ב- ccc אפשר לקבל כרגע 1000/100 ב- 49 ₪ לחודש, לשלושה חודשים ראשונים (לאחר מכן, 105 ₪ לחודש).
עובדים על תשתית בזק.
אפשר להתחבר עם zte f601 (אני מניח שגם עם כל ציוד אחר מאושר של בזק).
IP מאחורי NAT (אפשר לקבל IP קבוע ב- 15 ₪ לחודש).
המחיר לא כולל נתב ו/או מתאם.
המבצע למצטרפים עד 8 באפריל. https://www.kamaze.co.il/Deals/40327/Tr ... ber-1000Mb
יש אפשרות לא להיות מאחורי nat בהוט? (ללא ip קבוע) - כלומר כל הפעלה מחדש של הראוטר - לקבל ip חדש ושיהיה אפשרי להתחבר ב remote desktop למחשב (ע״י פתיחת פורט)
royial כתב:
יש אפשרות לא להיות מאחורי nat בהוט? (ללא ip קבוע) - כלומר כל הפעלה מחדש של הראוטר - לקבל ip חדש ושיהיה אפשרי להתחבר ב remote desktop למחשב (ע״י פתיחת פורט)
...
כן, מבקשים מהתמיכה הטכנית, אני ביקשתי אותם כבר דרך המתקין ...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 29/03/2025 19:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא יודע למה קשה לי להחליט לעבור היום אני בסלקום משלם כמעט 100 שקל וגם ככה יש לי את כל הציוד...
איך האינטרנט? יציב? לא יודע למה לוקח לי זמן להחליט. אולי בגלל ההיסטוריה שלהם למרות שהמחיר פשוט מטורף אפילו כקו גיבוי
royial כתב:
לא יודע למה קשה לי להחליט לעבור היום אני בסלקום משלם כמעט 100 שקל וגם ככה יש לי את כל הציוד...
איך האינטרנט? יציב? לא יודע למה לוקח לי זמן להחליט. אולי בגלל ההיסטוריה שלהם למרות שהמחיר פשוט מטורף אפילו כקו גיבוי
זו גם התשתית של הוטנט. במצב הזה יש יתרון: אתה אפילו לא צריך מתקין , ניתן לאקטב מרחוק (סיכוי לא רב שיסכימו, אולי המתקין עצמו).
החיסרון: בניגוד אלי, שהייתי עם סלקום על תשתית בזק, והם פרסו עוד סיב (שתי ספקיות פעילות במקביל, לבדיקה). אתה חייב לנייד מסלקום ולהתנתק (אלא אם יש לך שני מתאמי סיב)
royial כתב: