מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #7101 

הלו, לא לזלזל בסרטים של שנות ה-80. יש אנשים שגדלו על זה :D

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #7102 

amir073 כתב:הלו, לא לזלזל בסרטים של שנות ה-80. יש אנשים שגדלו על זה :D
...
גדלתי גדלתי... זו הבעיה...
Enjoy the Silence

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7103 

District 9

נכתב המון על הסרט אז אין טעם להרחיב.
בעייני יצירה מצוינת המציגה את האנושות ואת יחסה לשונה. משחק מעולה. קטעי פעולה חזקים. שילוב אמין בין העלילה ל"דוקומנטרי".

9
Enjoy the Silence

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #7104 

avilior כתב:
Catskinner כתב:itay123 שם את האצבע על הבעיה עם דיקפריו. לבחור חסרה נוכחות. זה לא שהמשחק שלו אנמי אבל הוא בחיים לא יגיע לרמה של ג'ן הקמן, דה נירו ואל פצינו המסוגלים למלא את הדמות ולהקרין אותה על המסך כאדם בשר ודם.
...
אני נוטה שלא להסכים :wink:
לדעתי דיקפריו הוא שחקן מצוין בעל נוכחות מיידית ומרכזית, לפחות בסרטים שאני ראיתי. הוא מצליח לגלם את הדמויות בצורה מעוררת כבוד. אולי גילו הצעיר יחסית גורם לכם לא להתחבר אליו?
...
אני לא חושב שיש קשר לגיל. הוא בן 36 זה לא ילד . אדוארד נורטון לפני גיל 30 שיחק בסרטים כמו פחד ראשוני ומועדון קרב ועשה עבודה מצויינת ומגוונת מבחינת יכולת המשחק.

אני חושב שהבעיה היא שדיקפריו עדיין נתפס קצת בתור ליהוק שנועד למשוך בנות לסרטים גם אם מדובר באקשן.
אם אתם זוכרים גם לג'ורג' קלוני היתה בעיה דומה בסרטים הראשונים שהתחילו לפרסם אותו, אבל הוא הראה עם הזמן שיש לו יותר מה להציע מאשר להיות סתם פרצוף יפה. דיקפריו פשוט נראה לי מתאמץ ומודע מדיי בתפקידים שלו במקום להיות טבעי.

RoyalVitz
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 438
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #7105 

אגב דיקפריו
צפיתי לפני כמה ימים בסר "החוף" בו הוא משחק ממש טוב
בכלל הסרט מאד ממולץ
בימוי של דני בויל שעשה עבודה מדהימה כרגיל
ציון 9
Playon!HD 1TB -firmware v2388

העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #7106 

sam22 כתב:
dman23 כתב:INCEPTION
לדעתי סרט ענק. אבל מבחינתי כל מה שדיקפריו עושה בשנים האחרונות הוא ענק.
...
(Y)
בר רפאלי...
...
:lol:

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7107 

liorreem כתב:Daybreakers

בשנת 2019 כמעט כל האנושות היא ערפדית עקב מגפה, וממשיכה לנהל את עיניינה כרגיל מלבד הצורך להסתתר מאור יום וכמובן... צריכת מנת דם יומית המסופקת ע"י חברת ענק הצדה את שארית פלטת בני האדם וחולבת מהם דם באופן תעשייתי בעודם שרויים במצב קומה (מישהו אמר מטריקס.....?).
בעוד מדען הסולד מהשימוש בבני אדם למטרות חליבה (איתן הוק) מנסה למצוא תחליף דם סינטטי, פונה אליו חבורת בני אדם (וויליאם דפו) שמצאה פתרון אחר - דרך להפוך את הערפדים חזרה לאנושיים.
אך האם הערפדים יהיו בכלל מעוניינים בפתרון האחד... או השני...
למרות העלילה הלא מי יודע מקורית הסרט עדיין משכנע ומשוחק היטב ע"י קאסט משובח למדי. האקשן טוב, ולמרות פוטנציאל ההפחדה, הוא לא הופך לסרט אימה של ממש (או שכבר פיתחתי חסינות למוות בידי ערפד מוצץ דם).
בסה"כ שעתיים של הנאה. 8/10
...
לא שווה לשים פה ספויילר? לדעתי כן.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7108 

Newsmakers

סרט רוסי.
חבורת שודדים נכנסת לקרב יריות עם שוטרים כאשר ידה על העליונה. בקרב נוסף נגד שוטרים, ישנו צלם וכתבת שמצלמים את האירוע ומציגים את המשטרה כחסרת אונים. כל המאורעות האלו הביאו את ראשי המשטרה לכנס ישיבה שבה הציעה אחת הקודקודים (דוברת המשטרה או משהו כזה. לא סגור על תפקידה) לעשות תוכנית ריאליטי בה לכל השוטרים מהיחידה המיוחדת של המשטרה תחובר מצלמה וכך תחזיר המשטרה את כבודה האבוד בעיני הציבור.

סרט משעשע בעל סאונד טוב.

