XBMC on Linux for Arm Devices
- kevin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
avi1333 ו hometheater האם ניסיתם לשנות במערכת>הגדרות>מערכת>חסכון באנרגיה>פעולת כיבוי לשנות מכיבוי להשהייה?
אולי זה או פרמטרים אחרים שם יעזרו
אולי זה או פרמטרים אחרים שם יעזרו
- hometheater
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
@kevin
·
בגרסה הזאת אין בכלל כזאת אפשרות ...
·
בגרסה הזאת אין בכלל כזאת אפשרות ...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- hometheater
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
@dhead66
זה עוד הכי נמוך ..
זה עוד הכי נמוך ..
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- avigdork
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
נסה לשנות את רמת ההגדרות (בתמונה הראשונה מצד שמאל למטה) לרמה מפורטת יותר. אולי תופיע לך האופציה.
-
dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
@hometheater
אני אוכל רק שבוע הבא לבדוק על המכשיר שלי את הטמפ'.
נדמה לי שרק ב-OpenELEC הנתון מופיע ולא בטוח שמדוייק, שווה לשאול בשרשור ב-XDA (קישור בפוסט הראשון).
צריך לוודא שמאופשרת התכונה ב-advancedsettings.xml שלא לרנדר את כל הממשק מחדש (או dirty regions) כיוון שזה מצריך משאבי מעבד+GPU גם בעת מנוחה.
אני אוכל רק שבוע הבא לבדוק על המכשיר שלי את הטמפ'.
נדמה לי שרק ב-OpenELEC הנתון מופיע ולא בטוח שמדוייק, שווה לשאול בשרשור ב-XDA (קישור בפוסט הראשון).
צריך לוודא שמאופשרת התכונה ב-advancedsettings.xml שלא לרנדר את כל הממשק מחדש (או dirty regions) כיוון שזה מצריך משאבי מעבד+GPU גם בעת מנוחה.
- avi1333
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
@dhead666
·אני מריץ את בטא 3 לעומתו שמריץ בטא 2.
אצלי הטמפ' שרשומה במצב idle(מעבד באולי 10 אחוז ניצול) היא משהו כמו 140 מעלות.
מספיק לשים את היד על המכשיר כדי להבין שהטמפ' היא אפילו לא 40-50 מעלות.
התוכנה מזייפת בבדיקת הטמפ' ולכן לא הייתי בונה על הנתונים שרשומים שם.
·אני מריץ את בטא 3 לעומתו שמריץ בטא 2.
אצלי הטמפ' שרשומה במצב idle(מעבד באולי 10 אחוז ניצול) היא משהו כמו 140 מעלות.
מספיק לשים את היד על המכשיר כדי להבין שהטמפ' היא אפילו לא 40-50 מעלות.
התוכנה מזייפת בבדיקת הטמפ' ולכן לא הייתי בונה על הנתונים שרשומים שם.
-
dhead666
-
- גורו HTPC

@avi1333
אם אני זוכר נכון codesnake הכניס תיקון אחד או שניים הנוגעים לזיהוי הטמפ' כך שהוא מנסה לפתור זאת אבל לך תסמוך על Amlogic שהדרייברים שלה עובדים כנדרש.
יפה שהמכשיר לא מתחמם לך במנוחה, נראה לי שזה שיפור מול הגרסה האחרונה של Corey.
אם אני זוכר נכון codesnake הכניס תיקון אחד או שניים הנוגעים לזיהוי הטמפ' כך שהוא מנסה לפתור זאת אבל לך תסמוך על Amlogic שהדרייברים שלה עובדים כנדרש.
יפה שהמכשיר לא מתחמם לך במנוחה, נראה לי שזה שיפור מול הגרסה האחרונה של Corey.
- kevin
-
- חבר פעיל במיוחד

·ניסיתם את זה? האם עוזר להשהייה מהשלט?avigdork כתב:נסה לשנות את רמת ההגדרות (בתמונה הראשונה מצד שמאל למטה) לרמה מפורטת יותר. אולי תופיע לך האופציה....
-
dhead666
-
- גורו HTPC

