אני מאמין שזה עניין של זמן עד שזה יפתר כי אני מאמין בנגן הזה,
בכל מקרה , ה 6500 חוזר להיות נגן ראשי עד שתופעות הסאונד יעלמו

החברים ב DVICO עובדים על התיקונים כל העת ואני מקווה שנקבל בקרוב גרסת בדיקה מעודכנת,Rino כתב:כל עניין הסאונד ממש לא לעניין , יש קיטועים עם תחילת כל ניגון , גם בהרצה קדימה (go to) ועד שאר ירקות,
בכל מקרה , ה 6500 חוזר להיות נגן ראשי עד שתופעות הסאונד יעלמו...

אריה , אני איתך באש ובמיםarotman כתב:החברים ב DVICO עובדים על התיקונים כל העת ואני מקווה שנקבל בקרוב גרסת בדיקה מעודכנת,Rino כתב:כל עניין הסאונד ממש לא לעניין , יש קיטועים עם תחילת כל ניגון , גם בהרצה קדימה (go to) ועד שאר ירקות,
בכל מקרה , ה 6500 חוזר להיות נגן ראשי עד שתופעות הסאונד יעלמו...
אגב בגרסא הבאה יוחלף הפונט התנכי במשהו קצת יותר מודרני....

לא הספקתי לבדוק את הנושא עם מכשירים מדור קודם.טלHD כתב:אריה, בנושא הרסיברים של YAMAHA, מדובר רק אודיו HD נכון?
אם כך, זה בכלל רלוונטי רק לבעלי 6600 PLUS , הבנתי נכון?...

זהו? 6600 "רגיל" כבר נקרא "דור קודם" ?arotman כתב:לא הספקתי לבדוק את הנושא עם מכשירים מדור קודם.טלHD כתב:אריה, בנושא הרסיברים של YAMAHA, מדובר רק אודיו HD נכון?
אני רק יכול לציין ש DVICO עכשיו אוכלים קש ועובדים עם REALTEK לפתור את הבאגים
קרוב לוודאי שאחרי שה AUDIO HD יעבוד ב DIVCO אז כל שאר היצרנים יקבלו SDK מעודכן....

סליחה ,דגם קודםטלHD כתב:זהו? 6600 "רגיל" כבר נקרא "דור קודם" ?arotman כתב:לא הספקתי לבדוק את הנושא עם מכשירים מדור קודם.טלHD כתב:אריה, בנושא הרסיברים של YAMAHA, מדובר רק אודיו HD נכון?
אני רק יכול לציין ש DVICO עכשיו אוכלים קש ועובדים עם REALTEK לפתור את הבאגים
קרוב לוודאי שאחרי שה AUDIO HD יעבוד ב DIVCO אז כל שאר היצרנים יקבלו SDK מעודכן.......

גם אצלי,sufgi123 כתב:הרבה פעמים בנסיון לניגון hd audio הסטרימר לא מעביר סאונד לרסיבר.
הדבר קורה גם בגירסה הרשמית הקודמת וגם בגירסה החדשה.
פעולה של עצירה הסרט והפעלה מחדש מהנקודה בה הוא הופסק, פותרת לפעמים את הבעיה.
יש פתרון? האם זה תלוי קושחה?...

אם התמונה המצורפת לתקיה בפורמט JPG והשם שלה FOLDER היא תוצג תמיד.sufgi123 כתב:בנוסף לא תמיד מוצגות כל התיקיות כתמונה אלא רק חלק מהן....

נסה לבצע שחזור מ DOK עם הגרסה החדשהRino כתב:חזרתי ל 2.0.2A9 וחזרו הפורמטים,
מה קורה פה?...

מכיוון שמדובר באותה תוכנה רק עם מרכיבים שהוסרו אז קרוב לוודאי שבעוד מספר ימים תהיה גרסה ל N1guyezra כתב:זה יוסיף תמיכה גם ל-N1 Cafe...