שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
א.נתניה-מכבי חיפה:1
ב.בני-יהודה-מ.ס. אשדוד:1
ג.מאיורקה-ריאל מדריד:2
ד.רומא-אינטר:1
ה.פיניקס-סן אנטוניו:NONE
ו.בוסטון-קליבלנד:2
ז.סביליה-ברצלונה:2
ח.הפועל ת``א-מכבי ת``א:1
ב.בני-יהודה-מ.ס. אשדוד:1
ג.מאיורקה-ריאל מדריד:2
ד.רומא-אינטר:1
ה.פיניקס-סן אנטוניו:NONE
ו.בוסטון-קליבלנד:2
ז.סביליה-ברצלונה:2
ח.הפועל ת``א-מכבי ת``א:1
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 04/05/2010 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
א.נתניה-מכבי חיפה - 2
ב.בני-יהודה-מ.ס. אשדוד - 1
ג.מאיורקה-ריאל מדריד -X
ד.רומא-אינטר - 2
ה.פיניקס-סן אנטוניו - 1
ו.בוסטון-קליבלנד - NONE
ז.סביליה-ברצלונה -2
ח.הפועל ת``א-מכבי ת``א - 1
ג.מאיורקה-ריאל מדריד -X
ד.רומא-אינטר - 2
ה.פיניקס-סן אנטוניו - 1
ו.בוסטון-קליבלנד - NONE
ז.סביליה-ברצלונה -2
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 04/05/2010 11:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אריה,
צודק בקשר לבארסה, הסיבה לא הייתה רק כי לא צריך להתאמץ יותר, אלא גם כי זו ההזדמנות לתת לשחקנים הצעירים את דקות המשחק שלהם, וגם כי סוף העונה, כפי שאתם רואים, די מצטלב עם גמר ליגת האלופות, ואין שום סיבה לסכן מישהו מהסגל הבכיר במשחקים חסרי כל משמעות לקבוצה עצמה (ברור שלחלק מהקבוצות ששיחקו מולם, המשחקים הללו היו חיים או מוות).
אבל בשורה התחתונה, כן, הם לא ספרו את המשחקים האחרונים.
בכלל, בליגה הספרדית יש (או היה, אני לא יודע אם כבר חוקקו חוק נגד זה) סיפור הזוי:
קבוצות יכולות לשלם תמריצים לקבוצות יריבות.
מה שאומר (וזה קרה לא פעם) שריאל מדריד למשל, הבטיחה ושילמה תמריצים לאספניול כשאלו שיחקו נגד בארסה בשלבים המאוחרים של הליגה (ולא רק ריאל, גם בארסה עשו זאת, ולא רק לאספניול), זה משהו שהיה מאד מקובל, והעלה הרבה תהיות.
התמריצים נועדו כדי להבטיח שגם קבוצות שאין להן עניין בליגה (אמצע טבלה) יתאמצו במשחקים מסויימים.
אתם בוודאי מבינים שהעניין מעורר מחלוקת קשה מאד, ואני עוד לא יודע אם עשו משהו בנידון.
בקשר למכבי ת"א אמש, אז חוץ מזה שמהדקות שראיתי הם בקושי שיחקו, השער השני מהבעיטה החופשית היה כ"כ שקוף, שטראובר לא שוער מתחיל, והאמת, גם שוער בקבוצת ילדים לא היה עושה מה שהוא עשה.
גם כשמרמים צריך לדעת איך לעשות את זה ולא בצורה כ"כ בוטה ומבזה.
גילי,
איתן טייב הנחיל מסורת שמיושמת יפה מאד גם היום כשהפועל ת"א רצה לאליפות.
איתן טייב שולטטטטטטטתתתתתתת!!!!!!!!!!!!1
אני כמובן צוחק, אני חושב שזה היה ביזיון.
צודק בקשר לבארסה, הסיבה לא הייתה רק כי לא צריך להתאמץ יותר, אלא גם כי זו ההזדמנות לתת לשחקנים הצעירים את דקות המשחק שלהם, וגם כי סוף העונה, כפי שאתם רואים, די מצטלב עם גמר ליגת האלופות, ואין שום סיבה לסכן מישהו מהסגל הבכיר במשחקים חסרי כל משמעות לקבוצה עצמה (ברור שלחלק מהקבוצות ששיחקו מולם, המשחקים הללו היו חיים או מוות).
אבל בשורה התחתונה, כן, הם לא ספרו את המשחקים האחרונים.
בכלל, בליגה הספרדית יש (או היה, אני לא יודע אם כבר חוקקו חוק נגד זה) סיפור הזוי:
קבוצות יכולות לשלם תמריצים לקבוצות יריבות.
מה שאומר (וזה קרה לא פעם) שריאל מדריד למשל, הבטיחה ושילמה תמריצים לאספניול כשאלו שיחקו נגד בארסה בשלבים המאוחרים של הליגה (ולא רק ריאל, גם בארסה עשו זאת, ולא רק לאספניול), זה משהו שהיה מאד מקובל, והעלה הרבה תהיות.
התמריצים נועדו כדי להבטיח שגם קבוצות שאין להן עניין בליגה (אמצע טבלה) יתאמצו במשחקים מסויימים.
אתם בוודאי מבינים שהעניין מעורר מחלוקת קשה מאד, ואני עוד לא יודע אם עשו משהו בנידון.
בקשר למכבי ת"א אמש, אז חוץ מזה שמהדקות שראיתי הם בקושי שיחקו, השער השני מהבעיטה החופשית היה כ"כ שקוף, שטראובר לא שוער מתחיל, והאמת, גם שוער בקבוצת ילדים לא היה עושה מה שהוא עשה.
גם כשמרמים צריך לדעת איך לעשות את זה ולא בצורה כ"כ בוטה ומבזה.
גילי,
איתן טייב הנחיל מסורת שמיושמת יפה מאד גם היום כשהפועל ת"א רצה לאליפות.
איתן טייב שולטטטטטטטתתתתתתת!!!!!!!!!!!!1
אני כמובן צוחק, אני חושב שזה היה ביזיון.
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אבי וגיא
ההימור במשחק של רומא-אינטר הוא על הזוכה בגביע (כולל הארכה כולל פנדלים)
לא יכול להיות תיקו שם
לא יכול להיות תיקו שם
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
בעקבות המשחק אתמול בין מכבי "שרוכים" תל אביב למכבי "האלופה" חיפה,
ומתוך הערכה מושכלת שכך זה יתנהל עד לסיום משחקי הפליי אוף,
אין לי כוונה להמשיך ולהמר על משחקים אלה עד סוף העונה.
במצב זה, לא רואה טעם מבחינתי להמשיך בטור השבועי, ולכם החלטתי לפרוש מהמירוץ.
בהצלחה למנחשים..
ומתוך הערכה מושכלת שכך זה יתנהל עד לסיום משחקי הפליי אוף,
אין לי כוונה להמשיך ולהמר על משחקים אלה עד סוף העונה.
במצב זה, לא רואה טעם מבחינתי להמשיך בטור השבועי, ולכם החלטתי לפרוש מהמירוץ.
בהצלחה למנחשים..
...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

לא שמתי לב שזה גמר גביע, שיניתי ל-2 (אינטר).osherov כתב:אבי וגיא
לא יכול להיות תיקו שם...
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
אולי תפתחו שרשור נפרד לתחרות ניחושי התוצאות ? ...
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
1 א.נתניה-מכבי חיפה (רביעי), ליגת העל פליאוף, משחק 2 : (במשחק הראשון נתניה פירקה את חיפה בחוץ)
2 ב.בני-יהודה-מ.ס. אשדוד (רביעי), חצי גמר גביע המדינה בכדורגל : הימור על הקבוצה שעולה לגמר (הימור 1 או 2)
2 ג.מאיורקה-ריאל מדריד (רביעי)-ליגה ספרדית, מחזור 36
2 ד.רומא-אינטר (רביעי) גמר גביע : ראש בראש שתי ה-קבוצות באיטלייה, הימור על הקבוצה הזוכה (הימור 1 או 2)
2 ה.פיניקס-סן אנטוניו (חמישי לפנות בבוקר) משחק מספר 2 בסידרה (משחק 1 בסידרה יהיה היום בלילה)
1 ו.בוסטון-קליבלנד (שבת) משחק 3 : כרגע 1:0 לקליבלנד בסידרה (משחק 2 בסידרה יהיה היום בלילה)
2 ז.סביליה-ברצלונה (ראשון), ליגה ספרדית, מחזור 37, ה-משחק, שכנראה, יקבע את זהות האלופה שם
1 ח.הפועל ת``א-מכבי ת``א (שני), הדרבי הגדול של גילי...................
2 ב.בני-יהודה-מ.ס. אשדוד (רביעי), חצי גמר גביע המדינה בכדורגל : הימור על הקבוצה שעולה לגמר (הימור 1 או 2)
2 ג.מאיורקה-ריאל מדריד (רביעי)-ליגה ספרדית, מחזור 36
2 ד.רומא-אינטר (רביעי) גמר גביע : ראש בראש שתי ה-קבוצות באיטלייה, הימור על הקבוצה הזוכה (הימור 1 או 2)
2 ה.פיניקס-סן אנטוניו (חמישי לפנות בבוקר) משחק מספר 2 בסידרה (משחק 1 בסידרה יהיה היום בלילה)
1 ו.בוסטון-קליבלנד (שבת) משחק 3 : כרגע 1:0 לקליבלנד בסידרה (משחק 2 בסידרה יהיה היום בלילה)
2 ז.סביליה-ברצלונה (ראשון), ליגה ספרדית, מחזור 37, ה-משחק, שכנראה, יקבע את זהות האלופה שם
1 ח.הפועל ת``א-מכבי ת``א (שני), הדרבי הגדול של גילי...................
-
osherov
-
- גורו Android

שחר,
על איזה משחק אתה מוותר?
גיא,
אתה צריך לתקן את ההימור שלך על המשחק בין רומא לאינטר
sufgi123,
נשארו עוד 3 מחזורים לעונה הזאת, מהעונה הבאה אנחנו נייצר שרשור יעודי
על איזה משחק אתה מוותר?
גיא,
sufgi123,
נשארו עוד 3 מחזורים לעונה הזאת, מהעונה הבאה אנחנו נייצר שרשור יעודי
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
תוריד בבקשה את רומא-אינטרosherov כתב:שחר,
על איזה משחק אתה מוותר?
גיא,
sufgi123,
נשארו עוד 3 מחזורים לעונה הזאת, מהעונה הבאה אנחנו נייצר שרשור יעודי...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
תיקנתי
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אז אני שמח שהוסכם לגבי מכבי, שהם פשוט לא התאמצו אתמול..osherov כתב:גילי,Giliboy כתב:אתה לא רוצה להירגע...
ראשית, לשאלתך, הפער בין הפועל לאשדוד הוא לא 4:0. הוא 8:0 !!!
תשובה: רק להזכיר לך שהפועל סיימו בתיקו 2 עם אותה אשדוד בבלומפילד השנה
.......
ברור לך שמכבי אתמול ביזו את עצמם?
תשובה: לא, הם לא ביזו את עצמם, הם סתאם הפסידו משחק שלא היה חשוב להם והתקשורת ניפחה את זה. כל שנה זה קורה לקבוצות שסיימו את את העונה מוקדם, אז זה קרה עכשיו לקבוצה שכולם אוהבים לדבר עלייה
ברור לך שאין מצב שבדרבי הם יעלו כך?
תשובה: כי דרבי לקבוצה כמו מכבי (והפועל) זה משחק של כבוד, של יוקרה, משחק שהאוהדים לא יסלחו לקבוצה אם השחקנים לא ייתנו 100%, וזה בלי קשר לחשיבות שלו לגבי מיקום הקבוצה בטבלה, ולמרות זאת אני באמת מאמין שמכבי כבר נמצאים בפגרה (למרות שהם עוד יאבדו את המקום השלישי שלהם בגלל זה) ולכן לא רואה סיכוי שמכבי לא מפסידים גם את המשחק הזה
ברור לך שבדרבי כל שחקן שם ירוץ לפחות X2 ממה שהוא רץ אתמול?
תשובה: ברור לי, אבל משחק בכל דרבי השחקנים רצים X1.5 ממשחק רגיל
אבל זה לא אומר שמה שקרה אתמול, זה לא "משחק השרוכים 2".
תשובה:אני לא הייתי משתמש במשחק השרוכים יותר מידי, כי בסוף אתה תשחוק אותו כל כך עד שאנשים יחשבו שמה שהיה שם הוא "סתאם" עוד קבוצה שלא התאמצה כי הם סיימו את העונה מוקדם
...
אין עוררין שמכבי לא התאמצו אתמול, השאלה היא כמה זה באמת נבע מהרצון לתת לחיפה את האליפות וכמה זה נבע מכך שמכבי סיימו את העונה ות'כלס ממש לא בראש שלהם לשחק את המחזורים שנותרו להם. כאשר במצב הזה מתייצבת מולם קבוצה שהמשחק הזה הוא קריטי לאליפות בשבילם, אז זה מה שמקבלים.
דוגמה שעולה לי בראש (ואבי יעזור לי בזה) היא שאחרי שבארסה הגדולה הבטיחה שנה שעברה את האליפות שלהם והבלאנקוס הבטיחו את המקום השני, כמעט בכל המשחקים שנותרו להם (4-5 משחקים) הם הפסידו או סיימו בתיקו! חלק מהמפגשים האלה היו מול קבוצות תחתית שנלחמו על הירידה שלהם. עכשיו ברור לך שבארסה של שנה שעברה, אם רק הייתה צריכה, הייתה עושה 5:0 במחצית נגד אותם הקבוצות, אבל כשהתואר מובטח אז לא מתאמצים יותר מידי (אותו דבר היה עם ריאל של שנה שעברה, אבל הבלאנקוס לא היו קבוצה כל כך דורסנית ולכן ההפסדים שלהם לא בלטו כל כך אל מול כל העונה).
גילי, אין פה שום תאוריית קונספירציה נגד האדומים, אומנם חבל שזה קורה, אבל ככה זה בכדורגל ברוב הליגות בעולם. מזכיר לי, שאיפה שהוא קראתי, ששאלו את פרגוסון לגבי ההפסד של ליברפול 2:0 בבית לצ'לסי (בדיוק כמו שמכבי הפסידה אתמול לחיפה) הוא ענה שת'אמת הוא לא ציפה שליברפול ייקחו מצ'לסי נקודות באנפילד וככה זה נגמר, בלי כל ניפוח של העניין ובלי כל הבלאגן מסביב (והמצב של היונטייד הרבה יותר בעייתי יותר משל הפועל, כי הניצחון של צ'לסי סגר ליונטייד את הסיכוי לאליפות בעוד הפועל ת"א נמצאים במקום הראשון ותלויים רק בעצמם........שתי ניצחונות והאליפות אצלכם ביד)...
תרשה לי גם לסכם בינינו שמכבי יתאמצו הרבה יותר בדרבי..
ממה זה נבע או לא נבע- לא רלוונטי, אבל שוב- בשבת, כשתראה איך הם רצים בדרבי- תוכל להפנים שזה מהרצון לשים רגל להפועל/לפתוח דרך לחיפה, ולא ממקום של "הם סיימו כבר את עונה". הרי שאם הם סיימו כבר את העונה,
הם צריכים לזלזל גם בדרבי.
מקווה שבשבת תחזור מדברייך, למרות שנראה לי שברור כבר עכשיו מה התשובה.
לגבי בארסה, אי אפשר להשוות.
ראשית, הראש שלהם היה בגמר הצ'מפיונס, ולפחות עומד לזכותם הטיעון שהם רצו לרענן שחקנים לקראת הגמר, לאחר עונה ארוכה ומתישה.
שנית, ויותר מהותי, הם פשוט הורידו רגל מהגז, בכל המשחקים, כחלק מאותה אסטרטגיה של רענון והתאוששות השחקנים.
הם לא החליטו שנגד יריב כזה הם מתאמצים, ונד יריב אחר הם נלחמים.
הם לא עשו את האבחנה הזו, ובמכבי כן עשו!!
לגבי פרגוסון, גם הוא יודע שהטעות של ג'רארד היא תמימה לחלוטין, וללא כוונה רעה,
אבל לא שופטים אדם בצערו..
ברור שלא ינפחו בעיתונות האנגלית את העניין עם ליברפול, כי אף אחד לא יכול להטיל ספק בספורטיביות שלהם,
כי ברור שהם התאמצו, והתוצאה היא נגזרת של יחסי הכוחות- נטו...
אתמול, זה היה ברור שמכבי לא מתאמצים, אז למה אתה מתווכח..?
