ליגת האלופות 2012-2013
למרות כל הפאשלות של השופט,באיירן עשתה בית ספר לבארסה והתוצאה מוצדקת למרות ששלושת השערים הראשונים לא חוקיים.
לבארסה אין הגנה ובחלק הקידמי יש רק את מסי,שהוא פצוע או במשחק לא טוב זה מה שמקבלים.
באיירן הטובה באירופה נקווה שיעשו את העבודה מול גם מול מדריד בגמר.
לבארסה אין הגנה ובחלק הקידמי יש רק את מסי,שהוא פצוע או במשחק לא טוב זה מה שמקבלים.
באיירן הטובה באירופה נקווה שיעשו את העבודה מול גם מול מדריד בגמר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כבר אמרתי שבלי מסי ובלי השופטים הקטלונים היו נלחמים נגד הירידה השנה בליגה הספרדיתosherov כתב:לא נורא, אולי שנה הבאה ניתן לכם בראש. את מינכן, בארסה כבר לא תעבור!...
קבוצת סטנגה זה מה שנשאר מהקבוצה הקאטלונית הגדולה. המטרה שלהם במשחק זה להחזיק כדור יותר מ 60% הזמן וגם אתמול הם עמדו במטרה הזאת....כל הכבוד
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
אין ספק שכל בארסה נראית גרוע אמש
אבל מסי, אותו השחקן שאמרו שנעלם ברגעים גדולים, הוכיח שוב, שהוא באמת נעלם ברגעים קשים.
(פצוע לא עולה בהרכב).
מה שכן הייתי רוצה להיות זבוב על הקיר בחדר ההלבשה של בארסה.....
הקבוצה שרגילה להתעלל בקבוצות אחרות בליגה הספרדית חוותה אתמול התעללות על בשרה....
אני לא הייתי קובר אותה עדין.
2 גולים מהירים בקאמפ נואו עוד יגרמו לכולנו לאכול את הכובע.
הערב המשחק של ריאל.
ומסיבה לא ברורה אני הכי מחכה לראות את המופע של אוהדי דורטמונד.
אבל מסי, אותו השחקן שאמרו שנעלם ברגעים גדולים, הוכיח שוב, שהוא באמת נעלם ברגעים קשים.
(פצוע לא עולה בהרכב).
מה שכן הייתי רוצה להיות זבוב על הקיר בחדר ההלבשה של בארסה.....
הקבוצה שרגילה להתעלל בקבוצות אחרות בליגה הספרדית חוותה אתמול התעללות על בשרה....
אני לא הייתי קובר אותה עדין.
2 גולים מהירים בקאמפ נואו עוד יגרמו לכולנו לאכול את הכובע.
הערב המשחק של ריאל.
ומסיבה לא ברורה אני הכי מחכה לראות את המופע של אוהדי דורטמונד.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא יהיה קל לריאל מול דורטמונד, וכמו שאמרת, אוהדי דורטמונד זו חוויה בפני עצמה.
יהיה משחק מעניין מאד.
אני אמנם לא ממש מספיד את בארסה, אבל אם מסתכלים על התמונה הכוללת, שזה אומר, איך שהם נראו אתמול, מול איך שבאיירן נראיתה אתמול, ובשילוב של שחקני מפתח שיהיו חסרים, כמו למשל ג'ורדי אלבה, עם הצהוב הדבילי שהוא הביא על עצמו ובעצם השאיר את בארסה בלי תשובה למהירות של רובן מהאגף, או מסי שלא ממש זז על המגרש, והגנת הטלאים עם הילד ברטרה, אז מבינים שצריך לקרות הרבה יותר מאשר נס כדי לחזור לתמונה במשחק כזה.
באיירן שווה לפחות שער אחד ואין מצב שבארסה שומרת על רשת נקייה, זו לא מילאן, ומשם בארסה תצטרך שישה שערים!!!
ככה שאני לא מספיד ודברים קורים, אבל אני ריאלי ומבין שהמפעל הזה כבר לא יהיה של בארסה השנה.
לא נורא, אליפות ספרד כבר בכיס, ובתקווה שיגיע רכש מתאים למקומות הנכונים, כמו בלם מנוסה, ועוד רגל מסיימת שתעזור בחלוקת השערים למסי, מישהו שגם יודע להוביל כדור וליצור לעצמו מצבים, כמו שאמרו אתמול, אולי הדיבורים על ניימאר יתממשו.
יהיה משחק מעניין מאד.
אני אמנם לא ממש מספיד את בארסה, אבל אם מסתכלים על התמונה הכוללת, שזה אומר, איך שהם נראו אתמול, מול איך שבאיירן נראיתה אתמול, ובשילוב של שחקני מפתח שיהיו חסרים, כמו למשל ג'ורדי אלבה, עם הצהוב הדבילי שהוא הביא על עצמו ובעצם השאיר את בארסה בלי תשובה למהירות של רובן מהאגף, או מסי שלא ממש זז על המגרש, והגנת הטלאים עם הילד ברטרה, אז מבינים שצריך לקרות הרבה יותר מאשר נס כדי לחזור לתמונה במשחק כזה.
באיירן שווה לפחות שער אחד ואין מצב שבארסה שומרת על רשת נקייה, זו לא מילאן, ומשם בארסה תצטרך שישה שערים!!!
ככה שאני לא מספיד ודברים קורים, אבל אני ריאלי ומבין שהמפעל הזה כבר לא יהיה של בארסה השנה.
לא נורא, אליפות ספרד כבר בכיס, ובתקווה שיגיע רכש מתאים למקומות הנכונים, כמו בלם מנוסה, ועוד רגל מסיימת שתעזור בחלוקת השערים למסי, מישהו שגם יודע להוביל כדור וליצור לעצמו מצבים, כמו שאמרו אתמול, אולי הדיבורים על ניימאר יתממשו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא שזה תירוץ, אבל כמה שופטים צריך במגרש כדי להבחין ביד? בעבירות? בנבדל?
השער של גומז - אני חושב שאפילו אחרי לא מעט שידורים חוזרים - לא כזה ברור אם היה נבדל או לא וזה בסדר גמור שלא פסלו אותו.
אבל כמה ידיים, כמה עבירות צריך שהשופט לא ישים לב אליהן.
אולי יחזירו את רונאלדיניו? אתמול סיפרו לי שהוא קיבל השחקן המצטיין בברזיל העונה. הסתכלתי באתהצינור - וואללה יש משהו מרונאלדיניו המטורף. אין ספק שעל הריקודים במועדונים עוזרים לו לרקוד במגרש
השער של גומז - אני חושב שאפילו אחרי לא מעט שידורים חוזרים - לא כזה ברור אם היה נבדל או לא וזה בסדר גמור שלא פסלו אותו.
אבל כמה ידיים, כמה עבירות צריך שהשופט לא ישים לב אליהן.
אולי יחזירו את רונאלדיניו? אתמול סיפרו לי שהוא קיבל השחקן המצטיין בברזיל העונה. הסתכלתי באתהצינור - וואללה יש משהו מרונאלדיניו המטורף. אין ספק שעל הריקודים במועדונים עוזרים לו לרקוד במגרש
חברים
נגמרה תקופה,בארסה חזרה להיות אחת מארבע חמש הקבוצות הכי טובות בעולם אבל בטח לא הכי טובה שיש קבוצה כמו באיירן בכושר כזה.זה לא מפתיע אני כותב על זה כבר שנה שלמה.
בשביל שבארסה תחזור להיות ארסית ודומיננטית כמו בעידן פפ חייבים החליף חצי מהשחקנים ולהביא שני תותחים בהגנה ושני חלוצים תותחים בהתקפה
יוסי - מסי בבארסה מופיע ב 90% מהמשחקים הגדולים,גם העונה.תראה את ההיסטוריה של בארסה בחמש העונות האחרונות בליגה מול ריאל ובצ'מפיונס,ותבין בעצמך.לא היה שחקן בהיסטוריה שמופיע למשחקים גדולים כמו מסי,בטח בהתייחס לכדורגל קבוצות ולא נבחרות.אתה רציני בכלל שאתה מתייחס למשחק אתמול?רואים שהוא לא כשיר.
