mark13 כתב:הוספתי סדרה (מקבוצת HBO) למועדפים, אבל לא מוצא איך להגיע למועדפים. עדיין צריך לדפדף כל הדרך עד הסידרה.
חיפשתי ארוכות בתפריטים אבל לא מוצא את זה, איך מגיעים למועדפים?
...
·
דיברתי עם שרות לקוחות ומסתבר שאמור לבוא עדכון גרסה שמתקנת את הבעיה הזו
שמתי בסלון את ה סטרימר של שיאומי וכל כמב דקות בצפייה בערוץ 12 לדוג' יש מין lagים או מריחה לא יודע איך לקרוא לזה של התמונה.
ובנוסף לעיתים יש מאין מריחת פיקסלים של התמונה גם עם הממיר הרגיל.
מה עושים יש פתרון ?
אני בסלקום כמעט מתחילת השידורים שלה וזו המסקנה שלי, תמיד כשהייתה בעיה זיהיתי בעיה באינטרנט ולאחר שהבעיה באינטרנט הסתדרה הממיר חזר לעבוד כמו שצריך. יש בעיה מסוימת אחת שלדעתי היא באמת בעיה של סלקום וזה תקיעה של ערוץ וכאשר עוברים ערוץ וחוזרים לערוץ המקורי זה מסתדר, זה קורה רק בערוצי הספורט של ספורט 5, אז יכול להיות שזה איכשהו קשור בקליטת השידורים מהם, אבל ברור שזו לא בעיית אינטרנט.
השאלה היא אם יש משהו לעשות בהגדרות של השיאומי או שעדיף להחזיר לממיר הרגיל?
המוזר שכל הבעיות התחילו כשהחלפתי טלויזיה.
אבל שללתי בעיה בטלויזיה בכך שחיברתי למסך אחר והרצתי תכנית שהייתה בה בעיה באותה נקודה והמסך נמרח.
אודה להמלצות.
חברים יש לי בעיה עם האפליקציה של סלקום TV בטלוויזיה החכמה שלי מסוג Toshiba 65U77
הבעיה היא שכל פעם אני צריך להתחבר מחדש לאפליקציה עם שם המשתמש והסיסמא... במקרים מסוימים אפילו אם אני צופה בערוץ ומעביר לערוץ אחר האפליקציה זורקת אותי למעין רסטרט ומבקשת שוב שם משתמש וסיסמא... יש לציין שעדכנתי את מערכת ההפעלה לגרסה הכי חדשה וזה עדיין קורה, כמו כן מחקתי והתקנתי את האפליקציה של סלקום אך עדיין ללא שינוי....
אשמח לעזרה
שלום לכולם, קניתי סטרימר חדש וניסיתי להתקין אפליקציה של סלקום.
הבעיה היא שהאפליציה משדרת בקפיצות בערוצי HD, בערוצים אחרים רואים סבבה.
ניסיתי רוב ההמלצות שיש פה אבל לא מצאתי פיתרון...
יש לי סטרימר של MX10 , מריץ אנדרואיד 9.0 , 4RAM זיכרון .
הי
רכשתי את הסטרימר beelink gt1 ultimate ורציתי לדעת האם האפליקציה פועלת עליו בצורה מלאה?
הכוונה היא שאני יודע שבסטרימר של שיואמי היא פועלת הרבה יותר טוב מאשר טאבלטים או סמארטפונים.
מישהו יודע?
ariesjer כתב:...יש בעיה מסוימת אחת שלדעתי היא באמת בעיה של סלקום וזה תקיעה של ערוץ וכאשר עוברים ערוץ וחוזרים לערוץ המקורי זה מסתדר, זה קורה רק בערוצי הספורט של ספורט 5...
...
אני ראיתי את התופעה הזאת ב-VOD ולי זה קרה דווקה כאשר אני מעביר קדימה במהירות.
אם זה רק כמה שניות אז בסדר, אבל אם זה נמשך הרבה (נגיד צריך להגיע לכמעט סוף הפרק בסידרה) אז לפעמים התמונה קופאת וכמו ש @ariejser אמר, הפתרון היחיד זה להחליף למשהו אחר ולחזור ולנסות עוד פעם
יש לי סטרימר Mi Box S וכל כמה זמן בצפייה בסלקום tv יש תקיעות מעצבנות שבהם זה נאלץ לטעון למשך 10-20 שניות. מהירות הרשת גבוהה ונבדקה באמצעות יישום analiti - מעל חמישים מגה הורדה. אציין שנטפליקס עובד חלק לגמרי ב4k ללא אף תקיעה! מה יכול להיות?