NVIDIA SHIELD מודל 2017
- DorS1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי שהדקלתי את השילד בפעם הראשונה זה לחבר כונן חיצוני עם סרטים ולנסות לנגן סרטי 4K שיש לי כדי לבדוק את איכות הצפיה.
ניסיתי גם VLC וגם MX Player ושניהם לא הצליחו להתמודד עם הניגון כמו שצריך.
היחיד שהצליח לנגן את הסרטים בלי בעיה זה KODI.
הפעלתי שם את האפשרות של Adjust display refresh rate על Always אבל אני חושב שגם לפני שהפעלתי את האפשרות הוא ניגן בסדר.
ניסיתי גם VLC וגם MX Player ושניהם לא הצליחו להתמודד עם הניגון כמו שצריך.
היחיד שהצליח לנגן את הסרטים בלי בעיה זה KODI.
הפעלתי שם את האפשרות של Adjust display refresh rate על Always אבל אני חושב שגם לפני שהפעלתי את האפשרות הוא ניגן בסדר.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
Re: השילד התחרפן
·מוסיקאי כתב:הי.
אני עם השילד מספר שבועות ואני מאד מרוצה.
היום צפיתי בסרט (באמצעות קודי, הסרט על הדיסק במחשב, מחובר ברשת קווית לשילד), ובאמצע הסרט, מבלי שנגעתי בשום דבר, הסרט התחיל לרוץ פתאום מהר. לא עזר לי שום דבר. יצאתי מהקודי ונכנסתי חזרה, הסרט רץ במהירות תקינה אבל בלי קול. ניסיתי סרטים אחרים וגם מהם לא נשמע שום קול. בדקתי הגדרות סאונד והכל היה בסדר.
כיביתי את השילד ואחרי מספר שניות הפעלתי שוב והכל היה בסדר.
מישהו נתקל בתופעה כזו?...
תדירות הבעיות מהסוג הזה נמוכה יחסית. האשם הוא הקודי ולא השילד …התופעה נצפית מעת לעת ובדר״כ עצירת האפליקציה (setting - apps - Kodi- force stop) פותרת את העניין.
האפליקציה ES File Explorer אם מותקנת אצלך, גם כן יכולה לגרום לתופעות כאלו.
SPMC בדר״כ פחות רגיש להפרעות מהסוג הזה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- מוסיקאי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 406
·sigamore כתב:·......
תדירות הבעיות מהסוג הזה נמוכה יחסית. האשם הוא הקודי ולא השילד …התופעה נצפית מעת לעת ובדר״כ עצירת האפליקציה (setting - apps - Kodi- force stop) פותרת את העניין.
האפליקציה ES File Explorer אם מותקנת אצלך, גם כן יכולה לגרום לתופעות כאלו.
SPMC בדר״כ פחות רגיש להפרעות מהסוג הזה....
אם הבעיה בקודי הייתי מצפה שיציאה ממנו, סגירתו, ולאחר מכן הפעלתו מחדש תפתור את זה. הלא כן?
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@מוסיקאי
הוא שאמרתי ...
ברם - סגירתו לעיתים דורשת סגירה "אמיתית". יציאה מאפליקציה לא באמת עוצרת אותה מלרוץ ברקע.
מה תדירות התופעה אצלך ?
הוא שאמרתי ...
ברם - סגירתו לעיתים דורשת סגירה "אמיתית". יציאה מאפליקציה לא באמת עוצרת אותה מלרוץ ברקע.
מה תדירות התופעה אצלך ?
- bixente
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1618
3 שאלות/ התלבטויות לגבי השילד
עד היום עבדתי עם מחשב נייח שחובר למסך טלוויזיה שלי ודרכו ראיתי תכנים
עכשיו שקניתי את השילד אני רוצה להוציא את הנייח מהחדר וכבר הגדרתי הכל שהשילד יגש למחשב דרך הרשת ומשם ימשוך תכנים (דרך קודי).
