שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
דיברתי עם פרטנר כעת וסגרתי על 75 ש"ח לשנה במקום 99 שהיה עד עכשיו.
*תשתית שלהם
*ציוד שלי
*לא דרך השימור, דרך נציגה נחמדה.
*לא לקוח חדש
*תשתית שלהם
*ציוד שלי
*לא דרך השימור, דרך נציגה נחמדה.
*לא לקוח חדש
כתבתי, תשתית שלהם....
איזו מהירות? ציוד פרטי?...
אז אני חוזר מהם להוט מחר... 'הפשרה' של הקפאה למנוי ב 39 לאותו הדבר...
התחברתי באיחור להוט.
600/100 ב-49 לחודש, לשנתיים.
הצלחתי לקבל התקנה חינם.
יש לי gf25c של גו פייבר ולשמחתי לא נתקלתי בזוועות שקראתי פה על הממיר הזה בחיבור שלו עם הוט.
למעט נפילת* אינטרנט לחצי שעה שלשום (מזל רע של מתחילים, אני מניח), הכל תקין בשתי היממות שאני מחובר אליהם.
* הנפילה לא הייתה קשורה למכשור שלי.
כמו שהוא התנתק, ככה הוא חזר.
600/100 ב-49 לחודש, לשנתיים.
הצלחתי לקבל התקנה חינם.
יש לי gf25c של גו פייבר ולשמחתי לא נתקלתי בזוועות שקראתי פה על הממיר הזה בחיבור שלו עם הוט.
למעט נפילת* אינטרנט לחצי שעה שלשום (מזל רע של מתחילים, אני מניח), הכל תקין בשתי היממות שאני מחובר אליהם.
* הנפילה לא הייתה קשורה למכשור שלי.
כמו שהוא התנתק, ככה הוא חזר.
49/59 זה בהוט ללא ממיר, אז 10-15שח לחודש עולה לך הממיר "ללא עלות" הזה...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
סליחה אם כתבו פה כבר ואולי פספסתי
כאמור כיום מנוי בסלקום (תשתית וספק כמו כולם) על 600/60 ב85ש"ח לחודש,ממיר סיב חינם בהתקנה כשהצטרפתי.
1) אם אני מתנתק\מנייד למישהו אחר,אצטרך להחזיר את הממיר סיב? דורשים בכלל או שזה "מתנה" ?
2) אם עוברים ספק (נניח לבזק,כי יש כאן 2 תשתיות,גם של בזק וגם של 019) - האם אצטרך התקנה חדשה? הרי כבר השחילו סיב לבית...
יבוא טכנאי של חברה כלשהי אחרת,ישלוף את הקיים וישחיל חדש שלהם?
*3 שנים מבסוט עם סלקום,בחודש האחרון התחילו לזייף,לעלות מול טכנאי אין לי כח,מתים על לקוח כמוני עם ציוד פרטי...ואם נתעקש ימשיכו להקריא מהדף מסרים שדבוק להם על המסך
כאמור כיום מנוי בסלקום (תשתית וספק כמו כולם) על 600/60 ב85ש"ח לחודש,ממיר סיב חינם בהתקנה כשהצטרפתי.
1) אם אני מתנתק\מנייד למישהו אחר,אצטרך להחזיר את הממיר סיב? דורשים בכלל או שזה "מתנה" ?
2) אם עוברים ספק (נניח לבזק,כי יש כאן 2 תשתיות,גם של בזק וגם של 019) - האם אצטרך התקנה חדשה? הרי כבר השחילו סיב לבית...
יבוא טכנאי של חברה כלשהי אחרת,ישלוף את הקיים וישחיל חדש שלהם?
*3 שנים מבסוט עם סלקום,בחודש האחרון התחילו לזייף,לעלות מול טכנאי אין לי כח,מתים על לקוח כמוני עם ציוד פרטי...ואם נתעקש ימשיכו להקריא מהדף מסרים שדבוק להם על המסך
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
כן, ידרשו שתחזיר את הממיר תוך חודש, או תחויב בכ150 שח אם לא (למרות שלפי החוק הם אלו שצריכים לבוא לקחת...).
בכל התקנה לתשתית אחרת (בזק) ישחילו לך סיב נוסף (לא ינתקו את הקיים). אין כאן בעיה, יהיו שניים...
ו..אם אתה רוצה להתחכם מולם, תחליף לפני לממיר פרטי ותבקש טכנאי שלהם לאקטיבציה...הוא יקח את הישן...
בכל התקנה לתשתית אחרת (בזק) ישחילו לך סיב נוסף (לא ינתקו את הקיים). אין כאן בעיה, יהיו שניים...
ו..אם אתה רוצה להתחכם מולם, תחליף לפני לממיר פרטי ותבקש טכנאי שלהם לאקטיבציה...הוא יקח את הישן...
החלום ושיברו... אם תעבור להוט, גם אצלם זה p2p
ואפילו על אותו סיב... ועם מתאם שלך, גם תשלם פחות...
viewtopic.php?t=396958
ואפילו על אותו סיב... ועם מתאם שלך, גם תשלם פחות...
viewtopic.php?t=396958
תלוי המהירות, עד 2.5G יש אז זה למשל:27/09/2025 15:53gildmor כתב: הכוונה להוט שהזכרת..
בעמוד יש רשימה ארוכה. יש המלצה ספציפית יותר ואיפה ניתן לרכוש בעלי/בארץ משהו שמנסיון עובד טוב?...
viewtopic.php?p=3387025&hilit=ilfiber#p3387025+
היי לכולם.
כרגע עם בזק 2500/250 + בי ספוט ומשלם יותר מ 200 שקל שזה נראה לי ״קצת״ מוגזם.
יש המלצות להדיוט כמוני אם כדי לנסות להוריד מחיר דרך בזק או לעבור לפרטנר? חשוב לי יציבות של הרשת כי יש לי עסק. הציוד אגב כולו של בזק (למרות שרציתי לקנות משלי אבל התעצלתי). תודה!
יש המלצות להדיוט כמוני אם כדי לנסות להוריד מחיר דרך בזק או לעבור לפרטנר? חשוב לי יציבות של הרשת כי יש לי עסק. הציוד אגב כולו של בזק (למרות שרציתי לקנות משלי אבל התעצלתי). תודה!
בזק מפרסמים עכשיו מבצע לחמישה חודשים 2.5G ב99 אני בטוח שיש מקום להתמקח. תוכל לנייד לגילת על אותה תשתית במחיר דומה דרך הטבה של קבוצת הפייסבוק ilfiber23/11/2025 20:50DK69 כתב: היי לכולם.
יש המלצות להדיוט כמוני אם כדי לנסות להוריד מחיר דרך בזק או לעבור לפרטנר? חשוב לי יציבות של הרשת כי יש לי עסק. הציוד אגב כולו של בזק (למרות שרציתי לקנות משלי אבל התעצלתי). תודה!...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73202
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
אשמח לראות את הפרסום23/11/2025 21:33ZivV כתב: בזק מפרסמים עכשיו מבצע לחמישה חודשים 2.5G ב99 אני בטוח שיש מקום להתמקח. תוכל לנייד לגילת על אותה תשתית במחיר דומה דרך הטבה של קבוצת הפייסבוק ilfiber...