מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
Constantine
http://www.imdb.com/title/tt0360486/
טריילר:
http://www.youtube.com/watch?v=u1E1DYd9 ... re=related
קיאנו ריבס מככב בסרט פעולה בדיוני חדש המבוסס על ספר הקומיקס " "Hellblazer. סיפורו של בלש בשם ג'ון קונסטנטין שהיה בגיהנום וחזר. הוא חובר אל שוטרת ספקנית בשם אנג'לה דודסון כדי לפתור את תעלומת התאבדותה המסתורית של אחותה התאומה. חקירתם מובילה אותם לעולם של שדים ומלאכים המתקיימים מתחת לאדמת לוס אנג'לס העכשווית. השניים נקלעים לסיטואציות המסכנות את חייהם בעולם התלוי בין גן עדן לגיהנום. עם רייצל וייז כוכבת סרטי "המומיה".
HDDVD 1080P DOLBY DIGITAL
8.5 מתוך 10
http://www.imdb.com/title/tt0360486/
טריילר:
http://www.youtube.com/watch?v=u1E1DYd9 ... re=related
קיאנו ריבס מככב בסרט פעולה בדיוני חדש המבוסס על ספר הקומיקס " "Hellblazer. סיפורו של בלש בשם ג'ון קונסטנטין שהיה בגיהנום וחזר. הוא חובר אל שוטרת ספקנית בשם אנג'לה דודסון כדי לפתור את תעלומת התאבדותה המסתורית של אחותה התאומה. חקירתם מובילה אותם לעולם של שדים ומלאכים המתקיימים מתחת לאדמת לוס אנג'לס העכשווית. השניים נקלעים לסיטואציות המסכנות את חייהם בעולם התלוי בין גן עדן לגיהנום. עם רייצל וייז כוכבת סרטי "המומיה".
HDDVD 1080P DOLBY DIGITAL
8.5 מתוך 10
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
Shutter - צמצם
צלם יוצא לטוקיו עם אשתו הטרייה ומגלה דרך תמונות המצלמה שלו ומגלה שרוח מסתורית עוקבת אחריהם.
חיקוי עלוב של הצלצול.
5 מתוך 10
צלם יוצא לטוקיו עם אשתו הטרייה ומגלה דרך תמונות המצלמה שלו ומגלה שרוח מסתורית עוקבת אחריהם.
חיקוי עלוב של הצלצול.
5 מתוך 10
P.S I LOVE YOU
לבקשת אשתי שלא רוצה לראות רצח דם וכו' הורדתי כמה דרמות וקומדיות.
אתמול ראינו את P.S I LOVE YOU שהיא מעין דרמה קצת קומית וקצת רומנטית על בחורה שבעלה נפטר בגיל צעיר ומנסה להמשיך הלאה בעזרתו (הוא השאיר לה מכתבים והוראות).
גלריית השחקנים מרשימה (הליארי סוואנק, קתי בייטס, ליסה קודרו, ג'ינה גרשון), הסיפור קצת פחות. בסך הכל סרט אכיל ולא יותר מזה.
http://www.imdb.com/title/tt0431308/
ציון שלי 6.5
ציון IMDB 6.8
אתמול ראינו את P.S I LOVE YOU שהיא מעין דרמה קצת קומית וקצת רומנטית על בחורה שבעלה נפטר בגיל צעיר ומנסה להמשיך הלאה בעזרתו (הוא השאיר לה מכתבים והוראות).
גלריית השחקנים מרשימה (הליארי סוואנק, קתי בייטס, ליסה קודרו, ג'ינה גרשון), הסיפור קצת פחות. בסך הכל סרט אכיל ולא יותר מזה.
http://www.imdb.com/title/tt0431308/
ציון שלי 6.5
ציון IMDB 6.8
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6050
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Re: הבן של רמבו
אחלה המלצה, תודה!nadavck כתב:ראיתי אתמול את "בן של רמבו". סרט קטן, בריטי, רגיש וחמוד. לא רק לילדים!!!!! הוא בעצם סרט על חברות ואמונה עצמית.
מרגש ויפה! וזה מדהים כמה שסרטים עם צבעים ירוקים, אדומים, וטבע נראים יפה ב HD...
אכן סרט חמוד, נראה ונשמע טוב גם בבלוריי!
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
sweeney todd
על פניו יש כאן את כל הרכיבים לסרט טוב
ג'וני דפ, הלנה בונהם קרטר, טים ברטון, סיפור טוב
אבל...
הסרט אמנם יפה מאוד ויזואלית (בכל זאת ברטון)
והשירה מצויה 42342342 רמות מעל מה שראיתי בפרומואים המביכים של ממה מיה (מריל סטריפ)
משהו לא התחבר
השירים מאוד מעייפים, גרמו לי להריץ לא פעם (נדיר אצלי)
מבחינתי 6/10
על פניו יש כאן את כל הרכיבים לסרט טוב
ג'וני דפ, הלנה בונהם קרטר, טים ברטון, סיפור טוב
אבל...
