מיזם הסיבים עד הבית של פרטנר - מישהו מכיר?
- drorshem
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: drorshem
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
חייב לתת את הביקורת שלי על השירות של פרטנר
בחודש אוגוסט 2017 ביצעו אלינו פניה לחיבור הבנין, באוקטובר 2017 פרסו בכל הקומות
ומאז ועד היום אנחנו מחכים להתממשקות של הבניין לפרטנר
בהתחלה הם טענו שאין להם אישור מהעירייה, אחר כך אמרו שבזק לא מאשרים את ההשחלה דרך התעלות שלהם, וזה נמשך בעוד כמה תירוצים
ניסינו לפנות למספר גורמים, אבל בשבועות האחרונים אף אחד לא מגיב
אפילו ניסינו לפנות לפניות הציבור וגם זה לא עזר
לשמחתנו, סלקום פנו אלינו ותוך 4-5 ימים פרסו את הסיבים שלהם בכל הקומות והם מתכוונים לממשק את הבניין בחודש הבא
בהתחלה הם טענו שאין להם אישור מהעירייה, אחר כך אמרו שבזק לא מאשרים את ההשחלה דרך התעלות שלהם, וזה נמשך בעוד כמה תירוצים
לשמחתנו, סלקום פנו אלינו ותוך 4-5 ימים פרסו את הסיבים שלהם בכל הקומות והם מתכוונים לממשק את הבניין בחודש הבא
ניסית לפנות לבני לחמני, רכז הרכשת נכסים?drorshem כתב:חייב לתת את הביקורת שלי על השירות של פרטנר
לשמחתנו, סלקום פנו אלינו ותוך 4-5 ימים פרסו את הסיבים שלהם בכל הקומות והם מתכוונים לממשק את הבניין בחודש הבא...
יש לי חבר עם מקרה דומה, והבעיה היא בדיוק כפי שתיארת, שמדובר בעמודי בזק, ולא פירים תת קרקעיים.
לשם עוד אין אישור רגולטיבי להתקין.
·
- drorshem
-
- חבר פעיל מאוד

·בהחלט, ללא תשובה ממנו בשבועות האחרוניםDamit1 כתב:ניסית לפנות לבני לחמני, רכז הרכשת נכסים?......
יש לי חבר עם מקרה דומה, והבעיה היא בדיוק כפי שתיארת, שמדובר בעמודי בזק, ולא פירים תת קרקעיים.
לשם עוד אין אישור רגולטיבי להתקין.
·...
מדובר בפירים ותעלות תת קרקעיים, אין עמודים באיזורינו
בקבוצת הפייסבוק סיבים אופטיים הוא זמין , יש שם כ. ביקור שלו.drorshem כתב:·בהחלט, ללא תשובה ממנו בשבועות האחרונים......
מדובר בפירים ותעלות תת קרקעיים, אין עמודים באיזורינו...
Bit.ly/BennyLahmany
יש שם מס ווטסאפ שלו, ניסית בווטסאפ?
הוא מעט יותר זמין שם.
@Damit1
·
שמח בשבילך.
מאוד קשה לי להבין את ההתנהלות של פרטנר אל מול כל העניין הזה.
אני מבין שכנראה הם לא עומדים בעומס אבל אפשר גם לתת תשובות ללקוחות הרי שבסופו של דבר הם נותני שירות.
אצלי בבניין חלק מהשכנים חזרו לבזק אחרי שהם התאכזבו מהשירות ומההבטחות של פרטנר.
·
שמח בשבילך.
מאוד קשה לי להבין את ההתנהלות של פרטנר אל מול כל העניין הזה.
אני מבין שכנראה הם לא עומדים בעומס אבל אפשר גם לתת תשובות ללקוחות הרי שבסופו של דבר הם נותני שירות.
אצלי בבניין חלק מהשכנים חזרו לבזק אחרי שהם התאכזבו מהשירות ומההבטחות של פרטנר.
אהלן.
אחרי שהבנתי שאנלימיטד כבר לא בתמונה, ראיתי צוותים של פרטנר פורסים בבתים הצמודים אלי.
העברתי להם טופס הסכמה חתום של הועד. חזר אלי במייל בני לחמני ועדכן שהעביר את הנושא לטיפול.
שאלתי אותו תוך כמה זמן להערכתו יחברו את הבניין, הוא אמר שייקח כ-3 חודשים.
להסתמך על המידע הזה או להתכונן להציק להם ?
אחרי שהבנתי שאנלימיטד כבר לא בתמונה, ראיתי צוותים של פרטנר פורסים בבתים הצמודים אלי.
העברתי להם טופס הסכמה חתום של הועד. חזר אלי במייל בני לחמני ועדכן שהעביר את הנושא לטיפול.
שאלתי אותו תוך כמה זמן להערכתו יחברו את הבניין, הוא אמר שייקח כ-3 חודשים.
להסתמך על המידע הזה או להתכונן להציק להם ?
- drorshem
-
- חבר פעיל מאוד

·לא עוזר לצעריDamit1 כתב:בקבוצת הפייסבוק סיבים אופטיים הוא זמין , יש שם כ. ביקור שלו.......
Bit.ly/BennyLahmany
יש שם מס ווטסאפ שלו, ניסית בווטסאפ?
הוא מעט יותר זמין שם....
אנחנו ממתינים מאוקטובר 2017 לחיבור הבניין
מבייש
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
תתחדש
...
רוב הסיכויים שוועד הבית שלהם נרדם בשמירה או שמישהו שם חשב "בשביל מה צריכים את זה" וכשהם כבר נזכרו, הצוותים של פרטנר שרישתו את כל השכונה הירוקה כבר עזבו את האיזור.
עכשיו יש להם בעיה.
גם בבניין שאני גר זה היה קורה אם לא הייתי מדבר עם הועד ומבקש מהם לחתום.
@Damit1
·
כמעט אצל כולם ההתקנה הייתה קשה ... רק לבניינים מאוד חדשים אולי ההתקנה הייתה קלה (וגם זה בספק).
אני חושב שהמנהלים של המתקינים אומרים להם לא להתייאש ולנסות כמה שעות גם במקרה שההתקנה קשה (כמו אצלי, שלחו 3 מתקינים אחד אחרי השני בהפרש של 15 דקות כדי לעזור למתקין שהגיע מהבוקר ועד הצהריים לא מצא דרך להשחיל את הסיב, והאחרון מבין השלוש פתר את הבעיה ואז נשאר רק המתקין שהגיע מההתחלה כדי לסיים את ההתקנה) אחרי זה לא יהיה להם לקוחות.
·
כמעט אצל כולם ההתקנה הייתה קשה ... רק לבניינים מאוד חדשים אולי ההתקנה הייתה קלה (וגם זה בספק).
אני חושב שהמנהלים של המתקינים אומרים להם לא להתייאש ולנסות כמה שעות גם במקרה שההתקנה קשה (כמו אצלי, שלחו 3 מתקינים אחד אחרי השני בהפרש של 15 דקות כדי לעזור למתקין שהגיע מהבוקר ועד הצהריים לא מצא דרך להשחיל את הסיב, והאחרון מבין השלוש פתר את הבעיה ואז נשאר רק המתקין שהגיע מההתחלה כדי לסיים את ההתקנה) אחרי זה לא יהיה להם לקוחות.