a1 evo - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #721 

יש כבר גרסה 2.8 אבל עדיין עם באגים לפי התגובות. נמתין שיתיצב על 3.1 כמו תמיד...

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
שם מלא: Joel Strikovsky
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #722 

22/04/2025 15:42  
יהלי ב כתב:
יש כבר גרסה 2.8 אבל עדיין עם באגים לפי התגובות. נמתין שיתיצב על 3.1 כמו תמיד...
...
אז כרגע ה 1.2 אקוסטיקה הקודם שלו הוא הכי טוב מבין כל גרסאות האקוסטיקה שלו?
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
רשימת הציוד: Denon X3800H | (A1 Evo AcoustiX) | Speakers layout: 7.1.4 | TCL 75C935 | 4K Video: Nvidia Shield 2019 Pro & Homatics R 4K Plus | Android TV | Ugoos AM6B+ | CoreELEC NG (avdvplus R9)

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 671
נתן תודות: 450 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #723 

החידוש הכי גדול באקוסטיקה זה שהוא פתח את הקוד בגיטהאב (ביקשתי ממנו בעבר),
מה שאומר שסוף סוף אפשר לעשות שם קצת סדר בתהליך (את האלגוריתמים האקוסטיים אני לא באמת מבין).

A1 Evo Acoustica

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #724 

יש גרסה 2.9 אבל עדיין לא מצליחה להעביר פילטרים נכון לכל הרסיברים, בעיקר מרנץ ישנים ששם כל הערוצים מתערבבים.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #725 

יש גרסה 3.0...

עזבו אתכם מגרסה 3.0 היא כבר ישנה בת יותר משעה וחצי. יש עכשיו גרסה 3.0 legend מומלץ להוריד מהר לפני תשוחרר גרסת matrix ...

אני באמת מקווה שכל השמות הללו שהוא ממליץ זה סתם בדיחה והוא לא באמת משקיע זמן להמציא שמות קוד חדשים... אני ממתין ל 3.1 שזה בדרך הכלל המס שמגיע עם יציבות ארוכת תווך...

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #726 

הגרסה האחרונה היא 3.1 אבל נראה שיש בעיות עם העברת הקבצים בחלק מהדגמים כמו ה 3500 וה 3400 שגורם לריבר להת'ע על מזך שקופית אודיסי וצריך להוציא מהחשמל. הבעיה שהיו שני דיווחים שגם זה לא עזר ולאחר הוצאה מהחשמל חלק מהערוצים נשארו מושבתים והיה צריל לבצע איפוס הגדרות יצרן. לכן חשוב לבצע גיבוי הגדרות לפני שמנסים. בכלל לא לנסות לשלוח פילטרים לרסיבר רק אחרי שמוודאים שהגרה הנוכחתית עבדה לאחרים עם רסיבר כמו שלכם.

אני יכול להגיש שהגרסה האחרונה עובדת מצויין עם X4400H . על ה X4800H שלי לא ניסיתי למרות שמשהו רשת שזה עובד בלי בעיות. אני יותר סומך על ה ODD רק שעם ה OCA החדשים, ה ODD כבר לא עובד כי הוא שינה את הפורמט. בקיצור, עדיף לחזור ל NEXUS או MJ בשיטה הישנה או ל NEURON עד גרסה 2.5 ולא לקחת סיכונים בשלב זה עד שהוא יפתור את כל הבעיות.

אני מתכוון לחזור לשיטה הישנה והטובה - לחבר חזרה את ה MINISDP ולבצע כיול סאבים עי MSO ואז להריץ אודיסי עם האפלקציה הרגילה או עם NEXUS. אין לי זמן או כוחות לכל הניסוים הללו.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #727 

דרמה מענינת מתחוללת בפורום. שני משתמשים מתלוננים שגרסה ה TESTER שהוא שחרר אתמול הרסה להם את הרסיברים, שניהם מדגם X3500H ואיפוס הגדרות והוצאות מהחשבל לא עוזרים יותר. כל התפריט של אודיסי הפך לאפור ולא נגיש. בנוסף, גוגל חסמו לו את הקובץ האחרון שאמור לתקן את התקלה שה TESTER יצר בשל גילוי קוד זדוני שגם התדלה עי כמה תוכנות אנטי וירוס. מניח שזה FALSE POSSITIVE כי אין סיכוי שהוא יעשה משהו כזה בכוונה. הוא אמר שאם יוכח שהסקריפט באמת הרס רסיבר, הוא יקנה למשתמש חדש. הכל נמצא בצילום מסך המצורך למי שאין כוח לעבור על 88 עמודים בשרשור שרק אתמול היה בן 4 עמודים בלבד.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #728 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5141
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 696 פעמים

שליחה #729 

😂 אכלתם תראס חאלס יש דירק לא צריך כלום יותר מזה.
בהצלחה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #730 

26/04/2025 22:08  
FastandFurious כתב:
😂 אכלתם תראס חאלס יש דירק לא צריך כלום יותר מזה.
בהצלחה
...
דיראק עולה הרבה כסף וזה כמו רולטה רוסית כי אצל 50% הוא פשוט לא משפר כלום ורק גורע. גם גישת הכיול שלהם מאד בעייתית אפילו עם DLBC כי הם מאפשרים לך לבחור\ לערוך TARGET CURVE לסאב בנפרד מהרמקולים שזה סותר את כל רעיון של ניהול באסים כי הסאבים אמורים לסייע לרמקולים לעקוב אחר ה TC ולא להפוך לעוד רמקול ללא טיוטר שרק מדגיש באסים. יש לי רשיון דיראק מלא עבור ה NAD C658 שהוא 2.2 ערוצים ולא משנה מה ניסיתי, כולל גרסאות ביטה, אני תמיד מעדיף לכבות את דיראק. על זה אני משלם 350 דולר? הסקריפט שלו חינמי ואם הצלחות מעולות מוכחות עי הרצת REW לפי ואחרי. תנסה לבדוק עי REW איך הענות נראית עם וללא דיראק. אגב גם שירות לדיראק אין. תתלונן יותר מ 3 פעמים שהבעיה לא נפתרה והם יתעלמו ממך ויחסמו אותך מאתר תמיכה שלהם כמו שקרה לי. שלחו לי קישור לאיזה פורום תמיכה עם מס מעקב ואחרי כמה התכתבויות, גיליתי שאין מענה וגם נחסמה ממני הגישה לעמוד עם השרשור איתם. וזה בגלל שלא משנה מה שני עושה, הבמה מוזזת ימינה כאילו התזמונים לא נכונים. שלחו לי גרסאות ביטא והציעו לאפס את הפה ולא עזר כלום ובסוף סיננו אותי...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #731 

26/04/2025 22:48  
יהלי ב כתב:
דיראק עולה הרבה כסף וזה כמו רולטה רוסית כי אצל 50% הוא פשוט לא משפר כלום ורק גורע. גם גישת הכיול שלהם מאד בעייתית אפילו עם DLBC כי הם מאפשרים לך לבחור\ לערוך TARGET CURVE לסאב בנפרד מהרמקולים שזה סותר את כל רעיון של ניהול באסים כי הסאבים אמורים לסייע לרמקולים לעקוב אחר ה TC ולא להפוך לעוד רמקול ללא טיוטר שרק מדגיש באסים. יש לי רשיון דיראק מלא עבור ה NAD C658 שהוא 2.2 ערוצים ולא משנה מה ניסיתי, כולל גרסאות ביטה, אני תמיד מעדיף לכבות את דיראק. על זה אני משלם 350 דולר? הסקריפט שלו חינמי ואם הצלחות מעולות מוכחות עי הרצת REW לפי ואחרי. תנסה לבדוק עי REW איך הענות נראית עם וללא דיראק. אגב גם שירות לדיראק אין. תתלונן יותר מ 3 פעמים שהבעיה לא נפתרה והם יתעלמו ממך ויחסמו אותך מאתר תמיכה שלהם כמו שקרה לי. שלחו לי קישור לאיזה פורום תמיכה עם מס מעקב ואחרי כמה התכתבויות, גיליתי שאין מענה וגם נחסמה ממני הגישה לעמוד עם השרשור איתם. וזה בגלל שלא משנה מה שני עושה, הבמה מוזזת ימינה כאילו התזמונים לא נכונים. שלחו לי גרסאות ביטא והציעו לאפס את הפה ולא עזר כלום ובסוף סיננו אותי...
...
מסקנה?

1. לרכוש מכשירים שדיראק עובד איתם כהלכה ( דרך אגב אני לא בטוח שהבעיות עם דיראק ומכשירים כאלו ואחרים נובעות מדיראק, בהחלט יתכן שהבעיה נעוצה בחברות השונות).

2.להשתמש באודסי, שמוטמע במכשירים השונים ועושה, לפי הדיווחים, אחלה עבודה.

האפשרות השלישית , של קבלת פנטזיות כיול בחינם, כנראה לא מחזיקה מים או יותר גרוע הופכת את הרסיברים לטוטאל לוסט וחבל.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 703
נתן תודות: 510 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #732 

דווקא כאחד שאצלו הותקן כיול של נקסוס (כיול rew+גרפי מטרה ועל כך תודה מיוחדת לclaudia5) יכול לומר שמדובר בשובר שיוויון הן ככיול חינמי והן ככיול מדוייק יותר מאודיסיי עם אפשרויות רבות .

מודה ומתוודה שכבר איבדתי את הידיים והרגליים בים סוגי המידע והאפשרויות החדשות שמחוץ לנקסוס, אבל לעניות דעתי הצנועה, אין צורך לחפש פתרונות קסם יש מאין מעבר לנקסוס שמוכח כאמין כאילו הוא חלק אינטגרלי מדנון-מרנץ.

ליאור

bmoti2024
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
שם מלא: מוטי ברקוביץ
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #733 

היי, שמח לראות שיש קבוצה כזאת!!!

יש לי רסיבר של מרנץ' CINEMA60 וכמובן שרכשתי את האפליקצייה MULTI EQ וביצעתי דרכה את הכיול, שיניתי קצת את התדרים לפי מה שאני אוהב יותר (יותר טרבל) ובהחלט שומעים מעולה!
השאלה שלי היא כזאת: במצב של מוסיקה אני בד"כ מגדיר סטריאו 5 ערוצים ותמיד חסר לי בס, האם יש איזה כיון או עצה בנושא?
ואשמח אם במקרה יש למישהו צילום של כיול הסאב שלו.
תודה

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #734 

יש גרסה 4 כבר שאמורה לתקן את הבעיות עם חלק מהרסיברים אבל עדיין לא את הבאג ששיבוש ערוצים. הבעיות שהיו עם שני רסיברים מסוג X3500H ו X2700H נפטרו עי שחזור קושחה יצרן מקורית (איפוס לא עזר). אז אין ממש נזק מלבד אי נוחות. פורמט ה OCA שוב שונה ולא יעבוד עם גרסאות ישנות. הוא אמר שכרגע עובד על אפלקציה לביצוע מדידות במקום ה ODD שכבר לא מתוחזק. אגב המפתח של ה ODD שכועס על OCA שלטענתו גנב ממנו את הקודים, כנראה זה שדיווח לגוגל שהקבצים ש OCA מעלה מכילים קוד זדוני שגרם להגבלה. עכשיו היא הוסרה. בקיצור, לדעתי שווה לנסות לבצע מדידות מחדש ולכייל עם גרסה 4. יש מצב שזה יביא לשיפור ביחס לכל גרסה קודמת. מניח שיש כאן לכל היותר 3 משתמשים שהתנסו עם הסקריפט הזה.

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #735 

תודה על העדכון, יהלי.
אני עדיין עם ה 1.2 של אקוסטיקה, ממתין שהכל יפתר לפני שאני קופץ קדימה.

