מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479

שליחה

30 Days of Night: Dark Days
המשכון לסרט 30 Days of Night. הניצולה היחידה ממרחץ דמים שביצעה חבורת ערפדים בעיירה באלסקה, יוצאת להפיץ את האמת על הערפדים בעיירות השונות. כאשר היא מגלה כי הערפדים נמצאים בכל שכבות האוכלוסיה, היא מצטרפת לחבורת קוטלי ערפדים אשר מנסה להתנקש במלכת הערפדים.

כמו קללת המשכונים ידועה, הסרט הראשון פגז, השני - פגז נפל. אין מקוריות, אין סיפור משמעותי שהצופה יכול להתחבר אליו, סתם עלילה לינארית אשר מתובלת בסצנות Gore לא קשורות ונוטפות דם.
אתם אנשי ערפדים? תצפו. אנשי זומבים? דלגו.
פסקול DTS-HD Master Audio English סתמי.
5/10

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

Re: Funny People

שליחה

liorreem כתב:"קומדיה" ביכובם של אדם סנדלר וסת' רוגן שהם מבין הקומיקאים החביבים עלי
סרט מצחיק מאד שמתובל בלא מעט דרמה ופילוסופיה (בגרוש - לא להתלהב).

אדם סנדלר משחק קומיקאי עשיר המגלה שהוא חולה בלוקמיה ומחפש קומיקאי צעיר לעזור לו לעבור את תקופת המחלה, ועובר לא מעט גילויים עצמיים.

שחקנים מוכשרים, עלילה קולחת ומעניינת שמותירה תחושה שראית סרט מצחיק אבל בעל משמעות, ולא סתם עוד פליק.

8/10
...
סרט מעולה שלצערי עבר מתחת לרדאר. לא סתם קומדיה מפגרת של אדם סנדלר.
Need more cowbell

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

ziv_r כתב:30 Days of Night: Dark Days
אתם אנשי ערפדים? תצפו. אנשי זומבים? דלגו.
...
מותר להיות גם וגם?
ומה עושים במקרה כזה?
:lol:

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

Re: Ip Man

שליחה

liorreem כתב:סרט סיני המספר את סיפורו של מאסטר הקונג פו איפ-מאן בתקופת מלחמת העולם השניה וכיבוש סין ע"י היפנים.
סרט מעולה עם הרבה קרבות קונג פו מדהימים ביופיים, ועלילה מעניינת לשם שינוי.
לשמחתי קרבות הקונג - פו היו נטולות כוחות על וריחופים בילתי הגיוניים בעליל, שבדרך כלל מפריעים לי בסרטים סיניים.
מומלץ מאד.
אזהרה - קרבות הקונג - פו עלולות לגרום להתפרצויות אדרנלין שיגרמו לצופה לתנועות קראטה בילתי נשלטות במהלך הצפייה...
מומלץ לשמור מרחק מהאשה והחברים :)

85/100

דרך אגב - מישהו ראה את סרט ההמשך?
ראיתי שקיבל ביקורות טובות ב-IMDB
...
ראיתי את שניהם, וגם תמצא כאן כמה ביקורות על שניהם.
בסך הכל נותן את התמורה, אבל קצת פחות טוב מהראשון.
הסרט ממשיך את הראשון מסיומו כאשר ייפ מאן מתמקם בעיר אליה נמלט ומבקש לפתוח בית ספר לקונג פו.
הבעיה שישנם כבר מספר בתי ספר קיימים שאינם מרוצים מכניסתו לתחום.
הסרט כולל הרבה יותר קרבות והרבה יותר כוריאוגרפיה אשר באופן פראדוקסאלי קצת מעמיסה ומעייפת.
תמצא אפילו כמה סצנות של ריחופים המנוגדים לחוק הכבידה (קרב בין ייפ מאן למסטר אחר).
בסך הכל מומלץ לחובבי סרטי אומנויות לחימה
7.5/10
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

Jonah Hex

לג'יונה (השחקן ג'וש ברולין) יש מקצוע מעניין וכישורים יוצאי דופן. הוא צייד ראשים שמסוגל גם לתקשר עם המתים. עבודה מעניינת באמת, יש בשביל מה לקום בבוקר.

אני לעומת זאת, עשיתי פרפראזה על יוליוס קיסר: באתי, ראיתי ונרדמתי.

יש את מגן פוקס. יש את ג'ון מלקוביץ וגם את מייקל פסבנדר.

אין עלילה, אין עיניין, אין משחק וגם אין כלום בסרט הזה שיכל להחזיק אותי ער. אפשר לדלג.

