בקשר לאלימות, נראה לי שמתי שהו הכל יתפוצץ. הספורט בכלל הופך ליותר ויותר תובעני, ולכן אלים בצורה זו או אחרת, כך שבעצם הגענו כבר ל"רולרבול" או ל"גלדיאטורים"
פעם האולימפיאדה והליגה היו לחובבים... היה בזה קסם שהיום לא קיים.
.

מסכים לגבי יותר תובעני ומסכים שנעלם איזה קסם.ramkol כתב:טוב, סליחה שטעיתי ביום... יש לי בעיה בתפיסת הזמן....![]()
בקשר לאלימות, נראה לי שמתי שהו הכל יתפוצץ. הספורט בכלל הופך ליותר ויותר תובעני, ולכן אלים בצורה זו או אחרת, כך שבעצם הגענו כבר ל"רולרבול" או ל"גלדיאטורים"
פעם האולימפיאדה והליגה היו לחובבים... היה בזה קסם שהיום לא קיים.
....

טוב, עם זה אני מסכים, אבל הרחבת וכופפת את המילה "אלימות" לצרכיך. אני חושב שאתה צריך למצוא מילה אחרתramkol כתב:משה,
אני מתכוון אלים בצורה רחבה של המילה,
למשל כל הצורך בדופינג כי המערכת רוצה תוצאות... וגם הסך הכול מקרין אלימות... מצפים מהספורטאים להיות מכונות חסרי אמוציות, וזה גם סוג של אלימות...
....

אם אתה מתכוון לכך שהאם כצופה יש משהו מעבר לקריאת הזמנים בנקודת הביקורת וההתרשמות מהקצב שלהם ביחס לאחרים בנקודות אלו אז התשובה היא שבגדול לא ,"למעט" אולי היופי בלראות אותם רוכבים !moco כתב:תגיד, בנגד השעון יש מה לצפות מעבר לשמיעת הזמנים?...

כן, זה מה שהתכוונתי.osherov כתב:אם אתה מתכוון לכך שהאם כצופה יש משהו מעבר לקריאת הזמנים בנקודת הביקורת וההתרשמות מהקצב שלהם ביחס לאחרים בנקודות אלו אז התשובה היא שבגדול לא ,"למעט" אולי היופי בלראות אותם רוכבים !moco כתב:תגיד, בנגד השעון יש מה לצפות מעבר לשמיעת הזמנים?......

זה די קשה,moco כתב:כן, זה מה שהתכוונתי.osherov כתב:אם אתה מתכוון לכך שהאם כצופה יש משהו מעבר לקריאת הזמנים בנקודת הביקורת וההתרשמות מהקצב שלהם ביחס לאחרים בנקודות אלו אז התשובה היא שבגדול לא ,"למעט" אולי היופי בלראות אותם רוכבים !moco כתב:תגיד, בנגד השעון יש מה לצפות מעבר לשמיעת הזמנים?......
אתה מסוגל להתרשם מי רוכב יותר מהר רק מלצפות בהם? הרי ההבדלים לא גדולים באופן יחסי....

http://www.hometheater.co.il/vt89857.%D ... 7%9B%D7%9Dramkol כתב:משה אתה צודק אבל סתם לצורך הדיון, בעולם הספורט עושים כל מיני סטטיסטיקות כדי לקבוע דברים כאלו...
למשל אוליבר קאהן (אני אוהד ביירן מינכן) נחשב כמה שנים כשוער הטוב בעולם, וזה מתוך סטטיסטיקות שונות...
....

הייתי מתפלא אם היה אחרת...moco כתב:ולמי שמתעניין, סטיבי ג'י זוכה בבית המשפט בליוורפול לאחר משפט קצר. טען להגנה עצמית....

גם אני.guyezra כתב:הייתי מתפלא אם היה אחרת...moco כתב:ולמי שמתעניין, סטיבי ג'י זוכה בבית המשפט בליוורפול לאחר משפט קצר. טען להגנה עצמית.......