מודעות.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

גילי,Giliboy כתב:חוץ מזה,
העם השפוי שלך עהר 30 שנה אוכל פה *** אבל כל 4 שנים נותן את הקול שלו, ואז ממשיך לבכות.....
אתה לוקח את המשחק הזה קשה מדי.
תרגיע, זה לא הפועל...
-
Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
אחרי שנופר הצהירה אתמול שהיא חולה על ארי שמאי,guyezra כתב:גילי,Giliboy כתב:חוץ מזה,
תרגיע, זה לא הפועל......
"רק חבל שהוא אוהד הפועל",
הגמר ביום שבת כבר נהיה כמעט כמו דרבי בשבילי..
רק לא נופר הבהמה הזו..
...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
Giliboy כתב:אחרי שנופר הצהירה אתמול שהיא חולה על ארי שמאי,guyezra כתב:גילי,Giliboy כתב:חוץ מזה,
תרגיע, זה לא הפועל......
"רק חבל שהוא אוהד הפועל",
הגמר ביום שבת כבר נהיה כמעט כמו דרבי בשבילי..
רק לא נופר הבהמה הזו.....
רק הוכחה קטנה שהנבואה ניתנה לשוטים...kingikra כתב:ד"א, בתכנית "חדשות הבידור" בהנחית ליאון רוזנברג עשו סקר לגבי מי יזכה באח הגדול ויצא שפרידה קיבלה את מירב הקולות, אחריה, לא בהרבה ליהיא ואחריהן דיי בהרבה ג'קי ונופר. חמישי עם מעט קולות הגיע עמיר....
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לא נבואה. בסה"כ סקר. שמעון פרס ניצח בכל סקר שרק אפשר...
יש לי תחושת בטן שפרידה במציאות סוציומאטית שלא סופרת אף אחד חוץ מתותי והבן שלה. היא התנהגה אתמול כמו בהמה כשיצאה. אסי תפס לה את היד והיא משכה את היד שלה בברוטליות מגעילה.
ממש קשה לדעת מי ינצח. חוץ מסיוון זה יכול להיות כל אחד ואולי דווקא בגלל שאמרתי את זה, סיוון תזכה.
יש לי תחושת בטן שפרידה במציאות סוציומאטית שלא סופרת אף אחד חוץ מתותי והבן שלה. היא התנהגה אתמול כמו בהמה כשיצאה. אסי תפס לה את היד והיא משכה את היד שלה בברוטליות מגעילה.
ממש קשה לדעת מי ינצח. חוץ מסיוון זה יכול להיות כל אחד ואולי דווקא בגלל שאמרתי את זה, סיוון תזכה.
- avioren
-
- חבר ותיק

מילא אם באמת היו עושים סקר, אבל לשאול עשרה אנשים מי לדעתם יזכה, זה סקר ??kingikra כתב:לא נבואה. בסה"כ סקר. שמעון פרס ניצח בכל סקר שרק אפשר...
ממש קשה לדעת מי ינצח. חוץ מסיוון זה יכול להיות כל אחד ואולי דווקא בגלל שאמרתי את זה, סיוון תזכה....
מספיק היה לקרוא קצת תגובות בפורומים המתאימים (בעיקר של אתר האח הגדול) בכדי להבין לאן הרוח נושבת.
ועוד משהו kanigikra
מה זאת אומרת "יש לי תחושת בטן שפרידה במציאות סוציומאטית שלא סופרת אף אחד חוץ מתותי והבן שלה"
לא ראית את זה כבר בתוכנית, שרק ביציאה הבנת את זה ?
ד.א, נחש למי היא "פירגנה" את הטבק/סיגריות שלה כשיצאה ?
רמז, הדיירים הפסיקו לחפש את החבילה...
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
הפרידה הזאת ,זה טיפוס אמיתי.
יש כרגע סרט בויאודי של יס "בדרך למעלה עם פרידה הכט".
יש כרגע סרט בויאודי של יס "בדרך למעלה עם פרידה הכט".
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
avioren
הסקר כלל כמה מאות אנשים.
התוכנית זה משחק. חוץ מזה אני מאמין שכל מי שמגיע לתוכנית כזאת זה אנשים עם בטחון עצמי מופרז שמחוץ לבית מחשיבים את עצמם יותר ממה שהם באמת. בתוך הבית כל אחד משחק את המשחק שלו. למרות מה שאומרים קשה לי להאמין שהדיירים לא משתמשים בטקטיקה כלשהי. מבחינתי פרידה של הבית ופרידה של בחוץ לא חייבת להיות אותה הפרידה.
זאת דעתי!!!
הסקר כלל כמה מאות אנשים.
התוכנית זה משחק. חוץ מזה אני מאמין שכל מי שמגיע לתוכנית כזאת זה אנשים עם בטחון עצמי מופרז שמחוץ לבית מחשיבים את עצמם יותר ממה שהם באמת. בתוך הבית כל אחד משחק את המשחק שלו. למרות מה שאומרים קשה לי להאמין שהדיירים לא משתמשים בטקטיקה כלשהי. מבחינתי פרידה של הבית ופרידה של בחוץ לא חייבת להיות אותה הפרידה.
זאת דעתי!!!
- avioren
-
- חבר ותיק

זוכרים שבשנה שעברה,רגע לפני הגמר השמיעו לדיירים את "יסמין" של להקת הפיל הכחול ?
אז בהתבסס על אתמול, נראה לי שבפרק הבא נקבל את "אור גדול" של אמיר דדון.
השיר הושמע אתמול לדיירים שלוש פעמים ומאוד ריגש אותם.
ובלי קשר, שיר מצויין.
אז בהתבסס על אתמול, נראה לי שבפרק הבא נקבל את "אור גדול" של אמיר דדון.
השיר הושמע אתמול לדיירים שלוש פעמים ומאוד ריגש אותם.
ובלי קשר, שיר מצויין.
- shapin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
מצטער להגיד, אבל אם דבר אחד יצא לי מהסדרה הזאת, זה שהכרתי את השיר הזה.
- avioren
-
- חבר ותיק

shapin כתב:מצטער להגיד, אבל אם דבר אחד יצא לי מהסדרה הזאת, זה שהכרתי את השיר הזה....
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
שיר ישן הייתי אומר...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.