ציון: 4/10

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

mulder כתב:
guyezra כתב:Sharktopus
הסרט שכבר הוזכר כאן....
המדען הנודע אריק רוברטס מכין יצור כלאיים לשימוש הצבא אלא שכצפוי משהו משתבש והיצור החביב מתחיל לחסל את כל מי שסביבו וגיבור כלשהו מוזמן לטפל בבעיה (שטנץ קבוע של 99% מסרטי ערוץ SYFY)

לערוץ החביב הזה נגמר או התקציב או הרעיונות (האמת שנראה לי ששניהם), והסרטים יוצאים מגוחכים יותר ויותר
למכורי ערוץ SYFY בלבד!

מסתבר שכריש עם זרועות תמנון יכול ללכת עליהם ולנשום ביבשה!
...
אכן עוד יצירת מופת.

חבל, היה פרוייקט שבינתיים הוקפא שנקרא "מג" , סרט מתח/הרפתקאות על כריש מגאלאדון ענק שהיה אמור לביים יאן דה בונט ("ספיד").
...
אין על מה להצטער כי תמיד אפשר למצוא תחליפים הולמים בדמותם של הסרט Megalodon או יצירת המופת הבלתי נשכחת Shark Attack 3: Megalodon שבה מופיע סצנה שהוכתרה מספר פעמים בתואר אחת הסצנות המגוחכות והגרועות ביותר שצולמו אי פעם:

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

טוב, אחרי שראיתי את הוידאו שהעלה למעלה Catskinner, אני חייב לראות את הסרט.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

:lol: :lol:
סצינה ענקית!!

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

הסצינה הכי טובה ביקום היא זאת, באחריות:

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

זה משפט שתמיד עובד...8O 8O 8O 8O
זה אמיתי או שהלבישו דיבוב?
:lol: :lol: :lol:

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

guyezra כתב:זה משפט שתמיד עובד...8O 8O 8O 8O
...
אמיתי.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

guyezra כתב:זה משפט שתמיד עובד...8O 8O 8O 8O
...
לא רק שזה אמיתי אבל אני ממש מתבייש בך על זה שאתה לא מודע לכך שהסרט Shark Attack 3 זכה בשני פרסים בקטגוריית הסרט הגרוע ביותר בכל הזמנים.

נ.ב.
הווידאו המצורף היה צריך לזכות בפרס איכות הסרטון הגרוע ביותר אבל זה מה יש וצריך לסבול כדי לזכות בתואר של מומחה לסרטים סוג ז*ן.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מישהו ראה את The loved ones ויכול לתת דיעה עליו?

לפי הטריילר זה מתחיל טוב וממשיך ככה ככה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

The Girl with the Dragon Tattoo

על עלילת הסרט המושתת על הראשון מבין שלושת הספרים שכתב הסופר סטיג לרסון בטח כבר קראתם כאן באחת ההודעות הקודמות.

העתונאי מיכאל בלומקוויסט מאבד הכל ביום אחד בהיר: את שמו הטוב, מקום עבודתו וגם את חרותו. כל זאת בעקבות תרגיל עוקץ שביצע החשוד המרכזי באחת מפרשות השחיתות שמיכאל חקר. אבל לפני שהוא נכנס לכלא הוא מתבקש על ידי תעשיין ידוע שפרש לגמלאות לחקור את נסיבות מותה של אחייניתו שנעלמה לפני ארבעים שנה. לשם כך הוא נעזר בפורצת מחשבים מתוסבכת נפשית ומינית.

ברגע שמתעלמים מארץ המוצא של הסרט, הנופים והשפה (תחשבו על הטבח של החבובות) זהו בעצם סרט מתח רגיל לחלוטין, קצת מזכיר פילם נואר צרפתי בסגנון Les rivières pourpres שביים מטיו קסוביץ עם השחקן ז'אן רנו. אופי ואווירת הסרט מאוד דומים דרך אגב וכנ"ל לגבי משחק התפקיד הראשי.

הדמות של הנערה עם קעקוע הדרכון לא גרמה לי להרבה אמפטיה. סצינות האונס והנקמה לא הצליחו להרים את רמת העניין (למרות שמצאתי הרבה דמיון בין האופוטרופס האנס לבין מישהו שעד לא מזמן כיהן כנשיא של מדינה ים תיכונית מסויימת). אבל בת'כלס - הדמות שלה משנית לחלוטין בכל הסרט ואפשר היה לוותר עליה לחלוטין.

