שרשור האח הגדול

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

הם חוקרים איך אדם נולד וחי בלי מוח?

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840

שליחה

אני מקווה שהשאירו אותה רק כדי להוציא אותה יום שבת, אני פשוט לא מאמין איך כל הדחה היא שורדת..

אני חושב שסיוון עשתה איתם עסקה, היא תורמת את המוח שלה למדע והם שולחים לה SMSים.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

לדעתי יש בורסת הימורים עצמאית מאחוריי האח הגדול

שליחה

מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
ראו בובליל שהיה פיבוריט לעומת שפרה שבעזרת אשת עסקים שהשקיעה 100000 שח לקחה מהאשקלוני את המיליון.
אז החוקרת מוח בדרך למיליון.
אולי אפילו יש הימורים פרטיים על התוכנית הזאת,ובגלל זה התוכנית עם הדחות לא צפויות כמו של צפניה .
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

Re: לדעתי יש בורסת הימורים עצמאית מאחוריי האח הגדול

שליחה

זורו44 כתב:מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
ראו בובליל שהיה פיבוריט לעומת שפרה שבעזרת אשת עסקים שהשקיעה 100000 שח לקחה מהאשקלוני את המיליון.
אולי אפילו יש הימורים פרטיים על התוכנית הזאת,ובגלל זה התוכנית עם הדחות לא צפויות כמו של צפניה .
...
איזה גיבוב של שטיויות.
שפרה גברה על בובליל במאות אלפי סמסים.
ולידיעתך, משפחת בובליל לבדה הוציאה 200 אלף ש"ח על סמסים.
בובליל הראה את חשבון הנייד שלו אחרי התוכנית, וזאת הסיבה שההפקה בחרה לתת לו פרס שני באופן חריג בסך 200 אלף ש"ח (נאמר בתוכנית הגמר),על מנת למנוע ממנו פשיטת רגל.

לגבי אלעד וליעוז, תבדוק את פורום האח הגדול וכל כתבה הקשורה באח הגדול ותגלה שמתוך יותר מאלף תגובות ביום, לאלעד ולליעוז כמעט לא היו שום התייחסויות לטוב או לרע (לליעוז היו בעיקר תגובות שליליות ).
מה שאומר שאם אתה לא יוצר עניין לטוב או לרע אתה לא קיים.
סיוון בגלל מערכת היחסים המוזרה עם עמיר,דווקא יוצרת לא מעט תגובות לטוב ולרע, מה שאומר שיש לא מעט נשים שבחרו להביע עמדה דרך האסמסים, ולכן קיבלה יותר קולות מאלעד ומליעוז.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

זורו44 כתב:מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
...

למישהו יש ספק לגבי המיליון שהיא תעשה מדוגמנות אחרי התוכנית? יש לה גוף לא אנושי. הינדוס מדויק של האישה המושלמת.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

משום מה זכור לי שבובליל קיבל 50K ולא 200K

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אכן לאחר בדיקה בובליל זכה בפרס ניחומים בסך 60 אלף ש"ח כאשר הפער בינו לבין שיפרה היה 300K סמסים.
מליון מול 700K . לבת היו 100K סמסים, כך שההפרש עדין היה 200 אלף קולות בין שפרה לבובלילים גם יחד.

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077

שליחה

kingikra כתב:
...

למישהו יש ספק לגבי המיליון שהיא תעשה מדוגמנות אחרי התוכנית? יש לה גוף לא אנושי. הינדוס מדויק של האישה המושלמת.
...
סיון??
רזה עד אנורקסיה, סיליקון במרפסת- איזה מליונים היא תעשה בדיוק?? יש עוד אלפים כמותה.

תאכלס אני מעדיף את היופי של ליהיא על פני האנורקסית הזאת.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

nati-va כתב:
סיון??
רזה עד אנורקסיה, סיליקון במרפסת- איזה מליונים היא תעשה בדיוק?? יש עוד אלפים כמותה.
...
(Y) (Y)

mikelt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה

kingikra כתב:
...

...
רצוי שתלך לבדוק איך נראית דוגמנית אמיתית ולא איזו אישה אנורקסית

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אני שמח שהשירשיור הזה ישאר גם אחרי שהתוכנית תסתיים. ככה אני אדע מי החברים שכתבו את מה שכתבו ואני אזכיר להם.

mikelt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה

ליהיא עפה וזה דיי שקוף

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

על פניו ליהיא זקוקה לנס.
אלא אם כן פרידה תבקש שיצביעו לליהיא, ובקשה אמיתית ולא הקשקוש שחוזר על עצמו בחצי פה כל הדחה.

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

במצב (ובמדינה) נורמאלי(ת),
ג'קי היה עף.
הבעיה שנופר לא מועמדת, והקולות שלה הולכים אליו..
...

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

nati-va כתב:
kingikra כתב:
...

...
סיון??

תאכלס אני מעדיף את היופי של ליהיא על פני האנורקסית הזאת.
...
איזה יופי יש לליהיא, תזכיר לי? :wink:

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Giliboy כתב:במצב (ובמדינה) נורמאלי(ת),
ג'קי היה עף.
הבעיה שנופר לא מועמדת, והקולות שלה הולכים אליו..
...
איך אתה יודע שנופר לא מועמדת?

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

לכל אלו שמתנגדים למה שכתבתי על סיוון (מראה חיצוני שלה). איזה דוגמנית על היא לא אנורקסית? אתם אולי מתבלבלים בים כוסיות שאתם רואים ברחוב, בסרטי פורנו או בקולנוע לבין דוגמניות על. להבדיל מסיוון, כל הדוגמניות הם רזוב בלי שום צורה לגוף. אצלה, למרות הרזון, רואים את הגיטרה.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ד"א, בתכנית "חדשות הבידור" בהנחית ליאון רוזנברג עשו סקר לגבי מי יזכה באח הגדול ויצא שפרידה קיבלה את מירב הקולות, אחריה, לא בהרבה ליהיא ואחריהן דיי בהרבה ג'קי ונופר. חמישי עם מעט קולות הגיע עמיר.

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

kingikra כתב:ד"א, בתכנית "חדשות הבידור" בהנחית ליאון רוזנברג עשו סקר לגבי מי יזכה באח הגדול ויצא שפרידה קיבלה את מירב הקולות, אחריה, לא בהרבה ליהיא ואחריהן דיי בהרבה ג'קי ונופר. חמישי עם מעט קולות הגיע עמיר.
...
הלוואי..
...

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396

שליחה

אני בטוח ששני הפייבוריטים לנצחון הם ג'קי ופרידה .
וכנראה שג'קי ינצח .

חזור אל “סרטים וטלויזיה”