נשמע טוב. תוכל להעלות את המסמך סיכום עסקה שהם שלחו לך באימייל?07/04/2025 11:54bariko כתב: תודה
לפני ניתוק, דיברתי היום שוב עם נציגת השירות.
הצליחה לסדר עבורי את החבילה של 2GB במחיר 94 שקלים לחודש, כולל ראוטר.
מתקין אמור להגיע עוד יומיים.
כאשר שאלתי לגבי חבילת הטופ- 5GB , היא אמרה שהדבר לא זמין עבור האזור שלי.
האם יכול להיות, שהחבילה זמינה רק באזורים מסויימים בהם יש תמיכה ב- 5GB?...
שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
Re: שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??
מעדכן שבשיחה נוספת לאחר שכבר סגרתי עם "הוט" התקשרתי כדי להסדיר מול פרטנר את עניין החזרת המתאם סיב - שאלו למה אני עוזב ואמרתי בגלל מבצע של "הוט" - המנהלת אמרה שהם מכירים את המבצע והיא יכולה לבוא לקראתי ולתת לי:04/04/2025 15:03Gozalitos כתב: בדיוק אותו משפט שאני קיבלתי.
אחרי שאמרתי שאני לא מוכן להישאר גם ב-90, הציעו לי שלושה חודשים חינם (שאחריהם מחיר החבילה אמור לעלות) ואז, כמו תמיד, לדבר איתם שוב.
...
מהירות 1000/100 + המתאם סיב במחיר של 75 שקלים לחודש (לשנה) - עדיין יותר יקר מ"הוט" (כי יש לי נתב פרטי), אבל אני מעדיף לא להיות ב"הוט" מניסיון עבר ובעיקר חוות דעת שליליות על השירות.
כמובן הסכמתי ואיחלנו לשנינו הצלחה וחג שמח.
- DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מאשר שגם קיבלתי את המחיר אחרי מעבר לנציגה מספר 2....
הייתה אפשרות ל 1 ג'יגה ל 4 חודשים ב69 שקלים ואז אח"כ לריב איתם שוב אך העדפתי 300 לשנה
פרטנר על תשתית בזק.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
לא קיבלתי בינתיים שום מייל מהם....
רק הודעת טקסט על מועד ביקור המתקין.
אגב, אני חוזר על שאלתי:
האם יתכן שחבילה של 5 גיגה לא זמינה לכולם?
כלומר האם צריך להתקין תשתית סיבים חדשה עבור זה?
הבנתי שיש להוט תקלות במשלוח ההודעות האלו לאחרונה...08/04/2025 18:25hagai147 כתב: @bariko
הוט שולחים אימייל סיכום עסקה אחרי כל שינוי או חידוש מבצע. תבדוק בספאם....
שרות לקוחות מפסיק לעבוד אחרי 16:00 כך גם המערכות לשליחת מייל ללקוח, תמתין ותקבל מחר בבוקר08/04/2025 17:39bariko כתב: לא קיבלתי בינתיים שום מייל מהם.
אגב, אני חוזר על שאלתי:
כלומר האם צריך להתקין תשתית סיבים חדשה עבור זה?...
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
חבילה של 5 ג׳גה זמינה באותם אזורים שמותכן שם ציוד של xgs-pon.08/04/2025 17:39bariko כתב: לא קיבלתי בינתיים שום מייל מהם.
אגב, אני חוזר על שאלתי:
כלומר האם צריך להתקין תשתית סיבים חדשה עבור זה?...
הוט משתמשת בסיבים של חברת Unlimited.
באתר https://www.unlimited.net.il/ אתה יכול לבדוק מה היא המהירות שמקסימלית שזמינה אצלך באזור. אתה צריך להכניס את הכתובת שלך מתחת לכותרת ״האם הכתובת מחוברת?״ ואז תוכל לראות מה מהירות המקסימלית שאתה יכול להתחבר אליה. לדוגמה ״ הכתובת מחוברת, ניתן להתחבר אצל אחת מהספקיות, לחבילה של עד 5000 מגה״ .
עדכון
שימו לב. מהתגובות של אנשים בפורום הבנתי שהמידע באתר של Unlimited על מיהירות החיבור מקסימלית שזמינה בכתובת מסוימת הוא לא תמיד נכון. כנראה, על כל כתובות שיש שם חיבור FTTH האתר נותן מידע שהמהירות המקסימלית היא 5 גיגה ועל כל חיבורי FTTB שהמהירות המקסימלית היא גיגה 1.
נערך לאחרונה על ידי want_upload ב 10/04/2025 9:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
בדקתי גם בספאם.
אין עדיין הודעה המסכמת את העסקה החדשה.
