שרשור האח הגדול
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
הם חוקרים איך אדם נולד וחי בלי מוח?
- shapin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
אני מקווה שהשאירו אותה רק כדי להוציא אותה יום שבת, אני פשוט לא מאמין איך כל הדחה היא שורדת..
אני חושב שסיוון עשתה איתם עסקה, היא תורמת את המוח שלה למדע והם שולחים לה SMSים.
אני חושב שסיוון עשתה איתם עסקה, היא תורמת את המוח שלה למדע והם שולחים לה SMSים.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
לדעתי יש בורסת הימורים עצמאית מאחוריי האח הגדול
מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
ראו בובליל שהיה פיבוריט לעומת שפרה שבעזרת אשת עסקים שהשקיעה 100000 שח לקחה מהאשקלוני את המיליון.
אז החוקרת מוח בדרך למיליון.
אולי אפילו יש הימורים פרטיים על התוכנית הזאת,ובגלל זה התוכנית עם הדחות לא צפויות כמו של צפניה .
ראו בובליל שהיה פיבוריט לעומת שפרה שבעזרת אשת עסקים שהשקיעה 100000 שח לקחה מהאשקלוני את המיליון.
אולי אפילו יש הימורים פרטיים על התוכנית הזאת,ובגלל זה התוכנית עם הדחות לא צפויות כמו של צפניה .
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
Re: לדעתי יש בורסת הימורים עצמאית מאחוריי האח הגדול
איזה גיבוב של שטיויות.זורו44 כתב:מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
אולי אפילו יש הימורים פרטיים על התוכנית הזאת,ובגלל זה התוכנית עם הדחות לא צפויות כמו של צפניה ....
שפרה גברה על בובליל במאות אלפי סמסים.
ולידיעתך, משפחת בובליל לבדה הוציאה 200 אלף ש"ח על סמסים.
בובליל הראה את חשבון הנייד שלו אחרי התוכנית, וזאת הסיבה שההפקה בחרה לתת לו פרס שני באופן חריג בסך 200 אלף ש"ח (נאמר בתוכנית הגמר),על מנת למנוע ממנו פשיטת רגל.
לגבי אלעד וליעוז, תבדוק את פורום האח הגדול וכל כתבה הקשורה באח הגדול ותגלה שמתוך יותר מאלף תגובות ביום, לאלעד ולליעוז כמעט לא היו שום התייחסויות לטוב או לרע (לליעוז היו בעיקר תגובות שליליות ).
מה שאומר שאם אתה לא יוצר עניין לטוב או לרע אתה לא קיים.
סיוון בגלל מערכת היחסים המוזרה עם עמיר,דווקא יוצרת לא מעט תגובות לטוב ולרע, מה שאומר שיש לא מעט נשים שבחרו להביע עמדה דרך האסמסים, ולכן קיבלה יותר קולות מאלעד ומליעוז.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
זורו44 כתב:מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
אולי אפילו יש הימורים פרטיים על התוכנית הזאת,ובגלל זה התוכנית עם הדחות לא צפויות כמו של צפניה ....
למישהו יש ספק לגבי המיליון שהיא תעשה מדוגמנות אחרי התוכנית? יש לה גוף לא אנושי. הינדוס מדויק של האישה המושלמת.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

משום מה זכור לי שבובליל קיבל 50K ולא 200K
- avioren
-
- חבר ותיק

אכן לאחר בדיקה בובליל זכה בפרס ניחומים בסך 60 אלף ש"ח כאשר הפער בינו לבין שיפרה היה 300K סמסים.
מליון מול 700K . לבת היו 100K סמסים, כך שההפרש עדין היה 200 אלף קולות בין שפרה לבובלילים גם יחד.
מליון מול 700K . לבת היו 100K סמסים, כך שההפרש עדין היה 200 אלף קולות בין שפרה לבובלילים גם יחד.
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
סיון??kingikra כתב:זורו44 כתב:מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
למישהו יש ספק לגבי המיליון שהיא תעשה מדוגמנות אחרי התוכנית? יש לה גוף לא אנושי. הינדוס מדויק של האישה המושלמת....
רזה עד אנורקסיה, סיליקון במרפסת- איזה מליונים היא תעשה בדיוק?? יש עוד אלפים כמותה.
תאכלס אני מעדיף את היופי של ליהיא על פני האנורקסית הזאת.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

nati-va כתב:
סיון??
רזה עד אנורקסיה, סיליקון במרפסת- איזה מליונים היא תעשה בדיוק?? יש עוד אלפים כמותה.
...
- mikelt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
רצוי שתלך לבדוק איך נראית דוגמנית אמיתית ולא איזו אישה אנורקסיתkingikra כתב:זורו44 כתב:מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
למישהו יש ספק לגבי המיליון שהיא תעשה מדוגמנות אחרי התוכנית? יש לה גוף לא אנושי. הינדוס מדויק של האישה המושלמת....
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני שמח שהשירשיור הזה ישאר גם אחרי שהתוכנית תסתיים. ככה אני אדע מי החברים שכתבו את מה שכתבו ואני אזכיר להם.
- mikelt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
ליהיא עפה וזה דיי שקוף
- avioren
-
- חבר ותיק

על פניו ליהיא זקוקה לנס.
אלא אם כן פרידה תבקש שיצביעו לליהיא, ובקשה אמיתית ולא הקשקוש שחוזר על עצמו בחצי פה כל הדחה.
אלא אם כן פרידה תבקש שיצביעו לליהיא, ובקשה אמיתית ולא הקשקוש שחוזר על עצמו בחצי פה כל הדחה.
-
Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
במצב (ובמדינה) נורמאלי(ת),
ג'קי היה עף.
הבעיה שנופר לא מועמדת, והקולות שלה הולכים אליו..
ג'קי היה עף.
הבעיה שנופר לא מועמדת, והקולות שלה הולכים אליו..
...
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
איזה יופי יש לליהיא, תזכיר לי?nati-va כתב:סיון??kingikra כתב:זורו44 כתב:מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
תאכלס אני מעדיף את היופי של ליהיא על פני האנורקסית הזאת....
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

איך אתה יודע שנופר לא מועמדת?Giliboy כתב:במצב (ובמדינה) נורמאלי(ת),
ג'קי היה עף.
הבעיה שנופר לא מועמדת, והקולות שלה הולכים אליו.....
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לכל אלו שמתנגדים למה שכתבתי על סיוון (מראה חיצוני שלה). איזה דוגמנית על היא לא אנורקסית? אתם אולי מתבלבלים בים כוסיות שאתם רואים ברחוב, בסרטי פורנו או בקולנוע לבין דוגמניות על. להבדיל מסיוון, כל הדוגמניות הם רזוב בלי שום צורה לגוף. אצלה, למרות הרזון, רואים את הגיטרה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ד"א, בתכנית "חדשות הבידור" בהנחית ליאון רוזנברג עשו סקר לגבי מי יזכה באח הגדול ויצא שפרידה קיבלה את מירב הקולות, אחריה, לא בהרבה ליהיא ואחריהן דיי בהרבה ג'קי ונופר. חמישי עם מעט קולות הגיע עמיר.
-
Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
הלוואי..kingikra כתב:ד"א, בתכנית "חדשות הבידור" בהנחית ליאון רוזנברג עשו סקר לגבי מי יזכה באח הגדול ויצא שפרידה קיבלה את מירב הקולות, אחריה, לא בהרבה ליהיא ואחריהן דיי בהרבה ג'קי ונופר. חמישי עם מעט קולות הגיע עמיר....
...
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
אני בטוח ששני הפייבוריטים לנצחון הם ג'קי ופרידה .
וכנראה שג'קי ינצח .
וכנראה שג'קי ינצח .