שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
שתי שאלות :
1 - אם אני עושה גיבוי דרך ה CWM האם זה מגבה את הכל? הכוונה מגבה רום,קרנל,תוכנות,אנשי קשר,קבצי מוסיקה ותמונות וכדומה?או רק חלק ממה שציינתי?
2 - בפורום XDA בדיונים אודות החלפת או שידרוג רום אני נתקל פעמים רבות ב delete cache and dalvik cache
איך ואיפה אני מוחק cache ואותה השאלה לגבי dalvik cache (אגב מה זה בכלל delvik cache ?)
תודה.
1 - אם אני עושה גיבוי דרך ה CWM האם זה מגבה את הכל? הכוונה מגבה רום,קרנל,תוכנות,אנשי קשר,קבצי מוסיקה ותמונות וכדומה?או רק חלק ממה שציינתי?
2 - בפורום XDA בדיונים אודות החלפת או שידרוג רום אני נתקל פעמים רבות ב delete cache and dalvik cache
איך ואיפה אני מוחק cache ואותה השאלה לגבי dalvik cache (אגב מה זה בכלל delvik cache ?)
תודה.
- MegaBit1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
תגידו,
זה הגיוני שכשאני גולש במשך רבע שעה, הסוללה יורדת ב- 10% ?!?!?!?!?!?
אבל כשהמכשיר במנוחה היא יורדת מעט מאוד. בלילה שלם זה יורד במקסימום 5% עם 3G ו-WIFI מכובים, על מצב טיסה.
האם יכול להיות שהגלישה (אני גולש עם Dolphin 6) זוללת לי כל כך הרבה ? אפילו שאני פותח את המרקט לכמה דקות כדי לחפש אפליקציות הסוללה פשוט נאכלת בארוחת שחיתות.
ניסיתי Battery Caliberator
https://market.android.com/details?id=o ... rch_result
לפני הגלישה של הרבע שעה (שבה נזללו לי 10%).
מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף רום ? אני מעוניין להשאר עם הסטוק עד שיצא משהו יציב ואמין, ועדיף עם עברית מובנית.
מישהו יכול להמליץ לגבי Juice Defender Ultimate ? האם זה יכול לעזור לסוללה ? מישהו התנסה איתו ?
בתודה !
אבל כשהמכשיר במנוחה היא יורדת מעט מאוד. בלילה שלם זה יורד במקסימום 5% עם 3G ו-WIFI מכובים, על מצב טיסה.
האם יכול להיות שהגלישה (אני גולש עם Dolphin 6) זוללת לי כל כך הרבה ? אפילו שאני פותח את המרקט לכמה דקות כדי לחפש אפליקציות הסוללה פשוט נאכלת בארוחת שחיתות.
מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף רום ? אני מעוניין להשאר עם הסטוק עד שיצא משהו יציב ואמין, ועדיף עם עברית מובנית.
מישהו יכול להמליץ לגבי Juice Defender Ultimate ? האם זה יכול לעזור לסוללה ? מישהו התנסה איתו ?
בתודה !
- rastamit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
rastamit כתב:היי ,
אני עם קוגנישן 1.15 ומשום מה ב- motion יש את הכל חוץ מה- double tap .
יש למישהו מושג מדוע?
והאם הפתרון הוא להתקין מהסטוק את ה- motion ap ?...
סליחה על ההקפצה.... אבל יש למישהו תשובה?
- guy_m
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
Re: בעיה בדפדפן
רציתי להוסיף שבדקתי על מכשיר עם רום מקורי (מקורי מחול לא של ספקית באקץ) וזה דווקא עובד בסדר. בנוסף בליטינג 2.2 כאשר אני מבטל את ה- JAVA SCRIPT זה לא מתרסק לפחות. האם למשהו יש פתרון / הסבר?guy_m כתב:שלום, אני משתמש כרגע בליטינג 2.2 שדרגתי מ- 1.5. כאשר אני מנסה לגלוש עם הדפדפן שקיים ברום לאתר doctors.co.il ואני נכנס לפורום כלשהו ומנסה לפתוח הודעה, הדפדפן עף - פשוט נסגר. לא מבין מה הבעיה ניסיתי עם אופרה וזה נראה בסדר אבל אופרה פחות נוח וגם לא עובד טוב עם עיברית. האם משהו יכול לעזור תודה...
