soilentgreen כתב:
דיברתי עכשיו עם שירות לקוחות של פרטנר ואחר כך עם השימור הם טוענים שאין חבילה 1000/100 ב60 והמחיר הכי נמוך זה 75. אפילו שלחתי לשימור את התמונה של זיו הם טוענים שזה עדיין 75 שקל היא אמרה לי שה 45 שקל של התוכנית זה לא באמת 45. מהנקודה הזו זה היה כמו לדבר לקיר.
הציעו גם לך 60 שקל ל1000/100, לא 75? יש לך תוכנית שאתה יכול לעלות?
...
לא 60 אלא הנחה של 15 ש"ח במשך שנה מהמסלול של ה-90, בתמורה לזה שיוצאים מהמסלול של "לכל החיים".
כלומר 75 ש"ח לשנה ואח"כ תריב איתם שוב - מעדיף לשלם 180 ש"ח מיותרים לשנה ולא לדבר איתם שוב.
מהירות 1000/100 כרגע בגילת:
3 חודשים ראשונים ב-39 שקלים לחודש.
לאחר מכן 79 לחודש, עד לסוף השנה.
אינטרנט בלבד, בלי השכרת ציוד. https://gilat-telecom.co.il/
IjdHsh כתב:
יודעים מה המחיר של פרטנר בשימור בחבילה 1000/250 מגה ? כרגע בתשתית של פרטנר משלם 110 שח (לכל החיים) על 1000/100
...
תלוי באיזה תשתית אתה, פרטנר או בזק, המחיר יהיה בהתאם, דובר על זה רבות כאן - אם אתה על תשתית בזק ומשלם לפרטנר - המחיר גבוה יותר,
אם תשתית פרטנר - גמישים יותר
לאחר שיחה עם שימור לקוחות המחירים של פרטנר על תשתית פרטנר (P2P), בחבילה של 1000/250 המחיר הוא 100 שח לשנה ולאחר מכן 120 שח קבוע לכל החיים, החבילה של 1000/100 היא ב 75 לשנה ואז 95 שח קבוע לכל החיים. המחירים הנ"ל הם עם ציוד פרטי, מתאם סיב עם ג'יביק בחינם בשני המסלולים
אן לי ציוד פרטי ושוקל לרכוש ,יש לי קצת רקע ,יש המלצה לנתב טוב ל-1 גיגה על תשתית הוט?
עד כמה זה מסובך להתחבר ,אצליח לבד ,או שאני חייב טכנאי של הוט?
גר בדירה קטנה ללא ממד ,יש תשתית סיבים רק להוט.
מה ההבדל בין 2 הנתבים שהמלצת כן?
איזה מתאם סיב כדאי לקנות?
שכחתי לציין הצרכים שלי הם :גלשה מרובה, זום, פה ושם צפייה בספורט אונליין, בדירה קטנה של 60מר ללא ממד.
איפה הכי כדאי לקנות נתבים ומתאם :אליאקספרס ,אמזון, או בארץ?
ursh כתב: מה זה תקן CE ואיך אני יכול לדעת?
למשל יש כאן רשימת מורשים של הוט ואני לא רואה שום התייחסות לתקן הזה?
...
לייבא נתב מאלי-אקספרס לישראל דורש תקינה אירופאית CE. משרד התקשורת לא יאשר לך את החבילה ויפסלו אותו במכס.
הרשימה של הוט היא רשימה של ממירים אופטיים, לא נתבים
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
תודה על הסבלנות, אני חדש בסיפור..
אז אם אני מבין נכון כל נתב יעבוד עם התשתית של הוט ,ובעיית התאמה היא רק עם הממירים האופטיים.
ואגניב עוד שאלה ,מחפש נתב עד 1 גיגה ,יש לי הוט בוקס 5 ,שאני מרוצה ממנו ,מחפש מקבילה תואמת וזולה.