החל מהיום קיימת בפוסט הראשון רשימת מגבלות, יתרונות וחסרונות מעודכנת ומפורטת עבור פלטפורמת i.MX6 ובפרט עבור מכשירי Cubox-i.
אם יש לכם שאלות לגבי המכשירים אנא עיינו קודם כל בפוסט הראשון.
אם בבעלותכם אחד מהמכשירים ונתקלתם בקשיים נוספים או ידוע לכם שתקלות מסויימות נפתרו אנא פרסמו תגובה כאן ע"מ שאוכל לעדכן.
שימו לב, אמנם לא פורסמה כאן ביקורת מסודרת אך כנראה ברגע שמערכות ההפעלה כמו OpenELEC יתחילו להתבסס על קרנל 3.14 הרי שמכשירי Cubox-i השונים יהיו עדיפים בכל פרמטר על ה-Raspberry Pi.
הדגש הוא שכיום ההתבססות של OpenELEC ומערכות דומות הוא על גרסאות פיתוח של Kodi Helix / 14.0 כך שתתכן חוסר תאימות עם הרחבות מסויימות.
נקודה שנייה היא שכיום לא נמכר (אולי זמנית) הדגם החד-ליבתי של ה-Cubox-i כך שמבחינת מחיר הפאי נשאר מאוד אטקטיבי.
אם יש לכם שאלות לגבי המכשירים אנא עיינו קודם כל בפוסט הראשון.
אם בבעלותכם אחד מהמכשירים ונתקלתם בקשיים נוספים או ידוע לכם שתקלות מסויימות נפתרו אנא פרסמו תגובה כאן ע"מ שאוכל לעדכן.
שימו לב, אמנם לא פורסמה כאן ביקורת מסודרת אך כנראה ברגע שמערכות ההפעלה כמו OpenELEC יתחילו להתבסס על קרנל 3.14 הרי שמכשירי Cubox-i השונים יהיו עדיפים בכל פרמטר על ה-Raspberry Pi.
הדגש הוא שכיום ההתבססות של OpenELEC ומערכות דומות הוא על גרסאות פיתוח של Kodi Helix / 14.0 כך שתתכן חוסר תאימות עם הרחבות מסויימות.
נקודה שנייה היא שכיום לא נמכר (אולי זמנית) הדגם החד-ליבתי של ה-Cubox-i כך שמבחינת מחיר הפאי נשאר מאוד אטקטיבי.
- M2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1673
אני מתכוון לקנות את הדגם CMX AML8726-MX
ועושה קצת שיעורי בית לפני הקניה
מאיפה אני מוריד לו קרנל/OpenELEC ?
וניתן לאחר התקנה קרנל להחזיר את המערכת הפעלה אנדרואיד?
ועושה קצת שיעורי בית לפני הקניה
מאיפה אני מוריד לו קרנל/OpenELEC ?
וניתן לאחר התקנה קרנל להחזיר את המערכת הפעלה אנדרואיד?
- dank4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
IPTV SIMPLE ל OPENELEC
dhead666·,
האם IPTV SIMPLE נתמך ?,
אם אני מבין נכון OE היא גרסא של LINUX (אשמח אם תתקן אותי אם אני שוגה) , וב GITHUB כתוב כי "
The lastest public build you can find at the first page of thread here and here. There are versions for Window, Linux (32-bit and 64-bit). OSX (32-bit and 64-bit) and Raspberry PI."
האם יעבוד על OPENELEC ?
תודה
האם IPTV SIMPLE נתמך ?,
אם אני מבין נכון OE היא גרסא של LINUX (אשמח אם תתקן אותי אם אני שוגה) , וב GITHUB כתוב כי "
The lastest public build you can find at the first page of thread here and here. There are versions for Window, Linux (32-bit and 64-bit). OSX (32-bit and 64-bit) and Raspberry PI."
האם יעבוד על OPENELEC ?
תודה
-
dhead666
-
- גורו HTPC

