עכשיו אני יודע את כל הדרכים לחסל אותכם!
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
עשו כבר סרט Zombies vs. Vampires ??guyezra כתב:אין על זומבים (מי שמתקרב זה רק ערפדים, אבל עושים המון *** ערפדי אז זו בעייה)...
בטח מישהו כבר חשב על הרעיון לתפוס את כל השרוטים בבת אחת....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בוודאי שכבר חשבו ועשו וכמו זבלון טוב שמכבד את עצמו זה קיבל 1.6 נקודות בדירוג IMDBliorreem כתב:עשו כבר סרט Zombies vs. Vampires ??guyezra כתב:אין על זומבים (מי שמתקרב זה רק ערפדים, אבל עושים המון *** ערפדי אז זו בעייה)...
בטח מישהו כבר חשב על הרעיון לתפוס את כל השרוטים בבת אחת.......
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Catskinner,
אם רק היה ב HD...
וכן, אנחנו מנהלים את העולם, אז תזהר לעצבן.
אזהרה אחרונה לפני שאני מוציא את המגל.
אם רק היה ב HD...
אנחנו לא זומבים, אלא חובבי סרטי זומבים. במילים אחרות, אנחנו מחכים לפשיטה שלהם על העולם על מנת שנוכל להראות להם כי כל מה שהיה עד עכשיו בסרטים, זה משחק ילדים לעומת מה שמחכה להם מולנו.liorreem כתב:תזהרו אתם - ראיתי את זומבילנד!
עכשיו אני יודע את כל הדרכים לחסל אותכם!...
וכן, אנחנו מנהלים את העולם, אז תזהר לעצבן.
אזהרה אחרונה לפני שאני מוציא את המגל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

באנגלית קוראים לזה The Zombie Apocalypse וחוץ מסרטים יש גם סדרות טלביזיה, ספרים,משחקי מחשב , מחקרים מדעיים רציניים , ואפילו ערכות הישרדות הנמכרות באיביי.
למי שאין כוח לגשת לכל הקישורים אז מובא כאן מדריך חובה מתומצת להישרדות בזמן מתקפת זומבים
חוצמזה שזומבים הם חלק מהמדד המשוקלל למתן ציון לסרטי B.
למי שאין כוח לגשת לכל הקישורים אז מובא כאן מדריך חובה מתומצת להישרדות בזמן מתקפת זומבים
חוצמזה שזומבים הם חלק מהמדד המשוקלל למתן ציון לסרטי B.
בהמשך לטענות של זיו
שאף אחד פה לא רואה סרטים
הלכתי הערב לקולנוע לצפות בוול סטריט 2.
הסרט המקורי מבריק ולו רק בזכות הנאום של גורדון גקו (מייקל דגלאס) - Greed is Good.
הסרט עכשיו מתחיל עם שחרורו של גקו מהכלא ומייד קופצים כמה שנים קדימה ל2008.
ביתו של גקו מתנערת ממנו ויוצאת עם סוחר מוול סטריט שהוא גם אידיאליסט בגרוש (משקיע בחברה "ירוקה").
העלילה הכללית היא רק רקע למה שבאמת מעניין וזה "מאחורי הקלעים" של עולם התאגידים כפי שאוליבר סטון רואה את זה. זה מאוד מעניין, בייחוד לאור העובדה שהתחזיות וההתרחשויות בסרט תואמות את נפילת הבורסה ומשבר הסאב-פריים בעולם, יחד עם התגייסות הממשל לעזרת וול סטריט.
מייקל דגלאס נותן תפקיד מעולה ולדעתי רק הסוף הדי קיטשי מוריד מערך הסרט שהוא קודר בחלקו הגדול.
בונוס - הופעת אורח של צ'רלי שין שהפיל את גקו בסרט הראשון.
77 והיה יכול בקלות לקבל יותר מ- 80 לולא הסוף הדביק.
הלכתי הערב לקולנוע לצפות בוול סטריט 2.
הסרט המקורי מבריק ולו רק בזכות הנאום של גורדון גקו (מייקל דגלאס) - Greed is Good.
הסרט עכשיו מתחיל עם שחרורו של גקו מהכלא ומייד קופצים כמה שנים קדימה ל2008.
ביתו של גקו מתנערת ממנו ויוצאת עם סוחר מוול סטריט שהוא גם אידיאליסט בגרוש (משקיע בחברה "ירוקה").
העלילה הכללית היא רק רקע למה שבאמת מעניין וזה "מאחורי הקלעים" של עולם התאגידים כפי שאוליבר סטון רואה את זה. זה מאוד מעניין, בייחוד לאור העובדה שהתחזיות וההתרחשויות בסרט תואמות את נפילת הבורסה ומשבר הסאב-פריים בעולם, יחד עם התגייסות הממשל לעזרת וול סטריט.
מייקל דגלאס נותן תפקיד מעולה ולדעתי רק הסוף הדי קיטשי מוריד מערך הסרט שהוא קודר בחלקו הגדול.
בונוס - הופעת אורח של צ'רלי שין שהפיל את גקו בסרט הראשון.
77 והיה יכול בקלות לקבל יותר מ- 80 לולא הסוף הדביק.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
Catskinner כתב:באנגלית קוראים לזה The Zombie Apocalypse וחוץ מסרטים יש גם סדרות טלביזיה, ספרים,משחקי מחשב , מחקרים מדעיים רציניים , ואפילו ערכות הישרדות הנמכרות באיביי.
חוצמזה שזומבים הם חלק מהמדד המשוקלל למתן ציון לסרטי B....
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