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
וואוו השרשור הזה צומח במהירות גדולה מאוד...ויהיה קשה מאוד לענות על כך כך הרבה שאלות. זה הולך לגדול עוד ועוד בטח אחרי ההשקה של המכשיר אצל המפעילות בארץ..זה אומר שכל מי שיש לו מכשיר ה SGSII ביד, מעבר לחודש ימים. קיבל את ימי החסד שלו בשרשור ומעכשיו הוא מקבל תואר "מומחה SGSII"
ירקרק,
NAND מגבה את המערכת כולה. זה כולל את האנרואיד, את ההגדרות, את האפליקציות (שנמצאות על מחיצת ה data). הוא לא מגבה את כל מה שנשמר על ה-SD הפנימי או החיצוני (כמו תמונות, מוזיקה וקטעי וידאו ששמרתם שם)
קצת על ה-dalvik-cache:
ברוב ההפצות הרשמיות של יצרנים לאנדרואיד, קבצי המערכת הם מסוג Odex, בגדול זה אומר שהקבצים האלה עברו אופטימיזצייה למכשיר המסויים ע"י היצרנים. זה מוביל לכך שזמן הטעינה הראשוני של המכשיר, יהיה מהיר (גם זמן הטעינה אחרי פעולת Wipe) וזה מהיר מכיוון שלא נדרשת שום אופטימיזציה נוספת לקבצים האלה גם בעלייה הראשונית. בנוסף לאופיטמיזציה הזאת, הקבצים האלה מכילים גם חתימות דיגיטליות ויתרה מכך חתימות הקבצים תלויות זה בזה ולכן לא ניתן להחליף רק קובץ בודד במערכת, וזה בגלל תלות החתימה שלו בקבצים אחרים
האלטרנטיבה השנייה היא שימוש ברום שמבוסס על קבצים שמכילים בתוכם קבצי dex (זה מה שקיים ברומים שהם deodex). קבצי הרום האלה, לא עברו אופטימיזצייה והם זהים בכל מכשיר ומכשיר אנדרואיד. בזמן העלייה הראשונית של המערכת, ה OS (המנוע של Java) לוקח את כל הקבצים האלה ומעביר אותם אופטימיזצייה. את קבצי ה-output של התהליך הזה, המערכת לוקחת ושמה בתוך תקייה שנקראת dalvik-cache. שזה בעצם המקום ממנו המערכת תטעין את הקבצים האלה לזיכרון במקרה של הרצה. גם הקבצים האלה (deodex) מכילים חתימות דיגטליות, אבל להם אין תלות בקבצים אחרים ולכן בקלות ניתן להחליף רק קובץ בודד
אחרי ההסבר הזה אפשר להבין שמחיקת ה cache הזה לא גורמת לשום נזק למעט זה שבאיתחול הבא cache הזה יווצר מחדש (ולכן ה boot הראשון לוקח כמה דקות)
ירקרק,
NAND מגבה את המערכת כולה. זה כולל את האנרואיד, את ההגדרות, את האפליקציות (שנמצאות על מחיצת ה data). הוא לא מגבה את כל מה שנשמר על ה-SD הפנימי או החיצוני (כמו תמונות, מוזיקה וקטעי וידאו ששמרתם שם)
קצת על ה-dalvik-cache:
ברוב ההפצות הרשמיות של יצרנים לאנדרואיד, קבצי המערכת הם מסוג Odex, בגדול זה אומר שהקבצים האלה עברו אופטימיזצייה למכשיר המסויים ע"י היצרנים. זה מוביל לכך שזמן הטעינה הראשוני של המכשיר, יהיה מהיר (גם זמן הטעינה אחרי פעולת Wipe) וזה מהיר מכיוון שלא נדרשת שום אופטימיזציה נוספת לקבצים האלה גם בעלייה הראשונית. בנוסף לאופיטמיזציה הזאת, הקבצים האלה מכילים גם חתימות דיגיטליות ויתרה מכך חתימות הקבצים תלויות זה בזה ולכן לא ניתן להחליף רק קובץ בודד במערכת, וזה בגלל תלות החתימה שלו בקבצים אחרים