בעקבות השינוי יש לי 3 שאלות :
1. האם יש לשילד דפדפן כדי שאוכל מדי פעם לגלוש באינטרנט דרכו ? או שאני צריך ללכת לסלון ולגלוש על המחשב?
2. האם יש איזשהו טורנט מומלץ לשילד שאוכל להגדיר אותו כך שברגע שאני מוריד טורנט או ישמש בעצם רק סוג של קליינט והתוכן ירד על המחשב עצמו ?
3. האם יש איזושהי מקלדת מיני שמומלצת לשילד לעבודה נוחה ?
תודה רבה לכם על העזרה
עד היום עבדתי עם מחשב נייח שחובר למסך טלוויזיה שלי ודרכו ראיתי תכנים
עכשיו שקניתי את השילד אני רוצה להוציא את הנייח מהחדר וכבר הגדרתי הכל שהשילד יגש למחשב דרך הרשת ומשם ימשוך תכנים (דרך קודי).
בעקבות השינוי יש לי 3 שאלות :
1. האם יש לשילד דפדפן כדי שאוכל מדי פעם לגלוש באינטרנט דרכו ? או שאני צריך ללכת לסלון ולגלוש על המחשב?
2. האם יש איזשהו טורנט מומלץ לשילד שאוכל להגדיר אותו כך שברגע שאני מוריד טורנט או ישמש בעצם רק סוג של קליינט והתוכן ירד על המחשב עצמו ?
3. האם יש איזושהי מקלדת מיני שמומלצת לשילד לעבודה נוחה ?
תודה רבה לכם על העזרה
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@bixente
תתחדש ידידי
אנסה לייעץ בקצרה ----
דפדפן - אין בעייה להתקין Chrome או Firefox וכו'. תצטרך להתקין APK כמובן אבל זה עניין של שניות. אתן לך עוד מידע אם נדרש...
לקוח טורנט - אין מניעה עקרונית להתקין לקוח אנדרואיד. אבל אם בכוונתך לאחסן את הקבצים על מחשב ממילא אז לא הייתי טורח להתקין ולהריץ מה Shield עצמו. אם הכוונה היא "לכבות" את המחשב בסלון אז זה כמובן סיפור אחר... במקרה כזה אוכל לבדוק לך את הנושא ולהדריך אותך.
מקלדת - כל מקלדת BT סטנדרטית תעשה את העבודה. אני אישית עובד עם איזו מקלדת logitech עתיקה ששמשה אותי בזמנו עם אייפד. לדעתי יש ב Gearbest המון אופציות זמינות.
תתחדש ידידי
דפדפן - אין בעייה להתקין Chrome או Firefox וכו'. תצטרך להתקין APK כמובן אבל זה עניין של שניות. אתן לך עוד מידע אם נדרש...
לקוח טורנט - אין מניעה עקרונית להתקין לקוח אנדרואיד. אבל אם בכוונתך לאחסן את הקבצים על מחשב ממילא אז לא הייתי טורח להתקין ולהריץ מה Shield עצמו. אם הכוונה היא "לכבות" את המחשב בסלון אז זה כמובן סיפור אחר... במקרה כזה אוכל לבדוק לך את הנושא ולהדריך אותך.
מקלדת - כל מקלדת BT סטנדרטית תעשה את העבודה. אני אישית עובד עם איזו מקלדת logitech עתיקה ששמשה אותי בזמנו עם אייפד. לדעתי יש ב Gearbest המון אופציות זמינות.
- DorS1234
-
- חבר פעיל מאוד

אני הזמנתי מ-AliExpress את השלט הזה:
http://www.myminipc.co.il/rii-i25
אמור להגיע בשבוע-שבועיים הקרובים
אמור להגיע בשבוע-שבועיים הקרובים
- Joha132
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
יש אפשרות לקודי/spmc להגדרת "יציאה" כ"יציאה מהירה" שזה בעצם ביצוע עצירה לאפליקציה.
ושלט, יש שלט/מקלדת rii 8+, שהיא נוחה מאוד בתור מקלדת, אבל בתור שלט לא כלכך..
ושלט, יש שלט/מקלדת rii 8+, שהיא נוחה מאוד בתור מקלדת, אבל בתור שלט לא כלכך..
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
שאלה על הדרך, האם יש אפליקציה או תוסף לקודי או SPMC שיאפשר להריץ (הזרמה או מקומי) ריפים מלאים של בלוריי כולל תפריטים?
- מוסיקאי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 406
sigamore - אתמול קרה בפעם הראשונה ומקווה אחרונה.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@sky1sky10
לא .. !
סתם מתוך עניין -- השאלה עולה מעת לעת ןאף פעם לא הבנתי למה זה עקרוני לחלק מהחברים ...?
לא .. !
סתם מתוך עניין -- השאלה עולה מעת לעת ןאף פעם לא הבנתי למה זה עקרוני לחלק מהחברים ...?
- bixente
-
- חבר ותיק

תודה רבה , כהרגלך אתה תמיד עוזר ומייעץ כראויsigamore כתב:@bixente
תתחדש ידידיאנסה לייעץ בקצרה ----
מקלדת - כל מקלדת BT סטנדרטית תעשה את העבודה. אני אישית עובד עם איזו מקלדת logitech עתיקה ששמשה אותי בזמנו עם אייפד. לדעתי יש ב Gearbest המון אופציות זמינות....
אשמח להסברון קצרצר איך להתקין APK על השילד ? דרך DOK או משהו אחר?
לגבי הטורנט - האמת שאין לי שום כוונה לכבות את המחשב בסלון (הרי כל התוכן יושב עליו) ואולי אתה צודק ואין טעם לטורנט על השילד , כנראה סתם עצלנות ומחשבה על זה שלא תמיד יהיה בא לי לקום לסלון להוריד תכנים מהמחשב. ועדיין כנראה עדיף
מקלדת - כן אני יודע שיש המון אופציות זמינות , אני פשוט מנסה להבין מנסיון של אחרים מה כדאי ומומלץ וכאלו.
@DorS1234
מתי הזמנת ? ותודה על ההמלצהאני הזמנתי מ-AliExpress את השלט הזה:
אמור להגיע בשבוע-שבועיים הקרובים...
@Joha132
האמת שאני צריך בעיקר מקדלת כי עבור שלט יש לי את ההרמוני שהתאמתי מול השילד. המקלדת חשובה לי בעיקר.שלט, יש שלט/מקלדת rii 8+, שהיא נוחה מאוד בתור מקלדת, אבל בתור שלט לא כלכך.....
כמה אמור לעלות ה rii 8+ ומאיפה ? וכמובן חשוב שיהיה לה לחצנים בעברית.
תודה רבה לכולם על העזרה !
- DorS1234
-
- חבר פעיל מאוד

@bixente
·הזמנתי ב-19.12 וזמן ההגעה המשוער הוא החל מ-13.1
ברגע שיגיע ואנסה אותו עם השילד - אעדכן פה
·הזמנתי ב-19.12 וזמן ההגעה המשוער הוא החל מ-13.1
ברגע שיגיע ואנסה אותו עם השילד - אעדכן פה
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
·האמת לא מעבר לנוסטלגיה, שהייתי שוכר DVD מבלוקבאסטר (קניון חולון) אז היו תפריטיםsigamore כתב:@sky1sky10
לא .. !![]()
סתם מתוך עניין -- השאלה עולה מעת לעת ןאף פעם לא הבנתי למה זה עקרוני לחלק מהחברים ...?...
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@sky1sky10
נוסטלגיה זו סיבה ראוייה
אני בעד !
אבל ברמה הפרגמטית הרי שיש היום גרסאות MKV מותאמות לכל טעם ומידה …
נוסטלגיה זו סיבה ראוייה
אבל ברמה הפרגמטית הרי שיש היום גרסאות MKV מותאמות לכל טעם ומידה …
- talmarsh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
@bixente
https://www.gearbest.com/keyboards/pp_288302.html למרות שאני לא משתמש כמעט, היא סבבה.