האמת שאני לא כל כך אוהב סרטי ערפדים. אני חושב שסרט הערפדים היחיד שבאמת הזיז לי היה fr0m Dusk to Dawn של טרנטינו. סרט הזומבים החביב ביותר עלי הוא Shaun of the Dead כך שמה שמושך אותי בג'נר הזה זה כנראה לא מוטיב האימה.
בנוגע לחלקי במזימה, נו שויין. מי שזומם להפוך אותך לזומבי זה לא אני אלא הפרסומות בטלביזיה. חשבתי שכולם כבר ידעו את זה.
בנוגע לחלקי במזימה, נו שויין. מי שזומם להפוך אותך לזומבי זה לא אני אלא הפרסומות בטלביזיה. חשבתי שכולם כבר ידעו את זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Sex and the City 2
ארבע בחורות בגיל העמידה יוצאות לאבו דאבי להתרענן קצת מקשיי היום יום. לאורך הסרט המון דיאלוגים על זוגיות, קניות וזוגיות.
מבוסס על סדרת הטלויזיה אשר נושאת שם זהה. זהו ה Chick Flick השבועי שאני חייב לצפות לטובת שלום בית.
אם אתם גברים, למה לצפות? אין סיבה רצינית שתתמוך בצפייה. אם בכל זאת תאלצו לצפות, אז מה יש מעניין? סצנה עם 4 רכבי מייבאך, מטוס יוקרתי ומלון מהאגדות. נשים יפות אין פה, אז אפשר לחזור לתנומה בת ה 130 דקות!
אם אתם נשים, למה לצפות? כי תוכלו לראות ארבע נשים בגיל העמידה מקשקשות על זוגיות, חתונות, קניות וזוגיות, בדיוק מה שנשים אוהבות.
פסקול DTS-HD Master Audio ללא סראונד בכלל לפי מה שהצלחתי להבחין תוך כדי התנומה.
8/10 אם בתעודת הזהות שלכם מצוין כי אתם מהמין היפה.
8/10 על התנומה לכל השאר.
ארבע בחורות בגיל העמידה יוצאות לאבו דאבי להתרענן קצת מקשיי היום יום. לאורך הסרט המון דיאלוגים על זוגיות, קניות וזוגיות.
מבוסס על סדרת הטלויזיה אשר נושאת שם זהה. זהו ה Chick Flick השבועי שאני חייב לצפות לטובת שלום בית.
אם אתם גברים, למה לצפות? אין סיבה רצינית שתתמוך בצפייה. אם בכל זאת תאלצו לצפות, אז מה יש מעניין? סצנה עם 4 רכבי מייבאך, מטוס יוקרתי ומלון מהאגדות. נשים יפות אין פה, אז אפשר לחזור לתנומה בת ה 130 דקות!
אם אתם נשים, למה לצפות? כי תוכלו לראות ארבע נשים בגיל העמידה מקשקשות על זוגיות, חתונות, קניות וזוגיות, בדיוק מה שנשים אוהבות.
פסקול DTS-HD Master Audio ללא סראונד בכלל לפי מה שהצלחתי להבחין תוך כדי התנומה.
8/10 אם בתעודת הזהות שלכם מצוין כי אתם מהמין היפה.
8/10 על התנומה לכל השאר.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 20/10/2010 9:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
זיו.... יד על הלב.... ראית לבד ? 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ziv_r כתב:
אם אתם נשים, למה לצפות? כי תוכלו לראות ארבע נשים בגיל העמידה מקשקשות על זוגיות, חתונות, קניות, וזוגיות, בדיוק מה שאנשים אוהבות.
טעות הקלדה מקרית, או "פליטה פרויידיאנית"?

אם אתם נשים, למה לצפות? כי תוכלו לראות ארבע נשים בגיל העמידה מקשקשות על זוגיות, חתונות, קניות, וזוגיות, בדיוק מה שאנשים אוהבות.
טעות הקלדה מקרית, או "פליטה פרויידיאנית"?
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 20/10/2010 9:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
או SEX IN THE CITY POSTMORTEM 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
או שפשוט יקראו לזה
no sex in the city - the truth revealedsagyle כתב:אני פשוט חושב שעם הזמן המילה sex תעלם עם הזמן כשהם יהיו ממש זקנות...
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il