mpogr - נכון שחוץ מהעניין של העדכון הכל בסדר.
(למרות שיש עניין של הערוצים הנעולים)
הבעיה היא בגלל הכרטיס של המקס HD.
אגב, כבר אני בקושי מוצא 24 שעות פנויות כדי להכניס את הכרטיס לממיר
ואם יהיו עוד קליינטים בבית, אני כבר רואה איך אני הולך להסתבך אם אני ינטרל להם את המערכת ל 24 שעות.
אני טס הרבה לחו"ל וכל מה שחסר לי זה שבדיוק באמצע טיסה צריך לעדכן את הכרטיס. זה לא יעבור אצל האישה. שאגב, מודה ומתוודא שאי אפשר לחיות בלי ה- HTPC שהתקנתי לה בסלון ובחדר.
זה נדיר 7 שבועות למרות שבשנה החולפת זה קרה לי פעמיים... אבל הפיתרון שלך בהחלט נשמע הגיוני.
אגב, לשיטתך, אפשר לקחת מ- YES שני ממירים, ואז לעשות החלפה בין כרטיס מעודכן ולא מעודכן בכל כמה שבועות וכך לא להפסיד שום הקלטה, ולהישאר בפיתרון הנוכחי. לא ?
mpogr כתב:עזוב, הנושא הזה דוסקס רבות ואין טעם להמשיכו. קבל כעובדה ש-NDSCAM הגיע לאן שהגיע וזה מה יש. אגב, המצב לא כזה גרוע: לעדכן את הכרטיס פעם ב-7 שבועות זה לא בעיה בכלל. חוץ מזה הכל עובד פיקס.
...
כל היתר עובד כמעט פיקס.
לפני כמה ימים הייתה לי בעיה ש- NDSCAM הפסיק לקרוא את הכרטיס שלי. היה עלי לשחק עם ה- box id בקובץ ndscam.ini.
אני ממשיך לאט-לאט להוסיף קוד חדש אבל רובו ככולו לא משמעותי למשתמשי YES רגילים (ולהיפך, אפילו יכול לפגוע ביציבות), כך שאני לא מאמין שיש בעיה מיוחדת עם הגרסא שלך. הכיוון העקרי של הפיתוח שלי כרגע הוא תמיכה ביותר בספק אחד, כך שאפשר יהיה להקליט, למשל, את הערוצים 10 ו-22 המשודרים על הטרנספונדר החופשי באמצעות אותו INSTANCE של DVBE4SAGE. לנו זה לא כזה משמשעותי, אבל לאנשים בחו''ל ובעלי צלחות פרטיות זה מאוד משמשעותי. אחרי שאני מסיים את זה אני מתכוון לגשת לבעית ה-TIMESTAMP של הקבצים המוקלטים.
mpogr כתב:עשיתי CHECKOUT מה-SVN. לגבי ה-ATR של YES, זה פחות חשוב, תגרום לקוד הרלוונטי להתקמפל תחת CYGWIN קודם, אחר כך נכניס את ה-ATR של YES.
...
סוף סוף ירד לי הסביבה המלאה של cygwin. היו חסרים כל מיני דברים ובסוף הלכתי על התקנה מלאה.
כרגע נראה שהכל מתקמפל לי חוץ מ- io_serial אשר מן הסתם משתמש בספריות של linux שאין תחת win. אבל זה שטויות. אני יודע לטפל בזה ללא שום בעיה. מקווה שיהיה לי משהו בימים הקרובים (אני קצת עמוס לקראת נסיעה לארה"ב, אבל אני אמצא זמן.)
האם זאת היתה הבעיה שלך ? או שדברים אחרים לא התקמפלו לך
oscam התקמפל לי באופן מלא תחת cygwin. הוא אפילו רץ לי. הריצה נכשלת מאחר וצריך לבנות קובץ קונפיגורציה oscam.conf ואין לי כלכך ידע עדין מה להכניס שם. ומעבר לכך, אין לי כרגע את הקורא כרטיסים כך שאני לא יכול לעזור. אבל מעבר לך, נראה לי שיש התקדמות.
אני אשלח את הקוד אליך עד סוף היום. למרות שאני רוצה להמשיך לעזור.
בכל מקרה, אני רק לא בטוח לגבי ה- baudrate. עושה לך שכל שהקצב יהיה 64516 ? או בעיקרון כל כפולה של 2 גם יכול להיות. אי אפשר לדעת בדיוק מהקוד בגלל שהוא קורא שם את ה- baud_base מהרכיב ואני לא בדיוק מכיר את הלוגיקה. אבל האם קצב של 32258 או 64516 או 129032 עושים לך שכל ?
אתה מוזמן כמובן להמשיך לעזור. פשוט לי יש את החומרה, כך שאני יכול ישר לבדוק אם זה עובד או לא. טוב מאוד שאתה מבין בתקשורת טורית, כי אני אף פעם לא תכנתתי את זה. לגבי ה-BAUDRATE, לא נשמע לי כל-כך הגיוני. NDSCAM עובד עם הכרטיס של YES ב-38400.
כן. אני משתמש הרבה בתקשורות טוריות בעבודה שלי, אז דווקא בזה אני חזק. אני פחות מכיר את כל הפרוטוקולים של NDS וכו' ואת זה אני צריך ללמוד.
אני רק לא מבין משהו בסיסי. אם אתה טוען ש NDSCAM עובד ב- 38400, אז אני לא מצליח להבין למה אנחנו מתעקשים לקמפל את החלק של ה- IFDEF LINUX. החלק הזה הוא החלק שבדיוק מנסה לקנפג את הרכיב לקצב לא סטנדרטי. 38400 זה ה- default ולזה הוא מקנפג את הרכיב כאשר אתה מקמפל ללא ה- IFDEF.
אז למה זה לא עובד ? אולי זה בכלל נכשל במשהו אחר ? הבעיה העיקרית שב- cygwin יש דיבאגר מחורבן ב command line כך שזה ממש סבל צרוף (יש האומרים אפילו רצח עם) לדבג איתו. אבל אולי הדבר הכי נכון, זה לנסות להתישב עם הדיבגר ולראות איפה הוא נכשל. כי לדעתי זה לא קשור ל- ifdef.
אם בכל מקרה זה כן קשור לקצב הלא סטנדרטי ולקטע קוד שלא מתקמפל, את לצערי אחרי מעבר ומחשבה בלילה על הקוד שלהם, התיקון ממש לא פשוט. אי אפשר רק להחליף את הקריאות באותם חלקים שלא מתקמפלים ל- API של windows. אם אנחנו מחליטים ללכת על זה, אז צריך להחליף את כל המודול io_serial בקריאות של windows. בשאר המערכת לא צריך לגעת כי הם עובדים בשכבות והכל עובר דקך io_serial (חוץ מקטעים שב video_guard) שגם אותו צריך לתקן.