הסרט אמנם יפה מאוד ויזואלית (בכל זאת ברטון)
והשירה מצויה 42342342 רמות מעל מה שראיתי בפרומואים המביכים של ממה מיה (מריל סטריפ)
משהו לא התחבר
השירים מאוד מעייפים, גרמו לי להריץ לא פעם (נדיר אצלי)
מבחינתי 6/10
העם דורש..... כל מיני דברים
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
CJ7
http://www.imdb.com/title/tt0940709/
סרט ילדים מפתיע מהונג קונג. אב ובן עניים שבקושי מחזיקים מעמד תוך נבירה בפחי ***. האב עובד כפועל בנין ורוב משכורתו הולכת לבית הספר הפרטי של הבן (לא ממש ברור איך זה מספיק... אבל למה להתקטנן). הילד סובל מהצקות של מורים ותלמידים בעיקר בגלל מצבו הכספי. האב מוצא חייזר חמוד דומה לכלבלב והעניינים מתחילים להשתנות.
הקאסט כולל שחקנים שראיתי בסרטים כמו kong fu hustle וגם Shaolin soccer. התסריט וההומור מזכירים את הסרטים האלו והסרט בהחלט שונה מסרטי דיסני ושות'. הסרט מאד ריגש והצחיק את הילדים. בהחלט מדובר במלודרמה. אבל עשויה בחן ועם הומור עצמי שמכפר על ההגזמות הרגשיות.
הם נתנו לו 10. אני מסכים לציון כסרט ילדים מאד מהנה ויש משהו מיוחד בסגנון הלא ממש משוייף ולא מקצועי לחלוטין של הסרטים האלו.
קאלט לילדים!
http://www.imdb.com/title/tt0940709/
סרט ילדים מפתיע מהונג קונג. אב ובן עניים שבקושי מחזיקים מעמד תוך נבירה בפחי ***. האב עובד כפועל בנין ורוב משכורתו הולכת לבית הספר הפרטי של הבן (לא ממש ברור איך זה מספיק... אבל למה להתקטנן). הילד סובל מהצקות של מורים ותלמידים בעיקר בגלל מצבו הכספי. האב מוצא חייזר חמוד דומה לכלבלב והעניינים מתחילים להשתנות.
הקאסט כולל שחקנים שראיתי בסרטים כמו kong fu hustle וגם Shaolin soccer. התסריט וההומור מזכירים את הסרטים האלו והסרט בהחלט שונה מסרטי דיסני ושות'. הסרט מאד ריגש והצחיק את הילדים. בהחלט מדובר במלודרמה. אבל עשויה בחן ועם הומור עצמי שמכפר על ההגזמות הרגשיות.
הם נתנו לו 10. אני מסכים לציון כסרט ילדים מאד מהנה ויש משהו מיוחד בסגנון הלא ממש משוייף ולא מקצועי לחלוטין של הסרטים האלו.
קאלט לילדים!
Enjoy the Silence
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Funny Games
כבר כתבו כאן על העלילה אז אני לא אכביר. סרט שמטרתו להעיק על הצופה ולערער את שלוותו. הדיאלוג בסוף כמו שאני מפרש אותו מנסה להגיד שהסיפור יכול להיות מציאותי בדיוק כמו העובדה שאתה רואה אותו על המסך... וזה יכול לקרות גם לך...
כמה הברקות נחמדות בתסריט כמו הפניות לקהל והקטע עם השלט. אלו מקילים על המועקה שהסרט יוצר וקצת מפיגים מתח. לא מראים את האלימות וזה יוצר אפקט הרבה יותר קשה כי הדמיון משלים את הפרטים. מבחינה זו התסריט והבימוי מעולים.
הזכיר לי כמה סרטים:
התפוז המכני כמובן אבי הז'אנר (?) של Home invasion. הבגדים הלבנים והכפפות...
הרבה קוי דמיון ל Hard Candy. סרט שמתחיל מאד דומה וגם הקו המרכזי של התעללות נפשית ופיזית במישהו בתוך ביתו. הצילום מזוויות קלסטרופוביות ולא ממש מראות מה קורה... הרי מה שהכי מפחיד אותנו זו חוסר הידיעה.
מלהולנד דרייב - כן בגלל נעומי וואטס... אבל גם בגלל השוטים הארוכים. מחכים שניות ארוכות שמישהו יכנס לפריים ויעשה משהו. ובכלל האוירה השקטה מאד בלי מוזיקת אוירה. שומר על מתח וחוסר בהירות לגבי מה שקורה.
הציון שלי 9.
אני נותן 10 לסרט שארצה לראות שוב. ואת זה אני לא רוצה לראות שוב. לא בגלל האיכות. בגלל שהוא באמת עוכר שלווה.
כבר כתבו כאן על העלילה אז אני לא אכביר. סרט שמטרתו להעיק על הצופה ולערער את שלוותו. הדיאלוג בסוף כמו שאני מפרש אותו מנסה להגיד שהסיפור יכול להיות מציאותי בדיוק כמו העובדה שאתה רואה אותו על המסך... וזה יכול לקרות גם לך...
כמה הברקות נחמדות בתסריט כמו הפניות לקהל והקטע עם השלט. אלו מקילים על המועקה שהסרט יוצר וקצת מפיגים מתח. לא מראים את האלימות וזה יוצר אפקט הרבה יותר קשה כי הדמיון משלים את הפרטים. מבחינה זו התסריט והבימוי מעולים.
הזכיר לי כמה סרטים:
התפוז המכני כמובן אבי הז'אנר (?) של Home invasion. הבגדים הלבנים והכפפות...
הרבה קוי דמיון ל Hard Candy. סרט שמתחיל מאד דומה וגם הקו המרכזי של התעללות נפשית ופיזית במישהו בתוך ביתו. הצילום מזוויות קלסטרופוביות ולא ממש מראות מה קורה... הרי מה שהכי מפחיד אותנו זו חוסר הידיעה.
מלהולנד דרייב - כן בגלל נעומי וואטס... אבל גם בגלל השוטים הארוכים. מחכים שניות ארוכות שמישהו יכנס לפריים ויעשה משהו. ובכלל האוירה השקטה מאד בלי מוזיקת אוירה. שומר על מתח וחוסר בהירות לגבי מה שקורה.
הציון שלי 9.
אני נותן 10 לסרט שארצה לראות שוב. ואת זה אני לא רוצה לראות שוב. לא בגלל האיכות. בגלל שהוא באמת עוכר שלווה.
Enjoy the Silence
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

ל Funny Games עשיתי EJECT אחרי 20 ד' כשהבנתי
שזה סרט שתפקידו להרגיז את הצופה.
מיותר.
4/10.
שזה סרט שתפקידו להרגיז את הצופה.
מיותר.
4/10.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

אני מעדיף לראות את נעמי וואטס רוכבת על גורילות, או בכל מקרה, לא חוטפת מכות מנער אנגלי מכוער מעצבן החובש כפפות לבנות...

- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
עוכר שלווה
למי שאוהב סרטים עוכרי שלווה, הסרט רקוויאום לחלום Requiem for a dream מחזיק לדעתי בשיא של הדיכאון. למרות שהוא סרט כמה ראיתי אותה פעמיים או שלוש.OferL כתב:איתי
זה באמת ענין של טעם אבל אני אוהב סרטים שחורגים מהמקובל ומאתגרים את הצופה.
לא שהייתי רוצה לעבור את החוייה פעם שניה......
אני מאוד אוהב סרטים קשים, מדכאים, גרפיים וקיצוניים
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הנקוק
סרט על ג'ון הנקוק (וויל סמית') - סופר-גיבור שהוא ההפך הגמור ממה שמצפים - שיכור, מדוכא ושנוא.
כשהוא מציל את חייו ריי - יחצ"ן כושל (ג'ייסון בייטמן מ"משפחה בהפרעה" המעולה!) שלא מצליח "לשנות את העולם", ריי מחליט לשנות את התדמית של הנקוק ולגרום לאנשים לאהוב אותו.
אישתו של ריי (שרליז ת'רון) לא מרוצה מהמצב ולא חושבת שאפשר לשנות את הנקוק.
סרט קיץ נחמד, אני נהניתי
8/10
כשהוא מציל את חייו ריי - יחצ"ן כושל (ג'ייסון בייטמן מ"משפחה בהפרעה" המעולה!) שלא מצליח "לשנות את העולם", ריי מחליט לשנות את התדמית של הנקוק ולגרום לאנשים לאהוב אותו.
אישתו של ריי (שרליז ת'רון) לא מרוצה מהמצב ולא חושבת שאפשר לשנות את הנקוק.
סרט קיץ נחמד, אני נהניתי
8/10
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
מסוג הסרטים שראית ואתה רוצה לראות שוב, א ב ל, את הפשוט לא מסוגלiziko כתב:Requiem for a dream מאוד מדכא אני עוד לא סיימתי לראות אותו (כבר 3 שנים בערך) .. אולי אני פשוט בורח מהמציאות......
לראות/להתמודד איתו שוב.
מזמן קראתי בפורום הסרטים בתפוז על מישהו שיש לו את הסרט וכל פעם הוא עובר
על ספריית הסרטים,מגיע אליו ובחשש רב הוא עובר הלאה,מתחמק מלהביט בו...
בקיצור מספר על איך הוא מתחמק מלראות אותו שוב,במקור זה היה משעשע.
Don'y mess with the Zohan
סרט קיץ טיפשי של אדם סנדלר עם ניחוחות ים תיכוניים.
רק אם ממש משעמם לכם.
אגב, רקוויאם לדעתי סרט מעולה ובטח חוויה ויזואלית מהמעלה הראשונה. גם הפסקול מצמרר.
שח
רק אם ממש משעמם לכם.
אגב, רקוויאם לדעתי סרט מעולה ובטח חוויה ויזואלית מהמעלה הראשונה. גם הפסקול מצמרר.
שח