אגב, מה זה ה FixedA הזה שהוא כל הזמן מדבר עליו?
מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך לבדוק אם זה בשימוש אצלי? בכלל צריך את זה?
רשימת הציוד: Denon X3800H | (A1 Evo AcoustiX) | Speakers layout: 7.1.4 | TCL 75C935 | 4K Video: Nvidia Shield 2019 Pro & Homatics R 4K Plus | Android TV | Ugoos AM6B+ | CoreELEC NG (avdvplus R9)

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #736 

27/04/2025 8:49  
תלתל כתב:
דווקא כאחד שאצלו הותקן כיול של נקסוס (כיול rew+גרפי מטרה ועל כך תודה מיוחדת לclaudia5) יכול לומר שמדובר בשובר שיוויון הן ככיול חינמי והן ככיול מדוייק יותר מאודיסיי עם אפשרויות רבות .

מודה ומתוודה שכבר איבדתי את הידיים והרגליים בים סוגי המידע והאפשרויות החדשות שמחוץ לנקסוס, אבל לעניות דעתי הצנועה, אין צורך לחפש פתרונות קסם יש מאין מעבר לנקסוס שמוכח כאמין כאילו הוא חלק אינטגרלי מדנון-מרנץ.

ליאור
...
נקסוס היום יעבוד רק אם תתקין REW מגרסה ישנה האחרונה שהוא תמך בה. אחרת זה מחזיר שגיאה שהוא לא מוצא את ה TC. חבל שהמפתח לא דואג להמשיך לעדכן את הפרויקטים הקודמים מבלי לשנות בהם את האלגוריתם. אכן, הנקסוס שהיה מבוסס על כיול קלאסי לפי REW ולא לפי רעיונות שלו שהוכנסו לראשונה עם הכפתור האדום ב NEURON עבד מצויין עם פחות סיכוי לכשלון בכיול אצל הרוב. ה ACUSTICA מבוסס על אלגוריתם מקורי שלו מ NEURON משולב עם אלגוריתם קלאסי של REW לפי מה שמפתח אחר רשם על סמך התבוננות בקוד הפתוח ב GITHUB. זה למעשה כיול בשני שלבים ובחירה של הפרמטרים שמבטיחים שגיאה ממוצעת מינימאלית במעכב אחר ה TC של כל הערוצים.

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 703
נתן תודות: 510 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #737 

יודע אם בREw יש הבדל בין הגרסה העדכנית לגרסה הישנה?
ומה נותן העדכון?

אני לגמרי חי בשלום עם התוצאות של נקסוס שבאמת מאפשרות גמישות בכל הקשור לכיול.

ובכללי, עצם שינוי והתאמת פאזות בין סאבים לבמה הקידמית היא השוס בעיניי.

שיפשפתי את העיניים כשREW רץ וברקע רצות שורות עם הסברים על מדידות הכיול והתאמתן לגרפי מטרה בהתאם לבחירת המשתמש.

אינני יודע אם אחד לאחד זה אמיתי אבל התוצאה לאוזניי ולאחרים בהחלט מדברת בעד עצמה.

ליאור

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #738 

אין למעשה גרסה REW רשמית חדשה כבר יותר מחצי שנה. ה A1 משתמש בגרסאות הבטא שמתעדכנות אחת לחודש. יש ביניהן הבדלים קטנים אבל לדעתי לא משהו שיביא לשיפור כך שאפשר להתקין גרסה ישנה לצד החדשה (לבטל סימון לעדכן את הנוכחית). ניתן לחפש גרסאות קודמות מכאן:

https://roomeqwizard.com/installers/?C=M;O=D

האחרונה מ 2024 תעבוד עם נקסוס.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #739 

יש לי גרסת rew שמתאימה לנקסוס למי שרוצה

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #740 

איך ה 4.2? עובדת טוב?
אני מדבר על הכיול עצמו, לא על הבעיות שהיו בלשלוח אותם לרסיבר...
אנ כרגע עדיין עם 1.2 הישן שלו
נערך לאחרונה על ידי Akila ב 29/04/2025 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”