האלטרנטיבה השנייה היא שימוש ברום שמבוסס על קבצים שמכילים בתוכם קבצי dex (זה מה שקיים ברומים שהם deodex). קבצי הרום האלה, לא עברו אופטימיזצייה והם זהים בכל מכשיר ומכשיר אנדרואיד. בזמן העלייה הראשונית של המערכת, ה OS (המנוע של Java) לוקח את כל הקבצים האלה ומעביר אותם אופטימיזצייה. את קבצי ה-output של התהליך הזה, המערכת לוקחת ושמה בתוך תקייה שנקראת dalvik-cache. שזה בעצם המקום ממנו המערכת תטעין את הקבצים האלה לזיכרון במקרה של הרצה. גם הקבצים האלה (deodex) מכילים חתימות דיגטליות, אבל להם אין תלות בקבצים אחרים ולכן בקלות ניתן להחליף רק קובץ בודד
אחרי ההסבר הזה אפשר להבין שמחיקת ה cache הזה לא גורמת לשום נזק למעט זה שבאיתחול הבא cache הזה יווצר מחדש (ולכן ה boot הראשון לוקח כמה דקות)
-
osherov
-
- גורו Android

yari,
אתה צודק, ה nand מגבה הכול, כולל אפליקציות. אבל כרגע לפחות, ב SGSII גיבוי NAND בשימוש ה CWM לא מגבה את הקרנל (שאותו, אגב, תמיד אפשר לשחזר בנפרד)
אתה צודק, ה nand מגבה הכול, כולל אפליקציות. אבל כרגע לפחות, ב SGSII גיבוי NAND בשימוש ה CWM לא מגבה את הקרנל (שאותו, אגב, תמיד אפשר לשחזר בנפרד)
-
osherov
-
- גורו Android

בשרשור הארוך בפורום XDA על רום הליטינג, היה קישור לקובץ התקנה של הדפדפן המובנה שפתר בזמנו את הבעייה הזאת. אין לי זמן כרגע לחפש את זה, אם לא תמצא אני אחפש מחר. אגב, ממליץ לך לנסות את דפדפן הדולפין HD, בעיני הוא מדהיםguy_m כתב:שלום, אני משתמש כרגע בליטינג 2.2 שדרגתי מ- 1.5. כאשר אני מנסה לגלוש עם הדפדפן שקיים ברום לאתר doctors.co.il ואני נכנס לפורום כלשהו ומנסה לפתוח הודעה, הדפדפן עף - פשוט נסגר. לא מבין מה הבעיה ניסיתי עם אופרה וזה נראה בסדר אבל אופרה פחות נוח וגם לא עובד טוב עם עיברית. האם משהו יכול לעזור תודה...
- haim1960
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
אריה
הגידול במספר המשתמשים ומכאן גם כנראה במספר השאלות , מצריך שתהייה זמין באתר הרבה יותר מקודם.
אם תכננת לצאת חופשה הקיץ, או להעדר כמה ימים, תצטרך לבטל את כל תכניותך...

הגידול במספר המשתמשים ומכאן גם כנראה במספר השאלות , מצריך שתהייה זמין באתר הרבה יותר מקודם.
אם תכננת לצאת חופשה הקיץ, או להעדר כמה ימים, תצטרך לבטל את כל תכניותך...
