מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
7 Days
פדופיל נחטף על ידי אב של אחד הקורבנות האחרונים שלו וזוכה למסכת התעללות וחינוך מחדש. ברקע כוחות המשטרה מנסים למצוא את האב לפני שישים קץ לחייו של הפדופיל.
זוהי התממשות הסיוט של כל הורה - וכיצד אב אחד לא היה מסוגל לתת לחוק לטפל בנושא והעדיף לתת עונש משלו.
הסרט דומה מאוד ל The Tortured אשר מכיל סיפור מסגרת דומה, אך כאן הביצוע והתוצאה הסופית הרבה יותר אינטליקטואלית.
מומלץ לצפייה.
8.5/10
פדופיל נחטף על ידי אב של אחד הקורבנות האחרונים שלו וזוכה למסכת התעללות וחינוך מחדש. ברקע כוחות המשטרה מנסים למצוא את האב לפני שישים קץ לחייו של הפדופיל.
זוהי התממשות הסיוט של כל הורה - וכיצד אב אחד לא היה מסוגל לתת לחוק לטפל בנושא והעדיף לתת עונש משלו.
הסרט דומה מאוד ל The Tortured אשר מכיל סיפור מסגרת דומה, אך כאן הביצוע והתוצאה הסופית הרבה יותר אינטליקטואלית.
מומלץ לצפייה.
8.5/10
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
אם להאמין ל IMDB (ואני מאמין ל IMDB יותר מאשר אני מאמין לחברי כנסת) אין למייקל סרה שום סרטים באופק.Catskinner כתב:מייקל סרה באמת נראה כמו מי שיודה ממלחמת הכוכבים היה אומר עליו The stupid is strong in this little one אבל הוא לא מגיע לרמת העצבים של שיה להבוף או ג'יי ברושל. מה שנכון הוא שביום שיחליטו לעשות סרט שכותרתו תהייה The three stooges of stupidity הליהוק שלהם כבר מוכן בקנה....
בקצב כזה בפעם הבאה שנראה אותו יהיה באיזו תוכנית ריאליטי מסוג "האח הגדול" גרסת הסלבריטיז שנשכחו.
Need more cowbell
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
The Expendables
מזל שהיה לי את angry birds באייפוד כדי לא להרגיש שהכמעט-שעתיים של הסרט הזה היו מבוזבזות לגמרי.
ללא ספק אחד הסרטים הגרועים ביותר שיצא לי לראות אי פעם. לא שאני מופתע.
מזל שהיה לי את angry birds באייפוד כדי לא להרגיש שהכמעט-שעתיים של הסרט הזה היו מבוזבזות לגמרי.
ללא ספק אחד הסרטים הגרועים ביותר שיצא לי לראות אי פעם. לא שאני מופתע.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
גם אני ראיתי את EXPANDABLES
סרט שאולי בתור ילד בן 13 הייתי מתלהב אבל זה מה זה רחוק ממני כבר שנות אור.
אני מתפלא ששרדתי עד הסוף ועוד בלילה.
כל ההתאהבות של סילבסטר סטאלון בבחורה מהאי שידר כזו אמינות ממש הייתי בטוח שזה LOVE STORY מחודש.
*** סרט.
סרט שאולי בתור ילד בן 13 הייתי מתלהב אבל זה מה זה רחוק ממני כבר שנות אור.
אני מתפלא ששרדתי עד הסוף ועוד בלילה.
כל ההתאהבות של סילבסטר סטאלון בבחורה מהאי שידר כזו אמינות ממש הייתי בטוח שזה LOVE STORY מחודש.
*** סרט.
- gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
the kids are all right
סרט חביב , אנט בנינג במשחק מצויין.
סרט על משפחה של 2 לסביות,אנט בנינג וג'וליאן מור + 2 ילדים מאותו תורם זרע, הילדים נפגשים עם האבא הביולוגי שלהם -מארק רופאלו שהוא שחקן מצויין לטעמי.
משם העלילה מסתבכת לא אקלקל לכם.
סרט מהנה.