6.9\10

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #7109 

צעצוע של סיפור 3, נראה לי שהסרט האחרון [אני מקווה שלא יהרסו את הקסם של הטרילוגייה הזו ויסיימו בשיא].
הסרט מוקרן בתלת מימד בבתי הקולנוע. אני אומנם לא ראיתי את התלת מימד אבל חשוב יותר התוכן מאשר איזושהי טכנולוגייה שבסוף רק הכתוביות רואים בתלת מימד.

תקציר:
אנדי הגיבור של הסרט, כבר גדול ואוטוטו הולך לקולג' אך צעצועיו רוצים שישחק איתם, אך ללא הועיל, הם לא זוכים במשחק עם אנדי. וודי, באז ושאר הצעצועים "זוכים" לבקר בגן ילדים לא נעים במיוחד כאשר עומד בדיקטטורה דובי עם ריח תותים.
הם מנסים לחזור לבית של אנדי לפני שהוא נוסע לקולג', האם הם יצליחו?...

10/10-קשה מאוד בשביל אחד שגדל על הסרט הזה, אז המתבקש הוא ציון 10 מ-10.

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #7110 

אדון לאון / ערוץ 2
לא להאמין שאני רואה את הסרט הזה בפעם הראשונה.
היה מצחיק פלוס :lol:

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #7111 

The Assassination of Richard Nixon

סרט המבוסס על סיפור אמיתי: איש מכירות פשוט שחייו האישיים והמקצועיים נמצאים בשפל, הוגה תוכנית הזויה לחסל את נשיא ארה"ב ריצ'ארד ניקסון, בתקופת התפוצצות פרשת ווטרגייט.

צפיתי בסרט בצפייה חוזרת. סרט מרתק, הנשען בעיקר על יכולותיו של שון פן כשחקן אופי אדיר ונדיר .לצידו משחקת גם נעמי ווטס, שכזכור שיחקה לצידו גם ב- 21 גרם הנהדר (משהו בשילוב ביניהם עובד מצוין).

ציון:9

Kick Ass

חנון מפנטז על להפוך לגיבור על...
סרט חביב, לא יותר (לא משהו להשאיר באוסף...). ניקולאס קייג' בתפקיד מינורי שממשיך לדרדר אותו...

ציון: 7 (בעיקר בגלל קטעי האקשן / יריות הנחמדים...)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #7112 

mulder כתב:
avilior כתב:
Catskinner כתב:itay123 שם את האצבע על הבעיה עם דיקפריו. לבחור חסרה נוכחות. זה לא שהמשחק שלו אנמי אבל הוא בחיים לא יגיע לרמה של ג'ן הקמן, דה נירו ואל פצינו המסוגלים למלא את הדמות ולהקרין אותה על המסך כאדם בשר ודם.
...
אני נוטה שלא להסכים :wink:
לדעתי דיקפריו הוא שחקן מצוין בעל נוכחות מיידית ומרכזית, לפחות בסרטים שאני ראיתי. הוא מצליח לגלם את הדמויות בצורה מעוררת כבוד. אולי גילו הצעיר יחסית גורם לכם לא להתחבר אליו?
...
אני לא חושב שיש קשר לגיל. הוא בן 36 זה לא ילד . אדוארד נורטון לפני גיל 30 שיחק בסרטים כמו פחד ראשוני ומועדון קרב ועשה עבודה מצויינת ומגוונת מבחינת יכולת המשחק.

אני חושב שהבעיה היא שדיקפריו עדיין נתפס קצת בתור ליהוק שנועד למשוך בנות לסרטים גם אם מדובר באקשן.
אם אתם זוכרים גם לג'ורג' קלוני היתה בעיה דומה בסרטים הראשונים שהתחילו לפרסם אותו, אבל הוא הראה עם הזמן שיש לו יותר מה להציע מאשר להיות סתם פרצוף יפה. דיקפריו פשוט נראה לי מתאמץ ומודע מדיי בתפקידים שלו במקום להיות טבעי.
...
צודק בהחלט...

אין שום קשר לגילו של דיקפריו...מה שאבסורד שדווקה בסרטיו הראשונים כבחור צעיר...כמו יומן נעורים, שיחק הכי טבעי...
החוף למשל סרט מצויין, אבל לא בגלל דיקפריו, אלא בגלל הדינאמיקה של הסרט, בויל הוא במאי וויזואלי (תחושות-טריננספוטינג למשל) מעולה שיודע לרגש ול"זעזע" את הצופה (למרות ש-SUNSHINE די איכזב).
אני מצדיק ואומר שדיקפריו "מתאמץ" לשחק המשחק אצלו לא בא באופן טבעי והוא לא "זורם" עם התפקיד, הדוגמא לנורטון היא מצויינת ובדיוק במקום.

דיקפריו שיחק בהרבה בלוקבאסטרים מצויינים לצד השחקנים בגדולים של הוליווד (גק ניקולסון 8) )...
במיוחד לצד שחקנים גדולןים, המשחק שלו עוד יותר מתגמד וכשל.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #7113 

Lee, מה שמצחיק שבדיוק כשקראתי את המיני ביקורת שלך חשבתי גם כן על שון פן אבל דווקא לגבי התפקיד שמילא בסרט "המתרגם" וחשבתי לעצמי שאפילו בסרט שהוא לא מהמשובחים שבהם הוא שיחק הוא עדיין הצליח לייצר דמות עם הרבה עומק - להבדיל משחקן אחר שאנחנו מתווכחים על כישוריו הבימתיים בהודעות האחרונות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7114 

micmacs

סרט צרפתי על בחור שבילדותו אביו נהרג ממוקש שמיוצר בחברה X והוא עצמו, בגיל שלושים ומשהו, נפגע מכדור טועה שמיוצר בחברה Y. יום בהיר אחד הוא נתקל בביניינים של חברות X ו Y ומחליט לנקום. הוא עושה זאת באמצעות חבורה מיוחדת במינה שהוא גם גר וחי איתה ביחד.

סרט שממש כייף לראות. קליל ומשעש. יש בו לא מעט רעיונות מגניבים.

7\10

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #7115 

four lions
קומדיה בריטית שחורה על קיצונים איסלמיים שמתכננים פיגוע.
סרט מצחיק בדרכו הבריטית
למרות שהנושא כאוב מאוד

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7116 

Das Weisse Band

דרמת מתח גרמנית. בימים האחרונים לפני מלחה"ע הראשונה, בכפר פאודלי המתנהל כפי שהיה כנראה מימי הביניים, לפתע מתרחשים פשעים חמורים. מקרי מוות ותאונות מסתוריות. המשפחות פטריארכליות באופן קיצוני. הגברים שולטים ביד רמה בנשותיהם ובמשמעת ברזל בילדים. אבל מתחת לפני השטח מסתתר זדון שגם אותם גברים חזקים בעיני עצמם אינם יכולים להתמודד איתו בעיניים פקוחות.

סרט עם קצב איטי, שקט ובשחור לבן. צילום מדהים בעוצמתו ומשחק מאופק כקונטרסט. מחייב ריכוז וסבלנות אבל שווה כל רגע.

9.5
ירדה חצי נקודה בגלל האורך
Enjoy the Silence

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #7117 

Catskinner כתב:Lee, מה שמצחיק שבדיוק כשקראתי את המיני ביקורת שלך חשבתי גם כן על שון פן אבל דווקא לגבי התפקיד שמילא בסרט "המתרגם" וחשבתי לעצמי שאפילו בסרט שהוא לא מהמשובחים שבהם הוא שיחק הוא עדיין הצליח לייצר דמות עם הרבה עומק - להבדיל משחקן אחר שאנחנו מתווכחים על כישוריו הבימתיים בהודעות האחרונות.
...
(Y) את "המתרגם" דווקא עוד לא ראיתי, אבל שון פן לדעתי כיום הוא אחד משחקני האופי הענקיים שקיימים (מתאימה לו בעיקר דמות ה"מיוסר" :lol: ), וגם במאי לא רע בכלל - "Into The Wild" למשל...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78815
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #7118 

2:22

חבורת גנבים פורצים למלון בלילה. התוכנית מושלמת אבל טעויות קטנות מובילות לשיבושים גדולים בתוכנית.

מהנה, לא כבד וחביב למרות שיטת הצילום הלא נעימה (גרעיניות ראליסטית).

8/10

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #7119 

Cop out
באתי בלי צפיות, יצאתי בסדר.
בשביל להעביר את הזמן, לא יותר.
5/10

Armored
באתי בלי צפיות וטוב שכך.
4/10 אם אתם מתחת לגיל 23
2/10 לכל השאר ..

Exam
מי ? מה ? מה השאלה ? מה התשובה ?
לא הבנתי כלום.
2/10 וגם זה רק בגלל נטלי קוקס.

http://www.imdb.com/title/tt1258197/
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #7120 

22 Bullets
לאחר שחוזה קטלני שיצא על גנגסטר נכשל, הוא יוצא לנקום.
עם ג'ן רינו.

נשמע כמו Plot טוב: יורים באדם 22 פעמים והוא עדיין חי. הוא יוצא מבית חולים ללא יכולת תחושה והוא יוצא למסע נקמה במשלחיו. הפקה צרפתית זאת גם מבטיחה לנו הרבה אלימות ומרדפי מכוניות, אך כמו המזל שלי לאחרונה, גם פה משהו השתבש. הכוכב הראשי נראה כמו סבא חביב ומתנהג כמו בן 20 על אסיד, לא ממש משדר אמינות. הסרט צפוי למדי, ממש ניתן לנבא את מקרי המוות שיבואו ומיהו הנבל הראשי, ממש תחושה של ד'זה-וו ליוותה אותי בצפייה.
אחרון, הסרט משתרך על שעתיים שלמות, שזה בערך 90 דקות יתר על המידה לסרט הזה.
חבל, ממש רציתי להנות מהסרט, אבל זה לא קרה.
4/10

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”