סיסמא: logic123
תהנו
מישהו ניסה?...

הם פירסמו שהגוקבוקס סורק רק את המועדפים.ofir_nim כתב:הורדתי, התקנתי, ובתפריט הראשי מופיע "ג'וקבוקס".
לחצתי עליו ובינתיים כבר שתי דקות יש לי סימן של המתנה.
זהו-עלה לי מסך שמפנה אותי להורדה של תוכנת הג'וקבוקס, וכרגע זה מתקין אותו.
בדיוק כפי שתואר על ידי זיו ובעוד מקומות.
אופס - בעיות...:
נכנסתי למסך הגדרת הג"ב ולאחר שהגדרתי הגדרות שונות, הוא ביקש ממני להפנות אותו אל ספריות הסרטים השונות, אך רק אלו שבמועדפים. מאחר ולי אין מועדפים יצאתי מהג"ב והגדרתי את התיקיות הרלוונטיות, אולם אז כשרציתי להיכנס חזרה לג"ב בתפריט הראשי, קיבלתי הודעה: no hdd ולא יכולתי להיכנס לג"ב.
כרגע אני מתקין את כל הקושחה מחדש ואעדכן......

אתה צודק, אבל לא שמתי לב לזה. בכל מקרה משום מה כשהגדרתי במועדפים תיקיות ב etrayz שלי הוא לא מצא שם סרטים, אז הוספתי למועדפים תיקיית סרטים בדיסק חיצוני שיש לי, וכרגע הוא כן מצא שם סרטים, והכל עובד מצויין! אנסה לעשות אח"כ סריקה ידנית באמצעות ממשק האינטרנט.kyossi5 כתב:הם פירסמו שהגוקבוקס סורק רק את המועדפים.ofir_nim כתב:הורדתי, התקנתי, ובתפריט הראשי מופיע "ג'וקבוקס".
אופס - בעיות...:
נכנסתי למסך הגדרת הג"ב ולאחר שהגדרתי הגדרות שונות, הוא ביקש ממני להפנות אותו אל ספריות הסרטים השונות, אך רק אלו שבמועדפים. מאחר ולי אין מועדפים יצאתי מהג"ב והגדרתי את התיקיות הרלוונטיות, אולם אז כשרציתי להיכנס חזרה לג"ב בתפריט הראשי, קיבלתי הודעה: no hdd ולא יכולתי להיכנס לג"ב.
אז עכשיו נתקעת?...
כמה סרטים יש לך?ofir_nim כתב:אתה צודק, אבל לא שמתי לב לזה. בכל מקרה משום מה כשהגדרתי במועדפים תיקיות ב etrayz שלי הוא לא מצא שם סרטים, אז הוספתי למועדפים תיקיית סרטים בדיסק חיצוני שיש לי, וכרגע הוא כן מצא שם סרטים, והכל עובד מצויין! אנסה לעשות אח"כ סריקה ידנית באמצעות ממשק האינטרנט.kyossi5 כתב:הם פירסמו שהגוקבוקס סורק רק את המועדפים.ofir_nim כתב:הורדתי, התקנתי, ובתפריט הראשי מופיע "ג'וקבוקס".
אופס - בעיות...:
אז עכשיו נתקעת?...
עדכון: בהגדרות הסריקה הגדרתי בטעות שהסריקה תהיה לפי שמות התיקיות (שאצלי הן בעברית), ולא לפי שמות הקבצים - כרגע הוא עושה סריקה חדשה ואעדכן בהמשך....

הם לא הבטיחו גרסה סופית תוך שבוע?ziv_r כתב:בקרוב אמור לצאת גרסה RC2 אשר תציג כפי שאמרתי מוקדם יותר מספר שיפורים. הנה חלק מהם:
מי שיש בידיו את הקושחה, רצוי מאוד שיעשה את הניהול דרך הדפדפן דרך הכתובת: http://myxtreamer//jukebox...

מה זה אומר לגבי סעיף 2 ?ziv_r כתב:בקרוב אמור לצאת גרסה RC2 אשר תציג כפי שאמרתי מוקדם יותר מספר שיפורים. הנה חלק מהם:
1. אופציית חיפוש ומיון מתקדמים.
2. מתודולוגיית מטמון עבור ה XMJ.
3. כיבוי HDD בזמן פעולה המזרימדיה וכאשר אין בו צורך.
4. אפשרות מניעת סריקה של תיקיות ספציפיות מתוך שיתופים אשר מוגדרים כ Favorites.
מי שיש בידיו את הקושחה, רצוי מאוד שיעשה את הניהול דרך הדפדפן דרך הכתובת: http://myxtreamer//jukebox...