-
osherov
-
- גורו Android

gover,
את ההודעה ההיא שלי כיוונתי לכל חברי השרשור ולא למשתמש המדובר. אני מקווה שהוא הבין את המסר וקיבל את התשובות לשאלות שלו
haim1960,
זאת בעייה
עזוב את העבודה הרגילה....יש לי בימים האלה טור דה פרנס בצרפת שמעניין אותי קצת יותר מה SGSII
את ההודעה ההיא שלי כיוונתי לכל חברי השרשור ולא למשתמש המדובר. אני מקווה שהוא הבין את המסר וקיבל את התשובות לשאלות שלו
haim1960,
זאת בעייה
עזוב את העבודה הרגילה....יש לי בימים האלה טור דה פרנס בצרפת שמעניין אותי קצת יותר מה SGSII
-
osherov
-
- גורו Android

כן ה Juice Defender Ultimate יעזור לך עם צריכת הסוללה (חפש בפורום על האפליקצייה הזאת, דיברנו עלייה קצת בעבר). עדיין, זה לא יפתור לך צריכה מוגברת בשימוש אפליקצייה על המכשיר שלך. ייתכן שדווקא, שדרוג לרומים שמבוססים על גירסת אנדרואיד 2.3.4 ישפרו את צריכת הסוללה אצלך בשימוש אותן אפליקציותMegaBit1 כתב:תגידו,
בתודה !...
-
osherov
-
- גורו Android

rastamit,
לא חושב שיש פה הרבה עם הרום הזה (אם בכלל*, לכן קשה לעזור
דניאל (harari),
כיף לקרוא את הפוסטים שלך
לא חושב שיש פה הרבה עם הרום הזה (אם בכלל*, לכן קשה לעזור
דניאל (harari),
כיף לקרוא את הפוסטים שלך
-
osherov
-
- גורו Android

shayze,shayze כתב:הררי,
האם תוכל לוודא שניתן לשים סים של חברה אחרת (סלקום/פלאפון) ועדיין לעבוד עם הרום של אורנג'?
תודה!...
אני די בטוח שכל הרומים של כל המפעילות ל SGSII ישתחררו בזמן הקרוב. לכן כדאי יהיה לשים את הרום של המפעילה שלך (במידה ורוצים את הרום הזה) ולא להשתמש ברום של מפעילה אחרת (לא שיש בזה בעייה)
tsuri,
לא יודע מה ואיך בדקו ב Ynet, אבל בלי לבדוק בעצמי, מסופקני שהסוללה נאכלת בחצי ברומים של המפעילות אל מול הסטוק של סמסונג
יאלה...לכו לנוח קצת
- guy_m
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
ניסיתי לחפש ב - XDA בקישור הליטינג אבל לא מצאתי את הכידכון המדובר. ניסיתי להתקין דופלין מיני (האם ה- HD שונה / עדיף?) וגם במיני זה אותו סיפור - כאשר מנסים לפתוח הודעה בפורום (באתר doctors) הדפדפן עף (נסגר) . הוא לא עף אם אני מבטל את ה- JAVA SCRIPT האם יש לזה אכן תיקון?osherov כתב:בשרשור הארוך בפורום XDA על רום הליטינג, היה קישור לקובץ התקנה של הדפדפן המובנה שפתר בזמנו את הבעייה הזאת. אין לי זמן כרגע לחפש את זה, אם לא תמצא אני אחפש מחר. אגב, ממליץ לך לנסות את דפדפן הדולפין HD, בעיני הוא מדהיםguy_m כתב:שלום, אני משתמש כרגע בליטינג 2.2 שדרגתי מ- 1.5. כאשר אני מנסה לגלוש עם הדפדפן שקיים ברום לאתר doctors.co.il ואני נכנס לפורום כלשהו ומנסה לפתוח הודעה, הדפדפן עף - פשוט נסגר. לא מבין מה הבעיה ניסיתי עם אופרה וזה נראה בסדר אבל אופרה פחות נוח וגם לא עובד טוב עם עיברית. האם משהו יכול לעזור תודה......
שאלה קטנה נוספת - מזכירים לא פעם SD פנימי האם הכוונה לכל מה שכותבים לתוך תיקיית ה- SD ? מה עם שאר הדברים אם אני פותח תקייה במקביל לתקיית ה SD ולא בתוכה איפה זה יושב , האם זה ימחק בWIPE?
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
תודה אריה ו-harari על המידע.
טוב לדעת שהרום של אורנג' לא סוגר בטעות את הטלפון לסים של אורנג' בלבד.
טוב לדעת שהרום של אורנג' לא סוגר בטעות את הטלפון לסים של אורנג' בלבד.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- ירקרק
-
- חבר ותיק

אריה תודה (כרגיל) על המידע והתשובה המקיפה
רק לא הבנתי מההודעה שלך
1 - איך אני עצמאית מוחק cache
2 - איך אני עצמאית מוחק dalvik cache
3 - איך אני עצמאית עושה WIPE
כל השאלות הללו באות כי פעמים רבות שאני משדרג רום ( בעיקר את הלייטנינג) אני קורא בתגובות ב XDA שצריך לפעמים למחוק cache ו dalvik cache כשיש בעיות כלשהן בשדרוג רום,ולפעמים ממליצים שם על WIPE מלא ולצרוב שוב.
רק לא הבנתי מההודעה שלך
כל השאלות הללו באות כי פעמים רבות שאני משדרג רום ( בעיקר את הלייטנינג) אני קורא בתגובות ב XDA שצריך לפעמים למחוק cache ו dalvik cache כשיש בעיות כלשהן בשדרוג רום,ולפעמים ממליצים שם על WIPE מלא ולצרוב שוב.
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
הכל מrecovery mode.ירקרק כתב:אריה תודה (כרגיל) על המידע והתשובה המקיפה
רק לא הבנתי מההודעה שלך
כל השאלות הללו באות כי פעמים רבות שאני משדרג רום ( בעיקר את הלייטנינג) אני קורא בתגובות ב XDA שצריך לפעמים למחוק cache ו dalvik cache כשיש בעיות כלשהן בשדרוג רום,ולפעמים ממליצים שם על WIPE מלא ולצרוב שוב....
[img2=550x266]https://lh6.googleusercontent.com/-F9RI ... itled4.jpg[/img2]
[img2=550x238]https://lh3.googleusercontent.com/-9Aqk ... itled2.jpg[/img2]
- ירקרק
-
- חבר ותיק

הררי
אם אני עושה wipe אזי המכשיר חוזר לסטוק רום המקורי,נכון? ואז צריך לעשות אפילו רוט מחדש,יאפ?
אז שכותבים ב XDA לעשות גיבוי הכוונה לא גיבוי דרך ה CWM אלא גיבוי מלא דרך הטיטניום נכון?
כלומר אם אני מגבה את הכל בטיטניום,אחרי WIPE התיקיה של הגיבוי בטיטניום נשארת או שצריך להעביר אותה למחשב לפני הwipe?
ולסיום,גיבוי בטיטניום ישחזר לי את כל ההגדרות,ההגדרות באפליקציות ואפילו לדוגמה את העיצוב והסדר של מסכי הבית?
סליחה על החפירות : )
אם אני עושה wipe אזי המכשיר חוזר לסטוק רום המקורי,נכון? ואז צריך לעשות אפילו רוט מחדש,יאפ?
אז שכותבים ב XDA לעשות גיבוי הכוונה לא גיבוי דרך ה CWM אלא גיבוי מלא דרך הטיטניום נכון?
כלומר אם אני מגבה את הכל בטיטניום,אחרי WIPE התיקיה של הגיבוי בטיטניום נשארת או שצריך להעביר אותה למחשב לפני הwipe?
ולסיום,גיבוי בטיטניום ישחזר לי את כל ההגדרות,ההגדרות באפליקציות ואפילו לדוגמה את העיצוב והסדר של מסכי הבית?
סליחה על החפירות : )
- eyali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
סתם המלצה למקלדת שלא הכרתי ממש אחלה
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
אתם יודעים איך אתם יודעים כאשר אתם מצלמים עם המצלמה אם היא שומרת מיקום או לא ?
תשובה
יש סימן של gps עם קווים מרצדים ורק שיש fix . הסימן נהיה קבוע וזה אומר שזה שומר מיקום. (אני מת על זה במיוחד בטיולים שאפשר להיזכר איפה צולמה התמונה)
ועוד משהו שגיליתי בtw4 כאשר לוחצים רציף על הנקודות של מספרי מסכים ומזיזים את האצבע המסכים עוברים ממש יפה .