נכנסתי לאתר Unlimited
לפי חיפוש של הכתובת שלי רשום:
---------------------------
איזה כיף הכתובת מחוברת
הכתובת מחוברת, ניתן להתחבר אצל אחת מהספקיות, לחבילה של עד 5000 מגה
---------------------------------
לכן מוזר שהנציגה מתעקשת על כך, שאין זמינות אצלי לחבילה כזו.
נו בשעה הקרובה אמור להגיע אליי המתקין, מעניין מה הוא יגיד בעניין זה.
אין עדיין הודעה המסכמת את העסקה החדשה.
נכנסתי לאתר Unlimited
לפי חיפוש של הכתובת שלי רשום:
---------------------------
איזה כיף הכתובת מחוברת
הכתובת מחוברת, ניתן להתחבר אצל אחת מהספקיות, לחבילה של עד 5000 מגה
---------------------------------
לכן מוזר שהנציגה מתעקשת על כך, שאין זמינות אצלי לחבילה כזו.
נו בשעה הקרובה אמור להגיע אליי המתקין, מעניין מה הוא יגיד בעניין זה.
- soilentgreen
- חבר פעיל

- תגובות: 82
- נתן תודות: 26 פעמים
ניסיתי לדבר עם הוט בקשר לחבילה הג'יגה החדשה 39 ללא ציוד. לזכותם, שלושה נציגי שירות חזרו אליי. לרעתם ( מעלה תהיות אם בכלל כדאי להתעסק עם הוט) : הראשונה התקשרה בזמן לא נוח. קבענו שתתקשר עוד שעה שעתיים. לא חזרה. השנייה התקשרה למחרת. לא היה לה מושג בכלל על ה39 ללא ציוד. אמרה לי להמתין כי צריכה לברר. אחרי כמה דקות המתנה השיחה התנתקה. היא לא טרחה לחזור אליי. השלישי התקשר היום, אבל בגלל שכנראה יהיה מלאי חדש של המתאם רק בעוד שבועיים, זה לא רלוונטי. בנתיים דיברתי עם פרטנר. הייתי בתוכנית 600/100 ב70, ועכשיו שינו לי ל 1000/250 ב69 אבל לארבעה חודשים. הנסיון למחיר לשנה לא צלח כי זה מה יש, אז עוד ארבעה חודשים נראה מה יציעו. לדעתי הפרש של 11 שקל בין הוט לפרטנר לא שווה את המעבר להוט (וזה אם מצליחים לשכנע את הוט לוותר על דמי התקנה שזה עוד 150 שקל).
מתאם go fiber עולה 250 שזה 20 וקצת שקל לשנה, מה שמעלה את חבילת הוט ל59 שקל לשנה או 71 עם מחיר ההתקנה. בהבדל של 11 שקל (או 23 שקל עם מחיר התקנה) לחודש אני מעדיף את פרטנר. כמובן שזה יוצא יותר משתלם אם הוט באמת ישאירו את המחיר ולא יעלו אותו. אבל לפי כמות התלונות עליהם זה יפתיע מאוד אם המחיר לא ישתנה.
מתאם go fiber עולה 250 שזה 20 וקצת שקל לשנה, מה שמעלה את חבילת הוט ל59 שקל לשנה או 71 עם מחיר ההתקנה. בהבדל של 11 שקל (או 23 שקל עם מחיר התקנה) לחודש אני מעדיף את פרטנר. כמובן שזה יוצא יותר משתלם אם הוט באמת ישאירו את המחיר ולא יעלו אותו. אבל לפי כמות התלונות עליהם זה יפתיע מאוד אם המחיר לא ישתנה.
אני בחבילה של פרטנר ב-89 ש"ח ל-1000/100MB "לכל החיים" (ללא ציוד, על רשת פרטנר) שיאמר לזכותם עומדים בה כבר כמה שנים.
כדאי לאיים עליהם ב-39 ש"ח של הוט, או שכמו ההצעות שאני שומע פה יורידו ל-X חודגשים (גג שנה) ולך תריב איתם אחר כך ?
כדאי לאיים עליהם ב-39 ש"ח של הוט, או שכמו ההצעות שאני שומע פה יורידו ל-X חודגשים (גג שנה) ולך תריב איתם אחר כך ?
