עדכוני קושחה: Xtreamer
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46451
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
נתוני פעולות שחוזרות על עצמן ישמרו בזכרון המהיר ולא ידרשו קריאה מחדש מהכונן הקשיח האיטי. הדבר יתרום לעבודה מהירה יותר בממשק ה XJB.
לגבי כיבוי HDD, נדמה שהדבר ינוהל בעצמו על ידי זיהוי חוסר פעילות.
לגבי כיבוי HDD, נדמה שהדבר ינוהל בעצמו על ידי זיהוי חוסר פעילות.
מצטער..אם תשים לב לשעה, בזמן שאני כתבתי את התגובה אתה שלחת את שלך, אז לא ראיתי אותה.ziv_r כתב:karpe,
למה אני רושם משהו ואז אתה רושם ההפך?
בגרסה הקרובה יוצג מיון וחיפוש כפי שרשמתי. כנ"ל לגבי פתרון לתיקיות אותן לא נרצה לסרוק....
עניתי לפי המידע שקראתי בפורום של היצרן, Cap טען שהם לא יספיקו לממש את החיפוש והמיון לגירסה הראשונה, אבל אולי חל שינוי בינתיים..
מה שלא ברור לי באמת - מה הרעיון להוציא בטא לבדיקה, ואז להוסיף עוד מלא פיצ'רים ולשחרר גירסה. ברגע שיוצאת בטא צריכים רק לפתור באגים ולא להוסיף פיצ'רים שיכולים להכניס באגים חדשים..וחוזר חלילה.
ביצעתי ResetDB וסרקתי מחדש והוא מצא את כל הפרטים בשונה מאתמולofir_nim כתב:אצלי למעט מאד סרטים הוא מצא תמונת cover ,והבעייה הכי גדולה היא שכשלוחצים על התמונה, אז במקום שיעלה הסרט, אני מקבל מסך שחור.
אין לי בררה אלא לחכות לגירסה הרשמית....
בערב, נראה לי שהייתה בעיה באתר TMDB.
איך מבצעים ResetDB?itsik123 כתב:ביצעתי ResetDB וסרקתי מחדש והוא מצא את כל הפרטים בשונה מאתמולofir_nim כתב:אצלי למעט מאד סרטים הוא מצא תמונת cover ,והבעייה הכי גדולה היא שכשלוחצים על התמונה, אז במקום שיעלה הסרט, אני מקבל מסך שחור.
אין לי בררה אלא לחכות לגירסה הרשמית....
בערב, נראה לי שהייתה בעיה באתר TMDB....
יש לי את אותה בעיה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניסתי את ההבטא שהודלפה
ומאוד מרשים הג'וקבוקס וכן גם ה LIVE החדש
ההורדה וההתקנה דרך הממשק הייתה מהירה מאוד וכן גם הגדרות החיפוש
מה שלא היה מהיר הוא הדיפדוף בתוך הג'וקבוקס בין הסרטים והמעבר שבין התצוגות היה מאוד איטי ואפילו תקע את המכשיר בכך שהייתי צריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר
דבר נוסף שמעצבן הוא הצורך של הג'וקבוקס ליצור קבצים בתוך תיקיות הסרטים מה שאני לא אוהב
בדר"כ אני נוהג להשאיר 3 קבצים (סרט תרגום ותצלום מאתר sratim של הסיקור) בעיקר בגלל שגם לפטופים ועוד מחשבים צופים בתיקייה מלאה בסרטים שברשת ואני אוהב לשמור על הסדר שם
הכתיבה לשרת הקבצים הייתי מהירה בייחס למהירות האלחוט שהשתמשתי באותו רגע עם האקסטרימייר ללא כל בעיה
הייתי מסכם את זה בתוסף מצויין ומעולה מה שחסר זה מהירות וDB נפרד שאפילו יפתור את בעיית המהירות ועברית יכול להיות גם משהו טוב
ומאוד מרשים הג'וקבוקס וכן גם ה LIVE החדש
ההורדה וההתקנה דרך הממשק הייתה מהירה מאוד וכן גם הגדרות החיפוש
מה שלא היה מהיר הוא הדיפדוף בתוך הג'וקבוקס בין הסרטים והמעבר שבין התצוגות היה מאוד איטי ואפילו תקע את המכשיר בכך שהייתי צריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר
דבר נוסף שמעצבן הוא הצורך של הג'וקבוקס ליצור קבצים בתוך תיקיות הסרטים מה שאני לא אוהב
בדר"כ אני נוהג להשאיר 3 קבצים (סרט תרגום ותצלום מאתר sratim של הסיקור) בעיקר בגלל שגם לפטופים ועוד מחשבים צופים בתיקייה מלאה בסרטים שברשת ואני אוהב לשמור על הסדר שם
הכתיבה לשרת הקבצים הייתי מהירה בייחס למהירות האלחוט שהשתמשתי באותו רגע עם האקסטרימייר ללא כל בעיה
הייתי מסכם את זה בתוסף מצויין ומעולה מה שחסר זה מהירות וDB נפרד שאפילו יפתור את בעיית המהירות ועברית יכול להיות גם משהו טוב
- karlos
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
הורדתי את הקובץ והעברתי את הקובץ XTR ישר ל ROOT של הדיסק און קי שלי.