סתם ניסיתי לרענן את השרשור עם נושאים שלא קשורים רק לרומים
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
אתם יודעים איך אתם יודעים כאשר אתם מצלמים עם המצלמה אם היא שומרת מיקום או לא ?
תשובה
ועוד משהו שגיליתי בtw4 כאשר לוחצים רציף על הנקודות של מספרי מסכים ומזיזים את האצבע המסכים עוברים ממש יפה .
סתם ניסיתי לרענן את השרשור עם נושאים שלא קשורים רק לרומים
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
לא, WIPE לא מוחק את הרום עצמו, הוא מוחק את כל המידע וההגדרות האישיות שלך. אתה נשאר עם אותו רום וקרנל.ירקרק כתב:הררי
סליחה על החפירות : )...
הוא גם לא נוגע במחיצת sdcard, ששם נשמרים הגיבויים של CWM ושל titanium.
כן, titanium יכול לגבות את כל מה שציינת. אתה יכול גם לגבות ולשחזר באופן סלקטיבי אפליקציות בודדות או אפילו לשחזר רק את המידע שלהן ללא האפליקציה עצמה.
- skyline
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
איזה כיף לראות שהשרשור מתפתח ככה
כמה שאלות :
1) הרומים של חברות הסלולר - לא ממש הבנתי את הכדאיות של הרומים האלה...הכוונה, גם לפי הסיקור של harari , אני חושב שהרומים של Litening עדיפים בהרבה... אז האם שווה לעבור אליהם? חוץ מתפריטים בעברית (שזה לא קריטי לי) יש עוד סיבות מצויינות בשביל לעבור?
2) ב Task Manager יש לשונית למעלה שנקראית RAM - מה זה בעצם? ויש שם אופציית מחיקה של הRAM אז מתי מוחקים (אם בכלל) ?
3)יש איזושהי אפליקציה שאני יכול לסנכרן את חשבונות הדוא"ל שלי (במקרה של Gmail ו Walla) ולראות את כל ההודעות הנכנסות בפשטות?
4) אפליקציות בתפריטים שבאים עם המכשיר - רובם אני פשוט לא יודע למה הם משמשות . אם יהיה אפשר הסבר קצר על האפליקציות והשימוש בהם
אני אשמח. הנה אלו שאני לא מכיר :
א. Maps - מובן שזה מפות, אך רק בשביל לוודא... זה כמו מעין תחליף למפות בוואלה למשל?
ב. Game Hub
ג. Music Hub
ד. Social Hub
ה. Readers Hub
ו. AllShare
ז. Kies Air
ח.Latitude
ט. IM
י. Polaris Office
כמה שאני בור בנושא
מצטער על החפירה, תודה מראש לעונים!
כמה שאלות :
1) הרומים של חברות הסלולר - לא ממש הבנתי את הכדאיות של הרומים האלה...הכוונה, גם לפי הסיקור של harari , אני חושב שהרומים של Litening עדיפים בהרבה... אז האם שווה לעבור אליהם? חוץ מתפריטים בעברית (שזה לא קריטי לי) יש עוד סיבות מצויינות בשביל לעבור?
2) ב Task Manager יש לשונית למעלה שנקראית RAM - מה זה בעצם? ויש שם אופציית מחיקה של הRAM אז מתי מוחקים (אם בכלל) ?
3)יש איזושהי אפליקציה שאני יכול לסנכרן את חשבונות הדוא"ל שלי (במקרה של Gmail ו Walla) ולראות את כל ההודעות הנכנסות בפשטות?
4) אפליקציות בתפריטים שבאים עם המכשיר - רובם אני פשוט לא יודע למה הם משמשות . אם יהיה אפשר הסבר קצר על האפליקציות והשימוש בהם
אני אשמח. הנה אלו שאני לא מכיר :
א. Maps - מובן שזה מפות, אך רק בשביל לוודא... זה כמו מעין תחליף למפות בוואלה למשל?
ב. Game Hub
ג. Music Hub
ד. Social Hub
ה. Readers Hub
ו. AllShare
ז. Kies Air
ח.Latitude
ט. IM
י. Polaris Office
כמה שאני בור בנושא
מצטער על החפירה, תודה מראש לעונים!
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה!