TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
- dudico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
לא משנה מה עשיתי וניסיתי הכל אני לא מצליח לראות טלויזיה במקום שלו אלא רק דרך הרחבות וידאו.
דהר נוסף - לא מצליח לראות ערוץ 2.
דבר אחרון - אשתי ממוצא רוסי ורציתי להתקין עבורה תוספים טובים לסרטים בדיבוב רוסית ואתרים לכתוביות ברוסית , מישהו יכול להמליץ לי?
תודה מראש,
דודי
דהר נוסף - לא מצליח לראות ערוץ 2.
דבר אחרון - אשתי ממוצא רוסי ורציתי להתקין עבורה תוספים טובים לסרטים בדיבוב רוסית ואתרים לכתוביות ברוסית , מישהו יכול להמליץ לי?
תודה מראש,
דודי
- krux
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
יש קובץ מתאים למחשבי MAC?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- dudico
-
- חבר פעיל מאוד

סליחה, מה לגבי השאלות שלי?
תוכל להמליץ לי על תוספות לרוסית? כתוביות , דיבוב וכולי.
וערוץ 2 בימים של רשת ראשון עד שלישי לא רואים רק היום כשעבר לקשת רואים.
תוכל להמליץ לי על תוספות לרוסית? כתוביות , דיבוב וכולי.
וערוץ 2 בימים של רשת ראשון עד שלישי לא רואים רק היום כשעבר לקשת רואים.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- dudico
-
- חבר פעיל מאוד

תודה וסליחה
- gil900
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1151
איך אפשר ליצור את הקטגוריה "שידורי טלויזיה" בסקין re-Touched ?
התקנתי את הגרסה שלך בטאבלט עם ווינדוס 8 ועובד מצויין. אהבתי את הקטגוריה של הטלוויזיה שהוספת..
רק שיש לי בעיה עם הסקיו הרגיל בטאבלט... כשאני נכנס לאיזה קטגוריה - למשל לקטגוריה "שידורי טלויזיה" או "וידאו" אז כל פעם כשאני לוחץ איפה שהו במסך(שזה כמו ללחוץ לחצן שמאלי בעכבר רק במקרה הזה הלחיצה היא עם האצבע..) אז נפתח לי משמאל התפריט הזה עם האופציות של התצוגה , שם , מיון..
זה לא אמור להיות ככה,, זה באג. אני רק לוחץ איפה שהוא במסך והתפריט הזה נפתח. כך שאם נניח אני לוחץ על איזה תיקייה אז בגלל שלחצתי נפתח התפריט הזה..
הסקין לא עובד כמו שצריך.. הבעיה הזאת לא הייתה לי בטאבלט הקודם שלי עם מערכת אנדרואיד. יכול להיות שזה באג בסקין שקורה רק בטאבלטים עם ווינדוס 8?
בכל מקרה אני מעדיף להשתמש בסקין שאמרתי כי הוא הכי נוח לי במסך מגע. רק חסרה לי הקטגוריה הזאת. אשמח אם תיתן לי הדרכה כיצד להוסיף את הקטגוריה של הטלויזיה לסקין הזה. ואם זה לא אפשרי בסקיו הזה אז אשמח להמלצה על סקין למסך מגע שזה כן אפשרי בו ואם אין אף סקין למסך מגע שזה אפשרי בו אז אני אשמח אם תעזור לי לסדר את הסעיה הזאת בסקין הרגיל..
תודה מראש!
התקנתי את הגרסה שלך בטאבלט עם ווינדוס 8 ועובד מצויין. אהבתי את הקטגוריה של הטלוויזיה שהוספת..
רק שיש לי בעיה עם הסקיו הרגיל בטאבלט... כשאני נכנס לאיזה קטגוריה - למשל לקטגוריה "שידורי טלויזיה" או "וידאו" אז כל פעם כשאני לוחץ איפה שהו במסך(שזה כמו ללחוץ לחצן שמאלי בעכבר רק במקרה הזה הלחיצה היא עם האצבע..) אז נפתח לי משמאל התפריט הזה עם האופציות של התצוגה , שם , מיון..
זה לא אמור להיות ככה,, זה באג. אני רק לוחץ איפה שהוא במסך והתפריט הזה נפתח. כך שאם נניח אני לוחץ על איזה תיקייה אז בגלל שלחצתי נפתח התפריט הזה..
הסקין לא עובד כמו שצריך.. הבעיה הזאת לא הייתה לי בטאבלט הקודם שלי עם מערכת אנדרואיד. יכול להיות שזה באג בסקין שקורה רק בטאבלטים עם ווינדוס 8?
בכל מקרה אני מעדיף להשתמש בסקין שאמרתי כי הוא הכי נוח לי במסך מגע. רק חסרה לי הקטגוריה הזאת. אשמח אם תיתן לי הדרכה כיצד להוסיף את הקטגוריה של הטלויזיה לסקין הזה. ואם זה לא אפשרי בסקיו הזה אז אשמח להמלצה על סקין למסך מגע שזה כן אפשרי בו ואם אין אף סקין למסך מגע שזה אפשרי בו אז אני אשמח אם תעזור לי לסדר את הסעיה הזאת בסקין הרגיל..
תודה מראש!
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

gil900: שבוע טוב. אני לא יוצר הסקינים אבל כאן תוכל לפנות ליוצר הסקין ואולי ימצא לך פתרון. אני לא מכיר את הסקין ככה שאני לא יודע על מה מדובר.
- The_Byter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
למחוק
נערך לאחרונה על ידי The_Byter ב 26/10/2014 14:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ShaiK
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Shai Kurland
- kashat8
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
Re: התקנת XBMC: בעברית ובלחיצת כפתור אחת! [גם לדיווח על תקלות ובעיות בהתקנה]
@TheWiz
· הורדתי את kodi ' הגרסה שנתתם פה , וראה זה פלא , אין לי פומטים בעברית, מה עושים ?
· הורדתי את kodi ' הגרסה שנתתם פה , וראה זה פלא , אין לי פומטים בעברית, מה עושים ?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

ShaiK: מצטער. אין מאק. אני לא מכיר את מבנה מערכת הקבצים הזאת.
kashat8: איזו מערכת הפעלה?
kashat8: איזו מערכת הפעלה?
- stealth
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
@TheWiz , הערוצים לא נטענים יותר מ BBTS - זה רושם לפנות לאתר לעדכן... מה עושים?
תחביב יקר
- kashat8
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
מערכת ההפעלה שלי וינדוס 7 בעברית
- RnB
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
התקנתי על שני מחשבים שונים אותה בעיה, הערוצים לא נטענים.stealth כתב:@TheWiz , הערוצים לא נטענים יותר מ BBTS - זה רושם לפנות לאתר לעדכן... מה עושים?...
מע' הפעלה חלונות 7.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

stealth,RnB: אכן. בנג'י עדכן את הלינקים. אלה השינויים שצריך לעשות:
1. כנס למערכת >> הרחבות >> הרחבות מופעלות >> לקוחות PVR >> בחר PVR IPTV Simple >> הגדר
2. תחת "כללי" שנה את "כתובת URL רשימת ניגון M3U" לכתובת החדשה: http://bbts.thewiz.info/PVR/bbtspvr.m3u
3. תחת "הגדרות לוח שידורים" שנה את כתובת URL XMLTV" לכתובת החדשה: http://bbts.thewiz.info/Guide/bbtsguide.xml
אני יעדכן את החבילה בקרוב.
1. כנס למערכת >> הרחבות >> הרחבות מופעלות >> לקוחות PVR >> בחר PVR IPTV Simple >> הגדר
2. תחת "כללי" שנה את "כתובת URL רשימת ניגון M3U" לכתובת החדשה: http://bbts.thewiz.info/PVR/bbtspvr.m3u
3. תחת "הגדרות לוח שידורים" שנה את כתובת URL XMLTV" לכתובת החדשה: http://bbts.thewiz.info/Guide/bbtsguide.xml
אני יעדכן את החבילה בקרוב.
- יובלדהן
-
- טרול

- תגובות: 75
לאלה שיש להם בניסוי, מערכת הפעלה של וינדוס 10, איזה קובץ מתאים להם?
גם של 7-8?
גם של 7-8?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

גירסה 2.42 (28/10/14)
+ תיקון טלויזיה חיה (נא להשתמש במדריך השלם ל-XBMC סעיף 3.4 בכדי להגדיר את התוסף)
+ תיקון טלויזיה חיה (נא להשתמש במדריך השלם ל-XBMC סעיף 3.4 בכדי להגדיר את התוסף)
- יובלדהן
-
- טרול

- תגובות: 75
האם קיים תוסף PVR IPTV שבו אפשר מבחינת נוחות לרשום לפחות 2 כתובות אינטרנט של מקורות?
שאם רוצים פעם להיות בברירת המחדל של BBTV ופעם להיות במקור אחר של B2K ופעם שוב לחזור לברירת המחדל, שהתוסף יזכור את רשימת כתובות האינטרנט של המקורות ושיהיה אפשר בקלות יותר לעבור ממקור למקור?
ושאלה שניה איפה אני יכול לשדרג את ה PVR IPTV סימפל, לגרסה יותר מתקדמת?
שלי זה גרסה 1.9.3 כאשר אני מבין לפי המדריך שלך שיש גרסה 1.9.6.
שאם רוצים פעם להיות בברירת המחדל של BBTV ופעם להיות במקור אחר של B2K ופעם שוב לחזור לברירת המחדל, שהתוסף יזכור את רשימת כתובות האינטרנט של המקורות ושיהיה אפשר בקלות יותר לעבור ממקור למקור?
ושאלה שניה איפה אני יכול לשדרג את ה PVR IPTV סימפל, לגרסה יותר מתקדמת?
שלי זה גרסה 1.9.3 כאשר אני מבין לפי המדריך שלך שיש גרסה 1.9.6.