אושורוב - בינתיים ריאל השנה עוד לא זכתה בכלום,לבארסה יש אליפות בקלילות,הרביעית בחמש עונות.גם בצ'מפיונס שלוש זכיות רק מ 2006 שריאל שלך לא הייתה בגמר מאז 2002.כולנו תקווה שגם השנה באיירן בגמר (את דורטמונד ריאל תעבור) תגאל את כולם מהעונש הזה שנקרא ריאל.אני מבין את השמחה לאיד אבל עדיין ריאל רחוקה שנות אור מבארסה.
נגמרה תקופה,בארסה חזרה להיות אחת מארבע חמש הקבוצות הכי טובות בעולם אבל בטח לא הכי טובה שיש קבוצה כמו באיירן בכושר כזה.זה לא מפתיע אני כותב על זה כבר שנה שלמה.
בשביל שבארסה תחזור להיות ארסית ודומיננטית כמו בעידן פפ חייבים החליף חצי מהשחקנים ולהביא שני תותחים בהגנה ושני חלוצים תותחים בהתקפה
יוסי - מסי בבארסה מופיע ב 90% מהמשחקים הגדולים,גם העונה.תראה את ההיסטוריה של בארסה בחמש העונות האחרונות בליגה מול ריאל ובצ'מפיונס,ותבין בעצמך.לא היה שחקן בהיסטוריה שמופיע למשחקים גדולים כמו מסי,בטח בהתייחס לכדורגל קבוצות ולא נבחרות.אתה רציני בכלל שאתה מתייחס למשחק אתמול?רואים שהוא לא כשיר.
אושורוב - בינתיים ריאל השנה עוד לא זכתה בכלום,לבארסה יש אליפות בקלילות,הרביעית בחמש עונות.גם בצ'מפיונס שלוש זכיות רק מ 2006 שריאל שלך לא הייתה בגמר מאז 2002.כולנו תקווה שגם השנה באיירן בגמר (את דורטמונד ריאל תעבור) תגאל את כולם מהעונש הזה שנקרא ריאל.אני מבין את השמחה לאיד אבל עדיין ריאל רחוקה שנות אור מבארסה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אם בארסה היו שמים אחד, אז היה מה לדבר על נס.AviBiton כתב: אני אמנם לא ממש מספיד את בארסה, אבל אם מסתכלים על התמונה הכוללת, שזה אומר, איך שהם נראו אתמול, מול איך שבאיירן נראיתה אתמול, ובשילוב של שחקני מפתח שיהיו חסרים, כמו למשל ג'ורדי אלבה, עם הצהוב הדבילי שהוא הביא על עצמו ובעצם השאיר את בארסה בלי תשובה למהירות של רובן מהאגף, או מסי שלא ממש זז על המגרש, והגנת הטלאים עם הילד ברטרה, אז מבינים שצריך לקרות הרבה יותר מאשר נס כדי לחזור לתמונה במשחק כזה.
ככה שאני לא מספיד ודברים קורים, אבל אני ריאלי ומבין שהמפעל הזה כבר לא יהיה של בארסה השנה....
תכלס, הם נראו מאוד אומללים.
הטיקי טקה היה רחוק מלעבוד.
יותר מכך שברצלונה נראו רע, באיירן פשוט נראתה מעולה. היא ניטרלה בקלות כל אספקט במשחק של בארסה וניצלה ביעילות גרמנית כל אפשרות לגול. בגלל כל אלה, אני מאוד סקפטי לגבי שבוע הבא, גם אני די בטוח שזה יהיה משחק לפרוטקול בלבד.
ולגבי ריאל - אני גם לא הייתי ממהר להספיד את דורטמונד.. גם היא משחקת נהדר ולדעתי הסיכויים שלה להעפיל לא הרבה יותר רחוקים מאלו של ריאל.
ולגבי ריאל - אני גם לא הייתי ממהר להספיד את דורטמונד.. גם היא משחקת נהדר ולדעתי הסיכויים שלה להעפיל לא הרבה יותר רחוקים מאלו של ריאל.