8\10
סרט חביב , אנט בנינג במשחק מצויין.
סרט על משפחה של 2 לסביות,אנט בנינג וג'וליאן מור + 2 ילדים מאותו תורם זרע, הילדים נפגשים עם האבא הביולוגי שלהם -מארק רופאלו שהוא שחקן מצויין לטעמי.
משם העלילה מסתבכת לא אקלקל לכם.
סרט מהנה.
8\10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Mum and dad
אני לא בא פה להמליץ על סרט שרובכם לא שמע עליו אבל חייב לשאול שאלה:
ע"פ שם הסרט, בלי לנסות לחשוב הפוך על הפוך, למה הייתם מצפים? אמריקאן קיטש? סרט על משפחה חמודה עם אבאלה ואמאלה?
אז זהו, שתוך עשר דקות מגלים שמדובר בזוועתון. אני חייב לומר שלא הייתי מוכן וזה ממש שיעשע אותי.
מעבר לזה אין לי הרבה מה לספר על הסרט. בחורה ממוצא פולני שעובדת בארה"ב ללא ויזה חוקית, מתחברת עם בחורה אנגלייה שעובדת איתה בשדה תעופה בעיירה שבה רוב התושבים עובדים בשדה התעופה. באחד הימים, הפולניה מפסידה את האוטובוס הביתה וחברתה מחליטה לקת אותה לביתה. שם גרים גם MUM AND DAD
5\10
אני לא בא פה להמליץ על סרט שרובכם לא שמע עליו אבל חייב לשאול שאלה:
ע"פ שם הסרט, בלי לנסות לחשוב הפוך על הפוך, למה הייתם מצפים? אמריקאן קיטש? סרט על משפחה חמודה עם אבאלה ואמאלה?
אז זהו, שתוך עשר דקות מגלים שמדובר בזוועתון. אני חייב לומר שלא הייתי מוכן וזה ממש שיעשע אותי.
מעבר לזה אין לי הרבה מה לספר על הסרט. בחורה ממוצא פולני שעובדת בארה"ב ללא ויזה חוקית, מתחברת עם בחורה אנגלייה שעובדת איתה בשדה תעופה בעיירה שבה רוב התושבים עובדים בשדה התעופה. באחד הימים, הפולניה מפסידה את האוטובוס הביתה וחברתה מחליטה לקת אותה לביתה. שם גרים גם MUM AND DAD
5\10
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
יש לפחות אחד - הסרט של "משפחה בהפרעה" קיבל אור ירוק. הסדרה הזאת היתה ההופעה הכי טובה שלו עד היום, גם בגלל שהוא התאים בול לתפקיד ועשה אותו בטבעיות וגם כי הוא היה בתפקיד משני לא לוחץ ועם קאסט ותסריט מעולים.Pavelz כתב:אם להאמין ל IMDB (ואני מאמין ל IMDB יותר מאשר אני מאמין לחברי כנסת) אין למייקל סרה שום סרטים באופק.Catskinner כתב:מייקל סרה באמת נראה כמו מי שיודה ממלחמת הכוכבים היה אומר עליו The stupid is strong in this little one אבל הוא לא מגיע לרמת העצבים של שיה להבוף או ג'יי ברושל. מה שנכון הוא שביום שיחליטו לעשות סרט שכותרתו תהייה The three stooges of stupidity הליהוק שלהם כבר מוכן בקנה....
בקצב כזה בפעם הבאה שנראה אותו יהיה באיזו תוכנית ריאליטי מסוג "האח הגדול" גרסת הסלבריטיז שנשכחו....
הוא חביב אבל הבחירות סרטים שלו מאוד מוזרות, ובכולם הוא משחק בערך את אותו הנעבך. הוא צריך לשנות כיוון מהר כי אהדת הקהל גדולה ככל שתהיה, היא דבר שחולף אם לא מחדשים לו מדי פעם.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
The Sorcerer's Apprentice
בחור צעיר אשר הינו צאצא של מכשף גדול, נעזר בשוליה מן העבר על מנת לעצור מזימה של מכשפה זקנה אשר זוממת להשתלט על העולם בעזרת צבא המתים-חיים.
עם ניקולאס ק'ייג.
סרט של דיסני אשר לאחר צפייה ב-5 דקות הראשונות, אמרתי שלפני כנראה סרט ילדים מעצבן, אך נתת לי סיכוי - ואני שמח שעשיתי זאת. הסרט לא עמוק, משמעותי או כזה שתזכרו אותו יומיים אחרי הצפייה, אך הוא שופע בשלל אפקטים ו CGI מרשימים אשר עושים חצי מהסרט. הסרט עוסק במכשפים והפעם לא נתנו להם כוחות כפי שהתרגלנו בסרטים אחרים, כוחות כמו נפנוף ידיים והזזה קטנה של אובייקט, אלא כוחות הרבה יותר משמעותיים כמו החייאת דרקונים, זימון עיט ענק ממתכת, יריית כדורי אנרגיה ענקים ועוד.
פסקול DTS-HD Master Audio עם הרבה סראונד והדגשה של פרטים קטנים.
הייתי אומר שזה סרט קיץ שגרתי - וטוב.
7.5/10
בחור צעיר אשר הינו צאצא של מכשף גדול, נעזר בשוליה מן העבר על מנת לעצור מזימה של מכשפה זקנה אשר זוממת להשתלט על העולם בעזרת צבא המתים-חיים.
עם ניקולאס ק'ייג.
סרט של דיסני אשר לאחר צפייה ב-5 דקות הראשונות, אמרתי שלפני כנראה סרט ילדים מעצבן, אך נתת לי סיכוי - ואני שמח שעשיתי זאת. הסרט לא עמוק, משמעותי או כזה שתזכרו אותו יומיים אחרי הצפייה, אך הוא שופע בשלל אפקטים ו CGI מרשימים אשר עושים חצי מהסרט. הסרט עוסק במכשפים והפעם לא נתנו להם כוחות כפי שהתרגלנו בסרטים אחרים, כוחות כמו נפנוף ידיים והזזה קטנה של אובייקט, אלא כוחות הרבה יותר משמעותיים כמו החייאת דרקונים, זימון עיט ענק ממתכת, יריית כדורי אנרגיה ענקים ועוד.
פסקול DTS-HD Master Audio עם הרבה סראונד והדגשה של פרטים קטנים.
הייתי אומר שזה סרט קיץ שגרתי - וטוב.
7.5/10
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
mulder, רק עכשיו נזכרתי שהוא גם הופיע ב Extreme Movie. רק על השתתפותו בזועתון הזה מגיע לו שיחרימו אותו מכל תפקיד בסרט עד שכל הצופים יחתמו על כתב ויתור מתביעה ייצוגית בגין הנזקים שסרט זה הסב להם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Inception
כתבו עליו כאן אז לא ארחיב. מה גם שכל פרט שידעתי מעט הרס לי...
אחד הסרטים הטובים שראיתי לאחרונה ובכלל. שעתיים וחצי של הנאה מקולנוע מעולה. התסריט, המשחק, הצילום, הדרמה והפעולה. אין רגע משעמם. קטעי הכבידה המשתנה במלון עשויים בצורה מבריקה. דרך אגב אשמח אם מישהו יזכיר לי סרט ישן מאד (מימי השחור לבן) שבו נראה אפקט דומה? זכור לי מישהו שרקד על קירות?
ציון אחד יורד בגלל הליהוק. כן. הקוראת רפאלי, אני מתכוון לזה.
9/10
כתבו עליו כאן אז לא ארחיב. מה גם שכל פרט שידעתי מעט הרס לי...
אחד הסרטים הטובים שראיתי לאחרונה ובכלל. שעתיים וחצי של הנאה מקולנוע מעולה. התסריט, המשחק, הצילום, הדרמה והפעולה. אין רגע משעמם. קטעי הכבידה המשתנה במלון עשויים בצורה מבריקה. דרך אגב אשמח אם מישהו יזכיר לי סרט ישן מאד (מימי השחור לבן) שבו נראה אפקט דומה? זכור לי מישהו שרקד על קירות?
ציון אחד יורד בגלל הליהוק. כן. הקוראת רפאלי, אני מתכוון לזה.
9/10
Enjoy the Silence
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
inception - בנוסף למה שנכתב נהנתי מאוד יופי של סרט מזכיר טיפה את הקומה ה13 וכמובן מטריקס אבל לא עמוק כמותם ודי צפוי,
מצד שני בהחלט גורם לך לחשוב.
דבר נוסף זה דיקאפריו שאיך נגיד לו משחק משהוא... הוא יותר מדי ביביפייס לדמות.
8/10.
מצד שני בהחלט גורם לך לחשוב.
דבר נוסף זה דיקאפריו שאיך נגיד לו משחק משהוא... הוא יותר מדי ביביפייס לדמות.
8/10.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
FUNNY PEOPLE
קומיקאי מצליח מגלה שהוא חולה במחלה קשה. הוא שוכר את עזרתו של קומיקאי מתחיל, ובין השאר עושה חשבון נפש על דרך החיים שלו והדרך בה התנהג לאנשים.
דרמה קומית נוגעת ללב שיש בה גם לא מעט צחוקים. הופעה טובה של אדם סנדלר וסת' רוגן.
אנשים כאן בפורום לא כל כך אהבו את זה מסיבה כלשהי, אבל זה בהחלט סרט שווה צפיה.
7/10
קומיקאי מצליח מגלה שהוא חולה במחלה קשה. הוא שוכר את עזרתו של קומיקאי מתחיל, ובין השאר עושה חשבון נפש על דרך החיים שלו והדרך בה התנהג לאנשים.
דרמה קומית נוגעת ללב שיש בה גם לא מעט צחוקים. הופעה טובה של אדם סנדלר וסת' רוגן.
אנשים כאן בפורום לא כל כך אהבו את זה מסיבה כלשהי, אבל זה בהחלט סרט שווה צפיה.
7/10
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
kingikra, נשמע סרט כלבבי
תודה על ההמלצה 
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10130
toystory 3
לא נראה לי שצריך עוד תקציר, הסרט לטעמי מעולה, אנימציה מאוד מאוד קרובה לאמיתי, היו רגעים שחשבתי שזה צילומי רחוב...
לא ארוך מידי, לא נמרח מידי, סאונד מעולה.
10\10
לא נראה לי שצריך עוד תקציר, הסרט לטעמי מעולה, אנימציה מאוד מאוד קרובה לאמיתי, היו רגעים שחשבתי שזה צילומי רחוב...
לא ארוך מידי, לא נמרח מידי, סאונד מעולה.
10\10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
The.Disappearance.Of.Alice.Creed
אליס היא ביתו של איש עסקים עשיר הנחטפת ע"י זוג פושעים למטרת כופר. עד פה נשמע בנאלי לחלוטין, רק שלקראת השליש הראשון של הסרט מתגלה לצופה פרט נוסף המסבך את העלילה הוהפך עוד סרט חטיפה סטנדרטי למשהו קצת שונה.
הסרט בכיכובם של שלושה שחקנים בלבד וביחסית מעט מאוד לוקיישנים. הסרט הזה בהחלט מוכיח שניתן לעשות סרט דרמה/מתח טוב ללא אפקטים מיוחדים אלא רק בעזרת משחק משובח ותסריט מספיק טוב.
מומלץ.
7.5/10
אליס היא ביתו של איש עסקים עשיר הנחטפת ע"י זוג פושעים למטרת כופר. עד פה נשמע בנאלי לחלוטין, רק שלקראת השליש הראשון של הסרט מתגלה לצופה פרט נוסף המסבך את העלילה הוהפך עוד סרט חטיפה סטנדרטי למשהו קצת שונה.
הסרט בכיכובם של שלושה שחקנים בלבד וביחסית מעט מאוד לוקיישנים. הסרט הזה בהחלט מוכיח שניתן לעשות סרט דרמה/מתח טוב ללא אפקטים מיוחדים אלא רק בעזרת משחק משובח ותסריט מספיק טוב.