אפשר לצפות 7/10

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

mulder כתב:Jonah Hex

לאחר מלחמת האזרחים בארהב גנרל מושחת נוקם בג'ונה הקס שהסגיר אותו. הוא רוצח את משפחתו ומעוות את פניו.
על סף מוות הוא ניצל, חוזר כצייד ראשים, ולבקשת הנשיא הוא חוזר לחפש ולעצור את הגנרל הבוגד שגנב נשק מסוכן.

עוד סרט מבוסס קומיקס, וכשיש יותר מדי כאלה האיכות בהתאם. סרט שמפגיש שחקנים כרזימטיים וטובים - ברולין ומלקוביץ' - ולא מצליח להעיף ניצוצות מזה. חבל. הרעיון נחמד, יש בו אלמנטים על טבעיים ואקשן אבל הביצוע בינוני ומטה ולמרות התחלה מבטיחה הוא לא ממריא, והסיפור לא מתפתח בצורה מעניינת.

אפשר לוותר

ציון= 5
...
מצטרף לדעה, מזל שהסרט רק 74 דקות עד תחילת הכיתוביות סיום...

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

The Human Centipede
תקר בגלגל רכב של זוג צעירות מחייב אותן להתחיל לשוטט בלילה ביער גרמני. הן יוצאות לחפש עזרה ומגיעות לבית מבודד אשר שוכן בו רופא גרמני מטורף. המטורף כולא אותן יחד עם עוד מספר אנשים והוא זומם לחבר את כולם יחדיו בניתוח מיוחד.

זהו לא סרט אימה, יותר כמו מתח מזוויע. צפיתי ואני מתחרט שראיתי, זה היה פשוט גועל ברמה שעוד לא ראיתי עד היום.
2/10 ורק בגלל הרגשת המתח שהסרט יצר.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

Catskinner כתב:[(תחשבו על הטבח של החבובות)
...
גדול :lol:

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

Balibo

כשבאתי לצפות בסרט היום, לא זכרתי בכלל על מה הוא ולמה הורדתי אותו. לאחר כמה דקות של צפייה באמת חשבתי לעצמי למה הורדתי אותו ועוד ב HD (אני מוריד סרטי HD כדי לצפות במערכת ק"ב בסלון רק אם יש אפקטים וסאונד בלי קשר לאיכות הסרט ורמתו) ואז התברר שמדובר על סיפור אמיתי שמתחולל בתקופת טבח העם במזרח טימור. לא יודע למה, יש לי פטיש לסרטים אמיתיים שמספרים על טבח עם. אני לא נהנה מזה אבל זה מאוד מסקרן ומעניין. ראיתי כבר הרבה סרטים על הטבח ברואנדה אבל על הטבח במזרח טימור עדיין לא שמעתי (תסלחו לי על הבורות).
הסרט מספר על עיתונאי אוסטרלי, שנוסע למזרח טימור כדי לחקור העלמות של 5 עיתונאים אוסטרליים צעירים במזרח טימור.

6.5\10

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

Funny People
דרמה/קומדיה
כאשר ג'ורג', קומיקאי מצליח, מגלה שהוא חלה במחלה סופנית הוא מתחיל להבין שלמרות ההצלחה שנחל בעבודתו, עדיין נשאר ללא חבר אמיתי אחד. באחת מהופעותיו הוא מגייס כותב בדיחות מתחיל אשר נהפך לחברו הטוב ביותר.
אחרי 20 דקות הבנתי שקומדיה אין כאן וכשנוכחתי לדעת שיש עוד שעתיים לסרט (!!) רציתי לעצור. מסתבר שהסיפור מתפתח קצת מעבר לקומדיה שטותית.
שחקנים: אדם סנדלר,סת' רוגן
סה"כ סרט חביב 7/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

Predators
המשכון לא מחייב של Predator משנת 1987. הפעם מבחר אנשים לוחמים מיחידות מיוחדות, כל אחד הטוב בתחומו, נחטפים על ידי ה Predators לזירת קרב על כוכב אחר. כל הלוחמים צריכים לאחד יחדיו מאמצים ולהתגונן מפני 3 ציידים קטלניים שבעקבותם.

קחו את העילית מכל יחידה צבאית או לא חוקית מרחבי העולם, זרקו אותם לכוכב לכת עמוס בצמחייה ותריצו בעקבותיהם שלושה Predators. נשמע טוב? בהחלט. סרט מצויין ליום שישי בבוקר כאשר הילדים בגן והאישה הלכה להתייחד עם כרטיס האשראי.
פסקול DTS-HD Master Audio משובח אשר מגיע לגדולה בווליום גבוה.
8.5/10

חזור אל “סרטים וטלויזיה”