חיברתי לאקסטרימר, בחרתי באפשרות שדרוג קושחה, הוא הודיע לי מיד שהוא עושה ריסט למכשיר, עשה ריסט וכבר יתר מ 10 דקות הוא תקוע על מסך הפתיח שרואים את ה X הגדול האדום הזה.
הנורה הכתומה מהבהבת בלי הפסקה והוא לא יוצא מזה.
האם ככה מתקינים? מה הבעיה?
תודה
חיברתי לאקסטרימר, בחרתי באפשרות שדרוג קושחה, הוא הודיע לי מיד שהוא עושה ריסט למכשיר, עשה ריסט וכבר יתר מ 10 דקות הוא תקוע על מסך הפתיח שרואים את ה X הגדול האדום הזה.
הנורה הכתומה מהבהבת בלי הפסקה והוא לא יוצא מזה.
האם ככה מתקינים? מה הבעיה?
תודה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עדכון בטא 2.4B19 יצא לאור.
כנראה שגרסה זו תשוחרר לכל המשתמשים בקרוב על מנת לאסוף מידע לפני שחרור הגרסה הרישמית.
אחרון, קיבלתי אישור כי הבאג של תוי RLM (החיצים שמופיעים לפעמים) יתוקן בגרסה 2.4 הרישמית שתצא בקרוב. תודה לחבר האתר boren על העזרה בנושא.
[left]
New Features:
1. DTS-HD (MKV) audio support (experimental, we need test report!)
2. Disk Spindown
- Go to “Settings->System->HDD Spindown” and turn on/off
- When “on” disk will spindown after 10 minute
- Supports from sda to sdf disks
3. Lock Folder Hide/Show (works for Adult section also in Xtreamer Live!)
- Go to “Settings->System->Lock system->Lock Folder Displaying” and turn on/off
- When its “off” lock folders and Adult section will be hidden
- By default it is “off”, means lock folder and adult section is not hidden
4. Upgrade function for “Main Firmware”, “Xtreamer Live” and “Xtreamer Jukebox”
- Go to “Internet->Check for Upgrade…” and choose any section to upgrade
5. When “Ken Burns Slideshow Effect” is “on” images will be displayed full screen when “Enter” button pressed
- Ken Burns will take effect only when “Play” button pressed
6. During video playback from Media Library, if “GOTO” button pressed it will focus on “Time” option by default
Bugs fixed:
7. In Xtreamer_Pro from Photo thumbnail view, wallpaper change option don’t works from function popup.
8. From Internet menu, while playing online contents, system crashes if “GOTO” button pressed
9. For media files in Media Library “info” button will display cover art and fanart which are not scrapped by Xtreamer Jukebox
10. From “Media Library->Video” menu if “Play” button pressed on a folder to play the files system crashes.
[/left]
כנראה שגרסה זו תשוחרר לכל המשתמשים בקרוב על מנת לאסוף מידע לפני שחרור הגרסה הרישמית.
אחרון, קיבלתי אישור כי הבאג של תוי RLM (החיצים שמופיעים לפעמים) יתוקן בגרסה 2.4 הרישמית שתצא בקרוב. תודה לחבר האתר boren על העזרה בנושא.
[left]
New Features:
1. DTS-HD (MKV) audio support (experimental, we need test report!)
2. Disk Spindown
- Go to “Settings->System->HDD Spindown” and turn on/off
- When “on” disk will spindown after 10 minute
- Supports from sda to sdf disks
3. Lock Folder Hide/Show (works for Adult section also in Xtreamer Live!)
- Go to “Settings->System->Lock system->Lock Folder Displaying” and turn on/off
- When its “off” lock folders and Adult section will be hidden
- By default it is “off”, means lock folder and adult section is not hidden
4. Upgrade function for “Main Firmware”, “Xtreamer Live” and “Xtreamer Jukebox”
- Go to “Internet->Check for Upgrade…” and choose any section to upgrade
5. When “Ken Burns Slideshow Effect” is “on” images will be displayed full screen when “Enter” button pressed
- Ken Burns will take effect only when “Play” button pressed
6. During video playback from Media Library, if “GOTO” button pressed it will focus on “Time” option by default
Bugs fixed:
7. In Xtreamer_Pro from Photo thumbnail view, wallpaper change option don’t works from function popup.
8. From Internet menu, while playing online contents, system crashes if “GOTO” button pressed
9. For media files in Media Library “info” button will display cover art and fanart which are not scrapped by Xtreamer Jukebox
10. From “Media Library->Video” menu if “Play” button pressed on a folder to play the files system crashes.
[/left]