מוכן לשלם כל יום בכל זמן 59 ל1000\250 וגם 69
כיום משלם 89 על 600/60,ממיר סיב היה חינם בהתקנה (אלא אם כן ישחילו חיוב אם אתנתק)
ת'כלס אין לי שימוש ליותר מהירות,אבל תמיד מדגדג לשדרג..
em28 כתב:
עדכון הוט: 800/12MB (לא סיבים) עם ראוטר שלהם - 59 ש"ח לחודש לשנה + 9.90 דמי מעבר
בלי ויכוח בכלל, אפילו לא הייתי צריך לבקש - אבל כשביקשתי העלאה של ה-UPLOAD התשובה היתה שלילית מוחלטת.
...
לכל מי שביקש בפרטי את פרטי ה"מבצע" של הוט נטול סיבים, הוא כנראה לא מבצע אלא מחיר רגיל שכבר שנה שלישית שמאריכים אותו ואף מעלים את המהירות:
אם תשים לב על כל סעיף בחשבונית כתוב בתקופת החיוב "01/06/2025-30/06/2025" זו הדרך העקומה של הוט לומר שמדובר בחשבונית יוני 2025.
למעשה המחיר הזה מלווה אותי כבר 3 שנים, רק לקחו דמישקרכלשהו של 9.90 בגלל חידוש ה"מבצע".
lieli כתב:
האם מישהו קיבל שיחה מסלקום כלקוח עבר שלהם בסיבים, במבצע חדש שלהם כלקוח חוזר 59 ש"ח לחודש מחיר קבוע (לא רק לשנה) במהירות 1000/100 כולל ראוטר?
אין שום סיבה שלא תנסה לדבר איתם ישירות ולבקש הוזלה... עם התעקשות והשקעה חד פעמית בזמן-שיחה תוכל להוזיל את המחיר הראשוני "הקטלוגי"... גם אם לא למחיר שתרצה עדיין למחיר זול משמעותית
זה עובד כמעט בכל מקום, עד גבול מסוים..
קיבלתי את ההצעות הבאות מבזק ופרטנר לחיבור סיב לדירה חדשה (מנוי חדש) עם ציוד פרטי.
סיב 1 ג'יגה
פרטנר:
3 חודשים ב 49 ש"ח
לאחר מכן 139 ש"ח
או
3 חודשים ב 90 ש"ח
לאחר מכן לכל החיים ב 120 ש"ח
בזק:
מחיר קבוע של 119 ש"ח
או
6 חודשים 99 ש"ח
6 חודשים נוספים ב 139 ש"ח
מה הייתם עושים? האם שווה להתחיל בפרטנר דווקא ב 49 ולאחר 3 חודשים להגיע לשימור לקוחות?
או בכלל לעשות את זה בבזק לאחר חצי שנה?
או שעדיף לי כבר באחת הספקיות להסגר ולשריין מחיר של 120 קבוע וזהו?
מניסיון, מה אוכל להשיג לאחר ה 3 חודשים בפרטנר/ חצי שנה בבזק?
יותר מתלבט בין הצעות הללו - אני מתכוונן לפרטנר רק מתלבט אם לקחת את המבצע של 3 חודשים ב 49 ש"ח. אבל אחר כך להתמקח על הורדה מ 140 או לקחת את המבצע של ה 3 חודשים ב 90 שח ובסיס המיקוח שלי עוד 3 חודשים יהיה הורדה מ 120 ש"ח מה שיגדיל את הסיכויים להשאר מתחת ל 100 שח