שוב, זה שהפועל תלויים בעצמם, זה לא מדוייק, ולא קשור בכלל לעניין,
כי אם בית"ר ישחקו כך בשבת, חיפה ישימו 5 ויסגרות את הפרש השערים..
כמו שאבי גם כתב, הליה הספרדית היא אינדיקציה לכלום, כי שם, ריאל יכולה להעביר מחר 100 מליון יורו לסביליה,
על מנת שזו תתאמץ ביום שבת מול בארסה, מה שקבוצה אחרת לא יכולה היתה לעשות..
אז אם אתה כבר מחפש השוואות ל"פייר פליי", ספרד זה לא המקום..
אבי,
בעניין שטראובר,
כבר בגול הראשון הבנת את חוסר האיכפתיות.
אני לא זוכר גול שדה שהבן אדם הזה מקבל, ולא צועק על ההגנה.
אתמול זה קרה..
...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

--
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
...
-
osherov
-
- גורו Android

אם תחזור על זה 20 פעם זה לא יהפוך את הדברים שלך לנכונים
ציטוט באתר ספורט 5:
לא הבנתי מה זאת "ההשתפנות" הזאת שלך להפסיק להמר בטוטו השרשור שבועיים וחצי לפני הסוף
מה הקשר בין משחק הדרבי (שאפילו לדעתך יהיה מאמץ של 100% מצד הצהובים) לבין ההימורים שלך?!
ציטוט באתר ספורט 5:
גילי,ביום שאחרי הנצחון 0:2 על מכבי ת"א ליגלגו במכבי חיפה על האשמות גורמים בהפועל ת"א בנוגע למשחק בבלומפילד. לדברי האדומים לא התאמצו הצהובים ואיפשרו לחיפה לנצח בקלות.
"כשהם הובילו בדרבי האחרון 0:3 בדקה ה-30 אז זה היה בסדר", אמר שחקן בחיפה לאתר ערוץ הספורט, "הרי אז מכבי שיחקו מצוין, נתנו הכל והתאמצו מאוד, לא? כשהם הביסו 0:4 את אשדוד בשבת זה גם היה בסדר. אשדוד לא באו להפריע אבל הפועל נתנו משחק גדול ולאשדוד לא הלך כלום. מעניין שיש להם תלונות רק כשאנחנו מנצחים, אבל זה בסדר. כבר התרגלנו". "כשכל הזמן מתלוננים זה מאבד כבר מהאפקט", הוסיף שחקן נוסף בחיפה....
לא הבנתי מה זאת "ההשתפנות" הזאת שלך להפסיק להמר בטוטו השרשור שבועיים וחצי לפני הסוף
מה הקשר בין משחק הדרבי (שאפילו לדעתך יהיה מאמץ של 100% מצד הצהובים) לבין ההימורים שלך?!
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

כי כולכם טומנים ראשכם בחול,osherov כתב:אם תחזור על זה 20 פעם זה לא יהפוך את הדברים שלך לנכונים![]()
ציטוט באתר ספורט 5:גילי,ביום שאחרי הנצחון 0:2 על מכבי ת"א ליגלגו במכבי חיפה על האשמות גורמים בהפועל ת"א בנוגע למשחק בבלומפילד. לדברי האדומים לא התאמצו הצהובים ואיפשרו לחיפה לנצח בקלות.
"כשהם הובילו בדרבי האחרון 0:3 בדקה ה-30 אז זה היה בסדר", אמר שחקן בחיפה לאתר ערוץ הספורט, "הרי אז מכבי שיחקו מצוין, נתנו הכל והתאמצו מאוד, לא? כשהם הביסו 0:4 את אשדוד בשבת זה גם היה בסדר. אשדוד לא באו להפריע אבל הפועל נתנו משחק גדול ולאשדוד לא הלך כלום. מעניין שיש להם תלונות רק כשאנחנו מנצחים, אבל זה בסדר. כבר התרגלנו". "כשכל הזמן מתלוננים זה מאבד כבר מהאפקט", הוסיף שחקן נוסף בחיפה....
לא הבנתי מה זאת "ההשתפנות" הזאת שלך להפסיק להמר בטוטו השרשור שבועיים וחצי לפני הסוף![]()
מה הקשר בין משחק הדרבי (שאפילו לדעתך יהיה מאמץ של 100% מצד הצהובים) לבין ההימורים שלך?!...