מומלץ.
7.5/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
Superman.Shazam.The.Return.of.Black.Adam
סרט קומיקס נוסף בסידרת סרטי סופרמן, הפעם סופרמן נלחם באויב בשם Black Adam המנסה להשמיד אתCaptain Marvel.
בד"כ אני לא מעריץ מושבע של סרטי קומיקס, אך לאחרונה יצא לי לראות כמה סרטים לא רעים מהז'אנר הנ"ל (Superman/Batman: Apocalypse הוא דוגמא טובה ו Superman Batman : Public Enemies היא עוד דוגמא מוצלחת), סרטים שנעשו ברמה לא רעה ושיכולים לפנות גם לקהל מעט יותר בוגר (אך שוב, כזה שמלכתחילה מתחבר לז'אנר). לצערי הסרט הנוכחי אינו כזה. הפסקתי לצפות אחרי רבע שעה מכיוון שקיבלתי תחושה בכל אספקט של הסרט שפשוט לקחו פרק מאיזושהי סידרה מערוץ ילדים כלשהו ומתחו אותה לסרט באורך מלא.
אפשר לוותר אלא אם כן אתם מעריצי DC מושבעים ועוקבים בדבקות אחרי כל סרט/סידרה שיוצאים בז'אנר הנ"ל.
4/10
סרט קומיקס נוסף בסידרת סרטי סופרמן, הפעם סופרמן נלחם באויב בשם Black Adam המנסה להשמיד אתCaptain Marvel.
בד"כ אני לא מעריץ מושבע של סרטי קומיקס, אך לאחרונה יצא לי לראות כמה סרטים לא רעים מהז'אנר הנ"ל (Superman/Batman: Apocalypse הוא דוגמא טובה ו Superman Batman : Public Enemies היא עוד דוגמא מוצלחת), סרטים שנעשו ברמה לא רעה ושיכולים לפנות גם לקהל מעט יותר בוגר (אך שוב, כזה שמלכתחילה מתחבר לז'אנר). לצערי הסרט הנוכחי אינו כזה. הפסקתי לצפות אחרי רבע שעה מכיוון שקיבלתי תחושה בכל אספקט של הסרט שפשוט לקחו פרק מאיזושהי סידרה מערוץ ילדים כלשהו ומתחו אותה לסרט באורך מלא.
אפשר לוותר אלא אם כן אתם מעריצי DC מושבעים ועוקבים בדבקות אחרי כל סרט/סידרה שיוצאים בז'אנר הנ"ל.
4/10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אל תבוא עם ציפיות שלא תתאכזב.toxin כתב:kingikra, נשמע סרט כלבביתודה על ההמלצה
...
- jepe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1411
אם יש סרט שמתאימה לו ההגדרה OVERRATED אז זה אחד מהם.
ממש לא מבין מה ההתלהבות ממנו,נרדמתי באמצע ל15 דקות בערך והתעוררתי רק בשביל להתבאס שזה עוד לא נגמר.
ציון 9 ב IMDB ממש הופתעתי.
ציפיתי לאיזה יצירת אומנות וקיבלתי שיממון אחד גדול.
4\10 רק בגלל האפקטים והסאונד. עלילה 1\10.
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
תראה אותו שוב, והפעם בלי להירדםjepe כתב:Inception
ממש לא מבין מה ההתלהבות ממנו,נרדמתי באמצע ל15 דקות בערך והתעוררתי רק בשביל להתבאס שזה עוד לא נגמר.
4\10 רק בגלל האפקטים והסאונד. עלילה 1\10....
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
אני חושב שציון של 4 הוא קצת מוגזם אבל ה9 של IMDB הוא בכלל לא במקוםjepe כתב:Inception
4\10 רק בגלל האפקטים והסאונד. עלילה 1\10....
אצלי זה 7/10 (אישתי מעבר לכתף אומרת 6/10)
ירון