כן, רק אם אתה ערוך גם לבצע את הניוד... כי הסיכוי שישוו - לא גבוה.09/04/2025 23:04em28 כתב: כדאי לאיים עליהם ב-39 ש"ח של הוט, או שכמו ההצעות שאני שומע פה יורידו ל-X חודגשים (גג שנה) ולך תריב איתם אחר כך ?...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 10/04/2025 7:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
למי שזה יעזור זה הסיכום שהגעתי עם הוט במעבר מנחושת לסיבים כולל hotbox כי לא הצליחו להתקין לי את ה GF10SK
מסתבר שגם אם IBC כתוב שבכתובת יש תמיכה עד 5000 לא תמיד פיזית זה מותקן ואפשרי
ממתין לסטרימרים הסינים כדי להוריד גם את ה 30 שקל של הציוד
מסתבר שגם אם IBC כתוב שבכתובת יש תמיכה עד 5000 לא תמיד פיזית זה מותקן ואפשרי
ממתין לסטרימרים הסינים כדי להוריד גם את ה 30 שקל של הציוד
עבורך ועבור כל מי שבפרטנר (מחיר זול יותר שקיבלתי בעקבות המבצע של "הוט") -09/04/2025 23:04em28 כתב: אני בחבילה של פרטנר ב-89 ש"ח ל-1000/100MB "לכל החיים" (ללא ציוד, על רשת פרטנר) שיאמר לזכותם עומדים בה כבר כמה שנים.
כדאי לאיים עליהם ב-39 ש"ח של הוט, או שכמו ההצעות שאני שומע פה יורידו ל-X חודגשים (גג שנה) ולך תריב איתם אחר כך ?...
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3368032+
אבל זה מחיר לשנה ! ולך תריב איתם בעוד שנה.10/04/2025 19:12shayzil כתב: עבורך ועבור כל מי שבפרטנר (מחיר זול יותר שקיבלתי בעקבות המבצע של "הוט") -
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3368032+...
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1310
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
בגילת טלקום יש חבילות קבועות. בהצטרפות יש הנחה של 10 ₪ בחשבון החודשי על השנה הראשונה....
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- soilentgreen
- חבר פעיל

- תגובות: 82
- נתן תודות: 26 פעמים
לי הציעו 600/100 ב70, או 1000/100 ב75.10/04/2025 19:12shayzil כתב: עבורך ועבור כל מי שבפרטנר (מחיר זול יותר שקיבלתי בעקבות המבצע של "הוט") -
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3368032+...
ראיתי את מה שכתבת וניסיתי להשוות את ה 1000/100 ל70 כי יש לי מתאם, והציעו לי 1000/250 ב 70 לארבעה חודשים.
העליתי את זה מולם שזה מעצבן שכל שנה צריך להתקשר כדי להשאר במחיר נמוך, במיוחד כשהטלפון הבא שלי אליהם יהיה עוד ארבעה חודשים. אבל מניסיון ואני כבר לקוח של פרטנר כמה שנים, תמיד אבל תמיד זו הייתה שיחה אחת בה ביקשתי שיעבירו אותי לשימור (ולפעמים בלי שימור) ותוך כמה דקות בלי שום ויכוח בלי שום איומים הציעו לי הצעות דומות. כל השנים אני משלם בין 60 ל 75 שקל....
למרות שזה מעצבן שאני אצטרך להתקשר לפרטנר עוד ארבעה חודשים הסכמתי, כי זה לוקח בדיוק כמה דקות ואף פעם לא הייתי צריך לריב איתם. זה לפחות הניסיון שלי.
אין מחירים קבועים לכל החיים....
נכון בפרסומים יש, אבל בוא נדבר עוד שנה ותראה פתאום תהיה העלאה של 5-10 שקלים שמותר להם לגבות יותר בגלל המדד.
או פתאום תצא תוכנית של 2 ג'יגה מהירות ב - 5 שקלים יותר - ואז אתה תרצה ותרגיש שדפקו אותך, בום תעבור לתוכנית החדשה שהיא עם מחיר לשנה.
אין ולא יהיה דבר כזה מחיר קבוע לכל החיים.
הדבר היחיד הקבוע בחיים האלה - זה שמתישהו מתים.
גם בפרטנר הייתי כמה שנים עם מחיר קבוע "לכל החיים" למהירות 1 ג'יגה ב - 79 שקלים כמו הרבה אחרים פה, ופתאום לפני שנתיים אני חושב זה קרה שהעלו לכולם ל - 99 שקלים.
גם בסלולר ב - 012מובייל ז"ל הייתי בחבילה עם מחיר לכל החיים, כעבור שנה שיווקו תוכנית יותר זולה עם יותר גלישה - עברתי אליה ומאז יש את הסיוט שבכל פעם אני צריך לחדש חבילה כדי לא לשלם יותר ויותר, בדיעבד חבל שעזבתי את התוכנית המקורית של "לכל החיים" כי היא היתה יותר זולה מהמחיר היום (שכאמור לאחריה הגיעה חבילה זולה יותר, שלבסוף התייקרה).
זאת רק כותרת מפוצצת שייעודה למשוך לקוחות, אז הם ירוויחו אותך לשנה, שנתיים ואז המבצע יאבד את הקטע שלו ויהיה לא רלוונטי.