ומדי פעם מרימים אותו לכיוון צפון..
הטור השבועי אמור להכיל משחקים של מכבי חיפה, שלדעתי נגועים בחוסר ספורטיביות, ועל כן לא מוכן לקחת בזה חלק יותר. אין לי עצבים להתווכח עוד,פשוט מתכוון להמר על משחקים לא "נקיים"..
לגבי הציטוטים שלך מאזור הצפון, אז גם חיפה ניצחה את אשדוד 3:0 ואף אחד לא דיבר,
והפועל אמנם הובילו 3:0 בדרבי אבל מכבי סרבו להוריד את הראש, נלחמו עד לרגע האחרון ואפילו הגיעו למצב של 3:1 ופנדל לזכותם.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
...
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
גילי,
דווקא התובנות שלך אמורות לתת לך יתרון בטוטו.
על ליוורפול-צ'לסי הימרת, לא?
דווקא התובנות שלך אמורות לתת לך יתרון בטוטו.
על ליוורפול-צ'לסי הימרת, לא?
משה
- moco
-
- גורו

הניחוש שלי:
א.נתניה-מכבי חיפה -None
ג.מאיורקה-ריאל מדריד - 2
ד.רומא-אינטר - 2
ה.פיניקס-סן אנטוניו - 2
ו.בוסטון-קליבלנד - 1
ז.סביליה-ברצלונה - 2
א.נתניה-מכבי חיפה -None
ג.מאיורקה-ריאל מדריד - 2
ד.רומא-אינטר - 2
ה.פיניקס-סן אנטוניו - 2
ו.בוסטון-קליבלנד - 1
ז.סביליה-ברצלונה - 2
משה
-
osherov
-
- גורו Android

פחדן אתה משה
,
אני אעשה את העבודה בשבילך,
אני משנה את ההימור שלי במשחק גמר הגביע בין רומא לאינטר מ 2 ל 1 (כלומר הולך על זכייה של רומא)
אגב, משה,
מה קרה שהחלטת לוותר דווקא על משחק שהיחס בו הוא 1 ל 2?
אני משנה את ההימור שלי במשחק גמר הגביע בין רומא לאינטר מ 2 ל 1 (כלומר הולך על זכייה של רומא)
אגב, משה,
מה קרה שהחלטת לוותר דווקא על משחק שהיחס בו הוא 1 ל 2?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
א.נתניה-מכבי חיפה 2
ב.בני-יהודה-מ.ס. אשדוד 1
ג.מאיורקה-ריאל מדריד (רביעי) -1 (אפשר לקוות לא?)
ד.רומא-אינטר 1 (כי אינטר מגעילים
)
ה.פיניקס-סן אנטוניו 1
ו.בוסטון-קליבלנד 1
ז.סביליה-ברצלונה 2 (כי אין אפשרות אחרת)
ח.הפועל ת``א-מכבי ת``א 2 (יאללה שוב נלך עם הלב) - אבל אני אוותר על המשחק הארור הזה
ב.בני-יהודה-מ.ס. אשדוד 1
ג.מאיורקה-ריאל מדריד (רביעי) -1 (אפשר לקוות לא?)
ד.רומא-אינטר 1 (כי אינטר מגעילים
ה.פיניקס-סן אנטוניו 1
ו.בוסטון-קליבלנד 1
ז.סביליה-ברצלונה 2 (כי אין אפשרות אחרת)
ח.הפועל ת``א-מכבי ת``א 2 (יאללה שוב נלך עם הלב) - אבל אני אוותר על המשחק הארור הזה
- moco
-
- גורו

ליצן אתה. ממש היה הפוך.osherov כתב:פחדן אתה משה,
אגב, משה,
מה קרה שהחלטת לוותר דווקא על משחק שהיחס בו הוא 1 ל 2?...
אני דבר ראשון ניחשתי בלי להציץ לעברך בכלל. אח"כ בהשוואה, היינו ממש דומים אז פשוט הפכתי כמה ניחושים כדי לחרוג ממך.
אני מברך על ההבדל הנוסף שהכנסת.
איפה בדיוק החלטתי לוותר על עיקרון בסיסי זה?
נתניה-חיפה לא יכול להסתיים בתיקו ?
משה