מכבי תל אביב בכדורסל
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
יפה. עבודה יפה של התקשורת והיחצנים של מכבי.
ג'יימס חייב לצאת מהפציעה ולחזור לכושר מהר. הוא עוד יהיה חשוב מאוד העונה.
המשחק החל על מי מנוחות בעיקר מבחינת האוירה בהיכל. ההמשך היה טוב בהרבה. העונה אני יושב עם קהל הרולקסים וכשאין אוירה זה מאוד מורגש.
אני באמת ובתמים חושב שלקבוצה הזאת יש פוטנציאל. כשהיא נלחמת ופוגעת היא קטלנית. לא נראה לי שיש מתחרים השנה לריאל אבל אם נגיע לפיינל פור זו תהיה עונה חלומית.
ג'יימס חייב לצאת מהפציעה ולחזור לכושר מהר. הוא עוד יהיה חשוב מאוד העונה.
המשחק החל על מי מנוחות בעיקר מבחינת האוירה בהיכל. ההמשך היה טוב בהרבה. העונה אני יושב עם קהל הרולקסים וכשאין אוירה זה מאוד מורגש.
אני באמת ובתמים חושב שלקבוצה הזאת יש פוטנציאל. כשהיא נלחמת ופוגעת היא קטלנית. לא נראה לי שיש מתחרים השנה לריאל אבל אם נגיע לפיינל פור זו תהיה עונה חלומית.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

המשחק החל זוועה אבל הלך והשתפר עם הזמן. אם אני צריך לסכם, נהנתי.
שון ג'יימס מאוד מדאיג אותי. עד המשחק נגד ריאל בבית הוא חייב לחזור. בהתקפה הוא היה בסדר גמור אבל ההגנה שלו היתה רעה מאוד. נראה כאילו הוא עדיין פוחד על הגב וגם לא בכושר.
מחזיק לו אצבעות.
שון ג'יימס מאוד מדאיג אותי. עד המשחק נגד ריאל בבית הוא חייב לחזור. בהתקפה הוא היה בסדר גמור אבל ההגנה שלו היתה רעה מאוד. נראה כאילו הוא עדיין פוחד על הגב וגם לא בכושר.
מחזיק לו אצבעות.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כבר במשחק נגד נס ציונה אמרתי שג'יימס גמר את העונה במקרה הטוב. מניסיון, שחקנים שהבעיה חוזרת להם כל הזמן, לא חוזרים יותר למגרשים.
העונה הקודמת גמרה לו את הקריירה. חבל
להביא שחקן בשלב הזה זה לא ריאלי. יכול יותר להזיק מלעזור. בלי קשר נדפקנו העונה. חבל, דווקא השתפרו מאוד לאחרונה.
העונה הקודמת גמרה לו את הקריירה. חבל
להביא שחקן בשלב הזה זה לא ריאלי. יכול יותר להזיק מלעזור. בלי קשר נדפקנו העונה. חבל, דווקא השתפרו מאוד לאחרונה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

אני דווקא הייתי מנצל את ההזדמנות לתת לבן אלטיט כמה דקות משחק (בין ה 10 דקות של סופו ל 25-30 של טיוס).
- BigDragoon
- חבר ותיק

נכון, אבל אני לא חושב שיש משהו שהם יכולים להביא (במסגרת התקציב) שיעזור.kingikra כתב:אפשר אבל אני מקווה שאתה מבין שזה לא יתרון אפילו קצת לקבוצה על מנת להגיע לשלבים המאוחרים....
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני רוצה להאמין שיש גם משחקים כאלה. באיירן פירקו את המשחק של מכבי. בדקות שמכבי שיחקה טוב לקראת הסוף והובילה ב 10, היא שיחקה כדורסל מגעיל. מסירות על קו השלוש עד שמישהו פנוי. כמו קבוצת ליגת ווינר טיפוסית שאין לה מה למכור.
אני לא בונה יותר מידי על זיזיץ' אבל צריך מחליף לגבוהים. לא כל כך משנה מה יעשה המחליף הזה. העיקר שיהיה מחליף
אני לא בונה יותר מידי על זיזיץ' אבל צריך מחליף לגבוהים. לא כל כך משנה מה יעשה המחליף הזה. העיקר שיהיה מחליף