לגבי טורנטים, כמעט לכל קלינט (תוכנה להורדות) שתתקין על המחשב יש Web-UI או אפילו אפליקציה דרכן אתה שולט בהורדות ויכול להוסיף הורדות חדשות דרך הטלפון הנייד (או הדפדפן בשילד לצורך העניין).
אם אתה מדבר על סדרות, אני מאד ממליץ על Sonarr.tv
https://www.gearbest.com/keyboards/pp_288302.html למרות שאני לא משתמש כמעט, היא סבבה.
לגבי טורנטים, כמעט לכל קלינט (תוכנה להורדות) שתתקין על המחשב יש Web-UI או אפילו אפליקציה דרכן אתה שולט בהורדות ויכול להוסיף הורדות חדשות דרך הטלפון הנייד (או הדפדפן בשילד לצורך העניין).
אם אתה מדבר על סדרות, אני מאד ממליץ על Sonarr.tv
- Joha132
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
https://m.gearbest.com/keyboards/pp_288302.html
מחזיק המון זמן... הטענתי רק פעם אחת (מסוף נוסמבר).
יש אורות ב2 עוצמות וכבוי, ועברית כמובן.
אגב הגודל הוא לא ענק שזה יתרון.. זה בגודל של סלולרי 5.5 - 6 אינצ..
מחזיק המון זמן... הטענתי רק פעם אחת (מסוף נוסמבר).
יש אורות ב2 עוצמות וכבוי, ועברית כמובן.
אגב הגודל הוא לא ענק שזה יתרון.. זה בגודל של סלולרי 5.5 - 6 אינצ..
- bixente
-
- חבר ותיק

קודם כל תודה רבה על העזרהtalmarsh כתב:@bixente
אם אתה מדבר על סדרות, אני מאד ממליץ על Sonarr.tv...
יש מצב למצוא אותה באמזון? גירבסט זה השנאה שלי, פעם אחת הזמנתי משם ולקח חודש וחצי עד שקיבלתי את המוצר.
לא מצאתי לשילד קליינט ליו טורנט או לטרנסמישן אבל אני מניח שזה קשור למה שאמרתם שצריך קובץ APK
Sonar.tv זה קליינט או אתר?
@Joha132
תודה על ההמלצה
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@bixente
לגבי התקנת ה Chrome…
בהצלחה
לגבי התקנת ה Chrome…
- התקן אפליקציית ES File Explorer מהחנות ישירות בשילד
- על מחשב פתח את https://apkpure.com/ , חפש Chrome והורד את ה APK למחשב
- העתק את ה APK ל DOK או למיקום משותף ברשת
- פתח את ES file explorer על השילד, נווט למיקום בו שמרת את ה APK והקלק עליו להתקנה
בהצלחה
- talmarsh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
Sonarr.tv זה תוכנה ל ווינדוס. הממשק שלה web ולכן אתה יכול לשלוט בה דרך מכשיר אחר/שילד
אכן צריך להתקין apk. בגדול תוריד es explorer מהחנות בשילד, את האפליקציה שאתה רוצה לטעון אתה מוריד מ apkmirror.com (רוב האפליקציות הרגילות של אנדרואיד ירוצו על השילד) ואת הקובץ אתה פותח דרך ה es explorer על השילד (אחרי שהעברת ב dok או דרך הרשת). סך הכל זה כמו להתקין תוכנה בווינדוס רק שבמקום לפתוח קובץ exe אתה פותח קובץ apk.
בהצלחה
אכן צריך להתקין apk. בגדול תוריד es explorer מהחנות בשילד, את האפליקציה שאתה רוצה לטעון אתה מוריד מ apkmirror.com (רוב האפליקציות הרגילות של אנדרואיד ירוצו על השילד) ואת הקובץ אתה פותח דרך ה es explorer על השילד (אחרי שהעברת ב dok או דרך הרשת). סך הכל זה כמו להתקין תוכנה בווינדוס רק שבמקום לפתוח קובץ exe אתה פותח קובץ apk.
בהצלחה