@M2
לגבי OpenELEC קיים קישור לשרשור המתאים ב-XDA בפוסט הראשון.
שים לב ,כפי שמצוין בפוסט הראשון, מדובר בדגם תואם שהמגבלה העיקרית איתו כרגע היא שלא מתאפשר כיבוי מהשלט, האם הפונקציה הזו שווה את ההפרש בין הדגמים (15$, כ-60 ש"ח) זה עניין שלך.
לא קיימת גרסת האנדרואיד המקורית של הדגם הזה להורדה, אני משער שאחת מגרסאות Matricom העדכניות תתאים (אך לא ניסיתי, אפשר לבקש מאחד מבעלי דגם זה לנסות).
@dank4
IPTVSimple היא הרחבה בינארית שכהרחבת ה-PVR צריכה להגיע מותקנת כחלק ממערכת OpenELEC (תחת הרחבות מנוטרלות, בעצם כחלק מ-XBMC) לכן אין שאלה אם נתמך או לא, זה צריך להיות שם.
לא ברור משאלתך לגבי איזה מכשיר אתה מתעניין אך בגדול זה צריך להיות שם בכל גרסת OpenELEC.
לגבי OpenELEC קיים קישור לשרשור המתאים ב-XDA בפוסט הראשון.
שים לב ,כפי שמצוין בפוסט הראשון, מדובר בדגם תואם שהמגבלה העיקרית איתו כרגע היא שלא מתאפשר כיבוי מהשלט, האם הפונקציה הזו שווה את ההפרש בין הדגמים (15$, כ-60 ש"ח) זה עניין שלך.
לא קיימת גרסת האנדרואיד המקורית של הדגם הזה להורדה, אני משער שאחת מגרסאות Matricom העדכניות תתאים (אך לא ניסיתי, אפשר לבקש מאחד מבעלי דגם זה לנסות).
@dank4
IPTVSimple היא הרחבה בינארית שכהרחבת ה-PVR צריכה להגיע מותקנת כחלק ממערכת OpenELEC (תחת הרחבות מנוטרלות, בעצם כחלק מ-XBMC) לכן אין שאלה אם נתמך או לא, זה צריך להיות שם.
לא ברור משאלתך לגבי איזה מכשיר אתה מתעניין אך בגדול זה צריך להיות שם בכל גרסת OpenELEC.
- alon24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1838
ראיתי שיש גרסת אנדרואיד להורדה לדגם הזה, אני אחפש בערב
-
dhead666
-
- גורו HTPC

@alon24
הדגש בתגובה שלי הוא על גרסת האנדרואיד המקורית עבור הדגם CMX AML8726-MX עקב התאמות לדגם הזה (מאפשרות למשל כיבוי מהשלט, חיווי מצב מהנורה).
אני לא חושב שתהיה בעיה להתקין את מערכת האנדרואיד של Matricom אך אז כנראה יפסיד את ההתאמות האלה.
הדגש בתגובה שלי הוא על גרסת האנדרואיד המקורית עבור הדגם CMX AML8726-MX עקב התאמות לדגם הזה (מאפשרות למשל כיבוי מהשלט, חיווי מצב מהנורה).
אני לא חושב שתהיה בעיה להתקין את מערכת האנדרואיד של Matricom אך אז כנראה יפסיד את ההתאמות האלה.
- alon24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1838
- kevin
-
- חבר פעיל במיוחד

הבנתי מקריאה במספר אתרים שמעבר לבעיית הכיבוי מהשלט ישנה תמיכה ב 720p בלבד, הייתכן?
-
dhead666
-
- גורו HTPC

@alon24
מעולה.
@kevin
תקרא את הפוסט הראשון.
מעולה.
@kevin
תקרא את הפוסט הראשון.
- Tuberomix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
עכשיו שמתי לב שהיום סוף סוף שוחררה גירסה 1.01 של MX Linux של croniccorey עם Gotham 13.2, קרנל לינוקס מעודכן ועוד מגוון שיפורים ותיקונים.
לא ניסיתי עדיין את הגירסה בעצמי ואני לא יודע אם היא טכנית טובה יותר מ-OpenELEC של codesnake (אבל בטח העובדה שבניגוד ל-OE כאן קרנל הלינוקס מעודכן מהווה יתרון מסויים).
לא ניסיתי עדיין את הגירסה בעצמי ואני לא יודע אם היא טכנית טובה יותר מ-OpenELEC של codesnake (אבל בטח העובדה שבניגוד ל-OE כאן קרנל הלינוקס מעודכן מהווה יתרון מסויים).
-
dhead666
-
- גורו HTPC

@Tuberomix
תודה על העדכון.
הגרסה הזו לא ממש מרגשת, עדיין מבוסס קרנל 3.0.50 של Amlogic כך שמהבחינה הזו אין שום יתרון על OpenELEC ובכלל OpenELEC עדיפה.
נ.ב.
יותר מכל ציפינו לראות תמיכה במכשירים נוספים, דבר שלא קרה.
תודה על העדכון.
הגרסה הזו לא ממש מרגשת, עדיין מבוסס קרנל 3.0.50 של Amlogic כך שמהבחינה הזו אין שום יתרון על OpenELEC ובכלל OpenELEC עדיפה.
נ.ב.
יותר מכל ציפינו לראות תמיכה במכשירים נוספים, דבר שלא קרה.
- Tuberomix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
אה וואלה הייתי בטוח ש-"Update kernel to Amlogic's 03/14/2014 source" אומר שהקרנל לינוקס יותר מעודכן, מה גם שלקח לגירסה הזו כמה חודשים לצאת.